جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
توضیحات مسیحی اولیه از تثلیث به زبان عربی در زمینه الهیات مسلمانان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Sara Leila Husseini
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این رساله دکتری به بررسی آثار تئودور ابوقره (م. 829)، ابو راعیه (د. 835) و عمار البصری (م. 850) می‌پردازد. سه تن از اولین متکلمان مسیحی شناخته شده برای توضیح و دفاع از عقاید خود به زبان عربی تحت حکومت اسلامی. به ویژه، بر توضیحات مربوطه آنها از آموزه تثلیث تمرکز می کند: ارزیابی نوشته های هر نویسنده. بررسی ابزارها و استدلال هایی که به کار می برند؛ و با توجه به میزان درگیری آنان با اندیشه کلامی اسلامی، عمدتاً از طریق وام گرفتن مفاهیم و ساختارها از یک بحث درونی اسلامی در خصوص صفات الهی خداوند. این مطالعه می‌پرسد که این مسیحیان تا چه حد اساساً آموزه سنتی خود را به عربی ترجمه می‌کردند و تا چه اندازه بیان جدیدی از تثلیث را که از نظر مفهومی تحت تأثیر تفکر اسلامی بود، توسعه دادند. نتیجه اصلی این پایان نامه این است که تبیین های مسیحی تثلیث به زبان عربی، در حالی که آگاهی عمیقی از اندیشه اسلامی را نشان می دهد و از بحث های معاصر مسلمانان پیرامون ماهیت و وحدت خداوند استفاده می کند، نمی توان گفت که نشان دهنده تحولی در الهیات مسیحی است. . بلکه باید به این گونه آثار به عنوان پاسخی آگاهانه و خلاقانه به فشارها و چالش های محیط اسلامی خود نگریست.
İmamü'l-Harameyn Ebu'l-Meali el-Cüveyni (419-478/1028-1085)'nin Gıyasü'l -Ümem fi İltiyasi'z-Zulem adlı eserine göre bey'at ve imamet
نویسنده:
Abdullah Ünalan
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش مشتمل بر مقدمه، تک نگاری امام الحرمین، بررسی کتاب الگیاسی، مقدمه، دو فصل اصلی، خاتمه و کتابشناسی است. در مقدمه به هدف از انجام کار در این زمینه و روش تحقیقی که دنبال می شود پرداخته شده است. بیعت و امامت از منظر تاریخی، از آغاز اسلام تا زمان پایان یافتن این اعمال در میان مسلمانان، مورد بررسی قرار می گیرد. در فصل اول از دو فصل اصلی که تحت عنوان امامت نامگذاری شده است، به فرهنگ لغت و معنای فنی کلمه امامه، اهمیت آن در اسلام، وقوع آن در قرآن + سنت پرداخته شده است. همچنین اعتبار آن را که قرآن و اجماع جامعه ثابت کرده است. الزامات انتخاب امام، اصل هیئت انتخاباتی (احی الحل و العقد) به تعداد لازم برای آن بررسی می شود. ضوابط اصلی برای امام بودن، اعمالی که به امامت فرد خاتمه می دهد موضوع مورد توجه ما است. در همین باب، اصول و شرایط تعیین وارث ظاهری و تعیین حکام و مسئولیت آن والیان در زمینه دین و امور دنیوی، موضوع تحقیق ما در همین باب است. همچنین به دیدگاه علمایی که پیرو فرقه های مختلف بودند نیز پرداخته می شود. بر این اساس، اکثریت بزرگی از علمای مسلمین از جمله امام الحرمین بر این باورند که «انتخاب و امام از وظایف دین است». موضوع فصل دوم بیع است، تعریف بیع، اقسام آن بیان شده و شرایطی که قرار است معتبر باشد، اشاره شده است، همچنین به اصل مشورت متقابل (شورا) اشاره شده است. به اختصار بیان شده است. نتیجه‌ای که در این فصل به آن رسیدیم، این اصل را تقویت و تأیید می‌کند: «بیعت کردن با امام وظیفه دینی است». در فصل پایانی دیدگاه اسلام درباره امامت و بیعت در قالب مقالاتی مختصر خلاصه شده است. فهرست منابعی که به آنها ارجاع داده شد در پایان آورده شده است.
محتوای احکام اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Hallvard Lillehammer
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به موضوعاتی در درون نظریه محتوا برای قضاوت های اخلاقی می پردازد. یک نظریه محتوا باید مشخص کند که احکام اخلاقی چه نوع قضاوتی هستند و برای درک و قضاوت اخلاقی چه مواردی لازم است. در فصل اول مشخص می کنم که با چه نوع قضاوت هایی برخورد خواهم کرد. من اینها را قضاوت های ارزشی اخلاقی می نامم. در فصل دوم استدلال می‌کنم که یک نظریه محتوایی برای احکام اخلاقی باید این محدودیت را رعایت کند که احکام اخلاقی اساساً عملی هستند و باورهای اخلاقی ذاتاً انگیزشی هستند. در فصل سوم من استدلال می‌کنم که احکام اخلاقی به گونه‌ای وابستگی ذهنی دارند که محدودیت‌هایی را بر هر مفهومی از عینیت که ممکن است برای آنچه قضاوت‌های اخلاقی ادعا می‌کنند، ایجاد کند. در فصل چهارم این ادعا را بررسی می‌کنم که احکام اخلاقی قاطعانه و حداقل با حقیقت هستند. من استدلال می کنم که این نشان نمی دهد که احکام اخلاقی اساساً قضاوت های شناختی هستند. در فصل پنجم تلاشی برای اثبات بیشتر این ادعا که احکام اخلاقی شناختی و واقعی هستند را بررسی می کنم. من استدلال می کنم که این تلاش با شواهد مشخص نشده است. در فصل ششم، روایتی را بررسی می‌کنم که بر اساس آن احکام اخلاقی غیرشناختی هستند و حالات ذهنی ذهنی را بیان می‌کنند. من ادعا می کنم که این حساب در مسیر درستی است.
خوارج در گذشته و حال با تأکید ویژه بر حضورشان در سومالی [پایان نامه عربی]
نویسنده:
Ahmed Sheikh Mohamed Osman
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پژوهش، ارائه به شیوه ای جامع، حقایق مربوط به فرقه خوطیرج، تاریخ، عقاید و فعالیت های آن، و رویدادهای عمده ای است که آن را تجربه کرده است، همراه با دانش و اصول زیرگروه های مختلف آن. این تحقیق همچنین فعالیت‌های لما عتفیر و هجره را چه در مصر و چه در سومالی روشن می‌کند. این پایان نامه به بررسی دقیق تعریف افراط گرایی و تروریسم در مقابل پیام اسلام مبنی بر مدارا و عدالت می پردازد. در این زمینه، اختلاف نظرهایی را که اسلام مذموم می داند نیز روشن می کند. این مطالعه نشان داد که اسلام از آنجایی که دین اعتدال و مدارا است، ترویج وحدت و محکومیت اختلافات، تعصب، افراط گرایی و جناح بندی است. خوارج یک گروه انحرافی است که در اصطلاح امروزی می توان آن را یک سازمان تروریستی توصیف کرد. امام عترت تکفیر و هجرت چیزی نیست جز یک نسخه مدرن از خاوین که در اینجا به همان باورهای سلف خود می پردازد و در سومالی حضوری مشهود دارد و اقدامات آن مؤید ایدئولوژی ارتدادی اولیه است. خاویریج این گونه کارها پیش پا افتاده نیست، قبل از شروع باید شرایط و مقررات سختگیرانه ای رعایت شود، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و علمای مسلمان در صورت زیر پا گذاشتن رویه صحیح نسبت به این اعمال هشدار داده اند. واژه های مورد استفاده عبارتند از: اسلام، دین، نات جان، سومالی، خاویریج، فرقه، ایمان، اصول، اختلاف، ارتداد، الله، حضرت محمد، قرآن و حدیث.
طنز به مثابه گفتمان عمومی در دین
نویسنده:
Adam Wallis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : رویکرد نظریه پردازی از گرایش های طنز اخیر پیامدهایی دارد که به صراحت مضامین الهیاتی عدالت و آشتی را برمی انگیزد.طنز اغلب به عنوان چیزی بیش از یک شکل سرگرم کننده از تمسخر تعبیر می شود که طنز سیاسی و مذهبی تنها نمونه های موضوعی آن هستند. با این حال، گرایش‌ها در طنز معاصر نشان می‌دهد که می‌تواند به عنوان شیوه‌ای خاص از گفتمان عقلانی عمل کند. من استدلال می کنم که طنز اخیر اغلب در تضعیف تبادل افکار اجباری معامله می کند، که در انجام این کار تعهدات اجتماعی/سیاسی خاصی را نشان می دهد، و راه هایی را برای کاهش مضرات گفتار توهین آمیز از طریق شیوه های خواندن یا شنیدن چنین گفتمانی پیشنهاد می کند. اجازه دادن به اهداف خشونت آمیز این برهان مراحل زیر را طی می‌کند: اولاً، کارکرد عقلانی طنز، تضعیف قوت دلایل از طریق تکرار و آراستن استفاده غیرمنطقی آنهاست. من با استفاده از استدلال های جی ال آستین و رابرت براندوم، طنز را راهی برای قطع دادن و درخواست دلیل با فرض اینکه عقاید بیان شده دارای مقاصد غیرواقعی هستند، و در نتیجه به کارگیری آنها در جهت اهداف نامحتمل توصیف می کنم. دوم، طنز سیاسی و مذهبی حداقل دو تعهد قابل شناسایی را نشان می دهد که در نظریه قرارداد اجتماعی کلاسیک نقش اساسی دارند: اینکه قدرت سیاسی باید تابع رضایت جمعی حکومت شوندگان باشد، و اینکه صاحبان قدرت نباید آسیبی به حکومت شوندگان وارد کنند. سوم، به‌ویژه در زمینه‌های لیبرال دمکراتیک، طنز می‌تواند با به کار بردن چنین سخنان اجباری برای اهداف عادلانه اجتماعی، سوءاستفاده از قدرت را تضعیف کند. تضعیف گفتار مضر حاکی از یک پیامد هستی شناختی است که فرد از نقش اجتماعی مرتکب انکار می شود. این پیامد برای این دیدگاه که هویت انسانی به طور قابل توجهی در اجراهای گفتمانی عمومی ریشه دارد، پیشنهاد می کند. یعنی طنز راهبردهایی را هم برای کاهش اثربخشی گفتار مضر و هم ایجاد نقش عمومی جدید برای مرتکب به نمایش می گذارد.
نامناسب:تأمل در دو شخصیت انقلابی ایمان: پولس رسول (از مسیحیت) و جناب طاهری (از بابی/بهائی) [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Elnaz Rasti Ghalati
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : بررسی تاریخ ادیان ما را به افرادی می رساند که در زمان خود تأثیرات شگرفی از خود به جای گذاشته و حتی مسیر تاریخ و دین را به نوعی تغییر داده اند. این پژوهش با بررسی نقش و تأثیر دو شخصیت تأثیرگذار مسیحیت و بابی: پولس و طاهریح، رویدادهای قرن اول و نوزدهم میلادی را مرور می‌کند. بررسی دقیق زندگی این دو حواری نشان می‌دهد که صرف‌نظر از تفاوت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، شباهت‌های غیرقابل انکاری بین آنها وجود دارد، زیرا می‌توان هر دو را شخصیت‌های انقلابی دانست که نه تنها بر دوران زندگی خود تأثیر گذاشته‌اند. اما همچنان در ادیانی که به شکل گیری آنها کمک کرده اند تأثیرگذار هستند. این پژوهش به بررسی شباهت‌های پولس رسول در مسیحیت و طاهریح در دین بابی می‌پردازد. این دو شخصیت به رسولان و «قهرمانان» انقلابی تبدیل شدند که از معاصران خود پیشی گرفتند و منشأ و تأثیرگذاران چنان تحولات مهمی شدند که باورهای دینی آنها عملاً توانست در مسیرهای تاریخ و توسعه ادیان جدید تأثیر بگذارد. آنها جوامع یهودی و مسلمان را به چالش کشیدند و بسیاری از آداب و رسوم مذهبی و فرهنگی زمان خود را نادیده گرفتند و به همین دلیل به شدت مورد حمله قرار می گیرند و اغلب به اشتباه معرفی می شوند. هدف این پژوهش از طریق دریچه نظری پژوهش تطبیقی ​​تاریخی و با اجرای تحلیل اسنادی به عنوان روش تحقیق، ارائه دیدگاهی منصفانه و خنثی نسبت به پولس و طاهریح است تا خودی ها (مسیحیان و بهائیان) و نیز (نزدیک) بیگانگان (مسلمانان و یهودیان)، می توانند درک بهتری از تأثیری که این دو نفر بر توسعه دو دین (مسیحیت و بابیت) به نظام اعتقادی جداگانه داشته اند داشته باشند.
انکار شعور در تاریخ: تحلیل آثار نفی گرایانه به عنوان تاریخ و مشکل مدیریت حافظه [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Makchwell Coimbra Narcizo
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : شوآ (هولوکاست) یک رویداد قابل توجه در دوران معاصر ما است، به ویژه از نظر نحوه توسعه و نتایج آن. بشریت با وحشیگری روبه‌رو شد که هرگز تصور نمی‌کرد در دنیای مدرن امکان‌پذیر باشد، و باعث از هم گسیختگی پایه‌های بالابر دوره مورد نظر شد. بنابراین، می طلبید که نشانگرهای دانشی مانند فلسفه، تاریخ، الهیات، قوانین و حتی هنر بازاندیشی کنند. رویداد مورد بحث، بازتابی بر ظرفیت تاریخ برای درک پدیده‌ای که در گذشته برای شکلی مرتبط با زمان حال رخ داده است، ایجاد می‌کند. شامل سؤالات نظری و پویایی کار تاریخ نگار است که از نحوه ساخت این اثر به انگیزه های آن می رسد. بین ترومایی که شوآ برمی انگیزد و دشواری هایی که به عرصه تاریخ نگاری وارد می کند، مسئله مهم استفاده از تاریخ است. یکی از نبردها با هدف اداره تاریخ و حافظه شعاع در حال توسعه کامل است، در آن گروهی که ادعا می‌کنند رویداد ذکر شده رخ نداده است، به نفی‌گرایان شوع اشاره می‌شود. هدف این اثر، تحلیلی از تلاش‌های نفی‌گرایان برای مدیریت تاریخ شوعه، حافظه آن و نحوه استفاده آن‌ها از تاریخ، به‌عنوان اعتبار آثارشان در طول تاریخ است. برای چنین واقعیتی، برخی از نویسندگان اصلی نفی گرایان مانند پل راسینیه و رابرت فاوریسون و همچنین سایر نویسندگان مهم گروه مانند: مارک وبر، دیوید ایروینگ و آرتور بوتز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
من سیاه و زیبا هستم: بررسی کلیسای قبطی سیاه به عنوان تجلی الهیات رهایی بخش [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Leonard McKinnis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کلیسای قبطی سیاه چه چیزی برای مطالعه الهیات سیاهان ارائه می دهد؟ این پرسش اساسی است که این پایان نامه به دنبال بررسی آن از طریق تحلیلی توصیفی و سازنده است. من ارائه می‌دهم که فرمول‌بندی اعتقادی الهیات رهایی‌بخش سیاه‌پوستان در کلیسای قبطی سیاه‌پوست، که تأسیس شد، قابل یافتن است، و هنوز هم بزرگترین عضویت خود را در شیکاگو دارد. این سنت است که پیشینه اعتقادی من را مشخص کرده است و نقش فوق العاده ای در اعتقادات الهیات قبلی من داشته است. در واقع، من در کودکی جذب این سنت شدم، زیرا به نظر می‌رسید که به پیروانش احساس عزت و غرور همراه با رشد معنوی ارائه می‌دهد. بنابراین، من به این پروژه از منظر آکادمیک دور نگاه نمی کنم. برعکس، من یک ناظر مشارکت‌کننده هستم که معتقدم این سنت ایمانی، تبیین‌های کنونی الهیات سیاه‌پوست را ریزه‌کاری می‌کند و برنامه‌ای الهیاتی را ترویج می‌کند که آن را به کاندیدایی مناسب برای تلاقی الهیات سیاه و دین سیاه تبدیل می‌کند. این پایان نامه به بررسی تقاطع الهیات سیاهان که از نظر آکادمیک تصور می شود و الهیات رهایی بخش به عنوان قلب چارچوب الهیات در کلیسای قبطی سیاه، که توسط پیامبر سیسرو پترسون تأسیس شده است، می پردازد. ایرا رید در کتاب خود در یک کلید کوچک به طور خلاصه به این کلیسا اشاره کرد. با این حال، فراتر از این، هیچ تحقیق علمی بزرگی در رابطه با این فرقه مسیحی سیاه پوست انجام نشده است. ادعای من این است که این کلیسای مسیحی نه تنها نمونه عمل الهیات سیاهپوستان است، بلکه مبانی الهیاتی و کلیسایی آن چیزی برای ارائه درک از پیش تثبیت شده الهیات آزادی سیاهان دارد. بنابراین، این پایان نامه ابتدا تحلیلی توصیفی از تاریخ، الهیات، آموزه‌ها و اعمال کلیسای قبطی سیاه ارائه می‌کند که این کلیسا را ​​منحصربه‌فرد می‌سازد، و ثانیا، ساختاری تحلیلی از راه‌هایی را ارائه می‌دهد که در آن این کلیسا درک ما را از آزادی سیاهان بیشتر می‌کند
اختفا و مکاشفه: بررسی رازداری و ابتکار در میان نصیری-علویان سوریه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Bella Tendler
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : نصیری-علویان، فرقه شیعه متقابل که در حال حاضر در سوریه برجسته است، برخی از تنها بازماندگان فرقه های هترودکس اسلام اولیه هستند. به دلایل کلامی و احتیاطی از درمیان گذاشتن عقاید خود با بیگانگان منع شده اند. در نتیجه، دانش علمی از دین آنها محدود شده است. این پایان نامه با استفاده از مجموعه بزرگی از رساله های تازه منتشر شده و نسخ خطی مطالعه نشده از قرن 10 تا 20، به بررسی دلایل پنهان کاری آنها و روند چند مرحله ای آنها می پردازد که طی آن جوانی خود را آغاز می کنند. پایان نامه با این سؤال آغاز می شود که چرا نصیریان با توجه به اصرار شدید خود بر رازداری، چندین تن از بدعت گذاران بدنام اسلامی را که علناً الوهیت ائمه را تبلیغ می کردند، ارج می نهند؟ به دنبال داستان‌هایی که خصیبی، مؤسس این فرقه قرن چهارم/دهم، درباره عبدالله بن. سباء، بدعت گذار اسلام، این رساله الگویی از پنهان کاری و مکاشفه را که زیربنای تثلیث نصیری است، آشکار می کند، و با بسط، ایده های آنها را در مورد تعلیم و تربیت، تقلید و شروع به کار می رساند. فراگیر بودن این الگو نشان‌دهنده اهمیت پنهان‌کاری و آشکارسازی برای خودتعریف دین نصیری است، که در هسته‌ی خود، یک فرقه آغازین است که حول حفظ و انتقال دقیق حقایق دینی مخفی ساخته شده است. یکی از راه‌های اصلی که نصیریان اولیه از طریق آن از پنهان‌کاری آموزه‌های خود اطمینان حاصل می‌کردند، تصور یک استعاره جنسی گسترده بود که بر اساس آن انتقال دانش دینی به آمیزش جنسی تشبیه می‌شود. بر اساس این استعاره، بنیانگذاران دین نصیری، آغاز را به عنوان یک ازدواج معنوی بین استاد و مرید مذکر ساختند که مانند ازدواج فیزیکی، می تواند به مراحل بارداری، تولد و شیردهی منتهی شود. این ساختار نظری نصیریان را تشویق کرد که راز دین خود را پنهان کنند، زیرا کسی که از پاکدامنی خود محافظت می کند، و هم دینان خود را به عنوان خانواده ای که با پیوندهای زناشویی و خویشاوندی متحد شده اند، تصور کنند. همانطور که از پاسخ حقوقی طبرانی محقق قرن پنجم/یازدهم برمی‌آید، همه جنبه‌های این فرآیند مطابق با قوانین خانواده اسلامی تشریع شده است. جزئیاتی که این آینه کاری با آن تداوم یافته است، آشنایی نصیریان اولیه را با قرآن و فقه اسلامی آشکار می کند و تصورات گسترده ای را که بر خلاف آن است را از بین می برد. علاوه بر مطالب موجود قبلی، این پایان نامه از دو نسخه خطی استفاده می کند که شخصاً توسط نویسنده کشف شده است. اولین کتاب راهنمای گمشده قرن نوزدهم برای مشایخ نصیری است. در سال 1860 این کتاب به عنوان پایه ای برای اولین تک نگاری در مورد مذهب نصیری، با عنوان راز آسیایی، توسط کشیش ساموئل لاید بود. با این حال این نسخه خطی در 150 سال گذشته گم شده است. کشف مجدد و تأثیر آن بر چندین متون آغازین مرتبط با جزئیات شرح داده شده است. دومی یک کتابچه راهنمای قرن نوزدهمی برای تازه کاران نصیری است که اولین نسخه داخلی را ارائه می دهد…
بررسی تئودیسه جنگ در نوشته های الن جی وایت و گریگوری ا. بوید [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Martha O. Duah
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مشکل شرارت در طول قرن ها برای همه ادیان مطرح بوده است. اما این موضوع برای خداباوری به دلیل تأیید همزیستی خدا و شرور قادر مطلق، دانای مطلق و خیرخواه است. متکلمان و متکلمان فلسفی مطالب فراوانی را در پاسخ به این مشکل توسعه داده اند. با این حال، به گفته منتقدان، هیچ یک از پاسخ ها به خودی خود به اندازه کافی به مشکل خداباوری در رنج و شر نمی پردازد. در نتیجه، این مطالعه تئودیسه جنگ را بررسی می کند، پاسخی مسیحی به مشکل گناه، رنج و شر، که به نظر می رسد برای مدت طولانی مورد غفلت محققان قرار گرفته است. این مطالعه بر نوشته‌های الن جی وایت و گریگوری آ. بوید، دو برجسته‌ترین ارائه‌دهنده تفصیلی و جامع تئودیسه جنگ به ترتیب در قرن نوزدهم و بیست و یکم متمرکز است. هدف، ارزیابی رابطه بین دو مدل تئودیسه جنگی و قابل قبول بودن تئودیسه جنگ به عنوان یک پاسخ مسیحی به مشکل رنج و شر است. رویکرد این پژوهش توصیفی، تحلیلی، مقایسه ای و ارزشیابی است. فصل 1 بررسی پیشینه تاریخی مسئله شر را ارائه می دهد و مسئله، هدف و روش تحقیق را معرفی می کند. فصل 2 سه رویکرد اصلی مسیحی را به مسئله شر و نقدهای علمی این رویکردها شرح می دهد، در حالی که فصل های 3 و 4 به ترتیب مدل های تئودیسه جنگ بوید و وایت را به صورت تحلیلی توصیف می کنند. بخش اول از فصل 5 به مقایسه و مقایسه دو مدل تئودیسه جنگ و بخش دوم به ارزیابی آنها می پردازد. فصل ششم یافته‌های مطالعه را خلاصه می‌کند و سپس به سؤالات مربوط به رابطه بین دو مدل تئودیسه جنگ و قابل قبول بودن آنها به عنوان پاسخ مسیحی به مسئله شر پاسخ می‌دهد. این مطالعه نشان می دهد که دیدگاه متفاوت نویسندگان از استفاده از علم در الهیات منجر به واگرایی در دو مدل تئودیسه جنگ می شود. بنابراین، در رابطه با رابطه بین این دو مدل، مطالعه به این نتیجه می‌رسد که ممکن است به هم مرتبط باشند، اما با توجه به درجه تفاوت‌هایشان، دو نظریه جنگ متمایز هستند. در رابطه با سؤال دوام تئودیسه جنگ، این مطالعه نتیجه می‌گیرد که اگرچه هر دو مدل تئودیسه جنگی برخی از سؤالات فلسفی را بی پاسخ می‌گذارند، تئودیسه جدال بزرگ پاسخ رضایت‌بخش‌تر مسیحی به مشکل رنج و شر است، و تئودیسه تثلیثی. جنگ تئودیسی پاسخ مسیحی کمتر رضایت بخش به مشکل شر است.
  • تعداد رکورد ها : 30253