جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 37231
درس کارل اشمیت: چهار فصل در مورد تمایز بین الهیات سیاسی و فلسفه سیاسی، نسخه تفصیلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Heinrich Meier
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The University Of Chicago Press ,
سکوت گرایی، لاادری گرایی و عرفان: ترسیم گفتمان فلسفی شرق و غرب [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مجموعه بی نظیری از مقالات در مورد جنبه های مختلف فلسفی حقیقت و واقعیت ناشناخته و ناشناخته جهان کیهانی را ارائه می دهد. این کتاب تحلیلی نظام مند از سه نظریه فلسفی ساکت گرایی، اگنوستیک و عرفان ارائه می دهد و خوانندگان را با مبانی معرفت عرفانی مورد ادعای مکاتب فلسفی شرق و غرب آشنا می کند. مباحث فلسفی مربوط به حصول حقیقت، عینیت آن و ابعاد مختلف آن همراه با کاربرد اندیشه های مربوط به ساکت گرایی، اگنوستیسیسم و ​​سنت های متافیزیکی- عرفانی در فلسفه به بحث، مناظره و گفتگو می پردازد. محدوده و حدود دانش، شیوه زندگی مربوطه، عبارات و اخلاق آن، مکاشفه عرفانی، وصف ناپذیری غایی، رئالیسم ارزشی، و ایمان و عقل را با تمرکز اولیه بر مکاتب هندوئیسم کلاسیک بررسی و به طور دقیق تعریف می کند. بودیسم، جینیسم، آگنوستیسیسم، باول ها، سنت های یونانی، فرافلسفه مدرن غرب، و بحث های آرام گرایانه معاصر در دین و الهیات. این مجموعه بصیرتی باید مورد توجه محققین مستقل، دانشجویان و اساتید فلسفه، کلام، عرفان و اگنوستیک، مطالعات فرهنگی و مطالعات دینی باشد.
قرآن صامت و قرآن ناطق: منابع کتاب مقدس اسلام بین تاریخ و اشتیاق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(اریک اورمزبی) Mohammad Ali Amir-Moezzi, Eric Ormsby (محمدعلی امیرمعزی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین کتابی است که نگارش منابع اصلی کتاب مقدس اسلام را در چارچوب درگیری های خونینی که جانشینی پیامبر را احاطه کرده است، ارزیابی می کند. محمدعلی امیر معزی درک شیعی از تاریخ اولیه اسلام و پیدایش متون مقدس آن را بازسازی می کند. در عین حال، او چارچوب تفسیری جدیدی را برای تاریخ اولیه اسلام پیشنهاد می‌کند و تناقضات بین منابع شیعه و سنی و سهم آنها در تنش‌هایی را که امروز این گروه‌ها را آزار می‌دهد، جدا می‌کند.
راهنمای الهی در تشیع نخستین: سرچشمه‌های باطنی گری در اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mohammad Ali Amir-Moezzi (محمدعلی امیرمعزی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: امام، هادی الهی، نقطه مرکزی است که مذهب شیعه به دور آن می چرخد. قدرت تشیع ناشی از عملکرد امام است. این عنوان منحصراً مختص جانشینان پیامبران در بعثت است. مؤلف نشان می دهد که امام از آغاز اسلام شیعی تا قرن دهم، در درجه اول صاحب علم و دارای قدرت های ماوراء الطبیعه بوده است، نه متکلم فقیه. امام آستانه ای است که خدا و مخلوقات از طریق آن ارتباط برقرار می کنند. بنابراین او یک ضرورت کیهانی، کلید و مرکز اقتصاد جهانی امر مقدس است. نویسنده، تشیع را به عنوان دینی مبتنی بر ابعاد دوگانه ای معرفی می کند که نقش رهبر همواره محوری است: ابتکار دائمی در اسرار الهی و مقابله مداوم با نیروهای ضد تشیع. بدون باطن گرایی، برون گرایی معنای خود را از دست می دهد. امامیه اولیه یک آموزه باطنی است. پس از نظر تاریخی، در آغاز باطن گرایی در اسلام، آموزه ای مبتکرانه، عرفانی و غیبت گرایانه می یابیم. این اولین کتابی است که به طور سیستماتیک ادبیات عظیم منسوب به خود ائمه را بررسی می کند تا بینش اصلی واقعی را بازیابی کند. یک منبع اساسی از باطن گرایی را در جهان اسلام باز می گرداند.
خدا و ما بین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Desmond (ویلیام دزموند)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اثری بدیع که با روحیه‌ای سازنده به پرسش خدا بازاندیشی می‌کند و با در نظر گرفتن ایده‌های دریافتی از فلسفه و دین به نتیجه‌گیری می‌پردازد. کمک جدید مهمی به بحث‌های علمی در حال انجام پیرامون تلاقی فلسفه و دین می‌کند. نشان می‌دهد که این پیوند فقط توسط دین دیکته نمی‌شود که باید اعتبار خود را به فلسفه عقلانی ثابت کند، بلکه این موضوع فلسفه است که بداند آیا دین همان است یا خیر. شریک نهایی در گفتگو شامل بحث در مورد طیف وسیعی از متفکران مهم، چه سنتی و چه معاصر، مانند فلوطین، اسپینوزا، کانت، هگل، و نیچه و جانشینان او است. بین و اخلاق و بین.
دین، متافیزیک و پست مدرن: ویلیام دزموند و جان دی. کاپوتو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Ben Simpson (کریستوفر بن سیمپسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کار اصیل و خلاقانه ویلیام دزموند در متافیزیک بیش از پیش مورد توجه فیلسوفان دین قرار می گیرد. کریستوفر بن سیمپسون با قرار دادن دزموند در گفتگو با جان دی.کاپوتو رویکرد تطبیقی ​​به سیمپسون اجازه می دهد تا در هسته اصلی بحث های اخیر در فلسفه دین قرار گیرد. او درکی غنی از چگونگی شناخت اخلاق و دین توسط متافیزیک ایجاد می‌کند و این رویکرد را با موضع قطعی ضد متافیزیکی در فلسفه قاره‌ای مقایسه می‌کند. دین، متافیزیک و پسامدرن، تحلیلی نظام مند از اندیشه دزموند ارائه می کند که کار بر روی تفکر کاپوتو و فلسفه دین را پیش می برد.
شگفتی دستور زبان[کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bennett, Jenn;Campochiaro, Michael;Vasalou, Sophia
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press;SUNY Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: شگفتی به عنوان شور اصلی دوران کودکی تجلیل شده است. از ابتدایی ترین مراحل تاریخ فکری ما، آن را به عنوان نیروی محرکه تحقیق و شور اصلی اندیشه تحسین کرده اند. با این حال، برای احساسی که به طور گسترده برای نقش‌های متعددی که در زندگی ما بازی می‌کند به رسمیت شناخته شده است، شگفتی در بازتاب‌های اخیر وجودی منحصر به فرد در سایه داشته است. فیلسوفان عمدتاً آن را در سکوت پشت سر گذاشته اند. نظریه پردازان احساسات از آن به عنوان موردی که به طرز ناخوشایندی در چارچوب های تحلیلی آنها قرار می گیرد اجتناب کرده اند. پس تعجب چیست و چرا اهمیت دارد؟ در این کتاب، سوفیا واسالو «گرامر» شگفت‌انگیزی را ترسیم می‌کند که پیچیدگی‌های شگفتی را به‌عنوان تجربه‌ای احساسی دنبال می‌کند که مسیرهای رنگارنگی را در زبان و تاریخ فکری ما، نه تنها در فلسفه و علم، بلکه در هنر و تجربه دینی، حک کرده است. یک دستور زبان غنی تر از شگفتی و دریچه ای گسترده تر به گذشته آن می تواند ابزارهایی را در اختیار ما قرار دهد که برای تفکر عمیق تر در مورد شگفتی، و برای تأمل در جایگاهی که باید در زندگی عاطفی ما اشغال کند، به ما نیاز داریم. سوفیا واسالو پژوهشگر دانشگاه نیویورک ابوظبی و دانشیار پژوهشی افتخاری در دانشگاه آکسفورد بروکس است. او نویسنده شوپنهاور و دیدگاه زیبایی‌شناختی: فلسفه به‌عنوان تمرین امر متعالی و ویراستار «عمال شگفت‌انگیز: دیدگاه‌های متقابل رشته‌ای» است.
داروینیسم لفاظانه: دین، تکامل و هویت علمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas M. Lessl
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baylor University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علم به ما می گوید همه چیز تکامل می یابد، از جمله زبان عمومی که دانشمندان برای حفظ و تداوم کار خود استفاده می کنند. با بازگشت به اصلاحات پروتستان - زمانی که وعده تحقیق علمی ارتباط نزدیکی با ایمان عمیق به مشیت الهی داشت - توماس لسل نقش در حال تکامل و هویت عمومی علم را در غرب ردیابی می کند. همانطور که اصلاحات جای خود را به روشنگری داد، مفاهیم مشیت به پیشرفت تبدیل شدند. تاریخچه طرح الهی اکنون در طبیعت یافت می شود و دانشمندان به پیامبران جدید تاریخ تبدیل شدند. با داروین و ظهور علم تکاملی، پیشرفت و تکامل با هم به چیزی فرو ریختند که لسل آن را «تکامل گرایی» می نامد و هویت علمی بزرگ برای پیشبرد قدرت علوم در جهان مورد استفاده قرار گرفت. در این برخورد استادانه، لسل نزول این الگوهای حمایت علمی از دنیای فرانسیس بیکن به دنیای توماس هاکسلی و جانشینان او را تحلیل می‌کند. در پایان، داروینیسم بلاغی پیشنهاد می‌کند که قدرت داروین برای تقویت استقرار علم در محیط اجتماعی غربی اغلب از مسیر علمی آن برمی‌گردد
زنان و اسلام در ادبیات انگلیسی مدرن اولیه[کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernadette Andrea
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مطالعه ابتکاری، برنادت آندریا بر مشارکت زنان و نوشته های آنها در برخوردهای فرهنگی مدرن اولیه بین انگلستان و جهان اسلام تمرکز می کند. او مطالبی را که قبلاً نادیده گرفته شده بود، مانند مکاتبات دیپلماتیک بین ملکه الیزابت اول و ملکه عثمانی مادر صفیه در پایان قرن شانزدهم بررسی می‌کند، و گزارش‌های متعارف، از جمله سفرنامه بانو مری وورتلی مونتاگو درباره امپراتوری عثمانی در آغاز قرن هجدهم را بازبینی می‌کند. قرن. مطالعه او درک ما را از چگونگی مذاکره زنان در مورد گفتمان‌های متضاد جنسیتی، شرق‌شناسی و امپریالیسم در زمانی که امپراتوری عثمانی بسیار قدرتمند بود و انگلیس هنوز یک کشور حاشیه‌ای با نفوذ جهانی محدود بود، افزایش می‌دهد. این کتاب سهم قابل توجهی در بحث های انتقادی و نظری در مطالعات ادبی و فرهنگی، پسااستعماری، زنان و خاورمیانه دارد.
  • تعداد رکورد ها : 37231