مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
الهیات تحلیلی: مقالات جدید در فلسفه الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(مایکل سی. رئا)Oliver D. Crisp, Michael C. Rea(الیور دی. کریسپ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
درآمدی بر فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(مایکل سی. رئا)Michael J. Murray, Michael C. Rea(مایکل جی. موری)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه ای بر فلسفه دین، مروری کلی بر موضوعاتی ارائه می دهد که در خط مقدم بحث در فلسفه دین معاصر قرار دارند. دیدگاه ها و استدلال های برجسته نویسندگان تاریخی و معاصر مورد بحث و تحلیل قرار می گیرد. کتاب به تمام موضوعات محوری این حوزه از جمله انسجام صفات الهی، ادله الحادی و الحادی، ایمان و عقل، دین و اخلاق، معجزات، آزادی انسان و مشیت الهی، علم و دین و جاودانگی پرداخته است. علاوه بر این، به موضوعات مهمی می‌پردازد که کتاب‌های مشابه اغلب نادیده می‌گیرند، از جمله استدلال برای بی‌خدایی از غیبت، انسجام آموزه‌های تثلیث و تجسم، و رابطه بین دین و سیاست. همراهی ارزشمندی برای دوره های کارشناسی و مقدماتی در مقطع کارشناسی ارشد خواهد بود.
 شیطان الوهی؟ ویژگی اخلاقی خدای ابراهیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(Michael Bergmann, Michael J. Murray, Michael C. Rea (editors
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
درآمدی بر فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Anthony Bertocci (پیتر آنتونی برتوچی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Prentice-Hall ,
کلیدواژه‌های اصلی :
درآمدی بر فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian Davies (برایان دیویس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA ,
کلیدواژه‌های اصلی :
الهیات تحلیلی و مطالعات آکادمیک دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Wood (ویلیام وود)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: الهیات تحلیلی می تواند در آکادمی سکولار شکوفا شود و به عنوان الهیات مسیحی اصیل شکوفا شود. الهیات تحلیلی و مطالعات آکادمیک دین، الهیات تحلیلی را برای دیگر متکلمان و علمای دین تبیین می کند، در حالی که به طور همزمان آن حوزه های دیگر را برای متکلمان تحلیلی توضیح می دهد. ویلیام وود از الهیات تحلیلی از برخی انتقادات رایج دفاع می کند، اما همچنین استدلال می کند که الهیدانان تحلیلی چیزهای زیادی برای یادگیری از سایر اشکال تحقیق دارند. الهیات تحلیلی شکلی مشروع از الهیات و شکلی مشروع از تحقیق آکادمیک است و می‌تواند شریک گفتگوی ارزشمندی در آکادمی علوم دینی باشد. الهیات تحلیلی و مطالعه آکادمیک دین دیدگاهی جذاب از الهیات تحلیلی را بیان می کند، گفتگوی بین رشته ای پربارتر را تقویت می کند، و دانشمندان را در سراسر آکادمی مطالعات دینی قادر می سازد تا یکدیگر را بهتر درک کنند.
مسائل علم و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ian G. Barbour (ایان باربور)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
رئالیسم سازنده-انتقادی به عنوان یک فلسفه علم و دین [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Andreas Losch (آندریاس لوش)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگرچه رئالیسم انتقادی (به سبک ایان جی باربور) بسیار مورد مناقشه است، به طور گسترده ای به عنوان ابزاری برای ارتباط علم و دین شناخته می شود. آندریاس لوش با همدلی با رویکرد هرمنوتیکی حتی سخت‌گیرانه‌تر، برای تغییر رئالیسم انتقادی به به اصطلاح رئالیسم انتقادی سازنده استدلال کرده بود تا به علوم انسانی با نقش سازنده‌اش از موضوع در هر بحثی در مورد چگونگی پر کردن شکاف ظاهری اهمیت لازم را بدهد. بین رشته ها تا کنون رئالیسم سازنده-انتقادی او عمدتاً از نظر الهیاتی توسعه یافته است. این مقاله ارزیابی خواهد کرد که آیا رئالیسم سازنده-انتقادی به عنوان فلسفه علم و دین و مبنایی مناسب برای گفتمان علم و دین مناسب است یا خیر. باربور در گزارش اصلی خود از فلسفه انتقادی واقع‌گرایانه علم، توافق با داده‌ها، انسجام، دامنه و باروری را به‌عنوان معیاری برای علم خوب و همچنین برای دین مورد بحث قرار داد و آن را اصلاح کرد. این مقاله در مورد هر یک از معیارها در مورد اینکه باربور تا چه حد مفهوم مربوطه را، چه در علم و چه در دین، عدالت می‌کند، بحث می‌کند، و می‌پرسد که چگونه می‌توان در نهایت معیارها را برای یک پل شاید پایدارتر بین علم و دین، با تکیه بر این ایده اصلاح کرد. رئالیسم سازنده-انتقادی نظریه انسجام زمینه ای نیلز هنریک گرگرسن نقش مهمی در این زمینه ایفا خواهد کرد. نتیجه‌گیری معنای عمیق‌تری از معیار باروری را نشان می‌دهد، که ثمربخشی اخلاقی را نیز در بر می‌گیرد. از آنجایی که رئالیسم سازنده-انتقادی به طور کامل اهمیت نقش آگاه را در فرآیند شناخت تصدیق می کند، ما را از معرفت شناسی ناب به سمت اخلاق هدایت می کند. مشارکت: (1) بحث علم و دین، با الهام از رئالیسم انتقادی، عمدتاً به عنوان گفتمان الهیاتی درباره تأثیر علم بر دین شناخته می شود. (2) تحلیل معیارهای صدق در نسخه سازنده-انتقادی لوش از رئالیسم، تأکید بر مطابقت در علم و انسجام در علوم انسانی را پیشنهاد می‌کند. و (3) معنای عمیق تر معیار باروری در این موضع فلسفی برجسته شده است، از جمله ثمربخشی اخلاقی.
عقلانیت ایمان به خدا [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
George I. Mavrodes
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا عدم وجود خدا قابل تصور است؟ توسط سنت آنسلم.--پنج دلیل وجود خدا، توسط سنت توماس آکویناس.-- نظرات در مورد پنج راه سنت توماس، اثر F.C.Copleston--دو دلیل وجود خدا، توسطA. E.Taylor-- وجود خدا به عنوان یک اصل اخلاق، نوشته I.Kant--وجود خدا، اثر J.J.C.Smart--مسئله شر، اثر D.Home.--تجربه خدا، اثر J.Baille--غریزه، تجربه، و باور خداباورانه، نوشته سی.اس.پیرس--اخلاق باور، نوشته دبلیو.کی.کلیفورد.--اراده برای باور، نوشته دبلیو جیمز--ایمان به عنوان تعهد پرشور، اثر اس.کیرکگارد--خدا به عنوان فرافکنی ، توسط L.A.Fouerbach--مقاله کتابشناسی (ص 205-208).
هوس‌های شیطانی: «یتزر هارا» و مسئله شر در اواخر دوران باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ishay Rosen-Zvi (ایشای روزن-زوی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Pennsylvania Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: Ishay Rosen-Zvi در هوس شیطانی به بررسی مفهوم Yezer Hara یا تمایل شیطانی و تکامل آن در ادبیات کتاب مقدس و خاخام می پردازد. برخلاف پژوهش‌های موجود، که این اصطلاح را تحت عنوان میل جنسی مخرب می‌خواند، روزن-زوی ادعا می‌کند که در اواخر دوران باستان، یتزر نشان‌دهنده گرایش عمومی به شر است. یتزر خاخام به جای قسمت پایین بدن انسان، یک محرک شرور و پیچیده است که تلاش می کند انسان ها را به دام گناه بیاندازد. روزن-زوی می نویسد: بنابراین، یتزر خاخامی را نباید در سنت جستجوی هلنیستی برای کنترل بر بخش های پایینی روان خواند، بلکه باید در سنت شیطان شناسی باستانی یهودی و مسیحی خوانده شود. Rosen-Zvi یک تحلیل سیستماتیک و جامع از حدود صد و پنجاه ظهور یتزر شیطانی در ادبیات کلاسیک خاخام‌ها انجام می‌دهد تا جستجوی کتاب مقدس و پس از کتاب مقدس برای منابع گناه انسان را بررسی کند. امیال شیطانی با بررسی یتزر در یک سنت اهریمنی خاص، گفتمان یتزر را در زمینه بزرگتر حرکت به سمت روانشناسی در اواخر دوران باستان قرار می دهد، که در آن شر - و حتی شیاطین - در روان انسان درونی شدند. این کتاب جلوه‌های مختلف این حرکت را در مطالب پدری و رهبانی، از کلمنت و منشأ گرفته تا آنتونی، آتاناسیوس و اواگریوس، مورد بحث قرار می‌دهد. با در نظر گرفتن مفاهیم گسترده تر گفتمان یتزر در انسان شناسی خاخام به پایان می رسد.
  • تعداد رکورد ها : 2296