مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
هنر الهیات: از نماد تا سیستم
نویسنده:
Dulles, Avery
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Crossroad ,
خدا نفس می‌کشد: روح در جهان
نویسنده:
Gelpi, Donald L.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
M. Glazier ,
تفسیر خدا و خود پست مدرن: در باب معنا، دستکاری و وعده
نویسنده:
Thiselton, Anthony C.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
روح و رنج در اعمال - لوقا: مفاهیمی برای پنوماتولوژی پنطیکاستی
نویسنده:
Mittelstadt, Martin William
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T & T Clark International ,
تصاویری از جهت گیری های الهی و فرهنگی: ندای یهودی، مسیحی و اسلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Welker, William Schweiker
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Evangelische Verlagsanstalt,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد ابتکاری به بررسی «مشکل نمادین» در ادیان ابراهیمی می‌پردازد و اینکه چگونه می‌تواند جهت‌گیری فرهنگی برای افراد مذهبی و غیر مذهبی فراهم کند. این «مشکل» وجود دو دستور مخالف موجود در این ادیان است: منع ساختن تصاویر و در عین حال تکثیر تصاویر خدا در این سنت ها. در عصری که توسط گردبادی از تصاویر از طریق سیستم های رسانه ای جهانی شکل گرفته است - برخی صلح آمیز، برخی خشونت آمیز -، آثار گردآوری شده در این کتاب نشان می دهد که چگونه ادیان می توانند به «مشکل نمادین» در عصر تصویرسازی جهانی ما بپردازند. خوانندگان علاقه مند به ادیان توحیدی، واقعیت رسانه های جهانی و شکل گیری آگاهی بشری توسط دین و رسانه در اینجا منابع غنی و تحریک کننده ای برای تأمل خواهند یافت. این کتاب مبتکرانه به این «مشکل نمادین» می پردازد که ادیان ابراهیمی از یک سو تصاویر متعددی از خدا ایجاد می کنند، اما از سوی دیگر علیه تصاویر خدا صحبت می کنند و حتی «تصویرسازی» را منع می کنند. این تنش به مسئله حضور فکری و معنوی خداوند در میان انسان ها و دوسوگرایی حجاب می رسد. در زمانی که مردم با سیل تصاویر - چه صلح‌آمیز و چه ترسناک - سرازیر می‌شوند، این کتاب نشان می‌دهد که چگونه سنت‌های یهودی، مسیحی و اسلامی با قدرت جهت‌گیری فرهنگی تصاویر خدا و ممنوعیت تصاویر برخورد می‌کنند. هر کس که به قدرت جهت گیری ادیان بزرگ توحیدی و قدرت شکل دهی آنها برای آگاهی و تجربه بشری علاقه مند باشد، در این کتاب خوراکی غنی و برانگیزاننده برای تفکر خواهد یافت. درباره نویسندگان با مشارکت های آلفرد بودنهایمر (بازل)، سارا کوکلی (کمبریج)، سوزان اندرویتز (هایدلبرگ)، مایکل فیشبن (شیکاگو)، پل مندس فلور (شیکاگو)، یوهانس هایل (هایدلبرگ)، سوزانا هشل (دارتموث)، دوایت هاپکینز (شیکاگو)، بابر یوهانسن (هاروارد)، آنجلیکا نویورث (برلین)، فریدریک ناسل (هایدلبرگ)، ویلیام شوایکر (شیکاگو)، کاترین تانر (ییل) و مایکل ولکر (هایدلبرگ).
پول به عنوان خدا؟: پولی شدن بازار و تأثیر آن بر دین، سیاست، قانون و اخلاق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jürgen von Hagen, Michael Welker
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ماهیت پول و تأثیر آن بر جامعه مدت‌هاست که دانشمندان اقتصاد، تاریخ، فلسفه، حقوق و الهیات را به طور یکسان مورد توجه قرار داده است و بحران مالی اخیر این موضوعات را به خط مقدم بحث‌های عمومی کنونی سوق داده است. در این مطالعه، نویسندگانی از طیف وسیعی از پیشینه‌ها، یک بررسی واحد از ماهیت و هدف پول ارائه می‌کنند. فصل‌ها به مبانی اقتصادی و اجتماعی پول می‌پردازند. خاستگاه تاریخی پول در یونان باستان، چین، خاورمیانه باستان و اروپای قرون وسطی. مشکلات عدالت مرتبط با استفاده از پول در سیستم های حقوقی و حل و فصل حقوقی، با نمونه هایی از تاریخ باستان و امروز. و جنبه های الهیاتی مبادلات پولی و بازاری. این کتاب میان رشته ای مهیج، با بحث غیر فنی و پر جنب و جوش آن، برای خوانندگان جهانی که در رابط های اقتصاد، حقوق و دین کار می کنند جذاب خواهد بود.
تجدید حواس: بررسی فلسفه و الهیات زندگی معنوی [کتاب انگلیسی]‫‭
نویسنده:
Mark R. Wynn
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: افلاطون در «جمهوری» پیشنهاد می‌کند که فرد روشن‌فکر در بازگشت به قلمرو سایه‌ها، خود را سرگردان خواهد دید. بنابراین در همان ابتدای سنت فلسفی غرب، تأیید واضحی بر این ایده وجود دارد که به دنبال اشراق، جهان حسی را می توان به گونه ای متفاوت تجربه کرد. در این کتاب، مارک آر. وین این ایده را پذیرفته است، اما استدلال می‌کند که «روشنگری» یا بلوغ معنوی ممکن است منجر به، و ممکن است تا حدی شامل، نه چندان حالت سردرگمی یا گیجی در تجربه ما از چیزهای حسی باشد، بلکه در تجدید قلمرو حواس در این دیدگاه، «سایه‌ها»، آن‌گونه که در تجربه‌ی بیننده نمایان می‌شوند، می‌توانند اثری از افکار و نگرش‌های دینی داشته باشند، و بنابراین ممکن است حتی زمانی که با قلمرو چیزهای حسی درگیر می‌شویم، به افکار دینی مشغول شویم. و اگر چنین باشد، پس یک ایراد استاندارد به مفاهیم مسیحی، و به طور کلی افلاطونی، از زندگی معنوی حذف خواهد شد: توجه به قلمرو اندیشه‌های دینی لزوماً مستلزم نادیده گرفتن جهان اشکال حسی نیست. و حتی ممکن است در مواجهه ما با قلمرو اشکال حسی است که بینش‌های دینی خاصی به وضوح به ما ارائه می‌شود.
همسویی، حقیقت و ذهن خدا: علم، فلسفه و الهیات در کاوش برای رسیدن به معنای نهایی
نویسنده:
Richard J. Di Rocco
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب استدلال می کند که خدا را می توان در عمارت درک علمی فیزیک، کیهان شناسی، زیست شناسی و فلسفه یافت. این یک مطالعه ارزشمند است که سؤالات بزرگی را می پرسد که انسان ها از آغاز ذهن بشر مدرن به آن فکر کرده اند، از جمله: چرا و چگونه جهان وجود دارد؟ قوانین فیزیک از کجا می آیند؟ چگونه حیات و ذهن از ماده بی جان روی زمین پدید آمده است؟ علم و دین علاقه مشترکی به پاسخ به چنین سؤالاتی دارند، با این حال بسیاری از دانشمندان و مؤمنان قرن هاست که با هم اختلاف دارند. نویسنده و همکاران برنامه ای را برای فراتر رفتن از دیدگاه های بسیار متفاوت واقعیت ارائه شده توسط علم و دین ارائه می دهند. شواهد تاریخی برای وجود خدا با توجه به این امکان در نظر گرفته می شود که جهان ممکن است تنها یکی در چندجهانی ابدی باشد که شامل تعداد نامحدودی از جهان های دیگر است. خوانندگان اصلاحیه ای از استدلال سنت آگوستین از حقیقت را برای وجود موجود ضروری و خودکفا که معمولاً به عنوان خدا نامیده می شود، خواهند یافت. این کتاب برای همه کسانی که به نقاط تقاطع علم و دین علاقه دارند مناسب است و غذای زیادی برای تفکر و تأمل فراهم می کند. اگر در نهایت نمی توانید به براهین فلسفه یا دعوت خداباوری به ایمان بپذیرید، شاید با این وجود به جهان شگفت انگیزی که در آن زندگی می کنیم «بله» بگویید.
آرای آوروس و هگل درباره فلسفه و دین
نویسنده:
Catarina Belo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب با مقایسه مواضع آوروس و هگل در مورد رابطه بین فلسفه و دین، رابطه بین ایمان و عقل را در یک بافت اسلامی قرون وسطایی و یک بافت مسیحی مدرن بررسی می کند. بلو از طریق تحلیل عمیق دیدگاه‌های آوروئس و هگل در مورد زبان و روش فلسفی و دینی، بینش‌های جدیدی را در مورد دیدگاه‌های آن‌ها درباره رابطه دانش فلسفی و معرفت دینی ارائه می‌کند. بلو علاوه بر بحث در مورد شباهت‌ها و تفاوت‌های مواضع آنها، آثار خاصی را بررسی می‌کند که هنوز توسط پژوهش‌های مدرن مورد تجزیه و تحلیل قرار نگرفته‌اند.
  • تعداد رکورد ها : 2296