جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
نظر ارسطو در مورد کسب ثروت: مسائل اخلاقی، اقتصادی و سیاسی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Panayiotis Kapetanakis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نظریه فضیلت ارسطو به عنوان سپرده اصلی رویکردهای برجسته طرفدار تجارت / بازار و ضد تجارت / بازار به اخلاق تجاری و اقتصادی در نظر گرفته می شود. با این حال، اندیشه اخلاقی و اقتصادی ارسطو به وضوح موافق یا مخالف تجارت و سایر نهادهای بازار نیست. از این رو، بیشتر نویسندگان آنچه را که باید مستقلاً اثبات کنند، فرض می کنند. اولی تمایل دارد که ادعاهای ضد تجاری خود را نادیده بگیرد، زیرا این ادعاها بیشتر در نوشته های او در مورد هنر کسب ثروت ظاهر می شود (چرماتیسم یا پولیسم؛ سیاست I.8-11). دومی خوانشی سطحی از نوشته‌های ارسطو در مورد رنگ‌شناسی، عدالت تجاری و اقتصاد می‌کند و پیامدهای طرفدار تجارت این نوشته‌ها را کم‌اهمیت می‌کند. پایان نامه من مطالعه روایت ارسطو از رنگ شناسی در رابطه با تفکر اخلاقی، سیاسی و اقتصادی اوست، زیرا در حال حاضر هیچ گونه بازسازی و تفسیر کامل کتابی از آن وجود ندارد. وظیفه تفسیری من بازسازی و تفسیر نوشته های او در رنگ شناسی است و وظیفه مهم من این است که پاسخ دهم آیا او دوست یا دشمن تجارت و سایر نهادهای بازار بوده است. در حالی که من تمام روش‌های رنگ‌شناسی را بررسی می‌کنم، سؤال اصلی تحقیق من به وضعیت اخلاقی تجارت مربوط می‌شود. در فصل اول، من ارائه می‌کنم که چگونه پرسش درباره رنگ‌شناسی در سیاست مطرح می‌شود، و چگونه با دغدغه‌های ارسطو در اخلاق و سیاست نیکوماخوس ارتباط دارد. در فصل دوم، شرح شبه تاریخی و اخلاقی ارسطو از رنگ‌شناسی را که در Pol آمده است، ارائه می‌کنم. I.8-11. در فصل سوم، من بیشتر در سیاست بررسی می‌کنم که چرا ارسطو مشاغل پایین‌تر، از جمله بازرگانی را محکوم می‌کند، و استدلال می‌کنم که نقد او همانطور که اکثر محققان معتقدند ایدئولوژیک نیست. مخالفت‌های او به دیدگاه کمال‌گرایانه‌اش درباره قانون اساسی و شهروندی استوار است. در فصل چهارم، نظریه قیمت عادلانه ارسطو را همانطور که در NE V.5 آمده است، ارائه و بررسی می کنم. من استدلال می‌کنم که قیمت بازار یک محصول دقیقاً زمانی است که سودمندی مبدل‌ها به همان اندازه برآورده شده باشد و قیمت «طبیعی» محصول را تقریبی کند. در فصل پنجم به بررسی این مطلب می پردازم که تجارت راهی ناعادلانه برای کسب ثروت است. من استدلال می کنم که ارسطو عمدتاً به تجارت به عنوان اصل کسب ثروت نامحدود و اشکال انگلی تجارت اعتراض دارد. در عوض، به نظر می رسد که او تجارتی را تایید می کند که شکاف های خودکفایی را می بندد و در محدوده قیمت های طبیعی کالاها سود ایجاد می کند. فصل ششم به بررسی این قرائت می پردازد که نهادهای اقتصادهای تجاری با فضیلت دشمنی دارند و نیاز به طمع و بی عدالتی دارند. من پیشنهاد می کنم که برای ارسطو، پول و تجارت ابزارهای خنثی هستند. طمع و اکتساب، تمایلات طبیعی هستند که مستقل از نهادهای پول و تجارت ناشی می شوند. با این حال، ارسطو نسبت به زندگی بازرگانی و اقتصاد تجاری محتاط است و فکر می کند که شهرهایی که ثروت را بالاتر از فضیلت قرار می دهند کمتر به خوشبختی کمک می کنند.
وساطت پادشاهی مقدس: تغییر دین و حاکمیت در ایران مغول [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Z Brack
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه بر شکل‌گیری گفتمان‌های جدید درباره اقتدار و پادشاهی مقدس در ایران در قرن سیزدهم و چهاردهم متمرکز است. بررسی می‌کند که چگونه بوروکرات‌های یهودی و مسلمان (اعم از شیعه و سنی)، مورخان دربار، دانشمندان و درباریان در دربار مغول با پارادایم‌های الهیات و سیاسی ایرانی و اسلامی برای بیان، تأیید مجدد و بازتعریف الهیات سیاسی مغول از حق الهی که سرمایه‌گذاری کرده بود، آزمایش کردند. چنگیز خان و فرزندانش با کاریزمای مقدس و اتهام تسلط بر جهان. این مطالعه استدلال می‌کند که واسطه‌ها در اواخر قرون وسطی ایران، در تلاش خود برای میانجی‌گری در فهم مغول از حاکم چنگیز به‌عنوان منبعی از قانون و حکمت الهی، پایه‌های یک اصطلاح جدید پادشاهی مسلمانان مقدس را پایه‌گذاری کردند. این مطالعه بر دو عرصه تعامل و تبادل تمرکز دارد: مبارزات جانشینی سلسله‌ای، و محیط بین مذهبی، جهانی و رقابتی دربار مغول. گفت‌وگوهای مذهبی - عمدتاً بودایی‌ها، مسلمانان و یهودیان - بر سر نفوذ و دسترسی به فرمانروایان مغول با نشان دادن مهارت‌های خود در توضیح و تقویت ادعاهای حامیان خود در مورد ارث اقتدار چنگیزید به رقابت پرداختند. دلالان فرهنگی دربار مغول در ایران به طرز زیرکانه ای از مجموعه ای غنی از نوشته های سیاسی و کلامی اسلامی ایرانی-اسلامی استفاده کردند تا حامیان مغول خود را به عنوان پادشاهان قانون گذار، حاکمان مهدوی-اصلاح طلب و شاهان مقدس محمد وار معرفی کنند. پژوهش‌های اخیر ظهور نوع جدیدی از امپراطور مسلمان مقدس و مسیحی را از قرن پانزدهم به بعد به تجدید حیات جنبش‌های شیعی و هزاره‌ای و گسترش گفتمان‌های صوفیانه و غیبی در پی خلاء حاکمیتی که با سقوط خلافت به وجود آمد، اختصاص می‌دهد. به مغول‌ها در سال 1258. با این حال، این مطالعه استدلال می‌کند که درگیری مسلمانان با ادعای چنگیزیان مبنی بر اقتدار انحصاری الهی بدون واسطه بود که باعث ایجاد درک جدیدی از جایگاه سلطنت در روایت نجات اسلامی شد. بنابراین، این مطالعه اولین تحقیقی است که به کمک مفاهیم سیاسی و دلالان فرهنگی مغول در اواخر قرون وسطی ایران در تقدس بخشیدن به حاکمیت مسلمانان می‌پردازد.
رسیدن به ایمان به مسیح: مطالعات موردی مسلمانان در کنیا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
REINHOLD IMMANUEL STRÄHLER
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه فرآیند تبدیل 17 مسلمان شهری در کنیا را که تصمیم گرفتند از عیسی مسیح پیروی کنند، تجزیه و تحلیل می کند. ابتدا تغییر دین را از منظری چند رشته ای با معرفی برداشت های جامعه شناختی، روانشناختی، انسان شناختی، الهیاتی و مأموریت شناختی از چنین تغییری در وابستگی مذهبی توصیف می کند. مصاحبه های عمیق بعدی با استفاده از اصول نظریه زمینه ای تحلیل می شوند، جایی که نظریه جدید با تعامل بین داده های واقعیت، تجزیه و تحلیل و نظریه های موجود (استدلال ابداکتیو) توسعه می یابد. یافته‌های اصلی این است که تبدیل مسلمانانی که عیسی مسیح را به عنوان منجی و خداوند می‌پذیرند، فرآیندی است که در طی یک دوره زمانی، طی مراحلی با بعد شناختی و عاطفی توسعه می‌یابد. تغییرات با توجه به اعتقادات و نگرش ها به طور همزمان در چندین ویژگی یا "لایه" از هر دو بعد اتفاق می افتد. این فرآیند تحت تأثیر عوامل مهمی در قالب شرایط علّی و مداخله‌گر قرار می‌گیرد که در نتیجه پیامدهایی برای تغییر دین در قالب یک دگرگونی و همچنین در تغییر روابط با جامعه ایجاد می‌کند. جنسیت، سطح اجتماعی-اقتصادی، تحصیلات و همچنین جامعه ای که نوکیشان از آن می آیند بر این روند تأثیر می گذارند. به منظور توصیف پویایی پیچیده ای که در چنین فرآیندهای تبدیل مسلمانان در کار است، ماتریسی از فرآیندهای تبدیل ایجاد شده است که در آن حرکات چندگانه یک تبدیل در دو بعد در رابطه با شش مرحله زمانی قرار داده شده است. ماتریسی از انواع مختلف فرآیندهای تبدیل و توصیف چهار فرآیند معمولی از تجزیه و تحلیل پدیدار می شود. به منظور تسهیل فرآیندهای تبدیل، عناصر شناختی و عاطفی باید با هم مورد توجه قرار گیرند. تأثیر متقابل بین عوامل مختلف، اراده شخص و تأثیر خداوند تعیین کننده توسعه است، درکی که برای تبدیل مناسب است.
دولت ملت، ناسیونالیسم و ​​هویت قومی: قوم نگاری چایکارا [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Yağmur DÖNMEZ
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش با عنوان «ملت-دولت، ناسیونالیسم و ​​هویت قومی: قوم نگاری چایکارا» بر این تز استوار است که هویت ملی و تاریخ ساخت هستند. به همین دلیل، عملکرد ترکی بودن مردم دو زبانه (یونانی و ترکی) در منطقه چایکارا مورد بررسی قرار گرفت. در تحقیق، ترکی بودن به عنوان یک مقوله قطعی و تعیین کننده در نظر گرفته نشده است، بلکه به عنوان یک مقوله مبهم در نظر گرفته شده است. از نظر این جامعه، اسلام رسمی/اسلام سنی یکی از اصول اساسی ناسیونالیسم را تشکیل می دهد. به همین دلیل، این مطالعه تنها به وضعیت جامعه در دوره جمهوری خواهی پرداخت. در دوره عثمانی رابطه جامعه با دولت بررسی شد و تداوم بین دو دوره پیگیری شد. این مطالعه همچنین بررسی کرد که چگونه جغرافیا، آموزش، مذهب، جنسیت، بازار کلاس و زبان این عملکردها را شکل می‌دهند. داده های مورد استفاده در این مطالعه بر اساس مطالعه میدانی انجام شده در منطقه چایکارا ترابزون بین 27.07.2017 تا 01.09.2017 است. مصاحبه آزمایشی با افرادی که در چایکارا در آنکارا متولد و بزرگ شده اند نیز به داده ها اضافه شده است. برای جمع آوری داده ها از مصاحبه عمیق نیمه ساختاریافته، مشاهده قوم نگاری و مصاحبه های کوتاه برای تأیید برخی داده ها استفاده شد. کار میدانی توسط محققی از درون جامعه انجام شد. این اجازه داد که بحث مشاهده، موقعیت و عینیت با مشارکت گسترش یابد. این پایان نامه با عنوان «دولت-ملت، ناسیونالیسم و ​​هویت قومی: قوم نگاری چایکارا» بر این فرض استوار است که هویت ملی و تاریخ به صورت اجتماعی ساخته شده اند. اجرای دوزبانه (رومی-ترکی) مردم ترکی در منطقه چایکارا مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق به ترکی بودن به عنوان مقوله ای دقیق و قطعی تلقی نمی شود، بلکه مقوله ای مبهم است. برای جامعه مورد بررسی، اسلام رسمی/اسلام سنی یکی از اصول اساسی ناسیونالیسم را تشکیل می دهد. بنابراین، این مطالعه صرفاً به بررسی وضعیت جامعه در عصر جمهوری نمی‌پردازد. روابط بین جامعه و دولت در دوره عثمانی نیز مورد بررسی قرار گرفته و تداوم بین دو دوره دنبال می شود. این مطالعه همچنین تجزیه و تحلیل می کند که چگونه جغرافیا، آموزش، مذهب، جنسیت، طبقه و بازار زبانی این عملکردها را شکل می دهد. داده های مورد استفاده در این مطالعه بر اساس کار میدانی است که در منطقه چایکارا ترابزون بین 27.07.2017 تا 01.09.2017 انجام شده است. مصاحبه های آزمایشی که در آنکارا با افرادی که در چایکارا متولد و بزرگ شده اند انجام می شود به داده ها اضافه می شود. این پایان نامه از مصاحبه های عمیق نیمه ساختاریافته و مشاهدات قوم نگاری برای جمع آوری داده ها و مصاحبه های کوتاه برای تأیید داده ها استفاده می کند. کار میدانی توسط محققی که یکی از اعضای جامعه است انجام می شود. این وضعیت امکان گسترش بحث در مورد مشاهده، موقعیت و عینیت شرکت کنندگان را فراهم کرد.
چاپ انتقادی از قواعد التاسوعا تألیف احمد زروق (متوفی 899/1493) با مقدمه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ghulam Shamas ur Rehman
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پژوهش حاضر با مطالعه تطبیقی و جامع نسخ خطی آن، تلاشی برای بازیابی متن قواعد التاسوعاف است. هدف این پایان نامه بررسی مفهوم زروق از تصوف فقهی است که در این کتاب تجلی یافته است. قوائد یکی از برجسته ترین آثار زروق است که در آن کوشیده است تا اصول تصوف را به گونه ای معرفی کند که شریعت را با حقیقة تلفیق کند و کلام و فقه را با طریقت درآمیزد. یا تلفیقی از درستی قانونی در عبادت و تقوای صوفیانه. زروق با تفسیر مفهوم شادلی از اصول تاسوعا، نظریه تصوف فقهی را بر مبانی کلامی و متافیزیکی آن بنا نهاد. ارائه اسلام به این شکل یکپارچه نه تنها علمای مسلمان، بلکه قدیسین را نیز به چشمگیرترین دستاورد او جذب کرد. آموزه‌ها و میراث فکری او تأثیری ماندگار بر جامعه مغربی، به‌ویژه محافل شادلیه که به دلیل تأثیر او به «زروقیه» تغییر نام دادند، بر جای گذاشت. این پایان نامه به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول شامل متن ویرایش شده قواعد التاسوعاف است زیرا هدف اصلی این پایان نامه بازیابی متن اصلی و بررسی صحت مطالب آن با مطالعه تطبیقی MSS آن است. برای تثبیت متنی روشن، معتبر و معتبر از قواعد رمز شناسی، املاء و روش های متن پژوهی استفاده شده است. شش MSS و یک نسخه منتشر شده برای بازیابی متن استفاده شده است. پس از تثبیت متن، چند ضمیمه اضافه شده است تا متن برای خوانندگان قابل دسترسی تر باشد. این ضمائم حاوی چند قوائد اضافی، اشاراتی به آیات قرآن، روایات نبوی و منابع ذکر شده در متن است. علاوه بر این، کتابشناسی و فهرست در پایان ثابت شده است. بخش دوم شامل یک مقدمه است که به شش بخش نابرابر تقسیم شده است. بخش اول، مقدمه ای کوتاه بر زندگی زروق، معلمان او، سفرهای او از مراکش به حجاز و همچنین مهاجرت او به مصراته و دیگر رویدادهای مهم زندگی او است. بخش دوم تلاشی است برای ارائه میراث فکری زروق با ترسیم آثار او و سهم طریقت صوفیانه او. بخش سوم، مقدمه‌ای است بر نسخه‌های خطی و چاپ شده قوائد التاسوعا. بخش چهارم روش شناسی ویرایش مورد استفاده برای بازسازی متن را توضیح می دهد. بخش پنجم شرح و تحلیل قوائد التاسوعا است. مهم ترین وظیفه این بخش، تحلیل اندیشه های زروق است که در این کتاب تجلی یافته است تا چگونگی تلفیق و ادغام فقه اسلامی با تصوف را دریابیم. ما این را مهم‌ترین سهم او در میراث صوفیانه می‌دانیم زیرا ژانر متمایز، مضمون و اندیشه‌های بدیع آن در رابطه با وحدت طریقت صوفیانه با حقوق و کلام و شرح و تبیین آن از طریق ژانر قاویدی، بر اساس الگوی آثار آل. -قواید الفقهیه واصولیه (احکام فقهی و کلامی). بخش ششم خلاصه‌ای از قوائد…
اسلام در ترجمه: اصلاحات مسلمانان و شبکه های فراملی در چین مدرن، 1908-1957. [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Zeyneb Hale Eroglu Sager
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی جریان های فکری مسلمان چینی (هویی) از اواخر سلسله چینگ تا سال های اولیه جمهوری کمونیستی، 1908-1957 می پردازد. با تجزیه و تحلیل تعداد زیادی از مجلات اصلاح طلب مسلمان، ترجمه چینی منابع اسلامی، و یادداشت های روزانه/خاطرات روشنفکرانی که با دیگر مناطق جهان اسلام مرتبط بودند، روندی را بررسی می کنم که اصلاح طلبان در پی آن بودند تا هویت مسلمان چینی را بازتعریف کنند و «حقیقت» را احیا کنند. اصول اسلام» - چه در مذاکره با دولت چین و چه در گفتگو با جریان های فکری محلی و فراملی. به طور خاص، این پایان‌نامه راه‌هایی را در نظر می‌گیرد که در آن روشنفکران برای «بیدار کردن» مسلمانان چینی تلاش کردند تا هویت گذشته خود را به عنوان تابعان مسلمان امپراتوری چینگ به شهروندان «آگاه سیاسی و فعال» جمهوری چین تبدیل کنند. مسلمانان چین یا به عنوان یک جامعه مذهبی یا یک قوم (مینزو) تعریف می شدند و این بحث ذهن روشنفکران اصلاح طلب را در این دوره، موضوع دو فصل اول، به خود مشغول کرد. چگونگی حل و فصل آن وضعیت سیاسی، اجتماعی و مذهبی جامعه مسلمان در چین را تعیین می کند، جایی که تعاریف ملت و قومیت/نژاد دائماً تغییر می کند. بحث های مربوط به ادغام مسلمانان در چین به ارتباط آنها با جامعه جهانی مسلمانان (امت) بستگی داشت. فناوری‌های جدید سفر و ارتباطات، مانند کشتی بخار و چاپ، مشارکت مسلمانان چینی را در شبکه‌های فراملی و فرامذهبی تسهیل کرد. من استدلال می کنم که این روشنفکران از طریق انتخاب، تصاحب و انطباق ایده های مراکز برجسته جهان اسلام مسیری را برای ادغام در بافت چین طی کردند که هویت متمایز مسلمان آنها را به خطر نینداخت. از این منابع متنوع، آن‌ها مصمم بودند برای چالش‌هایی که در چین با آن مواجه بودند راه‌حل‌هایی بیابند – چه گفتمان هژمونیک حزب ملی‌گرا یا جنبش شمایل‌شکنی فرهنگ جدید. در فصل‌های متوالی، من بر ارتباط فکری مسلمانان چین با سکولاریسم کمالیستی ترکیه، جنبش احمدی هند و جریان‌های اصلاح‌طلب مصر تمرکز می‌کنم. بنابراین، من نشان می‌دهم که چگونه یک جامعه مسلمان به ظاهر «پیرامونی» در خاور دور در یک لحظه بحرانی دگرگونی در شبکه‌های پیچیده فراملی شرکت کرد.
هویت جنسیتی: ایده های مذهبی در مورد مردانه به عنوان زاویه ای از تحلیل [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Clóvis Ecco
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این متن درباره ساخت فرهنگی برتری مرد است. هدف آن درک تأثیر اندیشه های دینی در ساخت این هویت است. برای رسیدن به این هدف، ما به دنبال درک تأثیر دین در ساخت اجتماعی مردانگی و همچنین درک دلایل اجتماعی و مذهبی هستیم که نهاد سلسله مراتب برتری مردانه را تسهیل می کند. صحبت از مردانگی تخمین هایی است که به معنای صحبت از عینیت، مسئولیت، سنت، قدرت، قدم ها، مردانگی است، این عبارات به معنای توانایی در روابط متقابل اجتماعی است. چنین تأییدهایی در فلسفه و کلام تأیید فرهنگی و تاریخی می یابد. سلطه در این اثر به عنوان رد مشخصی از روابط سلسله مراتبی درک می شود. فرهنگ سنتی ما این ایده را ارائه کرده است که مقدس برای تعالی، خدا، موجودی مردانه است که آثار پدرسالاری دارد. برآیند این ساخت فرهنگی، ویژگی غالب هویت مردانه است، امروزه مفهوم مرد به عنوان سلطه گر است.
جهاد، صلح و عدم خشونت در موریدیسم (1883-1927) [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Cheikh Seye
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : چکیده در این پایان نامه، من به بررسی راه هایی می پردازم که از طریق آنها کلمه بسیار مورد بحث جهاد خود را به معانی متعددی در نظم صوفی مورید می رساند و مبانی اصول صلح و پرهیز از خشونت را که از روابط بین شیخ احمدو بامبا خبر می داد، بررسی می کنم. بنیانگذار موریدیسم (1853 حدود - 1927) و دولت استعماری فرانسه از 1883 تا 1927. در واقع، برخلاف برخی از رهبران مسلمان سنگالی که در طول فتح و توسعه استعماری جهاد خشونت آمیز انجام داده بودند، شیخ احمدو بامبا اشکال صلح آمیز را ترویج کرد. جهاد که در جنبش اصلاحی و احیای او در جامعه سنگال سهیم بود. با این حال، شایان ذکر است که اخلاق صلح رهبر موری و فلسفه عدم خشونت به عنوان روش‌های مبارزه (معنای ریشه‌شناختی کلمه جهاد) در دوران استعمار تا حد زیادی در دانشگاه‌ها ناشناخته بوده است. خطوط این اشکال جدید مقاومت مبتنی بر رویکرد مسالمت آمیز و بدون خشونت بود که به گفته شیخ احمدو بامبا، تنها راه رسیدن به اهداف معنوی، آموزشی و اجتماعی او بود. این تز نمونه ای متضاد برای خشونت مذهبی است که اغلب با اسلام همراه بوده و به نام اسلام انجام می شود. من در این تز استدلال می‌کنم که بررسی دقیق معرفت‌شناسی جهاد شیخ احمدو بامبا نشان می‌دهد که اصطلاح جهاد دارای کارکردهای معنوی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است که طبیعتاً با مفهوم یک‌سویه و خشونت‌آمیز آن که در دو دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته، در تضاد است. در انجام تحقیقات برای این کار، از رویکردی فرا رشته‌ای استفاده کردم که می‌تواند به من اجازه دهد تا به مسائل پیچیده جهاد، صلح و عدم خشونت به شیوه‌ای جامع‌تر بپردازم. بر این اساس، من از روش شناسی استفاده کرده ام که از مرزهای چندین رشته (تاریخی، مردم شناسی، جامعه شناختی و ادبی) عبور می کند.
Qu(e) به جای اسلام: کاوشی در مورد مسلمانان کوئیر و متحدان آنها در اندونزی  [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Diego García Rodríguez
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه دکترا به بررسی جنسیت، جنسیت و مذهب در اندونزی معاصر می پردازد. این کار را ابتدا با تجزیه و تحلیل اینکه چگونه مسلمانان اندونزیایی دگرباش به جنسیت، ذهنیت‌های جنسی و مذهبی، عقاید و اعمال خود از طریق تعامل با نیروهای اجتماعی اطراف خود می‌رسند و با آنها مذاکره می‌کنند، انجام می‌شود. ثانیاً، از پژوهش های اخیر استفاده می کند که به «نمایندگی» نه صرفاً به عنوان مترادف مقاومت، بلکه به عنوان یک روش عمل برای بررسی ظهور سیستم های عاملی دگرباش از طریق تسلیم شدن به وظایف دینی توجه می کند. ثالثاً، بررسی می‌کند که چگونه در اندونزی معاصر، گروه متنوعی از مردم که به عنوان متحدان مسلمانان دگرباش تعریف می‌شوند، به توسعه استراتژی‌های فراگیر از درون اسلام آمده‌اند. در تعامل با این سه سطح تحلیل، این پایان نامه صداها، اقدامات و فعالیت اندونزیایی های معاصر را برای کشف نقش اسلام به عنوان منبع قدرت عاطفی، راهنمایی و حمایت اجتماعی ارائه می کند. این پایان نامه بر اساس یک مطالعه قوم نگاری 10 ماهه است که در سال های 2017 و 2018 در جزیره جاوه اندونزی انجام شد که شامل 74 مصاحبه عمیق نیمه ساختاریافته، مشاهده شرکت کنندگان و تجزیه و تحلیل رسانه ها بود. این پایان نامه گزارشی انتقادی از صدای مسلمانان دگرباش و متحدان آنها در اندونزی ارائه می دهد که در ادبیات موجود به طور عمیق مورد بررسی قرار نگرفته است. علاوه بر این، یک کاوش تاریخی در مورد جنسیت، جنسیت و مذهب در مجمع الجزایر ارائه می کند. از نظر تئوری، من به صدای طرفین خود توجه می کنم تا ظهور نظام های عامل مذهبی عجیب و غریب را از درون تسلیم و مذاکره نسبت به اعمال و باورهای دینی درک کنم.
رابطه وسیله و هدف در فقه اسلامی [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Fetullah Yılmaz
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه شامل یک مقدمه و چهار فصل اصلی می باشد. 1- در این فصل ابزار مفاهیم معنی (وسائل) و مقاصد (مقاصد) در اصطلاح فقهی، راههای تعیین وسیله، مقاطع وسیله، مبانی رابطه وسیله و غایت در فقه اسلامی و تحول تاریخی آن رابطه ذکر شده است. 2. رابطه میان ابزار و هدف از نقطه نظر سلسله مراتبی، برتری، اولویت و ضرورت یکی از دیدگاه های دیگر. III. این فصل شامل قواعد و اصول حقوقی در مورد رابطه بین ابزار و اهداف است. IV. روابط بین وسیله و غایت از منظر تغییر هنجارهای قضایی بررسی شده است. در فقه اسلامی، قواعد و مبانی حقوقی در مورد رابطه وسیله و اجل وجود دارد. بر این اساس، ابزارها عموماً در پرتو اهدافی که انتظار می‌رود به دست آورند، نگریسته می‌شوند، و از نظر منطقی، این دومی بر اولی غالب است، زیرا وسایل از اهداف خود پیروی می‌کنند، نه برعکس. وقتی غایت باطل می شود یعنی باطل می شود. اگر هدف با یا بدون وسیله محقق شود، وسیله باطل می شود. معنی مخالف انگشتان پا باطل است. به همین دلیل رفتارهای خلاف اراده شارع، تضییع حقوق و تصنعات خلاف هدف دین ممنوع است. در فقه اسلامی، هدف نمی تواند به طور مطلق وسیله را توجیه کند. وقتی تعارض پایانی به معنای پایان باشد، پایان ترجیح داده می شود. اسباب حرام در صورت ضرورت مشروع می شود. اخیراً تحقیقات زیادی صورت گرفته است که می گویند وسیله قابل تغییر است و هنجارهای قطعی نیز در همین دسته قرار می گیرند. اما هیچ تغییری در هنجارهایی که دین به طور مطلق تعیین کرده است، وجود ندارد. زیرا دین هم از غایت و هم از وسایلی که برای آن غایت تعیین شده است تشکیل شده است. اما مسئولین موظفند در زمینه هایی که دین اجازه داده است، مناسب ترین وسیله را انتخاب کنند.
  • تعداد رکورد ها : 30253