مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
ضرورت های فلسفی دین مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice Blondel; Olivia Blanchette
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : اگر چه شخصیتی برجسته در تاریخ اندیشه کاتولیک قرن بیستم، آثار سیستماتیک بعدی موریس بلوندل تا حد زیادی در دنیای انگلیسی زبان غیرقابل دسترس بوده است. اولیوا بلانشت، که پیش از این اثر پیشگامانه اولیه بلوندل را «اقدام» (1893) ترجمه کرده بود، اکنون اولین ترجمه انگلیسی اثر نهایی بلوندل را ارائه می‌کند که «مطالبات فلسفی دین مسیحیت» است. این اثر گذار از فلسفه صرف به توجه به دین مسیحی شامل دو مقاله اصلی است، حس مسیحی و کوتاه تر در مورد همسان سازی، و پس از آن یک بازنگری و دیدگاه جهانی و یک پیوست: توضیح ها و اندرزها که در پاسخ به یک تحقیق توسط یک نفر نوشته شده است. محقق جوان درباره روش مقاله اول به بررسی مفهوم مسیحیت از زندگی معنوی می پردازد و اینکه چگونه دین مسیحی، حتی به عنوان ماوراء طبیعی، می تواند در حوزه فلسفه انتقادی قرار گیرد. مقاله دوم حرکت از قیاس به یکسان سازی را در صحبت از زندگی مسیحی بررسی می کند. بلوندل به این سؤال می پردازد: چگونه روح انسان با روح الهی ترکیب می شود به گونه ای که هیچ کدام در این روند گم نمی شوند؟ ضرورت های فلسفی دین مسیحی برای درک اندیشه بلوندل حیاتی است. این ترجمه باکیفیت و مقدمه مختصر بلانشت نه تنها برای فیلسوفان و متکلمان، بلکه برای نویسندگان معنوی و مدیران اعتکاف‌های معنوی در سنت‌های ایگناتی و یسوعی نیز جذاب خواهد بود.
خواندن در حضور مسیح: مطالعه کتابشناسی و تفسیر دیتریش بونهفر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joel Banman
نوع منبع :
کتاب , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury,
چکیده :
چکیده ماشینی : نوشته های بونهوفر شامل مقدار قابل توجهی از تفسیر کتاب مقدس است، اما مشارکت های بالقوه او در زمینه های مطالعات کتاب مقدس و تفسیر الهیات کتاب مقدس به اندازه کافی مورد بررسی قرار نگرفته است. این مطالعه برخی از نوشته‌های تفسیری کلیدی او را در پرتو الهیات وحی و کتاب‌شناسی او مورد ارزیابی مجدد قرار می‌دهد، و راه‌هایی را آشکار می‌کند که خواندن او از کتاب مقدس توسط الهیات او از کتاب مقدس تعیین می‌شود. جوئل بانمن از طریق این تحلیل نشان می دهد که عامل اتحاد تفسیر کتاب مقدسی بونهوفر روش شناختی نیست بلکه کتاب شناختی است: او کتاب مقدس را کلام زنده مسیح فعلی می خواند.
الهیات پسا سیستماتیک اول: راه های تفکر - یک فلسفه الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Markus Mühling
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill ,
امید در عصر سکولار: ساختارشکنی، الهیات سلبی و آینده ایمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Newheiser
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب استدلال می کند که امید، پیش شرط ضروری عمل دینی و سیاست سکولار است. دیوید نیوهایزر در برابر رضایت جزمی و استعفای ناامیدکننده استدلال می‌کند که امید به تعهداتی ادامه می‌دهد که در برابر ناامیدی آسیب‌پذیر هستند. از آنجایی که رشته امید بین مؤمنان و کافران به طور یکسان مشترک است، تداوم آن نشان می دهد که ایمان در عصر سکولار آینده ای دارد. نیوهایزر با تکیه بر الهیات پیشامدرن و نظریه پست مدرن نشان می‌دهد که بی‌خدایی و مسیحیت بیشتر از آنچه که اغلب اذعان می‌کنند، مشترک هستند. او با نوشتن به سبکی روشن و جذاب، خوانشی جدیدی از ساختارشکنی و الهیات منفی ایجاد می‌کند، و استدلال می‌کند که (علی رغم تفاوت‌هایشان) امید خودانتقادی مشترکی دارند. این کتاب با بازیابی متون و سنت هایی که به ندرت با هم خوانده می شوند، مداخله ای اساسی در بحث های مربوط به جایگاه دین در زندگی عمومی ارائه می دهد.
الهیات زمینه‌ای: مهارت‌ها و شیوه‌های آزادی‌بخش ایمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sigurd Bergmann and Mika Vähäkangas
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
قداست الهی و عمل الهی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark C. Murphy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : تقدس صفتی است که در کتاب مقدس با تأکید بیشتر به خداوند نسبت داده شده است، اما توجه کمی به توصیف و در نظر گرفتن الزامات قدوسیت الهی شده است. مارک سی مورفی در کتاب قدوسیت الهی و عمل الهی، از شرحی از تقدس دفاع می کند که مدیون توصیف رودولف اتو از تجربه مقدس به عنوان یک mysterium tremendum et fascinans است. مقدس بودن خدا عبارت است از این که خدا کسی باشد که اتحاد صمیمی با او هم برای ما بسیار مطلوب است و هم چیزی که ما - و در واقع هر موجود محدودی - برای آن مناسب نیستیم. این مفهوم از قدوسیت الهی برای پرداختن به سؤالات الهیات مورد مناقشه در مورد فعل الهی مفید است. برخلاف گزارش‌های استاندارد از فعل الهی که با مفروضات مربوط به کمال اخلاقی یا عشق حداکثری خداوند آغاز می‌شود، توسل به قدوسیت الهی از چارچوب رقیب برای تبیین و پیش‌بینی فعل الهی پشتیبانی می‌کند - چارچوب قدوسیت - که بر اساس آن خدا برانگیخته می‌شود تا در آن عمل کند. راه هایی که پاسخی است به ارزش خود خداوند با فاصله گرفتن از چیزهایی که ناقص، ناقص یا به هر طریقی در خوبی محدود است. این مطالعه ثمربخشی جهت‌گیری مجدد از چارچوب‌های اخلاقی و عشقی به چارچوب قداست را نشان می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه چنین جهت‌گیری مجدد رویکردهای متمایزی را برای مشکلات همیشگی فعل الهی در رابطه با خلقت، تجسم، کفاره و رستگاری پیشنهاد می‌کند. از پرداختن به این مشکلات همیشگی، یک موضوع کلی در رابطه با فعل الهی پدیدار می شود: این که تعامل خداوند با جهان، نوعی فروتنی رادیکال را نشان می دهد.
هیچ چیز مطلق: ایده آلیسم آلمانی و مسئله الهیات سیاسی (چشم انداز در فلسفه قاره ای) [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : Nothing Absolute با حضور دانشمندانی در خط مقدم الهیات سیاسی معاصر و مطالعه ایده آلیسم آلمانی، تلاقی این دو حوزه شکوفا را بررسی می کند. برخلاف رویکردهای سنتی که ایده‌آلیسم آلمانی را جنبشی سکولاریزه می‌دانند، این جلد آن را به عنوان اولین بیان اساساً فلسفی مسئله سیاسی-الهیاتی پس از روشنگری و ظهور سکولاریته بازبینی می‌کند. Nothing Absolute ایده آلیسم آلمانی را به عنوان یک خط سیر سیاسی-الهیاتی باز پس می گیرد. در میان آثار این جلد، اندیشه آلمانی از کانت تا مارکس برای تبارشناسی الهیات سیاسی و برای ارزیابی مجدد مدرنیته و سکولار حیاتی است. این جلد با بررسی مجدد مفاهیمی چون ماندگاری، مدینه فاضله، حاکمیت، تئودیسه، زمین و جهان و نیز خود مفهوم الهیات سیاسی، نه تنها ایده آلیسم آلمانی و پیامدهای آن را از منظر سیاسی-الهیاتی بازنگری می کند، بلکه نشان می دهد. با استفاده از منابع مفهومی الهیات سیاسی امروز چه می توان با (یا علیه) ایده آلیسم آلمانی انجام داد؟ مشارکت کنندگان: جوزف آلبرناز، دانیل کولوچیلو باربر، آگاتا بیلیک رابسون، کریل چپورین، اس دی کرستوفسکا، سایتیا براتا داس، الکس دوبیلت، وینسنت لوید، توماس لینچ، جیمز مارتل، استیون شکسپیر، اوکسانا تیموفیوا، دانیل ویستلر
کتاب راهنمای الهیات طبیعی آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Russell Re Manning (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : کتاب راهنمای الهیات طبیعی آکسفورد اولین مجموعه‌ای است که وسعت کامل الهیات طبیعی را از منظر تاریخی و معاصر مورد بررسی قرار می‌دهد و دانشمندان برجسته را گرد هم می‌آورد تا گزارش‌های سطح بالا در دسترس از موضوعات اصلی را ارائه دهند. این جلد احیای علاقه اخیر به الهیات طبیعی را به عنوان موضوعی درگیر جدی انتقادی مجسم می کند و توسعه می دهد. الاهیات طبیعی که غالباً مورد سوء تفاهم قرار گرفته یا مورد بحث و جدل قرار گرفته است، حضوری است که در طول تاریخ اندیشه در مورد واقعیت غایی مورد مطالعه قرار نگرفته و در عین حال پایدار و فراگیر است - از الهیات کلاسیک یونانی فیلسوفان تا بحث های قرن بیست و یکم در علم و دین. این کتابچه راهنمای معتبر که مورد علاقه دانشجویان و دانش پژوهان طیف وسیعی از رشته‌ها است، از بهترین پژوهش‌های معاصر استفاده می‌کند تا یک نمای کلی انتقادی از حوزه موضوعی ارائه دهد. سی و هشت مقاله جدید دگرگونی‌های الهیات طبیعی را در زمینه‌های مختلف تاریخی و مذهبی، جایگاه الهیات طبیعی در سنت‌های مختلف فلسفی و رشته‌های علمی متنوع، و رویکردهای فرهنگی و زیبایی‌شناختی گوناگون به الهیات طبیعی را دنبال می‌کنند تا درز غنی از چند وجهی را آشکار کنند. انعکاس الهیاتی ریشه در طبیعت انسان و محیطی دارد که در آن خود را می یابیم.
الهیات به مثابه دین شناسی و گفتگو: نوشته های اساسی نیکوس نیسیوتیس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nikos Nissiotis, Nikolaos Asproulis (editor), John Chryssavgis (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Academic ,
چکیده :
چکیده ماشینی : نیکوس نیسیوتیس (1924-1986) یکی از برجسته‌ترین و شکل‌گیرترین روشنفکران جنبش جهانی در قرن بیستم بود. او به عنوان استاد فلسفه و روانشناسی دین در دانشگاه آتن، مدیر مؤسسه Bossey و رئیس کمیسیون ایمان و نظم شورای جهانی کلیساها، سنت معنوی ارتدکس را برای مخاطبان غربی تفسیر کرد و نقش برجسته را برجسته کرد. اندیشه مسیحی در دنیای مدرن این مجموعه از اساسی‌ترین و شاخص‌ترین مقالات او - که برخی از آنها تا کنون تا حد زیادی غیرقابل دسترس بوده‌اند - شامل مقدمه‌ای از سوی ویراستاران بر میراث جهانی و کلامی این متفکر استثنایی است.
چهره نجات: تجلی، شرم، الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen Pattison
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate ,
چکیده :
چکیده ماشینی : چهره ها در اطراف ما هستند و اساساً هم تجربه روزمره و هم درک ما از مردم را شکل می دهند. از دست دادن چهره به معنای بیگانگی و تجربه شرم است، مواجه شدن یعنی لذت بردن از زندگی کامل. در الهیات مانند بسیاری از رشته‌های دیگر، چهره‌ها، هم به‌عنوان پدیده‌های فیزیکی و هم نمادها، توجه انتقادی و قدردانی‌ای را که شایسته آن است، دریافت نکرده‌اند. این کتاب پیشگام به بررسی ماهیت چهره و چهره، چه انسانی و چه الهی می پردازد. پتیسون درباره‌ی این‌که چهره چیست، چقدر چهره در زندگی و روابط انسان‌ها اهمیت دارد و چگونه می‌توانیم چهره را هم به‌عنوان یک پدیده فیزیکی و هم به‌عنوان مجموعه‌ای از نمادها و استعاره‌های اجتماعی در مورد خود و بدن درک کنیم، بحث می‌کند. پتیسون با بررسی معنایی از لحاظ شمول و طرد شدن در جامعه بشری معاصر و چگونگی ارتباط آن با شرم، آشکار می‌کند که تجربه افرادی که با چهره‌ها مشکل دارند، در مورد جامعه، درک ما و واکنش‌های ما به مواجهه به ما چه می‌گوید. پتیسون با کاوش در این حوزه فراگیر و در عین حال نادیده گرفته شده هم از تجربه انسان معاصر و هم از سنت الهیات مسیحی، توضیح می‌دهد که چگونه الهیات مسیحی چهره، هم انسانی و هم الهی را درک می‌کند، و بینش‌هایی که ممکن است برای درک صورت و صورت ارائه دهد. آیا خداوند به هیچ وجه صورت ظاهری قابل مشاهده دارد؟ اهمیت داشتن خدای رودررو یا بی چهره برای زندگی و عمل مسیحی چیست؟ اکنون رؤیای خدا به چه معناست؟ اگر می‌خواهیم با شرم و شرم را جدی بگیریم، و آن‌ها را به درستی در منظر قرار دهیم، ممکن است لازم باشد الهیات، اندیشه و عمل خود را تغییر دهیم - روش‌های تفکر خود را در مورد خدا و الهیات تغییر دهیم.
  • تعداد رکورد ها : 2296