جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
کاربرد فلسفه چیست؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip Kitcher
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, Incorporated,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه چه فایده ای دارد؟ فیلیپ کیچر در اینجا با یک پرسش اساسی فلسفی دست و پنجه نرم می کند: هدف فلسفه چیست، و آن چه باید باشد و چه می تواند باشد. پرتره کیچر از این رشته دفاع آشنا از اهمیت فلسفه یا علوم انسانی نیست. در عوض، او عمیقاً از فلسفه همانطور که امروزه انجام می شود انتقاد می کند، رویه ای متمرکز بر مسائل فنی محدودی که از دغدغه های زندگی بشری دور هستند. او یک تشخیص نافذ از این که چرا دقیقاً فلسفه معاصر دچار این بحران شده است، ارائه می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه از سندروم‌های مختلفی رنج می‌برد که همچنان آن را بیشتر به سمت بی‌ربط سوق می‌دهند. سپس، کیچر با استفاده از ایده‌های ویلیام جیمز و جان دیویی، نقشه راه مثبتی برای آینده فلسفه ارائه می‌کند: اول، به عنوان رشته‌ای که می‌تواند برای انواع دیگر تحقیقات انسانی، مانند دین یا علم، وضوح ارائه کند. و دوم، نظم بخشیدن به تصورات مردم از جهان، رفع سردرگمی به نفع وضوح، و کمک به ما برای فکر کردن در مورد بزرگترین سؤالات و معضلات انسانی. کیچر با نامه ای به فیلسوفان جوانی که تعجب می کنند که چگونه می توانند آرمان های خود را با بیش از حد حرفه ای که از آنها انتظار می رود هماهنگ کنند، پایان می دهد.
فرار به سوى فلسفه
نویسنده:
محمد حاجتى شورکى، حسن محیطى اردکان
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
پاسخ به پرسش هاى بنیادین در زمینه حیات انسانى، همیشه یکى از جدى ترین دغدغه هاى بشر بوده است. در همین زمینه، فلاسفه در طول تاریخ، همواره با تمسک به ادله عقلى و فلسفى افزون بر پاسخ گویى به این پرسش ها، بر نقش مؤثر عقل در کشف حقایق عالم هستى تأکید کرده اند. با وجود این، در سال هاى اخیر، برخى افراد با انگیزه هاى متفاوت، درصدد برآمده اند تا با طرح برخى شبهات، عدم جواز و یا دست کم عدم ضرورت فلسفه ورزى را القا کنند. در نوشتار حاضر، سعى شده است تا با روش توصیفى تحلیلى، فواید و ضرورت فلسفه تبیین شده، به مهم ترین شبهات مخالفان فلسفه در حد وسع، پاسخ داده شود. نتایج تحقیق حاکى از آن است که بیشتر شبهات مخالفان فلسفه به سبب برداشت نادرست از برخى روایات، مدعاها و سخنان فلاسفه بوده است. بنابراین، با رفع این شبهات، هیچ تردیدى در ضرورت فلسفه ورزى به هدف شکل گیرى جهان بینى صحیح، تعمیق معارف دینى و دفاع از آموزه هاى دین روا نخواهد بود.
صفحات :
از صفحه 13 تا 33
نگرشی دیگر به فلسفه
نویسنده:
محمود نوالی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تبریز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
انسان به فهمیدن چرایی امور و لذا به فلسفه علاقه دارد اما نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که چگونگی علاقه انسان همیشه در حال تحول و دگرگونی است. در این مقاله ضمن انتقاد از تلقی متداول نسبت به فلسفه که اصل تحول و دگرگونی علایق انسانی را نادیده می گیرد، توصیه هایی برای تجدیدنظر در نحوه آموزش فلسفه و کاربردی کردن آن ارائه شده است.
صفحات :
از صفحه 167 تا 180
  • تعداد رکورد ها : 4