جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2272
خدا: افکار در عصر عدم قطعیت [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
James M Byrne (جیمز ام بیرن)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Bloomsbury Publishing Plc,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: "خدا نماد کاملاً وصف ناپذیری است که از طریق آن می کوشیم واقعیتی بزرگتر از تکه های روزمرگی، کلیتی بزرگتر از خود، و افقی فراتر از ناملموس را بیان کنیم." مردان و زنان امروزی اعلامیه مرگ خدا توسط نیچه را رهایی بزرگ می دانند. با این حال، مرگ باورهای قدیمی می تواند باعث شود ما احساس کنیم که جهان سردتر شده است. در این کتاب مهم، جیمز برن بررسی می‌کند که چگونه می‌توانیم دوباره درباره خدا خلاقانه فکر کنیم. برن با تعامل با فیلسوفانی مانند کی یرکگارد، سارتر و نیچه، و همچنین معاصران متفاوتی مانند دالایی لاما و روزنامه نگار فقید بریتانیایی جان دایموند، ما را دعوت می کند تا ایده های ساده لوحانه درباره خدا را کنار بگذاریم و خدا را چیزی فراتر از بت بدانیم. از کلیسا، فیلسوفان و متکلمان.
بازگشت به عقل : نقدی بر بینه‌جویی عصر روشنگری و دفاع از عقل و باور داشتن خدا
نویسنده:
کلی جیمز کلارک؛ مترجمان: مهدی فرجی پاک و نعیمه پور محمدی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران: علمی و فرهنگی,
چکیده :
کتاب: "بازگشت به عقل : نقدی بر بینه‌جویی عصر روشنگری و دفاع از عقل و باور داشتن خدا" یا با عنوان دیگر: "بازگشت به عقل : نقد رهیافت دلیل گرایی عصر روشنگری و دفاع از عقل و باور به خدا" نوشته مهمی است.کلی کلارک پیشرفت های جدید معرف شناسی فلسفه دین را بررسی می کند که گاه به آن ((معرفت شناسی اصلاح شده)) ، ((رد بینه جویی عصر روشنگری بدون انکار عقل)) یا ((تایید جزم گرایی)) می گویند. تا کنون این پیشرفت‌ها، جز در مقاله‌های پراکنده و فصل‌هایی از کتاب‌ها، در جایی نیامده‌اند. این کتاب برداشتی جامع، دقیق، واضح و بصیرت‌آمیز از آن‌هاست. کلی جیمز کلارک استادیار رشته فلسفه در کالج کالوین، گرندر رپیدز در میشیگان است.
خدا و دسترسی به عقل: سی. اس. لوئیس، دیوید هیوم و برتراند راسل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Erik J. Wielenberg (اریک جِی. ویلنبرگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرصتی عالی برای سهیم شدن در بحث قدیمی بین سه ذهن بزرگ. صرف نظر از اعتقادات شخصی شما در مورد اینکه کی، چیست و چرا خلق شده است، من معتقدم که از این کتاب لذت خواهید برد. دان ناتراس انکوریج، آلاسکا
کتاب راهنمای بلکول در باره الهیات پست مدرن (کتابهای راهنمای بلکول در باره دین) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Ward (گراهام وارد)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این همراه مجموعه ای قطعی از مقالات در مورد الهیات پست مدرن را ارائه می دهد که بر اساس کار افرادی است که سهم ویژه ای در این زمینه داشته اند و کار آنها برای الهیات نوشته شده در هزاره جدید قابل توجه خواهد بود. هر مقاله با شرح کوتاهی از کار قبلی نویسنده معرفی می‌شود و خواننده را قادر می‌سازد تا آن را در متن مشاهده کند. این مجموعه با مقدمه ای پیش گفته است که الهیات پست مدرن را با توجه به سایر اشکال الهیات معاصر، مانند لیبرالیسم و ​​محافظه کاری، قرار می دهد و زمینه فرهنگی را که می توان الهیات پست مدرن را در آن مشاهده کرد، ارزیابی می کند. همنشین به هفت بخش تقسیم می‌شود: زیبایی‌شناسی، اخلاق، جنسیت، هرمنوتیک، پدیدارشناسی، هایدگری و دریدیان. گراهام وارد یکی از برجسته ترین و اصیل ترین متکلمان است که امروزه در این زمینه کار می کند. این مجموعه پر جنب و جوش جذابیت بین المللی خواهد داشت و راهنمای قطعی الهیات و پست مدرنیسم را در اختیار خوانندگان قرار می دهد.
کتاب راهنمای فلسفه راتلج: درباره کتاب «دین در محدودۀ عقلِ تنها» کانت  [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lawrence R. Pasternack (لارنس آر پاسترناک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کانت در طول زندگی حرفه ای خود با بسیاری از سؤالات اساسی در فلسفه دین درگیر بود: استدلال هایی برای وجود خدا، روح، مشکل شر، و رابطه بین اعتقاد اخلاقی و عمل. دین در مرزهای عقل صرف، کار اصلی او در این زمینه است. این کتاب تفسیری کامل و منسجم درونی از دین ارائه می دهد. بر خلاف تفاسیر تقلیل‌دهنده‌تر، و همچنین تفسیرهایی که دین را از نظر درونی ناسازگار توصیف می‌کنند، لارنس آر.پاسترناک از الهیات غنی فلسفی موجود در هر یک از چهار بخش دین دفاع می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه آموزه‌های «نظام عقلانی ناب دین» چگونه است. کاملاً با اصول اساسی ایده آلیسم متعالی سازگار است. این کتاب همچنین به ارائه و ارزیابی: پیشینه فلسفی دین در مرزهای عقل صرف، ایده ها و استدلال های متن، اهمیت تداوم کار کانت در فلسفه دین امروزی را می پردازد.
دایرة‌المعارف علم و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Niels Henrik Gregersen , Nancy R. Howell , Wesley J. Wildman , Wentzel Van Huyssteen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هزاران کتاب در مورد رابطه علم و دین نوشته شده است، اما تعداد کمی از آنها را می توان به عنوان منابع مرجع معرفی کرد. این مجموعه دو جلدی با بیش از 400 مقاله علمی نوشته شده توسط کارشناسان از سراسر جهان به پر کردن این جایگاه کمک می کند. این کتاب که برای دانشجویان و محققان در نظر گرفته شده است، نگاهی اجمالی به تأثیرات اکتشافات علمی بزرگ بر مذاهب جهانی ارائه می دهد. دامنه چند رشته‌ای به علوم اجتماعی و علوم انسانی گسترش می‌یابد که منجر به طیف وسیعی از مدخل‌ها می‌شود، مانند «بودیسم»، «اقتصاد»، «شر و رنج»، «زبان»، «تکنولوژی تولیدمثل» و «نظریه ریسمان». مقالات از تعاریف 100 کلمه ای از اصطلاحات کلیدی تا مقالات 4000 کلمه ای در مورد موضوعات گسترده تر شامل اطلاعات زمینه و بحث در مورد دیدگاه های دینی و علمی موضوعات را شامل می شود. خواننده‌ای که می‌خواهد برخی از موضوعات اصلی تحت پوشش در اینجا را بیشتر کاوش کند. ترتیب حروف الفبا، طرح کلی، ارجاعات متقابل متعدد و فهرست دقیق، استفاده از این دایره‌المعارف را آسان می‌کند. در حالی که خوانندگان عادی تاریخ علم و دین را در سنت غربی خواهند یافت. ، ویرایش شده توسط گری بی. رشته های خارج از علم و دین. با این حال، هر دو منبع به خوبی یکدیگر را تکمیل می کنند. برای کتابخانه های عمومی دانشگاهی و بزرگتر توصیه می شود.
دین، کثرت گرایی و آشتی دادن تفاوت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Durham , W. Cole; Thayer , Donlu D.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ما در جهانی به طور فزاینده ای متکثر زندگی می کنیم. این واقعیت جامعه شناختی به سرنوشت برگشت ناپذیر بشر تبدیل شده است. حتی زمانی که جوامع همگن مذهبی بودند، به طور فزاینده ای متنوع می شوند. آزادی مذهبی عمیق‌ترین پاسخ مدرنیته است که گاهی فراموش می‌شود به فشارهای اجتماعی ناشی از آن، اما جزر و مد کثرت‌سازی تهدید می‌کند که بر نیروی تثبیت‌کننده آزادی چیره شود. دین، کثرت‌گرایی،
پایان خدای بی زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mullins , R. T
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این ادعا که خدا بی زمان است دیدگاه اکثریت در طول تاریخ کلیسا بوده است. با این حال، آشکار نیست که بی زمانی الهی با آموزه های اساسی مسیحی مانند خلقت و تجسم سازگار باشد. متکلمان از دیرباز از تعارض بین بی زمانی الهی و آموزه مسیحی آگاه بوده اند و راه حل های مختلفی برای این تعارضات ارائه شده است. در تفکر معاصر، به طور گسترده توافق شده است که نظریه های جدید در مورد ماهیت زمان می توانند بیشتر به حل این تعارضات کمک کنند. آیا این راه حل ها واقعاً تعارض را حل می کنند؟ آیا خدای مسیحی می تواند بی زمان باشد؟ این کتاب به بررسی کامل درک مسیحی از خدا و رابطه خدا و جهان می پردازد.
معرفت و واقعیت مقالاتی در بزرگداشت الوین پلانتینگا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edited by, THOMAS M. CRISP, MATTHEW DAVIDSON, DAVID VANDER LAAN
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این کتاب مجموعه مقالاتی است که توسط جمعی از فلاسفه و معرفت‌شناسان بزرگ معاصر در جشن نامه‌ای برای بزرگداشت پلانتینگا نوشته شده است. ▪️در مقاله اول تومبرلین استاد دانشگاه کالیفرنیا به بحث از حضورگرایی و بالفعل‌گرایی (Actualism and Presentism) می‌پردازد دیدگاه‌هایی که به ترتیب معتقدند جز آن‌چه که حضورا هست چیزی وجود ندارد و جز آن‌چه که بالفعل وجود دارد چیزی نیست. ▪️در مقاله دوم پیتر ون اینوانگن به بحث از عوارض مشخصه می‌پردازد و دو دیدگاه نومینالیسم و افلاطون‌گرایی را مورد بحث قرار می‌دهد. ▪️در مقاله سوم جان ال پولاک به بحث از من و نولیپسیسم می‌پردازد. آیا برای نام‌گذاری و تشخیص نیاز به موجودی به نام " من " هست و یا ربات نیز می‌تواند بنامد؟ او این مساله را در بطن مساله گسترده‌تر رابطه ذهن و بدن مورد تامل قرار می‌دهد. ▪️النئور استامپ در مقاله چهارم به مساله مهم جوهر و تفاوت آن با مصنوعات در متافیزیک آکوئیناس می‌پردازد. ▪️مقاله پنجم مقاله‌ای است از فیلسوف برجسته ویلیام آلستون درباره معرفت‌شناسی و متافیزیک و در پی راه‌هایی است که این دو حوزه به هم می‌پیوندند و با یکدیگر مرتبط می‌شوند. ▪️در مقاله ششم ولترستورف به مساله خود اعتقاد ساز یا خود شکل دهنده به اعتقاد می‌پردازد. ▪️در مقاله هفتم برگمن به معمایی در مورد درون‌گرایی می پردازد. ▪️مقاله هشتم از فومرتون به بحث از درون‌گرایی شناختی، تضمین فلسفی یا یقین فلسفی می‌پردازد. ▪️در مقاله نهم از طبیعت‌گرایی علمی و ارزش معرفت سخن به میان می‌آید. ▪️در مقاله دهم مایکل رئا به طبیعت‌گرایی و رئالیسم اخلاقی می‌پردازد. ▪️در مقاله یازدهم به منطق و معرفت‌شناسی بیزی پرداخته می‌شود و در رابطه با مشکلی در شرط‌گذاری بیزی سخن گفته می‌شود. ▪️در مقاله دوازدهم کیث یاندل به مساله ماتریالیسم و حیات پس از مرگ می‌پردازد. ▪️ مقاله سیزدهم نیز به مساله الوهیت و تثلیث اختصاص دارد.
  • تعداد رکورد ها : 2272