جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 92
دین، مدرنیته و پست مدرنیته [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul Heelas , David Martin , Paul Morris
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دین، مدرنیته و پست مدرنیته اولین کتابی است که مطالعه دین را با نظریه پردازی معاصر درباره فرهنگ درگیر کرده است. این کتاب به موضوعات مهمی مانند وجود اشکال پست مدرن دین، اینکه آیا نظریه‌های دینی که در چارچوب مدرنیته تنظیم شده‌اند، می‌توانند برای شرایط جدید یا نوظهور بازنویسی شوند، و اینکه چگونه مطالعه دین می‌تواند بهتر با تحولات اخیر در مطالعه ادغام شود، می‌پردازد. فرهنگ. این کتاب، مطالعه معاصر دین را از نظر نظریه‌پردازی کلی قرار می‌دهد و موضوعاتی مانند انتخاب، جهانی‌سازی و اینکه دین پست مدرن چگونه می‌تواند باشد را پوشش می‌دهد. سپس دیدگاه های بین المللی معرفی می شود و تز پست مدرنیته در ارتباط با اروپای شرقی، ژاپن و آمریکای لاتین و «اروپا جدید» مورد بررسی قرار می گیرد. لیبرالیسم و ​​بنیادگرایی در زمینه های دیگر از جمله اندونزی نیز مورد توجه قرار می گیرند. در فصل‌های پایانی این جلد، تأکید از مطالعه دین و تغییر فرهنگی به این موضوع تغییر می‌کند که چگونه تفکر پست مدرن، مانند رد متافیزیک حضور، ممکن است در خدمت گشودن امکانات الهیاتی جدید باشد.
الهیات تطبیقی ​​در میان مدرنیته‌های متعدد: پرورش تخیل پدیدارشناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Chung, Paul S
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مطالعه اکتشافی و انتقادی الهیات تطبیقی ​​را در تعامل با روش‌شناسی پدیدارشناختی و تحقیق جامعه‌شناختی ارائه می‌کند. این مطالعه پسااستعماری دین را در چارچوب مدرنیته های چندگانه روشن می کند. چکیده: این کتاب مطالعه اکتشافی و انتقادی الهیات تطبیقی ​​را در تعامل با روش شناسی پدیدارشناختی و تحقیق جامعه شناختی ارائه می کند. این مطالعه پسااستعماری دین را در چارچوب مدرنیته های چندگانه روشن می کند.
الهیات دینی و علوم انسانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard H. Roberts
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه پیامدهای مذهبی به اصطلاح «پایان تاریخ» و «پیروزی سرمایه‌داری» را بررسی می‌کند، زیرا در زمان‌های اخیر بر نهادهای کلیدی بازتولید اجتماعی ضربه زده‌اند. این کتاب تحمیل مدرنیته مدیریتی بر بخش‌های متوالی جامعه را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که چرا بسیاری از مردم اکنون توسط سیستم‌های مدیریتی که به نظر می‌رسد هیچ گزینه‌ای جز همنوایی باقی نمی‌گذارند، احساس ظلم می‌کنند. ریچارد رابرتز تلاش می کند تا چنین مدرنیته بی وقفه و سرکوبگر را از طریق پیکربندی مجدد حوزه مذهبی و معنوی به چالش بکشد.
اصلاح اصلاحات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas F. Mayer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اصلاحات در گذشته مفرد بود: رویدادی منحصر به فرد که در یک دوره زمانی کاملاً مشخص، در یک منطقه کاملاً محدود و عمدتاً به دلیل یک فرد واحد رخ داد. تعداد کمی از دانشجویان اروپای مدرن اولیه اکنون این دیدگاه را می پذیرند. این مجموعه با ارائه یک نمای کلی از تفکر علمی کنونی، بازنگری اساسی در معانی متعدد و متنوع مفهوم و برچسب «اصلاح»، به ویژه در مورد کلیسای کاتولیک انجام می دهد. با پذیرش ایده اصلاحات به عنوان یک فرآیند یا مجموعه ای از فرآیندها که تقریباً در هر جایی که اروپایی ها یافت می شوند ظاهر می شوند، این جلد پیامدهای این را از طریق یک رویکرد بین رشته ای، با مشارکت ادبیات، تاریخ هنر، الهیات و تاریخ بررسی می کند. با بررسی یک موضوع واحد از دیدگاه‌های بین‌رشته‌ای متعدد، این جلد از تقویت ناخواسته منطق انضباطی جلوگیری می‌کند، که نتیجه مشترک روش نهادینه‌سازی و تقسیم‌بندی دانش در دانشگاه‌های تحقیقاتی در قرن گذشته است. نتیجه این دیدگاه بسیار ظریف‌تر از اصلاح‌طلبی کاتولیک است، و زمانی که بررسی آن را بسیار فراتر از آنچه معمولاً پذیرفته شده است - هم از نظر زمانی، هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر سیاسی گسترش می‌دهد. به این ترتیب، این جلد برای هر کسی که به تاریخ دینی مدرن اولیه علاقه مند است خواندن ضروری است.
سایه های شک: زبان و حقیقت در فرهنگ کاتولیک پس از اصلاحات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stefania Tutino
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: استفانیا توتینو در بررسی قانع‌کننده نگرانی‌های هرمنوتیکی و معرفت‌شناختی که هم دنیای مدرن اولیه و هم دنیای کنونی ما را در بر می‌گیرد، نشان می‌دهد که کاتولیکیسم پسا اصلاح‌طلبی صرفاً مدرنیته نبود، بلکه پست مدرنیته را نیز آغاز کرد. این مطالعه ماهرانه بینشی جدید و دیدگاهی تازه در زمینه اصلاحات پروتستانی و واکنش کاتولیک ها به آن ارائه می دهد. Shadows of Doubt مجموعه‌ای از مطالعات موردی را با محوریت رابطه بین زبان، حقیقت انسان‌ها و حقیقت الهیات ارائه می‌کند. بیشتر این مطالعات موردی، چهره های کمتر شناخته شده در تاریخ کاتولیکیسم اولیه اولیه را روشن می کند. در حالی که جنبه‌های ستیزه جویانه کاتولیک پسا تریدنتین را می‌توان با مطالعه شخصیت‌هایی مانند رابرت بلارمین یا سزار بارونیو، که ستون‌های محکم ساختار فکری و الهیات کلیسای رم بودند، قدردانی کرد، درک جنبه‌های شکننده‌تر و پنهان‌تر کلیسای رم. مدرنیته اولیه مستلزم کاوش در مورد دمیموند کاتولیکیسم پس از اصلاحات است. توتینو متفکرانی را بررسی می‌کند که کمتر محققی از آنها نام می‌برد و کمتر خوانده می‌شود، و نشان می‌دهد که کاتولیکیسم پس از اصلاحات نه تنها دنیایی از قطعیت‌های محکم برای مخالفت با دروغ‌های پروتستانی نبود، بلکه جهانی بود که حقیقت پایدار الهیات در کنار آن وجود داشت و به آن کمک کرد. تعدادی از حقایق بسیار کمتر پایدار در مورد دنیای مردان. فرهنگ کاتولیک پس از اصلاحات نه تنها به بیان و تأیید حقایق مطلق می پرداخت، بلکه به کاوش و مذاکره در مورد پیوندهای پیچیده بین قطعیت و عدم قطعیت نیز توجه داشت. توتینو با آشکار ساختن این جنبه جذاب و تا به حال عمدتاً بررسی نشده کاتولیک گرایی پسا تریدنتین، آشکار می کند که فرهنگ کاتولیک پس از اصلاحات، آزمایشگاهی پر جنب و جوش برای بسیاری از مسائلی بود که ما امروز با آن روبرو هستیم: دنیایی از شکستگی ها و حقایق درهم شکسته ای بود که ما با آن روبرو هستیم. ، با حساسیت شدید نسبت به اختلافات و ناپیوستگی ها، اکنون برای درک مناسب هستند.
پل زدن شکاف قرون وسطایی-مدرن: مضامین قرون وسطایی در دنیای اصلاحات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Muldoon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بحث در مورد اینکه چه زمانی قرون وسطی به پایان رسید و دوران مدرن آغاز شد، از دیرباز جزء اصلی ادبیات تاریخی بوده است. به منظور پیشبرد این بحث، و روشن کردن مفاهیم رویکرد طولانی مدت به تاریخ اصلاحات، این مجموعه مجموعه ای از مقالات را ارائه می دهد که به شکاف قرون وسطایی-مدرن می پردازد. دربرگیرنده طیف وسیعی از موضوعات - شامل تاریخ حقوقی، اجتماعی، فرهنگی، الهیاتی و سیاسی - این جلد سوالات اساسی در مورد اینکه ما چگونه تاریخ را در نظر می گیریم، و آنچه مورخان می توانند از همکارانی که در زمینه های دیگر کار می کنند بیاموزند را مطرح می کند. هر لینک آشکار هر مقاله با تمرکز بر مفهوم شکاف قرون وسطایی-مدرن - به ویژه رابطه قرون وسطی و اصلاحات - به بررسی چگونگی برخورد یک قرون وسطایی با موضوع یا موضوع خاصی می پردازد که توجه محققان اصلاح طلب را نیز به خود جلب کرده است. با انجام این کار، بر این واقعیت تأکید می‌کند که هم قرون وسطایی‌ها و هم مدرنیست‌ها اغلب درگیر پر کردن شکاف قرون وسطایی-مدرن هستند، اما تمایل دارند پل‌های موازی بسازند که بین دو نقطه شروع ختم می‌شوند اما لزوماً به هم نمی‌رسند. در نتیجه، این حجم، مفروضات مربوط به دوره‌بندی دقیق تاریخ را به چالش می‌کشد و نشان می‌دهد که یک رویکرد انعطاف‌پذیرتر بینش‌های تاریخی جالبی را به همراه خواهد داشت.
چارلز تیلور، مایکل پولانی و نقد مدرنیته: جهت‌گیری‌های کثرت‌گرایانه و نوظهور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles W. Lowney II (eds.) (چارلز دبلیو لونی دوم)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب نقدی به موقع، قانع کننده و چند رشته ای از مجموعه مفروضات عمدتاً ضمنی تأمین مالی مدرنیته در غرب ارائه می دهد. مشارکتی بین مایکل پولانی و اندیشه چارلز تیلور نوید بخشیدن به اشتباهات گذشته را در پرتو جدیدی می دهد، با مهربانی نشان می دهد که چگونه می توان این خطاها را اصلاح کرد، و نقشه مشخصی از چگونگی بررسی مسئولانه و معنادار احتمالات جدید برای اخلاق ارائه می کند. ، جامعه سیاسی و مذهب در مدرنیته پست مدرن.
قراءة وائل حلاق في فلسفة طه عبد الرحمن: كيف يمكن إصلاح الحداثة؟
نویسنده:
عبد الرحمن حسام
نوع منبع :
مقاله , مدخل آثار(دانشنامه آثار) , کتابخانه عمومی , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مجله سُبُل,
مدرنیته و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Nicholls (سردبیر: ویلیام نیکولز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wilfrid Laurier Univ. Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویلیام نیکولز می نویسد: «می توان استدلال کرد که موضوع محوری بحث در میان متکلمان در دویست سال گذشته، رابطه بین مدرنیته و سنت مسیحی بوده است». مدرنیته چیست - یک دیدگاه فلسفی یا مجموعه ای از ایده ها؟ مدرنیزاسیون - یک فرآیند اجتماعی چیست؟ آیا همان طور که بسیاری از الهی دانان و جامعه شناسان در غرب معتقدند مدرنیته همان سکولاریته است؟ آیا تأثیر مدرنیته سنت های دینی را تضعیف می کند؟ آیا واکنش‌های سنت‌های دینی غیرغربی به مدرنیته مشابه سنت‌های غربی است یا انطباق‌های متمایز و بومی با همان توسعه جهانی. اینها دغدغه‌هایی است که گروه بین‌رشته‌ای پژوهشگران در این جلد به آن‌ها می‌پردازند. مشارکت کنندگان عبارتند از: موشه آمون ("آرمان شهر و ضد آرمان شهر")، آلن دیویس ("ظهور نژادپرستی در قرن نوزدهم: نشانه مدرنیته")، رابرت الوود جونیور ("مذهب مدرن به عنوان دین عامیانه")، ایروینگ هگزام. ("مدرنیته یا واکنش در آفریقای جنوبی: مورد دین آفریقایی")، شوتارو آیدا ("مذاهب جدید ژاپنی")، شلیا مک دونا ("مدرنیته در نگرش اسلامی")، ویلیام نیکولز ("تعالی نهفته: معنویت در یک علم و" عصر بحرانی)، کی. داد پریتیپل (مدرنیته و مطالعات دینی)، تام سینکلر-فاکنر («احتیاط: اخلاق گرایان در کار»)، هیوستون اسمیت («آیا مدرنیته می تواند متعالی را تطبیق دهد؟» و جان ویلسون («مدرنیته») و دین: مشکل دیدگاه").
  • تعداد رکورد ها : 92