جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
مفهوم المصلحه و النصص با اشاره ویژه به کتاب البیع در کتاب بلغ المرام [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ishak Suliaman
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش به بررسی مفهوم مصلح و الناس (منافع عمومی و متن حقوقی اسلامی) با اشاره ویژه به کتاب البیو (فصل معاملات تجاری) در کتاب بلوغ المرام می پردازد. این تحلیل از ارتباطی که فقهای مسلمان بین المسلحه و الناس ایجاد کرده‌اند، به بررسی اصول عملی مصلحه می‌پردازد، زیرا این اصول در مورد آل بویو که در احادیث پیامبر (ص) آمده است، اعمال می‌شود. آ. و در کتاب البیو. به همین دلیل است که کتاب بلوغ المرام توسط محقق حاضر انتخاب شده است. کتاب البویو صریح ترین منبع احادیث را نشان می دهد که می توان از اصول عملی مورد بحث استفاده کرد. برای این منظور، شش فصل در سه بخش تنظیم شده است. یعنی قسمت های الف، ب و ج. جزء الف با عنوان «مفهوم المسلحة و الناس در فقه اسلامی» و مشتمل بر سه فصل است. اولی به تعریف و توسعه تاریخی مفهوم المسلحه و الناس می پردازد. فصل دوم این امر را با بسط نظری مفهوم المسلحه و الناس گسترش می دهد. این بخش مفهومی با فصل سوم پایان می‌یابد که بر اهمیت طلیل الاحکام برای مفهوم المسلاحه و الناس تمرکز دارد. قسمت ب به بررسی صحت حدیث، معرفی کتاب بلغ المرام و شامل دو فصل، فصل چهارم و باب پنجم می باشد. فصل چهارم منابع اصلی کتاب حدیث را مورد بحث قرار می دهد، در حالی که فصل پنجم به معرفی کتاب بلوغ المرام می پردازد و هر بخش متوالی را به تفصیل تحلیل می کند. آخرین بخش این پایان نامه قسمت ج است که به طور خاص احادیث را بررسی می کند. بخش ج قلب این پایان نامه را تشکیل می دهد و روش شناسی خاصی را در چارچوب فقهی مفهوم المسلحه و الناس برای تحلیل آل بویو بر اساس اصول عملی که از 22 عنوان فرعی فهرست شده در کتاب الناس تهیه شده است، می سازد. بویو (فصل معاملات تجارتی) در کتاب بلوغ المرام. این تز نتیجه می گیرد که اگر این اصول منافع عمومی بر همه معاملات تجاری مطابق با آنچه در احادیث پیامبر صلی الله علیه و آله آمده است اعمال شود. آ. در این صورت منافع عمومی بشریت در میان مسلمانان حفظ خواهد شد. به همین دلیل است که احادیث پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم. آ. w به عنوان یک منبع زنده جهانی به بشریت داده شده است تا از آن برای رفاه ابدی آنها استفاده شود. از این رو، امید است که با استفاده از مفهوم فقهی مصلح و الناس به عنوان ابزاری نوین به تحلیل احادیث پیامبر اکرم (ص) بپردازیم. آ. w راه را برای مطالعه بیشتر در این زمینه باز می کند.
مشکل دانش اصول در پاسکال [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Marisa Mossmann Pena
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پاسکال در «Pensées» و نوشته‌های دیگر درباره‌ی چیزی صحبت می‌کند که می‌توان آن را مشکل دانش نامید. یعنى مشکل فهم این است که آیا معرفتى براى انسان ممکن است و با کدام وسیله مى توان به آن دست یافت. مسئله دانش به اصول اولیه یا کلمات بدوی می پردازد. ما قسمت 131/434 را مطالعه خواهیم کرد. در نگاه اول به سه حرکت مجزا تقسیم می شود. اول، پاسکال نظر شکاکان و جزم گرایان را در مورد معرفت به آنچه که اصول می نامد ارائه می کند. در موومان دوم از بی ثباتی ناشی از مخالفت این مواضع در مورد دانش می نویسد. این بی‌ثباتی نشان‌دهنده ناکافی بودن دانش مانو است که در مورد عظمت و بدبختی طبیعت بحث می‌شود. و در لحظه سوم، پاسکال حقایق الهیات را به عنوان شکلی برای تفسیر و درک مشکلات ذاتی ماهیت مانو ارائه می دهد. مانو به طور دقیق‌تر، موضوع الهیات دکترین فالی است که می‌تواند دوگانگی مانو را روشن کند.
دکترین استراتژیک و دیپلماتیک اسلام سیاسی ترکیه 2002-2016 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Aurélien Denizeau
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : حزب عدالت و توسعه [Adalet ve Kalkınma Partisi، AKP] که در سال 2002 از اسلام سیاسی ترکیه برخاسته است، از طریق یک سیاست خارجی فعال، علاقه ناظران بین المللی را برانگیخته است. در حالی که به نظر می رسد این امر ثابت است، اما بین سال های 2002 تا 2016 نیز دستخوش تغییرات زیادی شده است. دیدگاه استراتژیک و دیپلماتیک حزب عدالت و توسعه از تجربیات گذشته دولت، ایدئولوژی های محافظه کارانه ای که کشور را در قرن بیستم مشخص کرد و افکار چندین روشنفکر با احمد داوود اوغلو نشات می گیرد. مشاور نخست وزیر و بعدها وزیر امور خارجه (2009-2014) تأثیرگذارترین آنها بود. اولین دوره ریاست حزب عدالت و توسعه (2002-2007) شاهد بررسی یک سری گزینه های استراتژیک در داخل حزب بود. به دنبال آن، دکترینی مبتنی بر چند اصل عمده از جمله صلح‌سازی روابط همسایگی، دیپلماسی فعال و استفاده از همه ابزارهای موجود برای تأثیرگذاری در سطح منطقه‌ای و متعاقباً جهانی ایجاد شد. هدف قرار دادن ترکیه در قلب تجارت محلی با استفاده از نفوذ فزاینده آن در خاورمیانه برای تأثیرگذاری بر شرکای بین المللی خود بود. انقلاب‌های عربی در سال 2011 حزب عدالت و توسعه را به بازنگری در دکترین خود واداشت. این کشور اکنون مشتاق است نمونه ای باشد که در آن ارزش های سنتی و دموکراسی محافظه کار بتوانند در کنار هم زندگی کنند، و همچنین حمایت اخوان المسلمین، که این دیدگاه را به جهان عرب می آورد. اما در سال 2013 …
عواملی در پذیرش و پذیرش عصر خانوادگی در کلیسای LDS: مطالعه تغییر برنامه ریزی شده [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Robert Ernest Larson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در تلاش برای مقابله با نیروهایی که خانه را از محل نفوذ آن حذف می‌کنند، کلیسای عیسی مسیح مقدسین آخرالزمان اخیراً برنامه عصر خانواده را افتتاح کرد. این امر که از یک تاریخ پنجاه ساله تلاش برای ایجاد تمرین عصر خانه بیرون آمده است، یکی از سیستماتیک ترین و جامع ترین تلاش ها تا به امروز برای اعمال تغییر در ساختار خانواده های اعضای آن است. چنین تلاش عمدی و از پیش تعیین شده ای در جهت بهبود نظام خانواده چیزی است که دانشمندان علوم اجتماعی کاربردی آن را «تغییر برنامه ریزی شده» می نامند. عصر خانه، هنگامی که پذیرفته می شود، بسیاری از عناصر رفتاری را دارد که به عنوان «آیین خانوادگی» شناخته می شود. از آنجایی که کلیسا تلاش کرده است تا آیینی را که خود خانواده به طور معمول آن را آغاز می کند، ایجاد کند، برنامه عصر خانواده در خانه برای دانشمندان علوم اجتماعی به یک آزمایش اجتماعی جالب تبدیل می شود. خود خانواده باید در نهایت تصمیم بگیرد که تا چه حد از هر نوآوری حمایت شده استفاده کند. عوامل درون فرهنگ هر خانواده نقش برجسته ای در تعیین اینکه تا چه اندازه در معرض تأثیر عامل تغییر قرار می گیرند، ایفا می کنند. سپس این محل شروعی برای بررسی عصر خانواده می شود. در این زمینه، تحقیق حاضر دو هدف داشت: (1) بررسی الگوهای پذیرش و پذیرش عصر خانوادگی و (2) بررسی روابط بین پذیرش و پذیرش عصر خانوادگی و متغیرهای انتخاب شده خاص.
ویژگی معماری نهادهای اسلامی در غرب: فرهنگ معماری نهادهای اسلامی در غرب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Hafiz-Ur-Rehman Sherali
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه ناشی از آگاهی، تقویت شده توسط تجربه طراحی شخصی، از معضلی است که در مورد شخصیت، از نظر مناسب بودن و بازنمایی اسلام، در مؤسساتی که برای مهاجران مسلمان در غرب ساخته شده است، وجود دارد. در حالی که معماران بنا در کشورهای اسلامی برای حفظ تداوم در بافت شهرهای سنتی و معاصر خود به نبردهای خود علیه مدرنیسم در معماری می‌پردازند، معماران برای جوامع مسلمان خارج از کشور به دنبال تصاویری مناسب برای نهادهای خود در فرهنگ‌هایی هستند که در طول تاریخ بوده است. غافل از ماهیت واقعی تمدن های اسلامی در جهان. این مطالعه تلاش می کند تا پیچیدگی های موجود در طراحی چنین برنامه های ساختمانی را درک کند که شامل میانجیگری بین اصرار مشتریان بر بازآفرینی سنت های معماری به جا مانده و نیروهای شهری، نمادین، اجتماعی و سیاسی فوری است. زمینه هایی که ساختمان ها را در اطراف خود می بافند و می بافند. در محدوده محدود این تلاش، بر توجه به ویژگی معماری این نهادهای مذهبی تأکید شده است. با این حال، نمی توان جنبه های دیگری از تاریخچه این بناها را که روند ساخت آنها را به تصویر می کشد، نادیده گرفت. این بناها اغلب مملو از ارجاعات تاریخی خودآگاه و کاملاً تصدیق شده، برگرفته از به اصطلاح سنت عمومی «معماری اسلامی» هستند و برای تحت تأثیر قرار دادن مؤمن یا غیر مؤمن، با تصاویر و فرم های قابل تشخیص مذهبی، کلاژ می شوند. و انجمن های ایدئولوژیک کارکردهای آنها. با این حال، این روش ارکستراسیون اغلب قلمروی ناپایدار را به جا می گذارد که در آن ارزیابی انتقادی از آنها تضادهای ذاتی را آشکار می کند. گفتمان نظری پایان نامه از یک سو به طیف وسیعی از موضوعات کلی مانند تصویر اسلام در نگاه غرب، نیاز بشر به تداوم و استفاده از گونه شناسی در معماری و از سوی دیگر خواهد پرداخت. دست، تقطیر استدلال در موضوعات خاص مانند شمایل نگاری معماری اسلامی و تفاسیر مختلف ارائه شده برای توضیح استفاده گسترده آن از هندسه و تزئینات. مطالعات موردی مساجد جمعه در لندن و رم و جماعتخانه ها در لندن و برنابی گفتگوی فوق را با گذشته گسترش داده و نشان می دهد و اساس فرمول بندی اصول طراحی را تشکیل می دهد که ممکن است در برنامه های ساختمانی آینده مورد استفاده قرار گیرد.
تداوم سفسطه: رویکرد نئو پیش مدرنیستی به استدلال اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Richard Arthur Mercadante
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف کلی این پایان نامه کاوش قضاوت - استدلال مبتنی بر مورد - به عنوان شکلی بی اعتبار، بازسازی شده و مهمتر از همه، شکل پایدار استدلال اخلاقی است. Casuistry اصلاحی بسیار مورد نیاز را برای رویکردهای مبتنی بر اصول ارائه می دهد. من دفاعی از یک کازویستی «اصولی- متواضع» ارائه می‌کنم و معرفت‌شناسی کازویستی را بررسی می‌کنم و دانش پیش‌نیاز مورد نیاز برای کازویستی را توصیف می‌کنم. من با این استدلال نتیجه گیری می کنم که کسوئیستی به بهترین وجه به عنوان رویکردی نو پیشامدرنیستی به استدلال اخلاقی درک می شود.
محتوای احکام اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Hallvard Lillehammer
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به موضوعاتی در درون نظریه محتوا برای قضاوت های اخلاقی می پردازد. یک نظریه محتوا باید مشخص کند که احکام اخلاقی چه نوع قضاوتی هستند و برای درک و قضاوت اخلاقی چه مواردی لازم است. در فصل اول مشخص می کنم که با چه نوع قضاوت هایی برخورد خواهم کرد. من اینها را قضاوت های ارزشی اخلاقی می نامم. در فصل دوم استدلال می‌کنم که یک نظریه محتوایی برای احکام اخلاقی باید این محدودیت را رعایت کند که احکام اخلاقی اساساً عملی هستند و باورهای اخلاقی ذاتاً انگیزشی هستند. در فصل سوم من استدلال می‌کنم که احکام اخلاقی به گونه‌ای وابستگی ذهنی دارند که محدودیت‌هایی را بر هر مفهومی از عینیت که ممکن است برای آنچه قضاوت‌های اخلاقی ادعا می‌کنند، ایجاد کند. در فصل چهارم این ادعا را بررسی می‌کنم که احکام اخلاقی قاطعانه و حداقل با حقیقت هستند. من استدلال می کنم که این نشان نمی دهد که احکام اخلاقی اساساً قضاوت های شناختی هستند. در فصل پنجم تلاشی برای اثبات بیشتر این ادعا که احکام اخلاقی شناختی و واقعی هستند را بررسی می کنم. من استدلال می کنم که این تلاش با شواهد مشخص نشده است. در فصل ششم، روایتی را بررسی می‌کنم که بر اساس آن احکام اخلاقی غیرشناختی هستند و حالات ذهنی ذهنی را بیان می‌کنند. من ادعا می کنم که این حساب در مسیر درستی است.
در جستجوی احترام سیاست اتحادیه سازمانهای اسلامی فرانسه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Margot Hélène Lizika Dazey
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : سخنگویان جوامع مسلمان اروپای غربی با ضرورت کسب مشروعیت در میان مخاطبان متمایز و نامتقارن با قدرت روبرو هستند. آنها نیاز به تایید عموم مردم دارند، که عقایدشان بر اساس اصول لیبرال سکولار حاکم است، و آنها نیاز به حمایت رای دهندگان مسلمان متدین خود دارند که از هنجارهای اصالت اسلامی حمایت می کنند. هدف این پایان نامه بررسی واکنش بازیگران سیاسی مسلمان به این نسخه های هنجاری رقیب است. برای انجام این کار، مبادلات ظریفی را که آنها برای مذاکره بین فشارهای سیاسی برای اسلام مدنی و انتظارات درون جامعه از اصالت دینی نیاز دارند، از هم جدا می کند. این وضعیت دوگانه از طریق مطالعه موردی اتحادیه سازمان‌های اسلامی فرانسه (UOIF)، که احتمالاً برجسته‌ترین سازمان در منظر اسلامی فرانسه است، آشکار می‌شود. UOIF که در سال 1983 توسط دانشجویان مذهبی نزدیک به اخوان المسلمین تأسیس شد، به سرعت به یک گروه ذینفع مسلمان با نفوذ تبدیل شد که به دنبال شناسایی سیاستگذاران بود. مطالعه من با تکیه بر سه سال کار میدانی قوم‌نگاری و همچنین مطالب دست‌نخورده برگرفته از مصاحبه‌ها، آرشیوهای دولتی و تحلیل رسانه‌ها، استدلال می‌کند که رهبران UOIF به تدریج از تلاش برای احترام سیاسی استقبال کردند. برای این منظور، آنها به دنبال رفع سوء ظن در مورد وابستگی اسلام گرایانه خود بودند و با متن های غالب سکولار-جمهوری در مورد چگونگی ظاهر و رفتار «مسلمانان خوب» موافق بودند. این استراتژی مجموعه‌ای از سازگاری‌های ایدئولوژیک، سازمانی و تاکتیکی را در بر می‌گیرد که برای ایجاد اعتبار سازمان طراحی شده‌اند - از ساختن یک نمای محترم تا تحریم اعضای سرکش، و از همکاری با مقامات دولتی تا اصلاحات الهیاتی. با این حال، همسویی با هنجارهای مسلط فرآیندی پرهزینه بود، و در نتیجه رهبران UOIF، جناح‌هایی را در میان پیروان مسلمان خود بیگانه کردند و اغلب خود را متهم به مصالحه با اصول اعتقادی و «فروختن» اسلام می‌دانستند. برای درک این استراتژی دوسویه، من مفهوم سیاست احترام را از مطالعات موردی عمدتاً آمریکای شمالی در مورد نخبگان سیاه پوست به زمینه های اسلامی اروپایی منتقل می کنم. چنین فرمول‌بندی مفهومی به من اجازه می‌دهد که عاملیت سیاسی مسلمانان را در محیط‌های متخاصم مستند کنم و معضلاتی را که آنها با آن مواجه هستند روشن کنم. در نوشتن اولین مطالعه عمیق تاریخی و قوم‌نگاری UOIF، جاه‌طلبی من دو جنبه است: کمک به درک اساسی از سیاست مسلمانان در زمینه‌های اقلیت و ترسیم یک چارچوب کلی‌تر برای حسابداری سیاست‌های محترمانه گروه‌های به حاشیه رانده شده.
باور نومینالیست
نویسنده:
James Henry Collin
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : من خطوط کلی پایان نامه خود را بیان می کنم: دفاع از اسم گرایی ریاضی و به طور کلی تر از اسم گرایی. من در مورد امکان متافیزیک و رابطه اسم گرایی با طبیعت گرایی و پراگماتیسم بحث می کنم. فصل 2: ​​من شرحی از انتزاع را ترسیم می کنم. سپس استدلال‌های متقابلی را برای ادعاهایی ارائه می‌کنم که اشیاء ریاضی تفاوتی با جهان انضمامی ایجاد می‌کنند و ادعا می‌کنم که اشیاء ریاضی به معنای ترسیم شده انتزاعی هستند. فصل 3: من استدلال می کنم که مشکل معرفت شناختی با اشیاء انتزاعی به بهترین وجه به عنوان ناسازگاری با نظریه علّی دانش، یا به عنوان ناتوانی در توضیح پایایی باورهای ریاضی ما درک نمی شود، بلکه در اقبال معرفتی قرار دارد که هر باوری را تحت تأثیر قرار می دهد. در مورد اشیاء انتزاعی برای این منظور، من گزارشی از شانس معرفتی ایجاد می کنم که می تواند موارد اعتقاد به حقایق ضروری را توضیح دهد و آن را در مورد ریاضی به کار گیرد. فصل چهارم: من بر اساس ملاحظات متافیزیکی و داده‌های زبانی، ایراداتی را به این دیدگاه که کمی‌کننده وجودی بیانگر وجود است، در نظر می‌گیرم. من استدلال می‌کنم که این ملاحظات را می‌توان با یک کمی‌ساز وجودی متعهد، زمانی که عمل‌شناسی جملات کمی‌سازی‌شده به درستی درک شود، تطبیق داد. من یک چارچوب نیمه رسمی ایجاد می کنم که در آن می توانیم مفهوم کفایت اسمی را تعریف کنیم. من نشان می‌دهم که چگونه مفهوم ما از کفایت اسمی می‌تواند نشان دهد که چرا برای اسم‌گرایان مشروع است که از «فرض‌های» افلاطونی در استنتاج‌سازی استفاده کند. فصل 5: به کاربرد ریاضیات در علم، از جمله کاربردهای توضیحی، و ارتباط آن با تعدادی از استدلال های ضروری می پردازم. من همچنین به مسائل رئالیسم و ​​ضد رئالیسم و ​​ارتباط آنها با این استدلال ها توجه می کنم. من استدلال می‌کنم که انتزاع به دور از ملاحظات عمل‌گرایانه باعث ایجاد انحراف در بحث شده و امکان درک اسمی از شیوه‌های ریاضی را پنهان کرده است. من با توضیح مفهوم فراواژه عمل گرایانه پایان می دهم و استدلال می کنم که این مفهوم می تواند برای ایجاد روش جدیدی برای تعیین مکان تعهدات هستی شناختی ما استفاده شود. فصل 6: من نشان می‌دهم که چگونه می‌توان از دستگاه توسعه‌یافته در فصل‌های قبلی برای گسترش پروژه نام‌گرایی در حوزه‌های دیگر گفتمان استفاده کرد. به ویژه گزاره ها و اقسام را در نظر می گیرم. من ادعا می کنم که یک حساب واحد از نام گرایی در این حوزه ها در دسترس است. نتیجه گیری: من ادعاهای پایان نامه خود را خلاصه می کنم. من پیشنهاد می کنم که هدف از تحقیق ریاضی دانش توصیفی نیست، بلکه درک است.
تاریخچه رشد و توسعه انجمن اولیه کلیسای LDS از 1878 تا 1928 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Conrad A. Harward
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : انجمن ابتدایی کلیسای LDS سازمانی است که به طور مستقیم به آموزش مذهبی روزانه در هفته به کودکان چهار تا دوازده ساله اختصاص دارد. هدف این مطالعه تعیین عواملی بود که منجر به تولد نهضت شد، برنامه اولیه چگونه توسعه یافت، ویژگی های اصلی آن کدام بود، برخی از مشکلات عمده کدام بود و چگونه حل شد، برخی از افراد برجسته چه کسانی بودند. در جنبش، و برخی از دستاوردهای مهم آن چه بود. نتایج این مطالعه نشان داده است که دوره ابتدایی تأثیر زیادی در زندگی بسیاری از کودکان خردسال کلیسا داشته است. این به یک نیروی بزرگ در آماده سازی پسران جوان برای انتصاب کشیشی و کمک به دختران جوان تبدیل شده است که نقش های آینده خود را به عنوان همسر و مادر درک کنند.
  • تعداد رکورد ها : 30253