مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
بدن شکوهمند (مسائل جدید کلامی) براهین پسینی معاد (مسائل جدید کلامی) براهین پیشینی معاد (مسائل جدید کلامی) جاودانگی پس از مرگ (مسائل جدید کلامی) رستگاری (مسائل جدید کلامی) مبانی معاد (مسائل جدید کلامی)
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 65
ادبیات اروپا و الهیات در قرن بیستم: پایان زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Jasper, Colin Crowder
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع اصلی این مجموعه مقالات، راز زمان گذشته، حال و آینده و مسئله رستگاری است. آنها نگران ادبیات مدرن، تهدید بی‌معنی در شرایط پست مدرن، و امکان رستگاری هستند. در عصر تعویق و تفاوت، این کتاب خود را به آخرت‌شناسی و آخرالزمان و رستگاری در خود زمان، اما به‌ویژه در خود زمان می‌پردازد. جهنم و جنون هرگز دور نیستند، با این حال شکل‌گیری مجدد زمان و نفوذ در امر متعالی همچنان احتمالات الهیاتی را فراتر از زمین‌های بایر قرن بیستم نشان می‌دهد. ما به این احتمالات امیدوار هستیم.
انجیل جاودان: اهمیت معادشناسی در بسط اندیشه پنطیکاستی
نویسنده:
Faupel, David William
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Sheffield Academic Press ,
تفاسیر شیعی اسلام: سه رساله در باب الهیات و معاد شناسی
نویسنده:
S. J. Badakhchani (ed.,trans.) (سید جلال بدخشانی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
I. B. Tauris ,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
چکیده ماشینی: یکی از برجسته‌ترین دانشمندان و دانشمندان مسلمان عصر قرون وسطی، چندمعیت ایرانی نصیرالدین طوسی (1274-1201) در سنین جوانی و همزمان با سرازیر شدن لشکریان چنگیزخان به سرتاسر سرزمینش به جامعه شیعه نزاری اسماعیلی پیوست. او در طی یک کار طولانی و برجسته، ابتدا تحت حمایت اسماعیلیان در قلعه الموت، و بعداً با مغولان فاتح، بیش از 150 اثر در موضوعات مختلف از کلام و فلسفه گرفته تا ریاضیات و نجوم ارائه کرد. آثار اصلی او درباره دکترین اسماعیلی، روضه یی تسلیم (بهشت تسلیم) و سیر و سلوک (تفکر و کنش)، پیش از این به ترجمه انگلیسی توسطS.J. Badakhchani(س.ج.بدخشانی) موجود است. او در این مجلد، سه اثر کوتاه‌تر اسماعیلی طوسی به نام‌های «آغاز و انجام»، «تولا و تبرا» و «مطلوب المؤمنین» را در این مجلد به چاپ رسانده است) طوسی در این سه رساله، با اشاره ویژه به ماهیت اولیه انسان، وجود زمینی او در ارتباط با امام و سرنوشت اخروی او، تفاسیر اجمالی از نقوش کلیدی در آموزه اسماعیلیه ارائه می دهد.
مرگ، جاودانگی و زندگی جاودانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T Ryan Byerly (editor) (تی رایان بایرلی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب کاوشی چند وجهی در مورد مرگ و احتمالات زندگی پس از مرگ ارائه می دهد. با ترکیب انواع رویکردها به این موضوعات، چارچوبی منحصر به فرد برای بسط و شکل دهی مجدد بحث های فلسفی پایدار پیرامون وجود انسان تا و پس از مرگ فراهم می کند. این کتاب که شامل مقالات اصلی از گروه های متنوعی از محققان بین المللی است، در چهار بخش اصلی تنظیم شده است. اولاً به چگونگی تجربه یا تجربه مرگ می پردازد، درگیر شدن با موضوعاتی مانند تجربیات نزدیک به مرگ، پیوندهای مستمر با متوفی، و نگرش نسبت به مردن. ثانیاً، به بقای مرگ می‌پردازد، به متافیزیک افراد انسانی، ماهیت زمان، ماهیت خود واقعی و ماهیت الهی می‌پردازد. سپس ارزش فناپذیری و جاودانگی را با استفاده از منابع تاریخ فلسفه، فراتحلیل بحث های معاصر و قیاس بین مرگ فردی و انقراض گونه ها ارزیابی می کند. در نهایت، با بررسی جایگاه ایثار، تجسم و هویت نژادی در چنین زندگی، به بررسی چگونگی زندگی ابدی می‌پردازد. این جلد اجازه می دهد تا انواع دیدگاه های فلسفی و کلامی را در مورد پایان زندگی و آنچه ممکن است فراتر از آن وجود داشته باشد، بیان کند. به این ترتیب، منبعی جذاب برای محققان فلسفه دین، الهیات و مطالعات مرگ خواهد بود.
بهشت، جهنم و زندگی پس از مرگ [3 جلد]: ابدیت در یهودیت، مسیحیت و اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J. Harold Ellens (editor) (جِی. هارولد النز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Praeger Publishers Inc,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مسیحیت، اسلام و یهودیت همگی دارای ایده هایی در مورد بهشت، جهنم و زندگی پس از مرگ هستند و این مفاهیم در طول زمان در این ادیان تکامل یافته اند. این اثر درک دقیق و منسجمی از دامنه وسیع تفکر معنوی در 3000 سال گذشته در سنت های ابراهیمی ارائه می دهد. بهشت، جهنم و زندگی پس از مرگ: ابدیت در یهودیت، مسیحیت و اسلام بررسی همه جانبه ای از دیدگاه های تاریخی و معاصر درباره زندگی پس از مرگ در ادیان غربی ارائه می دهد. در این سه جلد، دانشمندان یهودی، مسیحی و مسلمان با هم متحد می‌شوند و مروری بی‌سابقه از سنت‌های مذهبی فردی خود ارائه می‌کنند. هر موضوع مهم و موضوع اصلی مورد بحث قرار می گیرد. از هیچ موضوع بحث انگیزی اجتناب نمی شود. از آموزه‌های باستانی گرفته تا دیدگاه‌های امروزی محافظه‌کاران، مترقی‌ها و لیبرال‌ها در هر سه دین، همه در اینجا تحلیل و ارائه می‌شوند. چارچوب مجلدات بر این نکته تأکید می‌کند که چگونه اخلاق و مفاهیم ابدیت در ادیان «عمل» غربی با مذاهب شرقی که تمایل دارند در اخلاق خود به‌عنوان ادیان «منفعل» یا «کناره‌گیر» توصیف شوند و تصوراتشان از زندگی پس از مرگ به‌عنوان جذب در درون جهانی، در تضاد است. روح، نیروانا، یا نیستی. این اثر برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، خوانندگان عمومی علاقه مند به دین، و دانشمندان حرفه ای، به ویژه کسانی که در زمینه های مرتبط با مطالعات دینی هستند، مناسب است. * ارائه یک بررسی جامع از کل حوزه موضوعات و مسائل مربوط به بهشت، جهنم و زندگی پس از مرگ از سه هزاره اخیر تاریخ غرب * ارائه بینش از نزدیک به 50 محقق ارجمند در مورد مفاهیم روانی، معنوی و مذهبی در مورد انسان در ابدیت. * با هر موضوعی با حساسیت برخورد می کند و اهمیت آن را برای کسانی که به این نظام اعتقادی نسبت می دهند درک می کند.
  • تعداد رکورد ها : 65