مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 139
ویتگنشتاین و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
D. Z. Phillips (auth.) (د. ز. فیلیپس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
کلیدواژه‌های اصلی :
وصف ناپذیری و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
André Kukla
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با ارائه تحلیلی جذاب از ایده آنچه نمی توان گفت، مشخص می کند که آیا مفهوم حقیقت وجود دارد، یا وضعیتی از امور، یا دانشی که نمی توان از نظر زبانی بیان کرد، مفهومی منسجم است. نویسنده معانی مختلفی را از هم متمایز می کند که ممکن است گفته شود چیزی را نمی توان گفت. بخش اول به این سوال می پردازد که آیا ناگفتنی ایده ای منسجم است یا خیر. بخش دوم دو دسته از استدلال‌ها را در مورد اینکه آیا حالت‌های غیرقابل وصف وجود دارد یا خیر، ارزیابی می‌کند: برهان از عرفان و برهان از حد معرفتی. بخش سوم به طور دقیق تر به رابطه بین مواضع عرفانی و غیر عرفانی می پردازد. نویسنده در بخش چهارم و پایانی پنج نوع ناگفتنی را از نظر کیفی متمایز می کند. ناگفتنی و فلسفه سهم قابل توجهی در این حوزه پژوهشی است و برای فیلسوفان و کسانی که در زمینه فلسفه زبان تحقیق و مطالعه می کنند، خواندنی ضروری خواهد بود.
وصف ناپذیری و متافیزیک آن: ناگفتنی در هنر، دین و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Silvia Jonas
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا هنر، دین یا فلسفه می توانند بینش های غیرقابل وصفی داشته باشند؟ اگر چنین است، آنها چه هستند؟ ایده ناگفتنی فیلسوفان از لائوزی گرفته تا ویتگنشتاین را متحیر کرده است. در کتاب ناگفتنی و متافیزیک آن: ناگفتنی در هنر، دین و فلسفه، سیلویا جوناس روش‌های متفاوتی از تفکر در مورد آنچه بینش‌های غیرقابل توصیف ممکن است شامل متافیزیکی باشد را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که کدام یک از اینها در واقع نامنسجم هستند. جوناس مفاهیم ویژگی ها و اشیای غیرقابل وصف، گزاره های غیرقابل وصف، محتوای غیرقابل وصف و دانش غیرقابل وصف را مورد بحث قرار می دهد و به بررسی دام های متافیزیکی مربوط به این مفاهیم می پردازد. در نهایت، او از این ایده دفاع می‌کند که بینش‌های غیرقابل توصیفی که در زمینه‌های زیبایی‌شناختی، دینی و فلسفی یافت می‌شوند، به بهترین وجه در قالب خودآشنایی، نوع خاصی از دانش غیر گزاره‌ای، درک می‌شوند. وصف ناپذیری به عنوان یک موضوع فلسفی به قدمت تاریخ خود فلسفه است، اما مشارکت در کشف ناگفتنی کم بوده است. نظریه ای که توسط جوناس ایجاد شده است، این مفهوم را در بسیاری از زمینه های مختلف فلسفی ملموس و قابل استفاده می کند.
وصف ناپذیری: تمرینی در فلسفه تطبیقی ​​دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Timothy D. Knepper, Leah E. Kalmanson (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه مقالات، تمرینی در فلسفه تطبیقی ​​دین است که به بررسی روش های مختلف بیان انسان از بیان ناپذیری می پردازد. این پژوهشگران بیش از دوازده سنت مذهبی، ادبی و هنری را به عنوان بخشی از مجموعه سخنرانی‌ها و گفت‌وگوهای 2013-2015 پروژه مقایسه درباره «مذهب فراتر از کلمات» گرد هم می‌آورد. محققان متخصص ابتدا دستور زبان ناگفتنی را در 9 سنت مختلف مذهبی و همچنین حوزه های مجاور ادبیات، شعر، موسیقی و هنر به تفصیل شرح دادند. سپس مدیران پروژه مقایسه این مجموعه متنوع از پدیده ها را با هم مقایسه کردند، توضیحاتی را برای الگوبرداری از آنها ارائه کردند، و پرسش های فلسفی در مورد حقیقت و ارزش در مورد غیرقابل بیان دینی را در منظر مقایسه ای مطرح کردند. این کتاب انتشار افتتاحیه پروژه مقایسه است، یک رویکرد جدید ابتکاری به فلسفه دین که در دانشگاه دریک (د موین، آیووا، ایالات متحده آمریکا) نگهداری می شود. پروژه مقایسه مجموعه‌ای از سخنرانی‌های پژوهشگر، گفت‌وگوهای متخصصان، و پانل‌های مقایسه‌ای درباره موضوعات هسته‌ای و بین‌فرهنگی در فلسفه دین را سازمان‌دهی می‌کند. علمای متخصص دین ابتدا این موضوع را در مذاهب تخصصی خود بررسی می کنند. سپس فیلسوفان دین تطبیقی، در منظر تطبیقی ​​پرسش هایی را درباره معنا، حقیقت و ارزش درباره این موضوع مطرح می کنند. پروژه مقایسه در تعهد خود به شمول دینی از رویکردهای سنتی به فلسفه دین جدا است. این آینده فلسفه دین در جهانی متنوع و جهانی است.
چه چیزی در یک نام است؟ آیا تفاوت بین انتو-تئولوژی و تئو-انتولوژی، مسیر را از اکو-تئولوژی به تئو-اکولوژی هدایت می کند؟ دیدگاه‌های الهیات خاص روسیه [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Johan Buitendag (یوهان بویتندگ)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: من به این سرمایه گذاری برای کشف اصطلاحات صحیح برای درک واقعیت از طریق منشور دو متکلم متمایز ارتدوکس روسی، پاول فلورنسکی (1882-1937) و سرگیوس بولگاکوف (1871-1944) نزدیک می شوم. لنزی که من عمدتاً برای آثار آنها به کار می‌برم، درک مربوط به کیهان‌شناسی، یعنی هستی‌شناسی و معرفت‌شناسی است. بنابراین، من با گرنز موافقم که اصطلاح «اونتو-الهیات» را کنار بگذارد و معکوس را به عنوان یک الهیات تثلیثی معرفی کند. این امر پیوند صمیمی بین دانستن و بودن را ارج می نهد و از انشعاب بین وفاداری و عقلانیت جلوگیری می کند. متاتیس متاندیس، همین امر در مورد «اکو الهیات» نیز صدق می کند. این وارونگی انسان را به یاد هانس اورس فون بالتاسار می اندازد که مفهوم الهیات زیبایی شناسانه را با زیبایی شناسی الهیاتی مبادله کرد. برگرداندن این پرسش، گفت‌وگوی ما را با علوم پیش می‌برد، زیرا وجه مشترک گفتمان، ماهیت (آفرینش) است که از پیشینی تشخیص داده می‌شود (همانطور که همه شناخت‌ها انجام می‌دهند). به عبارت دیگر اصطلاح تئواکولوژی مطرح می شود. پیامدهای درون‌رشته‌ای و/یا میان‌رشته‌ای: مطالعه هدف، بوم‌شناختی نیست، بلکه استفاده غیرمعمول از اصطلاحات مربوط به گفتگوی علم و دین، با اشاره به نام‌گذاری بوم‌شناسی و الهیات است. همه اصطلاحات و جملات مشاهده‌ای مملو از تئوری هستند. دین را می توان به عنوان یک چارچوب زبانی در نظر گرفت که کل زندگی و اندیشه را شکل می دهد. ادعاهای حقیقت باید بر دستور زبان (یا قواعد بازی) تمرکز کنند و نه واژگان زمانی که نمادگرایی بیانی به کار می رود.
در آغاز کلمه بود: زبان ؛ رویکرد خدا محور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Vern Sheridan Poythress (ورن شریدان پویترس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با تعلیم کتاب مقدس و کاربرد گسترده، این دنباله روی Redeeming Science یک الهیات مسیحی در مورد زبان را می سازد و تفکر ما را در مورد کلمات اصلاح می کند. زبان نه تنها محور زندگی روزمره ماست، بلکه به تمام کارهایی که انجام می دهیم اهمیت می دهد. همچنین آفریدگار همه‌جانبه ما را منعکس و آشکار می‌کند، که حکمرانی مشیت او تا پیچیدگی‌های زبان گسترش می‌یابد. Vern Poythress می نویسد: "خداوند معنای هر کلمه را کنترل و مشخص می کند - نه تنها در انگلیسی، بلکه در چینی ماندارین، هندی، ایتالیایی و هر زبان دیگر. سخنان ما ناگهان تبدیل به زندانی می شود که ما را از حقیقت دور نگه می دارد تا اینکه درهایی به روی حقیقت بگشاید. اما اگر خدا را بشناسیم و او را در ارتباط با زبان خود درک کنیم، از کلمات خود عاقلانه تر استفاده خواهیم کرد." این چنین بینش‌هایی است که از کتاب مقدس آگاه شده‌اند که در آغاز، کلام بود ارزشمند است. کلمات برای همه ما مهم هستند و این کتاب که در سطحی نوشته شده است که هیچ دانشی از زبان شناسی را پیش فرض نمی گیرد، دیدگاهی مثبت و خدامحور از زبان را ایجاد می کند. Poythress در تعامل خود با رشته های مختلف، نه تنها برای علما و رهبران کلیسا، بلکه برای هر مسیحی که به دقت در مورد سخنرانی خود فکر می کند، کاربرد فراوانی ارائه می دهد.
بازی های دین، حقیقت و زبان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Patrick Sherry (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
کلیدواژه‌های اصلی :
نفوذ کلمات: خدا و نمودهای زبان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rowan Williams
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Publishing,
  • تعداد رکورد ها : 139