مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
تصدیقات عقل: درباره الهیات اندیشه ورزانه کارل بارت
نویسنده:
Sigurd Baark
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب با بازنگری در رابطه بین نظریه و عمل در تفکر بارت، هسته نظری الهیات کارل بارت را بررسی می کند. پیامد این بازنگری این است که می‌دانیم روایت خود بارت از رشد الهیاتی‌اش تا حد زیادی درست است. سیگورد بارک به شدت از سنت فلسفی ایدئالیسم آلمانی استفاده می کند و استدلال می کند که بخش مهمی از آنچه بارت را به یک الهیدان نظری تبدیل می کند، نحوه تفکر او از پیوند خودآگاهی، عقل و آزادی است که به طور کامل توسط کانت توسعه یافته است. ، فیشته و هگل. این کتاب تفسیر جدیدی از الهیات بارت ارائه می دهد و نشان می دهد که چگونه درک نظری از الهیات در فضای فکری امروز مفید است.
یادداشت‌های سیاه هایدگر و آینده الهیات
نویسنده:
Mårten Björk,Jayne Svenungsson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب رابطه بین مارتین هایدگر و الهیات را در پرتو کشف دفترچه‌های سیاه او بررسی می‌کند، که نشان می‌دهد یهودی‌ستیزی خصوصی و احساسات ضد مسیحی او عمیقاً با ایده‌های فلسفی او در هم تنیده شده است. هایدگر خود عمیقاً تحت تأثیر الهیات کاتولیک و پروتستان بود. این امر این پرسش را برمی‌انگیزد که در وهله اول، نقش‌های مسیحی ضد یهودی تا چه اندازه به تفکر خود هایدگر شکل می‌داد. سوال دوم مربوط به وامداری فکری الهیات مدرن به هایدگر است. در این مجلد، مجموعه‌ای از دانشمندان مشهور هایدگر - اعم از فیلسوفان و متکلمان - به بررسی خصومت هایدگر با میراث کتاب مقدس در هر دو تفسیر یهودی و مسیحی آن و معنای آن برای وظیفه و هویت آینده الهیات می‌پردازند.
خداباوری تکوینی: از اراده خالص تا عشق نامحدود [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Forrest (پیتر فارست)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اثری از الهیات نظری مبتنی بر سه موضوع است: اینکه نسخه ای از ماتریالیسم کمکی است نه مانعی در الهیات فلسفی. که خدا توسعه می دهد; و اینکه این تحول در کل به معنای کنار گذاشتن قدرت است. پیتر فارست استدلال می کند که خداباوری کنوتیک حاصل ممکن است درست باشد. او ادعا می کند که فرضیه او در مورد خدا بهتر از فرضیه های رقیب شناخته شده، از جمله بی خدایی است، و اگر فرضیه ناشناخته بهتری وجود نداشته باشد، به اندازه کافی خوب است که بتوان آن را باور کرد. در مقدمه، او دفاعی از نوع گمانه زنی متافیزیکی ارائه می دهد که تز او بر آن استوار است. او در جای دیگری از کتاب از «ماتریالیسم معتدل» خود دفاع می‌کند، مفهوم «خدای اولیه» را توضیح می‌دهد و چگونگی تغییر خدا را مورد بحث قرار می‌دهد. در گزارش حاصل، فارست خدای بی محبت و دوست داشتنی فیلسوفان را با خدای سنت ابراهیمی آشتی می دهد. او به شیوه ای شبه گنوسی تقصیر بدی ها را به گردن خدای اولیه می اندازد و استدلال می کند که پس از محبت شدن خدا، قدرت مداخله الهی توسط نظم طبیعی محدود می شود. در دو فصل پایانی، او این خداباوری کنوتیک را به ویژه در آموزه های مسیحی، به ویژه تثلیث و تجسم، به کار می برد.
خدا و نظم طبیعی: فیزیک، فلسفه و الهیات
نویسنده:
Shaun C. Henson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
چکیده ماشینی : در کتاب خدا و نظم طبیعی: فیزیک، فلسفه و الهیات، شان هنسون رویکردی الهیاتی را برای اعمال بحث های علمی و فلسفی معاصر در مورد ماهیت منظم یا بی نظم جهان ارائه می دهد. هنسون در کنار دیدگاه‌های کثرت‌گرایانه ارائه‌شده توسط نانسی کارترایت و سایر فیلسوفان علم، که معتقدند ماهیت واقعیت فیزیکی ذاتاً پیچیده و تقلیل‌ناپذیر است، استدلال‌هایی را برای نظریه‌ای یکپارچه درباره قوانین طبیعت، مفهومی با گرایش‌های متافیزیکی و الهیاتی توحیدی مطرح می‌کند. به یک نظریه واحد. نویسنده با تکیه بر کار الهیات ولفهارت پاننبرگ و تصور او از خدای مسیحی تثلیثی، استدلال می کند که یک خط تحقیق الهیاتی می تواند چارچوب مفیدی برای بررسی مناقشات در فیزیک و فلسفه علم ارائه دهد. خدا و نظم طبیعی سؤالات تحریک آمیزی را برای الهیدانان، دانشمندان پاننبرگ و محققانی که در تلاقی علم و دین کار می کنند، ایجاد خواهد کرد.
رمز و راز امر فراطبیعی
نویسنده:
Henri de Lubac
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Crossroad Publ. Co. ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب برای اولین بار در سال 1965 منتشر شد و بیانگر اصلاح و توسعه بیشتر تز اصلی است که هانری دو لوباک در ابتدا سال ها قبل در اثری جسورانه و بحث برانگیز مطرح کرده بود که در آن او برای اولین بار ایده طبیعت ناب را زیر سوال برد.
الهیات و مادی گرایی جدید: حوزه‌های اختلاف ایمانی
نویسنده:
John Reader (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب استدلال می‌کند که ضعف‌های شناسایی‌شده در تعامل الهیات اخیر با ماتریالیسم جدید را می‌توان با ترکیب بینش‌های رئالیسم مسیحی رابطه‌ای با موفقیت برطرف کرد. مضامین مرکزی موضوعات رابطه‌ای و آپوفاتیک هستند زیرا نشان‌دهنده رشته‌های متفاوت اما اساسی یک الهیات ماتریالیستی هستند. این رابطه به کار دلوز و تأثیر آن بر متفکران کلیدی ماتریالیست جدید مانند دی لاندا، برایانت و برایدوتی اشاره دارد، اما از رئالیسم مسیحی رابطه‌ای توسط لاتور و بدیو تکمیل شده و با اشاره به مفهوم آپوفاتیک که در کلر و کرنی یافت می‌شود. . این کتاب با بررسی مفاهیم متعالی، عاملیت انسانی و روشنگری جدید، به حوزه‌های عملی‌تر زیبایی‌شناسی و فناوری می‌پردازد و با پاسخی به آخرالزمان معاصر تغییرات آب و هوایی به پایان می‌رسد. "فراتر از میان" بودن مستلزم ایجاد فضاهای مخالف وفادار و حفظ تنش بین امر رابطه ای و آپوفاتیک در الهیات است.
پدیدارشناسی و آخرالزمان: هنوز در حال حاضر نیست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Panteleimon Manoussakis, Neal Deroo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با توجه به تجدید حیات اندیشه معادشناسی در الهیات معاصر و ارتباط مداوم پدیدارشناسی در فلسفه، این کتاب متفکران برجسته ای مانند لاکوست، رومانو، کرنی و هارت را گرد هم می آورد تا راه هایی را که این دو رشته به ظاهر نامرتبط یکدیگر را روشن می کنند، بررسی کنند. از طریق یک سری تحلیل‌های پدیدارشناختی مفاهیم کلیدی آخرت‌شناسی و خوانش‌های دقیق در برخی از چهره‌های کلیدی هر دو رشته، این متن نشان می‌دهد که پدیدارشناسی و آخرت‌شناسی اساساً به هم مرتبط هستند و هیچ‌یک بدون دیگری نمی‌توانند به طور کامل درک شوند: بدون آخرت‌شناسی، پدیدارشناسی جنبه های اخلاقی و زمانی را که امروز آن را مشخص می کند توسعه نمی داد. بدون پدیدارشناسی، آخرت شناسی در حاشیه گفتمان جدی الهیاتی باقی می ماند. در این مسیر، مضامین متنوعی مانند زمان، مرگ، پاروسیا و تماس دوباره بررسی و تعریف می شوند.
منطق و ذات خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen T. Davis (auth.) (استیون تی دیویس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب «...باید از توجه بسیاری از دوسوی اقیانوس اطلس که مجذوب این موضوع هستند مطمئن شود». جان هیک
 مرلوپونتی در مرزهای هنر، مذهب و ادراک  [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Merleau-Ponty, Maurice; Semonovitch, Kascha; Merleau-Ponty, Maurice; DeRoo, Neal
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic;Continuum ,
کلیدواژه‌های اصلی :
پس از خدا: ریچارد کرنی و چرخش دینی در فلسفه قاره‌ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Panteleimon Manoussakis, Richard Kearney
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: بعد از خدا کی یا چی میاد؟ در پی خدا، همانطور که پنجاه سال گذشته فلسفه نشان داده است، خدا دوباره برمی گردد، در غیر این صورت: آخرین خدای هایدگر، خدای بی نهایت لویناس، دریدا و کاپوتو tout autre، خدای بدون وجود ماریون، خدای کرنی که ممکن است باشد. مقاله‌های این جلد با اشتراک مشکل مشترک دیگری بودن دیگری، پاسخ‌های در نظر گرفته شده به کار اخیر ریچارد کرنی را نشان می‌دهند. جان پانتلیمون مانوساکیس دارای مدرک دکترا است. در فلسفه از کالج بوستون. او نویسنده Theos Philosophumenos (به یونانی، آتن 2004) و یکی از ویراستاران هایدگر و یونانیان (با درو هایلند) است. او کتاب افنتالته هایدگر را نیز ترجمه کرده است.
  • تعداد رکورد ها : 2296