ترجمه ماشینی:
محققان دهها سال تلاش کردهاند تا توضیح دهند که چرا یهودیان در علم مدرن بهشدت موفق بودهاند. انواع نظریه های بحث برانگیز - از عقلانی مانند سی پی
... ی اسنو، نوربرت وینر و ناتانیل ویل - ترویج شده است. اسنو یک استعداد ژنتیکی تکامل یافته را برای موفقیت علمی فرض کرد. وینر پیشنهاد کرد که عادات پرورشی یهودیان دارای ویژگی های ارثی است که برای یادگیری مفید است. ویل، اقتصاددان و اصلاحشناس، برجستگی فکری یهودیان را به «هفده قرن پرورش دانشمندان» نسبت میدهد.
نوح جی افرون، مورخ علم، با رد این ایده که یهودیان به دلیل ویژگیهای منحصربهفرد یهودی، مغز یهودیان و عادات ذهنی یهودی، در علم به خوبی عمل کردهاند، به گرایش یهودیان به علم از طریق شرایط جغرافیایی و فرهنگی یهودیانی میپردازد که مجبور به انجام این کار بودند. در اوایل قرن بیستم در دنیاهای جدید مستقر شدند.
به دنبال رهایی از آزار و اذیت مذهبی، میلیون ها یهودی در ایالات متحده، فلسطین و اتحاد جماهیر شوروی اسکان داده شدند، با تمرکز زیادی از مهاجران در نیویورک، تل آویو و مسکو. علم نقش بزرگی در زندگی و معیشت این مهاجران داشت: این یک نیروی جهانی بود که فراتر از نظمهای خودسرانه جهان قدیم بود که مدت طولانی محرومیت همه یهودیان به جز چند نفر از کرسیهای قدرت، ثروت و احترام عمومی را تضمین میکرد. اگرچه این سه مقصد از نظر جغرافیایی از هم دور بودند، اما پیوندهای بین جوامع پایدار و با روحیه بود. این تجربه مشترک – از رویارویی با آینده در جهان های جدید، چه فیزیکی و چه مفهومی – فرصت هایی را برای نسلی از یهودیان فراهم کرد که شبیه به والدین و پدربزرگ و مادربزرگشان نبود.
قرن متلاطم اخیر تاریخ یهود، که هم شاهد یک کارزار روشمند برای محو کردن یهودیان اروپا و هم جذب غیرقابل انکار یهودیان غربی در جوامعی بود که اکنون در آن زندگی می کنند، با جایگاه علم افتخاری که در تصورات یهودیان وجود دارد، روشن شده است. علم در رویاهای آنها برای ایجاد جهان های جدید - جهان های خوش آمد - برای مردم تحت آزار و شکنجه قرار داشت.
این اثر تحریکآمیز برای مورخان علم و همچنین دانشمندان دین، یهودیشناسی و صهیونیسم جذاب خواهد بود.
بیشتر