مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
آموزه‌ها‌ی مسیحی(دامنه ادیان سامی) آیین های مسیحی(دامنه ادیان سامی) ارمنی (دین مسیحیت از ادیان سامی) فرقه‌های مسیحی(دامنه ادیان سامی) مسیحیت آسیا(دامنه ادیان سامی) مسیحیت آغازین(دامنه ادیان سامی) مسیحیت آفریقایی- آمریکایی(دامنه ادیان سامی) مسیحیت اروپا(دامنه ادیان سامی) مسیحیت استرالیا(دامنه ادیان سامی) مسیحیت افریقا(دامنه ادیان سامی) مسیحیت تبشیری(دامنه ادیان سامی) مسیحیت در امریکای لاتین(دامنه ادیان سامی) مسیحیت در ایران پیش از اسلام مسیحیت در ایران(دامنه ادیان سامی) مسیحیت در بریتانیا(دامنه ادیان سامی) مسیحیت در چین(دامنه ادیان سامی) مسیحیت در ژاپن(دامنه ادیان سامی) مسیحیت در کانادا(دامنه ادیان سامی) مسیحیت شرقی(دامنه ادیان سامی) مسیحیت قبطی(دامنه ادیان سامی) مسیحیت نسطوری(دامنه ادیان سامی) مسیحیت نوین(دامنه ادیان سامی) مسیحیت هندی (دامنه ادیان سامی)
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 79
 الهیات الهیاتی: مقالاتی در بزرگداشت جان وبستر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Darren Sarisky (editor), Justin Stratis (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T&T Clark,
چکیده :
ترجمه ماشینی: حوزه های بحث شامل ماهیت و روش الهیات، کتاب مقدس و تفسیر آن، مسیح شناسی و آموزه تثلیث، الهیات اخلاقی، و خواندن و استفاده از شرکای گفتگوی الهیاتی است. این مقالات توسط متکلمان برجسته نظام مند، اخلاق شناسان الهیات، و دانشمندان کتاب مقدس از طیف وسیعی از سنت های مسیحی نوشته شده است. دست اندرکاران این جلد جنبه های مختلف مفهوم «الهیات» را ارزیابی، بسط و به کار می برند. این که الهیات در واقع باید کاملاً الهیاتی باشد به این معنی است که گفتمان الهیاتی با انطباق با قوانین تحقیقی که بر سایر رشته‌ها حاکم است، به دست نمی‌آید. بهتر است توجه خود را بر موضوع منحصر به فرد خود، یعنی خدا و همه چیزهای مرتبط با خدا متمرکز کند، و باید رویه هایی را دنبال کند که به او امکان دسترسی به این واقعیت ها و شهادت آنها را می دهد.
دایرة‌المعارف مسیحیت باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Angelo Di Berardino , Thomas C. Oden , Joel C. Elowsky , James Hoover
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دایره المعارف مسیحیت باستان هشت قرن کلیسای مسیحی را پوشش می دهد و شامل 3220 مدخل توسط تیمی متشکل از 266 محقق از 26 کشور است که نشان دهنده انواع سنت های مسیحی است. این رشته از زمینه هایی مانند باستان شناسی، هنر و معماری، زندگی نامه، مطالعات فرهنگی، کلیسای شناسی، جغرافیا، تاریخ، فلسفه و الهیات استفاده می کند. این دایره المعارف سه جلدی پوشش بی نظیر و جامعی از مردم، مکان ها و ایده های مسیحیت باستان ارائه می دهد. پوشش دایره المعارف A-to-Z از «هارون (شکل نگاری)» تا «زوسیموس، پاپ» و از نظر زمانی از خاستگاه مسیحیت تا Bede (متوفی 735) در غرب و جان دمشقی (متوفی حدود 749) در شرق یونان، با تأکید دقیق بر چهار قرن اول تاریخ مسیحیت. این نسخه با افزودن بیش از 500 مقاله جدید (اضافه شده به نسخه ایتالیایی یا انگلیسی فعلی)، از جمله 30 مقاله منحصر به نسخه IVP، نسخه های قبلی ایتالیایی و انگلیسی زبان را به روز می کند و گسترش می دهد. ارجاعات متقابل گسترده، کاوش در مقالات مرتبط را آسان می کند، و کتابشناسی های مفید، از جمله منابع اولیه (متون، نسخه های انتقادی، ترجمه ها) و منابع ثانویه کلیدی (کتاب ها و مقالات مجلات)، دسترسی به جدیدترین پژوهش های عمیق در رشته های بی شمار را فراهم می کند. از مطالعه دایره المعارف جدید مسیحیت باستان IVP (2014) از Nuovo dizionario patristico e di antichita cristiane (2006-2008) ترجمه شده است، که توسط Institutum Patriisticum Augustinianum، پیشروترین مرکز جهان برای مطالعات پاتریستی، به سرپرستی پروفسور آنجلو دیارد تهیه شده است. دایره المعارف کلیسای اولیه در سال 1992 (انتشارات دانشگاه آکسفورد / جیمز کلارک) را به شدت به روز می کند و گسترش می دهد.
بین آخرالزمان و اشاتون: تاریخ و ابدیت در هانری دو لوباک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph S. Flipper (جوزف اس. فلیپر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بین آخرالزمان و اشاتون به بررسی الهیات سیستماتیک هنری دو لوباک، اس جی، یکی از مهم‌ترین الهی‌دانان کاتولیک قرن بیستم می‌پردازد. در حالی که بسیاری از کارهای اخیر در مورد دو لوباک بر مناقشات پیرامون الهیات ماوراء الطبیعه تمرکز دارد، بین آخرالزمان و اشاتون استدلال می‌کند که آخرت‌شناسی کلید پروژه الهیاتی دو لوباک است و برای درک الهیات نوین، گروهی از الهی‌دانانی که د لوباک با آنها همکاری می‌کنند، حیاتی است. لوباک مرتبط بود. در آن زمان، مناقشات درون کاتولیک ها پیرامون الهیات نو به عنوان بخشی از یک نگرانی گسترده تر در مورد از دست دادن امر ابدی در اروپای قرن بیستم به وجود آمد. اشغال فرانسه توسط آلمان در جنگ جهانی دوم زمینه ای برای تجدید تفکر آخرالزمانی و آخرت شناختی در میان کاتولیک های فرانسوی بود. Theologie nouvelle بحثی را در مورد معنای "پایان" ایجاد کرد که برای درک شکاف های الهیاتی، معنوی و سیاسی در دوره پس از جنگ بسیار مهم بود. پس از جنگ جهانی دوم، نوشته های دو لوباک به طور فزاینده ای بر الهیات تاریخ و آخرت شناسی متمرکز شد. کار حاضر تمرکز را به این جنبه اغلب نادیده گرفته شده از کار دو لوباک بازمی گرداند. درباره نویسنده جوزف اس. فلیپر استادیار الهیات در دانشگاه بلارمین در لوئیزویل، کنتاکی است. او دوره فوق دکترا را در دانشگاه ویسکانسین-میلواکی به پایان رساند و دریافت کننده بورسیه بنیاد فورد بود. آخرین انتشار او مقاله "رنج به عنوان شکوه در هانس اورس فون بالتاسار و جیمز کون" در مجله سمپوزیوم الهیات کاتولیک سیاه (2013) است.
دین مسیح
عنوان :
نویسنده:
برایان ویلسون؛ ترجمه‌: حسن افشار
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: مرکز,
چکیده :
دین‌ها از عناصر مهم شکل‌دهنده‌ی فرهنگ ملتها در طول تاریخ بوده‌اند و آشنایی با آنها در واقع آشنایی با بخشی مهم از فرهنگ و تاریخ فرهنگی بشریت است. کتاب‌های این مجموعه دانستنی‌هایی مفید و ضروری درباره‌ی اعتقادات دینی ملل و اقوام مختلف جهان به دست می‌دهند و پس از شرح گذشته‌ی تاریخی ادیان مختلف، وضع کنونی هر دین و پیروان آن را نیز بررسی می‌کنند. هر کتاب به وجوه و ابعاد گوناگون یکی از ادیان جهان می‌پردازد و تعالیم، روایات، تشکیلات و مناسک و شعایر آن را توصیف می‌کند. بخشی از کتاب حاضر به وضعیت دین مسیح در برخورد با مدرنیته و عصر پسامدرن می‌پردازد و مسایل مربوط به گسترش مسیحیت در جهان را بررسی می‌کند.
آیا واقعاً بخشش(دادن) بهتر از گرفتن است؟
نویسنده:
استیون ار. پالمکویست، مترجم: محمد ابراهیم باسط
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه علوم وحیانی معارج,
چکیده :
این گفتۀ مشهور که «دادن بهتر از گرفتن است» چنان رایج و گسترده است که اغلب درست بودن آن را مفروض می‌گیرند. اما آیا این فرمان اخلاقی در برابر تحلیل فلسفی دقیق تاب می‌آورد؟ مفاهیم مربوطه («دادن»، «گرفتن»، و «بهتر») چنان تفسیرهای متنوعی دارند که در یک مقاله نمی‌توان به همۀ آنها پرداخت. به جای این کار، در مقالۀ حاضر تفسیرهای مختلف از تمایز بین دادن و گرفتن را طبقه‌بندی خواهیم کرد، سپس به صورت عمقی یکی از گزینه‌ها را، بر مبنای تمایزی محوری بین دادن و گرفتنِ فعالانه و منفعلانه، بررسی خواهیم کرد. من از این مدعای مجادله‌انگیز دفاع خواهم کرد که دست‌کم یک معنای مهم وجود دارد (در واقع مهم‌ترین معنا، با توجه به اهداف اخلاقی) که در آن دادن بهتر از گرفتن نیست، بلکه بدین معنا دقیقاً برعکس آن درست است. در واقع، بقای نوع بشر وابسته به میل ما به گرفتن است.
صفحات :
از صفحه 84 تا 96
صلح: میل به خدا
نویسنده:
هری هوبنر - مترجم: محمد ابراهیم باسط
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه علوم وحیانی معارج,
چکیده :
اگر بخواهیم چنان که متون مسیحی گفته‌اند صلح‌آفرین باشیم باید در صلح نخستین آفرینش خداوند مشارکت بجوییم. در دین مسیحی سنتی وجود دارد که در پی کاستن از تمایز بین صلح به‌مثابۀیک هدف و صلح به‌مثابۀیک سبک زندگی است و می‌خواسته صلح را یک فرمان بی‌چون‌وچرا ببیند. این سنت صلح را یک دعوت مسیحی می‌داند، دعوت به بازگشت به صلح نخستین خداوند در آفرینش. هرچند صلح هرگز کاملاً بر روی زمین محقق نمی‌شود، بی‌معناست که بگوییم نمی‌توان به نحوی آن را در وجودِ زمانی و مکانی به بیان آورد و بی‌معناست که بخواهیم آن را بدون توسل به صلح نخستینی که خداوند در آفرینش قرار داده است محقق کنیم. به علاوه این برداشت از صلح یک مفهوم بنیادین و مشترک در هر سه دین بزرگ توحیدی است؛ جدا از این که مفهومی که ارسطو از دوستی اجتماعی بیان می‌کند نیز قرابت‌های تنگاتنگی با آن دارد. اینها در حالی است که در جامعۀ سکولار مدرن نه اثری از صلح به معنای توحیدی آن دیده می‌شود و نه از دوستی ارسطویی. اما ساختار جامعۀ معاصر می‌توانست به گونه‌ای دیگر باشد، و بهره‌برداری از منابع عمیق و صلح‌آفرینِ سنت‌های دینی‌مان می‌تواند در این کار به ما یاری کند.
صفحات :
از صفحه 81 تا 140
  • تعداد رکورد ها : 79