جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 59
واقع‌گرایی مجازی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Heim
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
2000,
چکیده :
ترجمه ماشینی: واقعیت مجازی آنچه را که به معنای واقعی کلمه بعد جدیدی از واقعیت است به زندگی روزمره معرفی کرده است. اما بدون بحث نیست. در واقع، برخی می گویند که برخورد بین کسانی که مشتاقانه در صنعت کامپیوتر درگیر هستند و کسانی که به طور فزاینده ای از برنامه های کاربردی آن بیگانه شده اند (و اغلب جایگزین می شوند) اجتناب ناپذیر است. نظرات از نگرش سایبرپانک مجله Wired و خوش بینی تجاری بیل گیتس گرفته تا مخالفت خشونت آمیز Unabomber متغیر است. اکنون، با رئالیسم مجازی، خوانندگان راهنمای قابل تاملی در مورد بحث «واکنش متقابل فضای مجازی» و پیامدهای فضای مجازی برای فرهنگ ما دارند. مایکل هایم مقدمه ای جامع از واقعیت مجازی و تفسیری تحریک آمیز در مورد تأثیر حال و آینده آن بر زندگی ما ارائه می دهد. Heim کاربردهای جذاب و مهم صنعتی و نظامی واقعیت مجازی و همچنین کاربردهای هنری و سرگرمی آن را شرح می دهد. او استدلال می کند که ما باید شور و شوق ایده آلیست را برای زندگی کامپیوتری با نیاز به استقرار عمیق تر خود در واقعیت اولیه متعادل کنیم. او این «تعادل ناآرام» را رئالیسم مجازی می نامد.
متافیزیک واقعیت مجازی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Heim
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کامپیوترها زندگی را در اواخر قرن بیستم به طرز چشمگیری تغییر داده اند. امروزه می‌توانیم از پیوندهای رایانه‌ای در سراسر جهان استفاده کنیم و ارتباطات رادیو، روزنامه‌ها و تلویزیون را تسریع کنیم. ایده ها به جلو و عقب پرواز می کنند و با سرعت الکتریسیته دور کره زمین می چرخند. و درست در گوشه و کنار، واقعیت مجازی تمام عیار در کمین است، که در آن ما قادر خواهیم بود خود را در یک شبیه سازی کامپیوتری نه تنها از دنیای فیزیکی واقعی، بلکه از هر دنیای تصوری غوطه ور کنیم. مایکل هایم می پرسد وقتی ما شروع به ورود و خروج از دنیای کامپیوتری می کنیم، نحوه درک ما از جهان چگونه تغییر خواهد کرد؟ هایم در متافیزیک واقعیت مجازی به این موضوع و دیگر مسائل فلسفی عصر اطلاعات می پردازد. او با توجه به تاریکی و همچنین جنبه روشن فناوری رایانه، منشأ منطقی و تاریخی دنیای رایانه‌ای ما را بررسی می‌کند و در مورد مسیر آینده زندگی رایانه‌ای ما حدس می‌زند. او مفهوم «فضای سایبری»، واقعیت مجازی (محیط های شبیه سازی شده با رایانه که تخیل عمومی را تسخیر کرده است و ممکن است در نهایت نحوه تعریف ما از واقعیت را تغییر دهد) را بررسی می کند و موضوعاتی مانند تأثیر واژه پردازی را مورد بحث قرار می دهد. زبان انگلیسی و نوع جدیدی از سواد که توسط فرامتن وعده داده شده است. متافیزیک واقعیت مجازی که به شکلی زنده و سرگرم‌کننده نوشته شده است، پنجره‌ای را به روی دنیای شگفت‌انگیزی باز می‌کند که وعده می‌دهد - یا تهدید می‌کند - به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره در قرن بیست و یکم تبدیل می‌شود.
الهیات سیاسی آگوستین، توماس آکوئیناس و رینهولد نیبور: یادداشت‌هایی درباره الهیات سیاسی و رئالیسم مسیحی
نویسنده:
Tsoncho Tsonchev
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Montreal Review ,
چکیده :
چکیده ماشینی : واقع گرایی در الهیات سیاسی آگوستین، توماس آکویناس و راینهولد نیبور، صرفاً آموزه ای در احتیاط نیست، به هیچ وجه بدبینی نیست و برنامه یا استراتژی سیاسی برای دستیابی به اهداف سیاسی خاص نیست. این بیشتر یک فلسفه زندگی است، یک حکمت الهام گرفته از دین، مجموعه ای از اصول برای فراز و نشیب های هستی و سیاست. علاوه بر مقاله اصلی درباره دیدگاه رئالیست مسیحی آگوستین، آکویناس و نیبور، این جلد همچنین شامل مقالاتی درباره الهیات سیاسی ولادیمیر سولوویف، سمیون فرانک، فئودور تیوتچف و مارتین لوتر است.
واقع گرایی و ضد واقع گرایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William P. Alston (ed.) (ویلیام پی آلستون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در طول قرن گذشته، بحثی بر سر تز رئالیسم و ​​جایگزین های آن به وجود آمده است. رئالیسم - این دیدگاه به ظاهر عامیانه که همه یا بیشتر چیزهایی که در جهان با آن مواجه می شویم وجود دارد و مستقل از تفکر انسان است - توسط روشنفکران برجسته ای مانند ژاک دریدا، میشل فوکو، ریچارد رورتی، توماس کوهن، هیلاری به شدت رد شده است. پاتنام و نلسون گودمن مخالفان رئالیسم، از جمله مورخان و دانشمندان علوم اجتماعی که از ساخت‌گرایی اجتماعی حمایت می‌کنند، معتقدند که تمام یا بیشتر واقعیت به طرح‌ها و باورهای مفهومی انسان بستگی دارد. در این مجلد از مقالات اصلی، گروهی از فیلسوفان به بررسی مناقشه های جاری می پردازند. کتاب با مقدمه‌ای از ویلیام پی آلستون آغاز می‌شود که نوشته‌هایش در این زمینه بسیار تأثیرگذار بوده است. مقالات منتخب سپس جنبه‌هایی از استدلال‌های ارائه شده توسط واقع‌گرایان را با استدلال‌های ضدواقع‌گرایان مقایسه و مقایسه می‌کنند. فصل‌های دیگر اهمیت بحث را برای موضوعات فلسفی مانند معرفت‌شناسی و حوزه‌های مختلف از دین، ادبیات و علم تا اخلاق را مورد بحث قرار می‌دهند.
کتاب راهنمای فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles Taliaferro, Paul Draper, Philip L. Quinn
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
واقع‌گرایی در فلسفه علم در گفتگوی میرسعید موسوی و حسین شیخ رضایی
سخنران:
میرسعید موسوی و حسین شیخ رضایی
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
مفهوم حقیقت در اندیشه ریچارد رورتی
نویسنده:
نبی الله سلیمانی، محمد اصغری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
چکیده: بر پایه خوانش رورتی از سنت فلسفی غرب ،حقیقت به معنای مطابقت میان باورهای درونی و واقعیت های بیرونی موضوع اصلی تاریخ فلسفه بوده است. در این سنت ""حقیقت کشف کردنی بود نه ساختنی""؛ در حالی که به گمان وی ازآن جایی که هیچ راهی برای توصیف واقعیت ها جز به کمک زبانمان وجود ندارد ،حقیقت نمیتواند از عمل به کارگیری زبان از سوی ما برای طرح ادعاهای ماجدا باشد؛ زیرا جملات نمیتوانند در بیرون وجود داشته باشند. بنابراین، ""حقیقت ساختنی است نه کشف کردنی"". فرض ما این است که هر چند رورتی حقیقت وعینیت را به معنای سنتی رد کرده ، همچنان کم و بیش به دام عینیتگرایی و واقع گرایی باقی افتاده و حقیقت بازهم به طور عینی در قالب مفاهیمی دیگردر فلسفه اش پدیدار گشته است.
برهان جایگشت علیه رئالیسم متافیزیکی
نویسنده:
محمدعلی حجتی، سلمان پناهی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
رئالیسم ایده ای است شهودی که عموم انسان ها آن را به طور صریح یا ضمنی پذیرفته اند. کم تر کسی هست که وجود اشیای مستقل از ذهن یا ارتباط میان صدق و اوضاع جهان را نپذیرد، اما چگونگی ارتباط زبان با واقعیت محل بحث های زیادی است. یکی از نظریاتی که با شهود ما سازگاری بیش تری دارد انطباق میان اجزای زبان با عناصر عالم خارج است؛ اما مانند بسیاری دیگر از ایده های شهودی با تدقیق در این مسئله، ایرادات مهمی به این تلقی ساده از انطباق میان جهان و زبان وارد می شود. هیلاری پاتنم، فیلسوف نام دار معاصر امریکایی، نوعی خاص از رئالیسم را که خود «رئالیسم متافیزیکی» (از این پس به اختصار، رئالیسم) می خواند و مدعی چنین دیدگاهی دربارة ارتباط زبان و جهان است نقد می کند؛ وی در این راه از استدلال های مبتنی بر نظریة مدل نیز بهره می گیرد. نظریة مدل بخشی از علم ریاضیات است که روابط میان زبان و تعبیرهای زبان را بررسی می کند. متن حاضر سعی در توضیح، تحلیل، و نقد کم تر فنی و بیش تر شهودی «استدلال جایگشت» دارد که پاتنم علیه رئالیسم طرح کرده است. آن چه پاتنم در این استدلال سعی در نشان دادن آن دارد این است که مدلول یا مصداق عبارات زبان در نگاه رئالیستی قابل تثبیت شدن نیستند.
  • تعداد رکورد ها : 59