مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
الهیات جدید مسیحی الهیات قدیم مسیحی
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1149
الهیات متقاطع: یک راهنمای مقدماتی
نویسنده:
Grace Ji-Sun Kim; Susan M Shaw
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : الهیات متقاطع: راهنمای مقدماتی مسیری را برای مسیحیان متفکر، کشیشان و الهی‌دانان ارائه می‌دهد تا مفاهیم و پرسش‌های متقاطع‌گرایی را در الهیات به کار ببرند. تلاقی ابزاری برای تجزیه و تحلیل است که عمدتاً توسط فمینیست های سیاهپوست توسعه یافته است تا علل و پیامدهای هویت های اجتماعی همگرا (جنسیت، نژاد، طبقه، هویت جنسی، سن، توانایی، ملت، مذهب) را در سیستم های درهم تنیده قدرت و امتیازات (جنس گرایی) بررسی کند. نژادپرستی، طبقه‌گرایی، دگرجنس‌گرایی، توانایی‌گرایی، سن‌گرایی، بومی‌گرایی) و ترویج کار فعالانه و فعال در جهت عدالت اجتماعی. متقاطع بودن در الهیات، مستلزم توجه به هویت و موقعیت متفکر مسیحی در درون نظام‌های قدرت و ارزش توجه عمیق به دیدگاه‌های مکمل، رقابتی و حتی متضاد است که از تجربیات و درک افراد مختلف ناشی می‌شود. این کتاب مروری بر نظریه‌های متقاطع‌گرایی ارائه می‌کند و پرسش‌هایی را درباره تقاطع‌گرایی برای الهیات پیشنهاد می‌کند، خوانندگان را به چالش می‌کشد تا کلیسایی متقاطع را تصور کنند، شیوه‌ای از استقبال و شمولیت که ریشه در کلیسای شناسی دارد که تفاوت‌ها را در بر می‌گیرد و عدالت اجتماعی را در کانون توجه قرار می‌دهد. به جای ارائه یک الهیات سیستماتیک توسعه یافته، الهیات متقاطع خوانندگان را تشویق می کند تا روش خود را در الهیات خود به کار گیرند تا تفکر خود را گسترش دهند و تجربیات خود را به الاهیاتی بزرگتر بیافزایند که همه ما را به سوی خاندان خدا سوق می دهد.
مسائل علم و الهیات: زندگی چیست؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dirk Evers, Michael Fuller, Antje Jackelén, Knut-Willy Sæther (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
مبانی و دستور زبان الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas F. Torrance
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T. & T. Clark Publishers, Ltd. ,
بین فلسفه و الهیات: تفسیرهای معاصر مسیحیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lieven Boeve, Christophe Brabant
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate ,
الهیات و روایت: منتخب مقالات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hans W. Frei, George Hunsinger, William C. Placher
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
الهیات آلتیزر: نقد و پاسخ
نویسنده:
Cobb John B., Jr
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
سَفَر الهیات مدرن: از بازسازی تا ساختارشکنی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger E. Olson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
IVP Academic ,
طبیعت ناب: درباره بازیابی طبیعت در آموزه فیض [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Steven A. Long
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از الهیات نظری گرفته تا تفسیر آکویناس، تا فلسفه معاصر آمریکای شمالی و اندیشه اجتماعی و اخلاقی کاتولیک، تا اندیشه بندیکت شانزدهم، این اثر اهمیت حیاتی غایت طبیعی متناسب را در چارچوب فیض و سعادت ماوراء طبیعی بحث می‌کند. لانگ استدلال می کند که در تلاش برای اجتناب از طبیعت گرایی، هانری دو لوباک ناخواسته از دست دادن طبیعت را به عنوان یک اصل هنجاری در الهیات، هم از نظر اعتقادی و هم از لحاظ تفسیری با توجه به تعالیم آکویناس، به پایان رساند. نویسنده استدلال می کند که این یک خطای قابل درک اما جدی است. دیدگاه دی لوباک در مورد این موضوع توسط هانس اورس فون بالتاسار در الهیات کارل بارت پذیرفته شد و گسترش یافت، که در آن بالتاسار استدلال می‌کند که آکویناس حتی نمی‌توانست طبیعت خالص را در نظر بگیرد، زیرا حتی ایجاد تمایز مفهومی که از این مسئله برمی‌آید برای او غیرممکن بود. ، دیدگاهی که متن آکویناس در تضاد است. لانگ استدلال می‌کند که در کتاب الهیات کارل بارت، روایت بالتاسار ماهیت چگالی هستی‌شناختی خاص آن را خالی می‌کند و آن را صرفاً خلقت در نظر می‌گیرد، نوعی نقطه بی‌بعد که خط فیض را خاتمه می‌دهد. با توجه به از بین رفتن ماهیت در روش کلامی، بازیابی آن نیازمند ابزارهای فلسفی است. این کتاب در فصل سوم خود استدلال می‌کند که به دلیل فقدان فلسفه یکپارچه طبیعت یا متافیزیک، تفکر تحلیلی که در محافل انگلیسی زبان بسیار گسترده است، صرفاً یک متافلسفه جزئی است و بنابراین نمی‌تواند جایگزین نقش تومیسم کلاسیک در الهیات شود. فصل چهارم علیه کسانی بحث می‌کند که تأیید یک هدف طبیعی متناسب را به عنوان معادل با Pelagianism اجتماعی یا مینیمالیسم در میدان عمومی می‌سازند، و درگیر کارهای ژاک ماریتن، ژان پورتر و دیوید شیندلر، پدر می‌شود. نویسنده در یک ضمیمه، افکار اولیه کاردینال راتزینگر / پاپ بندیکت شانزدهم و توسعه آن به سمت سخنرانی رگنسبورگ را بررسی می کند.
  • تعداد رکورد ها : 1149