مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
الهیات جدید مسیحی الهیات قدیم مسیحی
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1131
الهیات سیستماتیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Louis Berkhof (لوئیس بِرخوف)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
W.B. Eerdmans Pub. Co,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب که یکی از بهترین کتاب‌های الهیات سیستماتیک در نظر گرفته می‌شود، تمام اصول اولیه در مورد واقعیت خدا، کفاره مسیح و وضعیت نهایی انسان و آخرین چیزها را پوشش می‌دهد. هر کسی که مایل به مطالعه الهیات است عاقلانه است که این کتاب را بخواند، زیرا بسیاری از افراد در سنت اصلاح طلب معتقدند که این کتاب یک کتاب برجسته در زمینه خود است.
فقر الهیاتی در فلسفه قاره‌ای: پس از الهیات مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Colby Dickinson (کلبی دیکنسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کلبی دیکنسون الهیات سیاسی جدیدی را پیشنهاد می کند که ریشه در تقاطع بین فلسفه قاره ای، الهیات هترودوکسی و الهیات ارتدکس دارد. فراتر از این ایده که تنش حل ناپذیری در قلب گفتمان الهیات وجود دارد، تضاد بین دو قطب الهیات قابل درک می شود. دیکنسون از قطب‌های مخالف صرفاً به‌عنوان مظاهر اصلاحات و انقلاب بحث می‌کند، ویژگی‌های ذاتی در ماهیت خود گفتمان الهیات. با ترسیم فضای روشنگر الهیات، فقر الهیاتی در فلسفه قاره‌ای زمینه جدیدی را برای الهیات انتقادی و فلسفه قاره‌ای ایجاد می‌کند. در الهیات فقر، مؤمن برای امر الهی دست از دنیا می کشد. از طریق این تمرکز بر فقر ذاتی دعوت دینی، پتانسیل برای گرده افشانی متقابل بین کلامی و سکولار برجسته می شود. دیکنسون در نهایت با قرار دادن فضیلت فقر الهیات در دنیای پساساختارگرا و پست مدرن، راضی نمی شود که فلسفه مسیحی را به عنوان جایگاه الهیات برتر قرار دهد و از ارزش های مطلق یک سنت بر سنت دیگر دور شود. این جهانی شدن فقر الهیاتی از طریق مفاهیم اصلی و متحد کننده مانند لطف، نفی، خشونت و پارادوکس، قدرت تغییرپذیر این نظریه را آشکار می کند. این کتاب با پیوستن به الهیات انتقادی و فلسفه دین از این طریق، امکان گفت و گوی انتقادی را هم بین رشته ها و هم در درون رشته ها گسترش می دهد.
الهیات دالیت و آنارشیسم مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hebden , Keith
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نسل دوم متون الاهیات نوظهور دالیت در حال شکل دادن دوباره به شیوه تفکر ما از الهیات هندی و الهیات رهایی بخش است. این کتاب بخش مهمی از آن گفتگو است. کیت هبدن با در نظر گرفتن نقد پسااستعماری به پایان منطقی انتقاد از دولت‌گرایی، به نحوه شکل‌گیری ایده‌های سیاسی و مذهبی هند به عنوان یک دولت ملی نگاه می‌کند. او نگاهی انتقادی به این خدایان عصر مدرن می‌اندازد و می‌پرسد چگونه مسیحیان جوامع به حاشیه رانده شده ممکن است در برابر وسوسه شرکت در ایدئولوژی‌های دولت‌گرا و رقابت برای قدرت مقاومت کنند. او این کار را با تکیه بر روندهای تاریخی، صدای آنارشیست مسیحی و تجربیات مذهبی سرخپوستان بومی انجام می دهد. توانایی هبدن برای گردآوری چنین دیدگاه‌های متفاوت و چالش‌برانگیزی، تفکر رادیکال جدیدی را در الهیات دالیت باز می‌کند و کلیسای هند را دعوت می‌کند تا در برابر بنیادگرایان هندو که کلیسا را ​​خارجی می‌خوانند با پذیرش و تجلیل از بیگانگی هرج‌ومرج آینده‌ای مسیحی دالیت مقاومت کند.
دولف ته ولده در کتاب دکترین خدا تعامل روش و محتوا را در سه روایت تاریخی مهم از آموزه خدا بررسی می کند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Constantine R Campbell, Constantine R Campbell, Michael J Thate, Kevin J Vanhoozer
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Mohr Siebeck ,
الهیات مسیحی در آسیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sebastian C. H. Kim
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اکثر مسیحیان جهان اکنون در خارج از اروپا و آمریکای شمالی زندگی می کنند و مسیحیت جهانی به طور فزاینده ای متنوع می شود. علاقه به تاریخ و الهیات کلیساها در زمینه های غیر غربی به سرعت در حال افزایش است زیرا کلیساهای «دنیای قدیم» با این واقعیت جدید روبرو می شوند. این کتاب بر چگونگی شکل‌گیری الاهیات مسیحی آسیایی از تعامل جوامع مسیحی با جوامع اطراف و چگونگی ارتباط آنها با زمینه‌های تاریخی خاص که از آن بیرون آمده‌اند، متمرکز است. مشخص شده است که متمایز بودن مسیحیت آسیایی نتیجه برخورد با چالش های مختلف تاریخی است. سوالات مطرح شده عبارتند از: • مسیحیت آسیایی چگونه با محیط های اجتماعی-فرهنگی، مذهبی و سیاسی محلی ارتباط دارد؟ • چه چیزی در مورد توسعه تاریخی الهیات آسیایی متمایز است؟ • الاهیات آسیایی چگونه به بحث های الهیاتی معاصر در مسیحیت جهانی کمک کرده اند؟
مفهوم خدا از نظر چارلز هارتشورن: پاسخ های فلسفی و الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
S. Sia (اِس سیا)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نوشته‌های قابل توجه چارلز هارتشورن در اندیشه‌های دینی و فلسفی متعارف تأثیرگذار بوده است. او نه تنها به عنوان نماینده زنده برجسته تفکر فرآیندی و همچنین یک مفسر بسیار محترم وایتهد در نظر گرفته می شود، بلکه خود را به عنوان یک متفکر اصیل و خلاق در نوع خود تثبیت کرده است. ادبیات مربوط به فلسفه او به سرعت در حال افزایش است. اندیشه و تأثیر او نیز موضوع تعدادی از همایش ها و گردهمایی های علما بوده است. یکی از برجسته‌ترین کمک‌های هارتشورن به فیلسوف و الهیات معاصر، مفهوم او از خدا است. او در نوشته‌های خود تصمیم گرفته است "ایده خدا را به گونه‌ای تنظیم کند که ارزش دینی آن حفظ شود، شاید افزایش یابد، و در عین حال از تناقضاتی که به نظر می‌رسد جدایی ناپذیر از ایده که معمولاً تعریف می‌شود، پرهیز کند." نتیجه تلاش‌های او توسعه مفهوم «خدای دوقطبی» بوده است (تا آنجا که محمول‌های متافیزیکی متضاد مانند نسبی/مطلق، احتمالی/ضروری، متناهی/نامتناهی و غیره برای خداوند قابل اطلاق می‌باشند، اگرچه همیشه مورد تأیید قرار می‌گیرند.به نحوی برجسته). از آنجایی که او این مفهوم را در گفتگوی نزدیک با خداباوری کلاسیک توضیح داده است، از آن به عنوان «نئوکلاسیک» نیز یاد می کند. به دلیل تأکید او بر واقعیت تغییر و تبدیل شدن در متافیزیک خود (که خدا را نمونه اصلی اصول متافیزیکی می داند)، اصطلاح «فرایند» نیز برای توصیف مفهوم او از خدا به کار رفته است.
خدا، ابدیت و ماهیت زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alan G. Padgett (آلن جی. پاجت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تحلیل و بحثی کامل از ماهیت زمان و ابدیت با تمرکز بر بی زمانی خداوند. پس از بررسی دو نظریه زمان در پرتو علم و فلسفه مدرن، پجت برای مفهوم «فرایندی» زمان استدلال می‌کند. آموزه سنتی بی زمانی مطلق الهی با فعل خداوند در جهان ناسازگار است، اگر دیدگاه فرآیندی زمان صادق باشد. پس از بررسی تاریخی و کتاب مقدسی دکترین ابدیت، پجت هر دو نظریه "ابدیت" و "بی زمان" را رد می کند و به دنبال دفاع از این شهود است که خدا از زمان فراتر می رود. او برای دیدگاه سوم و میانجی استدلال می کند: خدا به نوعی موقتی است، اما زمینه زمان، پروردگار زمان، و «نسبتاً» بی زمان است.
آزادی انسان و منطق شر: مقدمه ای انتقادی درباره الهیات مسیحی شر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Worsley (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
کفاره [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Lane Craig (ویلیام‌لین کریگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه مرگ مسیح بر بیگانگی و محکومیت گناهکاران در برابر خدای مقدس غلبه کرد تا آنها را با او آشتی دهد؟ تئوری‌های بسیار متنوعی در مورد کفاره در طول قرن‌ها ارائه شده‌اند تا این واقعیت را درک کنند که مسیح با مرگش ابزار آشتی با خدا را فراهم کرده است: نظریه‌های باج، نظریه‌های رضایت، نظریه‌های نفوذ اخلاقی، نظریه‌های جایگزینی کیفری، و غیره. بر. نظریه های رقیب باید با (1) مطابقت آنها با داده های کتاب مقدس و (2) انسجام فلسفی آنها ارزیابی شوند.
الهیات زندگی عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles T. Mathewes (چارلز تی. ماتیوز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: واشنگتن چه ربطی به اورشلیم دارد؟ در بحث های خشمگین در مورد رابطه بین دین و سیاست، هیچ کس مزایا و چالش های مذهبی مشارکت عمومی برای مؤمنان مسیحی را بررسی نکرده است - تا کنون. این کتاب از مشارکت مؤمنان مسیحی در زندگی عمومی کثرت‌گرای معاصر نه از منظر برخی «عمومی» بی‌طرف، بلکه از دیدگاه خاص ایمان مسیحی دفاع می‌کند و استدلال می‌کند که چنین مشارکتی هم زندگی عمومی و هم ایمان خود شهروندان مسیحی را غنی می‌کند. به این ترتیب، نه «الهیات عمومی»، بلکه «الهیات زندگی عمومی» را ارائه می‌کند و وعده و خطرات مشارکت عمومی مسیحی را تحلیل می‌کند، ماهیت تعهد مدنی و نقد نبوی و رابطه ایمان عاشقانه با یک لیبرال را مورد بحث قرار می‌دهد. سیاست عدالت این کتاب از نظر الهیات غنی، از نظر فلسفی دقیق، از نظر سیاسی، تاریخی و جامعه شناختی آگاهانه، بحث معاصر درباره «دین و زندگی عمومی» را به روش‌های اساسی پیش می‌برد.
  • تعداد رکورد ها : 1131