جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
مفهوم المصلحه و النصص با اشاره ویژه به کتاب البیع در کتاب بلغ المرام [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ishak Suliaman
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش به بررسی مفهوم مصلح و الناس (منافع عمومی و متن حقوقی اسلامی) با اشاره ویژه به کتاب البیو (فصل معاملات تجاری) در کتاب بلوغ المرام می پردازد. این تحلیل از ارتباطی که فقهای مسلمان بین المسلحه و الناس ایجاد کرده‌اند، به بررسی اصول عملی مصلحه می‌پردازد، زیرا این اصول در مورد آل بویو که در احادیث پیامبر (ص) آمده است، اعمال می‌شود. آ. و در کتاب البیو. به همین دلیل است که کتاب بلوغ المرام توسط محقق حاضر انتخاب شده است. کتاب البویو صریح ترین منبع احادیث را نشان می دهد که می توان از اصول عملی مورد بحث استفاده کرد. برای این منظور، شش فصل در سه بخش تنظیم شده است. یعنی قسمت های الف، ب و ج. جزء الف با عنوان «مفهوم المسلحة و الناس در فقه اسلامی» و مشتمل بر سه فصل است. اولی به تعریف و توسعه تاریخی مفهوم المسلحه و الناس می پردازد. فصل دوم این امر را با بسط نظری مفهوم المسلحه و الناس گسترش می دهد. این بخش مفهومی با فصل سوم پایان می‌یابد که بر اهمیت طلیل الاحکام برای مفهوم المسلاحه و الناس تمرکز دارد. قسمت ب به بررسی صحت حدیث، معرفی کتاب بلغ المرام و شامل دو فصل، فصل چهارم و باب پنجم می باشد. فصل چهارم منابع اصلی کتاب حدیث را مورد بحث قرار می دهد، در حالی که فصل پنجم به معرفی کتاب بلوغ المرام می پردازد و هر بخش متوالی را به تفصیل تحلیل می کند. آخرین بخش این پایان نامه قسمت ج است که به طور خاص احادیث را بررسی می کند. بخش ج قلب این پایان نامه را تشکیل می دهد و روش شناسی خاصی را در چارچوب فقهی مفهوم المسلحه و الناس برای تحلیل آل بویو بر اساس اصول عملی که از 22 عنوان فرعی فهرست شده در کتاب الناس تهیه شده است، می سازد. بویو (فصل معاملات تجارتی) در کتاب بلوغ المرام. این تز نتیجه می گیرد که اگر این اصول منافع عمومی بر همه معاملات تجاری مطابق با آنچه در احادیث پیامبر صلی الله علیه و آله آمده است اعمال شود. آ. در این صورت منافع عمومی بشریت در میان مسلمانان حفظ خواهد شد. به همین دلیل است که احادیث پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم. آ. w به عنوان یک منبع زنده جهانی به بشریت داده شده است تا از آن برای رفاه ابدی آنها استفاده شود. از این رو، امید است که با استفاده از مفهوم فقهی مصلح و الناس به عنوان ابزاری نوین به تحلیل احادیث پیامبر اکرم (ص) بپردازیم. آ. w راه را برای مطالعه بیشتر در این زمینه باز می کند.
دکترین استراتژیک و دیپلماتیک اسلام سیاسی ترکیه 2002-2016 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Aurélien Denizeau
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : حزب عدالت و توسعه [Adalet ve Kalkınma Partisi، AKP] که در سال 2002 از اسلام سیاسی ترکیه برخاسته است، از طریق یک سیاست خارجی فعال، علاقه ناظران بین المللی را برانگیخته است. در حالی که به نظر می رسد این امر ثابت است، اما بین سال های 2002 تا 2016 نیز دستخوش تغییرات زیادی شده است. دیدگاه استراتژیک و دیپلماتیک حزب عدالت و توسعه از تجربیات گذشته دولت، ایدئولوژی های محافظه کارانه ای که کشور را در قرن بیستم مشخص کرد و افکار چندین روشنفکر با احمد داوود اوغلو نشات می گیرد. مشاور نخست وزیر و بعدها وزیر امور خارجه (2009-2014) تأثیرگذارترین آنها بود. اولین دوره ریاست حزب عدالت و توسعه (2002-2007) شاهد بررسی یک سری گزینه های استراتژیک در داخل حزب بود. به دنبال آن، دکترینی مبتنی بر چند اصل عمده از جمله صلح‌سازی روابط همسایگی، دیپلماسی فعال و استفاده از همه ابزارهای موجود برای تأثیرگذاری در سطح منطقه‌ای و متعاقباً جهانی ایجاد شد. هدف قرار دادن ترکیه در قلب تجارت محلی با استفاده از نفوذ فزاینده آن در خاورمیانه برای تأثیرگذاری بر شرکای بین المللی خود بود. انقلاب‌های عربی در سال 2011 حزب عدالت و توسعه را به بازنگری در دکترین خود واداشت. این کشور اکنون مشتاق است نمونه ای باشد که در آن ارزش های سنتی و دموکراسی محافظه کار بتوانند در کنار هم زندگی کنند، و همچنین حمایت اخوان المسلمین، که این دیدگاه را به جهان عرب می آورد. اما در سال 2013 …
در جستجوی احترام سیاست اتحادیه سازمانهای اسلامی فرانسه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Margot Hélène Lizika Dazey
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : سخنگویان جوامع مسلمان اروپای غربی با ضرورت کسب مشروعیت در میان مخاطبان متمایز و نامتقارن با قدرت روبرو هستند. آنها نیاز به تایید عموم مردم دارند، که عقایدشان بر اساس اصول لیبرال سکولار حاکم است، و آنها نیاز به حمایت رای دهندگان مسلمان متدین خود دارند که از هنجارهای اصالت اسلامی حمایت می کنند. هدف این پایان نامه بررسی واکنش بازیگران سیاسی مسلمان به این نسخه های هنجاری رقیب است. برای انجام این کار، مبادلات ظریفی را که آنها برای مذاکره بین فشارهای سیاسی برای اسلام مدنی و انتظارات درون جامعه از اصالت دینی نیاز دارند، از هم جدا می کند. این وضعیت دوگانه از طریق مطالعه موردی اتحادیه سازمان‌های اسلامی فرانسه (UOIF)، که احتمالاً برجسته‌ترین سازمان در منظر اسلامی فرانسه است، آشکار می‌شود. UOIF که در سال 1983 توسط دانشجویان مذهبی نزدیک به اخوان المسلمین تأسیس شد، به سرعت به یک گروه ذینفع مسلمان با نفوذ تبدیل شد که به دنبال شناسایی سیاستگذاران بود. مطالعه من با تکیه بر سه سال کار میدانی قوم‌نگاری و همچنین مطالب دست‌نخورده برگرفته از مصاحبه‌ها، آرشیوهای دولتی و تحلیل رسانه‌ها، استدلال می‌کند که رهبران UOIF به تدریج از تلاش برای احترام سیاسی استقبال کردند. برای این منظور، آنها به دنبال رفع سوء ظن در مورد وابستگی اسلام گرایانه خود بودند و با متن های غالب سکولار-جمهوری در مورد چگونگی ظاهر و رفتار «مسلمانان خوب» موافق بودند. این استراتژی مجموعه‌ای از سازگاری‌های ایدئولوژیک، سازمانی و تاکتیکی را در بر می‌گیرد که برای ایجاد اعتبار سازمان طراحی شده‌اند - از ساختن یک نمای محترم تا تحریم اعضای سرکش، و از همکاری با مقامات دولتی تا اصلاحات الهیاتی. با این حال، همسویی با هنجارهای مسلط فرآیندی پرهزینه بود، و در نتیجه رهبران UOIF، جناح‌هایی را در میان پیروان مسلمان خود بیگانه کردند و اغلب خود را متهم به مصالحه با اصول اعتقادی و «فروختن» اسلام می‌دانستند. برای درک این استراتژی دوسویه، من مفهوم سیاست احترام را از مطالعات موردی عمدتاً آمریکای شمالی در مورد نخبگان سیاه پوست به زمینه های اسلامی اروپایی منتقل می کنم. چنین فرمول‌بندی مفهومی به من اجازه می‌دهد که عاملیت سیاسی مسلمانان را در محیط‌های متخاصم مستند کنم و معضلاتی را که آنها با آن مواجه هستند روشن کنم. در نوشتن اولین مطالعه عمیق تاریخی و قوم‌نگاری UOIF، جاه‌طلبی من دو جنبه است: کمک به درک اساسی از سیاست مسلمانان در زمینه‌های اقلیت و ترسیم یک چارچوب کلی‌تر برای حسابداری سیاست‌های محترمانه گروه‌های به حاشیه رانده شده.
طب عرفانی: معرفت شناسی مذهبی-فرهنگی آفریقایی جامائیکا و استعمارزدایی از سلامت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jake Wumkes
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : انگیزه اساسی این تز این است که استعمار یا استعمار به عنوان یک چارچوب ایدئولوژیک و نهادی در سرتاسر جهان به شکوفایی خود ادامه می دهد و این به ضرر اکثریت جمعیت کره زمین و به ویژه مردم بومی و آفریقایی است. دیاسپورا بنابراین، آنچه در اینجا به دنبال استعمار زدایی از ذهن و نهادها است. با نگاهی به مورد جامائیکا، می توان دید که چگونه استعمار همچنان به تضعیف باورها، رفتارها، نهادها و رفاه کلی اکثریت جمعیت آفریقایی تبار جزیره از بسیاری جهات هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی ادامه می دهد. من تمرکز خود را در این پایان نامه بر روی سیستم رسمی مراقبت های بهداشتی زیست پزشکی و ارتباط آن با شیوه های درمانی بومی آفریقایی جامائیکا و افرادی که از نظر تئوری به دنبال خدمات رسانی است، محدود می کنم. همانطور که توسط بسیاری از محققان تأیید شده است، این سیستم مراقبت های بهداشتی در حال شکست اکثریت جمعیت منطقه کارائیب به عنوان یک کل است، و جامائیکا نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای نشان دادن راه‌هایی که این حقیقت دارد، من معرفت‌شناسی مذهبی-فرهنگی آفریقایی جامائیکا (به طور خاص به مفاهیم خود، جامعه، محیط و سلامت) در تضاد آن با معرفت‌شناسی غالب برگرفته از غرب، که عموماً به عنوان مبنای فکری برای زیست پزشکی این مفید است زیرا شیوه‌های شفابخش بومی آفریقا-جامائیکایی مستقیماً از سنت‌های مذهبی-فرهنگی موجود در جزیره سرچشمه می‌گیرد، و نشان داده خواهد شد که چگونه معرفت‌شناسی زیربنایی آنها می‌تواند به فرآیند استعمارزدایی کمک کند. من همراه با سایر محققان در این زمینه، برای ادغام شیوه‌های درمانی بومی و زیست‌پزشکی در جامائیکا و فراتر از آن بحث می‌کنم. تمام تحقیقاتی که این پایان‌نامه را اطلاع‌رسانی می‌کند، ثانویه بوده و کاملاً از طریق ادبیات مرتبط انجام شده است. آنچه من نشان می دهم این است که معرفت شناسی مذهبی-فرهنگی آفریقایی-جامائیکا و تمرکز شفابخش آن، کلی نگری را ارائه می دهد که برای مشاهده تغییرات اجتماعی-فرهنگی و ساختاری - که هدف من از استعمار زدایی است - برای سلامت و رفاه ضروری است. همه. ریشه‌های آفریقایی این معرفت‌شناسی به نمایش گذاشته می‌شود، و کلی‌نگری مرتبط با آن، شیوه‌ای بین معرفتی عموماً مشارکتی در تعامل با معرفت‌شناسی‌های متنوع است که منجر به یکپارچگی و نوآوری سیستم‌ها و نهادهای دانشی می‌شود. همانطور که نشان خواهم داد، معرفت شناسی مذهبی-فرهنگی آفریقایی جامائیکا و شیوه های درمانی پتانسیل زیادی برای اطلاع رسانی در زمینه ها و رشته ها از جمله دین و فلسفه، انسان شناسی پزشکی، توسعه و استعمار زدایی و همچنین جهانی شدن دارند.
دانش به عنوان فرآیندی با اطلاعات کافی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Tony Tsz Fung Lau
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : یک درس مهم از موارد شناخته شده گتیه در معرفت شناسی این است که هر چقدر هم که باورهای ما موجه باشد، دانش هرگز نمی تواند تضمین شود – زیرا همیشه ممکن است برخی اطلاعات ناشناخته وجود داشته باشد که موقعیت معرفتی ما را تضعیف کند. در این پایان نامه، من یک رویکرد خاص برای ارزیابی های معرفتی برای پرداختن به این مشکل ابداع می کنم - با الهام از گزارش جهان بینی ریچارد فولی (2012) از اطلاعات کافی در مورد دانش، و همچنین تصور کریسپین رایت (1993، 1994) در مورد ادعای فوق العاده بر حقیقت. به طور خلاصه، من پیشنهاد می‌کنم که فرد بداند فقط در صورتی که فرآیند شکل‌گیری عقیده‌اش دست‌نخورده باقی بماند پس از هر گونه گسترش اطلاعات در مورد وضعیت معرفتی. این را دیدگاه فرآیند آگاهانه کافی در مورد دانش (AP) نامید. با بازتاب تعامل بین عامل شناختی و دنیای بیرونی در مفهوم دانش، حساب AP دو جنبه دارد. از یک طرف، به نمایش خاصی از فرآیند شناختی از طرف عامل نیاز دارد. به ویژه، فرآیند شکل‌دهی باور باید به گونه‌ای باشد که یک عامل معرفتی ایده‌آل با پیروی از همه هنجارهای معرفتی مرتبط، شکل‌گیری باور هدف از طریق آن فرآیند را قابل قبول بداند. این معیار معرفتی را آرمان پذیرفتنی بنامید. از سوی دیگر، چنین ایده‌آلی قابل قبولی باید تمام اطلاعات مرتبط موجود در پرونده را در نظر بگیرد، به گونه‌ای که فرآیند فرد با توجه به همه چیزهایی که در جهان وجود دارد، به طور کلی ایده‌آل قابل قبول تلقی شود. گزارش پیشنهادی AP رویکردی کل‌نگر و کلی‌نگر برای ارزیابی‌های معرفتی اتخاذ می‌کند. اولاً، من از این ایده دفاع می کنم که پدیده های معرفتی همان چیزی است که من آن را «پدیده های گشتالت» می نامم، زیرا اهمیت معرفتی کل وضعیت معرفتی را نمی توان با ارزیابی فردی اهمیت اجزای آن (مانند باورها، توجیه، فرآیندهای شناختی و غیره) به طور کامل درک کرد. .). درعوض، هر گونه تأثیر مؤلفه های معرفتی خاص باید در چارچوب کل وضعیت معرفتی برای ارزیابی قرار گیرد. به دنبال چنین دیدگاهی، من چند نمونه را مورد بحث قرار می‌دهم که چگونه ارزیابی‌های کلی دانش به‌عنوان صرفاً شامل مؤلفه‌های معرفتی منفرد آن، مشکلاتی را برای برخی از گزارش‌های موجود از دانش ایجاد کرده است - و اینکه چگونه گرفتن یک دیدگاه کل‌نگر ممکن است وضعیت را روشن کند. ثانیاً، به پیروی از فولی، من معتقدم که دانش در ماهیت خود، جهانی است. ایده اصلی این است که در حالی که تنها یک مفهوم از دانش وجود دارد - که توسط AP به عنوان برآورده کردن استاندارد ایده آلی قابل قبول با در نظر گرفتن تمام اطلاعات موجود مشخص می شود - راه های زیادی برای دستیابی به چنین استاندارد معرفتی وجود دارد (از این نظر که عاملیت شناختی فرد می تواند به طور قابل قبولی ایده آل باشد. دلایل مختلف). AP از هیچ ویژگی معرفتی خاصی که خود دانش را تشکیل می دهد، دفاع نمی کند. برخی از آژانس ها در داشتن برخی کالاهای معرفتی و برخی در برخی دیگر امتیاز بهتری کسب می کنند. به گفته AP، باور S در صورتی کافی است که «امتیاز کلی» ایده آل فرآیند شکل‌دهی باور با توجه به تمام اطلاعات موجود قابل قبول باشد. پایان نامه از سه بخش تشکیل شده است. بخش 1 (فصل 1 و 2) شامل معرفی دو رویکرد و بیان دیدگاه مثبت من است. بخش 2 (فصل های 3 و 4) شامل مقایسه های نظری و انگیزه های بیشتر برای کل نگری در ارزیابی های معرفتی است. بخش 3 (فصل 5 و 6) شامل کاربردهای چارچوب نظری پیشنهادی و ماهیت کلی آن ارزیابی های معرفتی است.
جزیره خالی از سکنه توسط شیاطین: مناقشه بین جان وبستر و جوزف گلانویل و تحولات فلسفی و مذهبی شیطان شناسی در بازسازی انگلستان (1660-1680) [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Bruno Galeano de Oliveira Goncalves
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : از مجادله بین جان وبستر (1610-1682) و جوزف گلانویل (1636-1680) در مورد جادوگری به عنوان پیمان شیطانی، پیشنهاد می شود تا به نوعی معنایی را که شیطان شناسی می تواند در انگلستان مرمت به دست آورد، درک کرد و بحث های هر دو را با زوال آزار و شکنجه جادوگران شیطان شناسی به عنوان یک ادبیات بحث برانگیز درک می شود که دارای ابعاد شناختی و اجتماعی است و به امر ماقبل طبیعی اختصاص دارد، یعنی به رویدادهایی که در مرز بین طبیعی و ماوراء طبیعی قرار دارند. آثار اهریمن شناسی به شیوه ای التقاطی، استدلال ها، نظریه ها و اپیزودهای منابع مختلف را به خود اختصاص داده و آنها را در برخی موضوعات اساسی سازماندهی می کند. اهریمن شناسی به مکان ها، زمان ها و حوزه های مختلف دانش، به ویژه فلسفه طبیعی و کلام مربوط می شد. با در نظر گرفتن این موضوع، رساله های شیطان شناسی وبستر و گلانویل، نمایش جادوگری فرضی (1677) و Saducismus triumphatus (1688)، به طور موازی مورد مطالعه قرار گرفتند، در تضاد قرار گرفتند، مرتبط با سایر آثار نویسندگان، مرتبط با شیطان شناختی. مناقشات و با زمینه فکری و تاریخی. مناقشه بین وبستر و گلانویل نشان داد که شیطان شناسی خود را به عنوان شیوه ای برای دفاع از سازش های فلسفی و مذهبی نشان می دهد که مربوط به ...
اصلاحات اسلامی و تأثیر جمال الدین افغانی و محمد عبده بر تعلیم و تربیت اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Sami Abdullah Kaloti
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
ترجمه ماشینی : کمتر از یک قرن پیش، جامعه مسلمان همچنان به گذشته قرون وسطایی خود گره خورده بود. امروز هنوز در تلاش است تا راه خود را به دنیای مدرن بیابد. بیداری مسلمانان، اصطلاحی که روشنفکران مسلمان برای توصیف فرآیند مدرنیزاسیون به کار می برند، محصول آگاهی خود به خودی ناگهانی نبود، بلکه محصول چالشی بود که غرب در همه سطوح هستی - آموزشی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و روانی- ایجاد کرد. که در قرن نوزدهم آغاز شد. بیداری مسلمانان شامل نوع جدیدی از آگاهی بود. هم ادراکات جدیدی از میراث سنتی و هم تلاش هایی برای سازگاری با شرایط جدید به همراه داشت. از بسیاری جهات این یک تجربه زیبا بود. در سطح اجتماعی به دگرگونی و تغییر منجر شد که انسجام اجتماعی را از دست داد. از نظر روان‌شناختی، هم خودآگاهی و هم از خود بیگانگی را منعکس می‌کرد. یک فراخوان عمومی به جامعه مسلمانان برای بالا بردن معیارهای فکری و اخلاقی خود به منظور مقابله با خطرات توسعه طلبی غرب توسط جمال الدین افغانی (1897-1839) و محمد عبده (1849-1905) صادر شد. نوگرایان مسلمان آنها از طریق گسترش برنامه های درسی مؤسسات آموزشی و اصلاحات عمومی آموزش و پرورش، درخواست قدرتمندی برای پرورش رشته های فلسفی و علمی کردند. هدف غایی آنها بدون شک تقویت سیاسی جهان اسلام در برابر غرب بود، اما این امر به طور کلی از موقعیت آنها به عنوان اصلاح طلبان قدرتمند و مؤثر نمی کاهد. افغانی و عبده دیدند در حالی که در سخنان و مقالات آتشین خود تأیید می کردند که هیچ چیزی در اصول اساسی اسلام ناسازگار با عقل یا علم نیست، مسلمانان را برانگیختند تا محتوای قرون وسطایی اسلام را برای پاسخگویی به نیازهای جامعه مدرن توسعه دهند. وظيفه آنها ارائه اصول اساسي اسلام با عباراتي است كه براي ذهن مدرن قابل قبول باشد و امكان اصلاح بيشتر آن را از يك سو و دستيابي به دانش مدرن از سوي ديگر فراهم سازد. این بینش و عزم آنها بود که تاریخ اسلام بار دیگر با حقیقت و شکوه کامل به جلو حرکت کند.
سیره و برداشت عبدالحی اللکنوی از حدیث [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Hilal MERTOĞLU
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : محمد عبده الحی اللکنوی (متوفی 1304 / 1886) متکلم هندی از خانواده برجسته فیرنی محل بود. Leknevî که در منطقه ای غنی از جنبه های علمی بزرگ شد، با فعالیت های علمی خود کمک های مهمی به این محیط کرد. محمد عبده حی شدیداً از سنت بزرگ علوم هندواسلامی که بر مکتب حنفیه و کتاب راهنمای فقهی الهدایه مارگینانی متمرکز بود، دفاع کرد، که او نهایت اطمینان را داشت. به‌ویژه زمانی که مسلمانان هند تحت تأثیر نفوذ مدرنیستی ناشی از حکومت بریتانیا احساس خطر کردند، لکنوی درکی از اسلام را بر اساس تحقیقی جدید مبتنی بر اصول اساسی آموزش سنتی توسعه داد. عبدالهی اللکنوی شاید بزرگترین معلم قرن نوزدهم هند باشد. شاگردان او کاملاً از جنوب آسیا و فراتر از آن بوده اند. عبده حی، نویسنده ای پرکار، حدود یکصد و بیست اثر، عمدتاً به زبان عربی، نوشت. مطالعات او بر علوم سنتی اسلامی متمرکز است. با تمام این وجوه مسلم است که لکنوی منبع مهمی برای کسانی بود که پس از او آمدند. چکیده متکلم هندی از خانواده ممتاز فرنگی محل. Leknevî، در یک منطقه فکری بزرگ شد. او با اطلاعات خود به محیط زیست خود کمک کرد. محمد عبده حی، با قدرت از سنت بزرگ علم هندی-اسلامی با تمرکز بر طریقت حنفی و کتاب راهنمای عالی/ ارجمند فقه مرگینی، الهدایه، دفاع کرد. به‌ویژه، در زمانی که مسلمانان هند از تأثیرات مدرن‌کننده حکومت بریتانیا احساس خطر می‌کردند، لکنوی، درک اسلام را بر اساس بررسی تازه‌ای از اصول اساسی آموزش سنتی ترویج کرد. محمد عبده حی، شاید بزرگترین معلم مسلمان هند در قرن نوزدهم بود و شاگردانش از سراسر آسیای جنوبی و فراتر از آن بودند. او نویسنده ای پرکار بود و بوکس 120 نفری را تولید کرد. کار عبدالحی بر دانش سنتی اسلامی متمرکز بود. Leknevî با همه این جنبه ها منبعی برای افراد بعدی است.
توسعه تجربی یک برنامه درسی پیرامون مسائل مربوط به تاریخ اسرائیل باستان
نویسنده:
Ruzica Gregor
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : درک تاریخ اسرائیل برای نگرش مسیحی به تاریخ، از جمله اخلاقیات و ارزش های آن، بسیار مهم است و سنگ بنای اکثر مسیحیان محافظه کار از جمله ادونتیست های روز هفتم و فلسفه آموزشی دینی آنها است. نیاز حیاتی به برنامه درسی وجود دارد که پاسخ‌های معقولی به سوالات متداول درباره تاریخ اولیه اسرائیل ارائه دهد و پایه محکمی برای ایمان مسیحی/ادونتیست ایجاد کند. هدف از این مطالعه برآورده کردن این نیاز با توسعه تجربی یک برنامه درسی برای رشته‌های دینی در کالج‌های Adventist روز هفتم بود. موضوعات مورد بحث عبارتند از پیشینه فلسفی و اهمیت تاریخ. نقش هرمنوتیک کتاب مقدس؛ باستان شناسی و کتاب مقدس؛ دوره پدرسالاری؛ ابراهیم و آداب و رسوم برنز میانه، بحث خروج از قرن سیزدهم و پانزدهم. و اسراییل فتح / شهرک سازی. روش. در این تحقیق از روش‌های توسعه محصول آموزشی بیکر و شوتز و نادن استفاده شد. مشخصات آموزشی از طریق اهداف رفتاری غیر مبهم پس از ایجاد نیاز به محصول ایجاد شد. معیارهای ارزیابی این اهداف بر اساس ادبیات جاری مرتبط با موضوع بود. راهبردهایی برای اصلاح مثبت عاطفه گنجانده شد. برنامه درسی در قالب 10 دوره کلاسی 50 دقیقه ای تهیه شده بود. تسلط بر روی 80/80 تنظیم شد که به این معنی است که حداقل 80 درصد از شرکت کنندگان در هر یک از بیست و سه هدف رفتاری حداقل 80 درصد را کسب می کنند. رشته های دینی موضوعات تعیین شده ای بودند که توسعه تجربی از طریق آنها انجام شد. این محصول ابتدا به گروه های کوچک ارائه شد. با اصلاح محصول و با دستیابی به سطوح بالاتری از تسلط، اندازه گروه افزایش یافت. برنامه درسی زمانی آماده ارائه در نظر گرفته شد که گروه بزرگتری به تسلط رسیدند (33)، که نتایج آن می تواند به صورت آماری تجزیه و تحلیل شود. اصلاح عاطفه با استفاده از ابزار مقیاس لیکرت اندازه گیری شد. نتایج. پس از تدوین برنامه درسی، دستورالعمل برای سی و سه موضوع ارائه شد. تسلط در سطح از پیش تعیین شده بر تمامی اهداف رفتاری حاصل شد. اصلاح عاطفه نشان می دهد که دانش آموزان به طور قابل توجهی با دستورالعمل برای مطالعه بیشتر مسائل مبتنی بر باستان شناسی در تاریخ اسرائیل باستان انگیزه داشتند. نتیجه. در محافل دانشگاهی، درگیری بر سر تاریخی بودن کتاب مقدس به طور کلی و اسرائیل به طور خاص ادامه دارد. این سؤالات به جامعه عمومی و زندگی جماعتی منتقل می شود. از آنجایی که کالج‌های SDA فاقد برنامه درسی توسعه‌یافته تجربی برای آموزش این مسائل مربوط به تاریخ اسرائیل باستان بودند، این محصول را می‌توان در یک دستورالعمل کالج در کلاس‌های آموزش دینی/مذهبی مورد استفاده قرار داد.
ارزیابی نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی در بین دانش آموزان مسلمان در مدارس متوسطه مالزی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Samsuddin bin Abd Hamid
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه به بررسی نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی در میان دانش آموزان مسلمان در مدارس متوسطه مالزی می پردازد. این تحقیق به بررسی رابطه بین نگرش دانش آموزان مسلمان نسبت به هماهنگی بین مذهبی و طیفی از عوامل مستقل مانند تفاوت های فردی، ترجیحات هویتی، فراوانی اعمال مذهبی، و انواع مدارسی که شرکت کنندگان در آن شرکت کردند، می پردازد. این مطالعه همچنین نگرش شرکت کنندگان را نسبت به اسلام ارزیابی می کند و رابطه بین نگرش نسبت به اسلام و هماهنگی بین ادیان را بررسی می کند. این تحقیق یک طرح تحقیقاتی کمی را اتخاذ می‌کند که شامل یک نظرسنجی در مقیاس بزرگ است که توسط گروهی از دانش‌آموزان مسلمان به‌طور تصادفی انتخاب شده در 55 مدرسه متوسطه مالزی تکمیل شده است تا به سؤالات مطالعه پاسخ دهد. ابزار اصلی گردآوری داده ها، پرسشنامه نگرش ساخته شده ویژه ای به نام «شما و نگرش شما نسبت به هماهنگی بین ادیان» است. پرسشنامه از سوابق شخصی، ترجیحات هویتی، فراوانی اعمال مذهبی، نگرش نسبت به اسلام، تعامل بین فرهنگی و بین مذهبی و نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی شرکت کنندگان پرسیده شد. پاسخ‌های 3481 شرکت‌کننده، متشکل از 1418 مرد و 2063 زن که نظرسنجی را تکمیل کردند، با استفاده از تحلیل‌های آماری توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های کلیدی در سه بخش به عنوان سه فصل تحلیل ارائه شده است. بخش اول تحلیل با بررسی ترجیحات هویتی شرکت کنندگان، فراوانی اعمال مذهبی و نگرش به اسلام به دینداری می پردازد. نتایج نشان داد که اکثر شرکت کنندگان در این مطالعه از دین (اسلام) برای بیان هویت خود به جای قومیت و ملیت استفاده می کردند. از نظر اعمال دینی، اکثر پاسخگویان، نمازهای پنج گانه واجب را به جا می آورند، قرآن می خوانند و گاهی در مسجد حضور می یابند. «مقیاس نگرش شاهین-فرانسیس نسبت به اسلام» برای سنجش نگرش شرکت کنندگان به اسلام به زبان مالزیایی ترجمه شد. نتایج نشان داد که نسخه ترجمه شده این مقیاس پایا و معتبر بوده و برای شرکت کنندگان مسلمان مالزی مرتبط است. مقیاس ترجمه شده دارای ضریب سازگاری درونی بالایی است (897/0 = α). نتایج نشان داد که اکثر شرکت کنندگان در مقیاس نمره بالایی کسب کردند. شرکت‌کنندگان در بین زنان، خود گزارش‌دادند که مراعات دینی بالاتری نسبت به مردان داشتند و دانش‌آموزانی که در مدارس مذهبی تحصیل می‌کردند، نسبت به دانش‌آموزان مدارس غیرمذهبی نگرش بالاتری نسبت به اسلام داشتند. بخش دوم تجزیه و تحلیل داده ها، بررسی اولیه پایایی و اعتبار مقیاس نگرش نسبت به هماهنگی بین دینی 18 ماده ای را ارائه کرد. این مقیاس دارای ضریب سازگاری درونی بالایی است (869/0 = α). نتایج از توسعه مقیاس نگرش به هماهنگی بین مذهبی به عنوان ابزاری علمی برای مطالعه نگرشی روابط بین مذهبی و به طور کلی مناسب برای اندازه گیری نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی در میان شرکت کنندگان مسلمان دبیرستانی در چارچوب ...
  • تعداد رکورد ها : 30253