جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 502
ملحق البراهين الجليّة في رفع تشكيكات الوهابيّة
نویسنده:
مرتضى الرضوي
نوع منبع :
کتاب , مدخل آثار(دانشنامه آثار) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ملحق البراهين الجليّة فى رفع تشكيكات الوهابيّة به زبان عربى، اثر سيد مرتضى رضوى نويسندۀ مصرى است كه اسامى 77 تن از علماى اهل سنّت را كه در ردّ وهابيت مطلب نوشته‌اند،ذكر كرده است. كتاب «البراهين الجليّة فى رفع تشكيكات الوهابيّة» نوشتۀ سيد محمدحسن قزوينى بوده كه مؤلف، كتاب حاضر را ملحق به آن قرار داده است. در ابتداى كتاب جمله‌اى از «ابوحامد بن مرزوق الدمشقى»آورده است كه «محمد بن عبدالوهاب» مؤسس اين فرقه را مورد اصابت تيرهاى علماء اسلام از شرق و غرب عالم مى‌داند.سپس در ارائۀ نام علماء به شيوۀ واحدى عمل نمى‌كند.در بعضى موارد تنها به ذكر نام عالم اكتفا مى‌كند:در تعدادى از موارد نام كتاب را نيز مى‌آورد.در برخى مانند«سيد احمد بن زينى دحلان» مفتى مكّه عبارات كتاب را نيز آورده و تفصيل داده است.
ثمّ شيّعني الألباني
نویسنده:
عبد الحميد الجاف، مقدمه نویس: محمد الحسون
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب « ثم شيعني الالباني» توسط شيخ «عبدالحميد الجاف» ، يکي از ره يافتگان به مکتب اهل بيت عليهم السلام، نگاشته شده است وي در 27 ماه مبارک رمضان سال 1969 ميلادي در خانواده اي شافعي مذهب به دنيا آمد. او اصالتا کرد زبان و شافعي مذهب بود اما تفکرات سلفي به خود گرفته و کاملا سلفي شده بود. تحصيلات خود را در رشته ي زيبا سازي و دکوراسيون در دانشکده هنر دانشگاه بغداد به پايان رساند. پس از بررسي و تحقيق پيرامون شيعه و مکتب اهل بيت عليهم السلام، در سن 24 سالگي يعني سال 1993 به مکتب اهل بيت عليهم السلام گرويد. بعد از گذشت سه سال در سال 1996 وارد حوزه علمیه نجف شد و از محضر بزرگان آن زمان استفاده های علمی برد. از علت های اصلی شيعه شدن وی؛ نوشته های «محمد ناصر الدین البانی»، از علمای معاصر وهابی می باشد. وی هدف از تالیف کتاب را اتمام حجت با کسانی ذکر می کند که بر غیر روش و مکتب اهل بیت علیهم السلام بوده و از جاماندگانِ کشتیِ نجاتِ معصومان علیهم السلام و در دریایِ مَوَّاجِ باطل در حال غرق شدن هستند. وی با تمسك به آیه يِ شریفه يِ: «اُدْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ» (النحل: 125)، به دنبال روشنگري براي دیگران است و با ذکر پیشینه ي خود يعني مذهب وهابیت، در صدد است راه حق را براي مخاطبانش آشكار نمايد. نويسنده در ادامه از اختلاف شديد وهابيان و فرقهاي اساسي آنها مي گويد و يكي از علل شيعه شدنش را دشمني آنها و ناجوانمردي شانْ در نقل مطالب علمي مي داند كه اين مساله وقتي برايش روشن مي گردد كه با دوستاني شيعه آشنا مي شود و به بحث هاي مذهبي با آنان مي پردازد و با اينكه يك وهابيِ مُتَعَصِّبْ است بعد از رجوع به عالمان وهابي و مطالعه ي برخي از كتابهايشان با نفاق وهابيان و تعصب و نيرنگ آنان در طرح مباحث علمي روبرو مي گردد و اين داستان زماني به اوج خود مي رسد كه براي فهم حقيقت كتابهاي حديثي الباني را مطالعه مي كند و با اين قضيه مواجه مي شود كه الباني به نفع مذهب خود قضاوت نموده و بر خلاف قاعده ي علمي كه خود به آن ملتزم بوده، برخي از احاديث ضعيف را صحيح مي شمرد از اين رو عبدالحميد الجاف وقتي در جواب شيعيان درمانده مي ماند و تعصب كوركورانه ي افرادي همچون الباني را مي بيند ، به حقانيت مكتب اهل بيت عليهم السلام پي مي برد و مكتب نوراني ايشان را بر مي گزيند.
فرق أهل السنة: جماعات الماضی و جماعات الحاضر
نویسنده:
صالح الورداني
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
در کتاب فرقه‌های مختلف اهل سنت ـ اعم از فرقه‌های پیشین و حال حاضر ـ به زبان عربی معرفی شده است که از آن جمله‌اند: بصریه، احناف، اوزاعیه، مالکیه، شافعیه، حنابله، اشاعره، ماتریدیه، ظاهریه، نجاری، مسلم، وهابیه، اهل حدیث، کوثریه، قطبیون، طالبان، و نظایر آن.
أجوبة الوافیة في رد شبهات الوهابیة المجلد 2
نویسنده:
قیصر تمیمي، علي حمود عبادي، شاکر عطیة ساعدي؛ مصحح: عبدالسادة ساعدي، أمیر کاظم حسون؛ ناظر: حاتم بخاتي، میثم خطیب
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
أجوبة الوافیة في رد شبهات الوهابیة المجلد 1
نویسنده:
قیصر تمیمي، علي حمود عبادي، شاکر عطیة ساعدي؛ مصحح: عبدالسادة ساعدي، أمیر کاظم حسون؛ ناظر: حاتم بخاتي، میثم خطیب
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وقفة مع الدکتور الشیخ البراک (استاذ جامعة أم القری بمکة المکرمة)
نویسنده:
محمد مهدي آصفي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران ایران: مشعر,
چکیده :
کتاب وقفة مع الدکتور الشیخ البرّاک، اثر شیخ محمد مهدی الآصفی می باشد تقریب مذاهب اسلامی از جمله موثرترین راههای وحدت اسلامی محسوب می شود که این عمل مصالح و منافع مستکبرین جهانی و اقدامات ضد اسلامی آنان را در ممالک اسلامی به خطر انداخته است. لذا استکبار برای پیشبرد اهداف شوم خود به فتنه و فرقه گرایی بین مسلمین و ایجاد فرق جعلی چون وهابیت پرداخته است. علمای وهابیت با تکفیر مسلمین و مهدور الدم بودن آنان به کشتار مسلمین اقدام می کنند. مولف اثر حاضر در صدد است تا عقائد، نظرات و فتاوای سرشار از اتهامات ناروا به شیعه یکی از علمای وهابیت در عربستان به نام شیخ البراک که از اساتید جامعة القری مکه مکرمه است را بیان نموده و به نقد و بررسی برخی عقاید و دیدگاه‌های او بپردازد. اثر حاضر حاوی بیست و هفت مبحث می باشد. برخی مطالب این اثر عبارتند از: تبعیت کردن از قرآن و سنت نبوی، نظراتی در مورد عائشه، عصمت اهل بیت، آیه تطهیر، شرعی شدن خمس، تکفیر مسلمین، خلافت و امامت، حدیث ثقلین. مولف پس از بررسی عقائد و نظرات شیخ البراک به نقد نظریات او پرداخته و نظریاتش را رد نموده است.
فراسوی پرده‏ ها
نویسنده:
محسن امین؛ مترجم: حسن افتخارزاده؛ ویراستار: عبدالحسین طالعی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , ترجمه اثر , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نبأ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب "فراسوی پرده‏ ها" ترجمه و تلخیص از کتاب "کَشْفُ الاِرْتیاب فی أَتْباعِ مُحمّد بْن عَبْدالْوَهّاب" سید محسن امین عاملی می باشد این کتاب در نقد و رد عقاید وهابیت است. وی در این کتاب به تاریخ و چگونگی شکل‌گیری فرقه وهابیت پرداخته و به تفصیل، ادله معتقدات آنان در موضوعاتی مانند توسل، نذر کردن برای غیر خدا، شفاعت و زیارت قبور ائمه علیهم السلام را نقد و رد کرده است.
شبهات السلفية: تحريف القرآن ـ التقيّة ـ عدالة الصحابة
نویسنده:
جواد حسين الدليمي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب حاضر همانگونه که از نام آن هم پیداست، کتابی است که به شبهات سلفیه درباره مسائل مختلفی از جمله تحریف قرآن، تقیه نزد شیعه و بحث دامنه دار عدالت صحابه بحث می کند و به شبهات با دقت پاسخ می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 502