جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 75
الهیات پروتستانی رنج: بازبینی الهیات مینجونگ کره ای
نویسنده:
Volker Küster
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BRILL ,
چکیده :
چکیده ماشینی : از طریق طرح های بیوگرافی نمایندگان اصلی آن و نمونه ای از آثار هنری، الهیات مینجونگ برای خواننده زنده می شود. به عنوان تأثیر ماندگار در زمان جهانی شدن و زمینه در حال تغییر کره، الهیات شرکتی صلیب شناسایی شده است.
الهیات نظام مند: مقدمه ای بر عقاید انجیل
نویسنده:
Wayne Grudem
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Zondervan,
مقالات الهیاتی جلد اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eberhard Jüngel (ابرهارد یونگل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ابرهارد یونگل به طور گسترده به عنوان یکی از مهم ترین و اصیل ترین الهیات قرن بیستم شناخته می شود. اگرچه مقالات او شامل برخی از بهترین نوشته های انتقادی و سازنده او می شود، اما تعداد کمی از آنها به زبان انگلیسی در دسترس بوده است. این هشت مقاله با دقت انتخاب شده‌اند تا طیف وسیعی از دغدغه‌های کنونی یونگل را نشان دهند - مفاهیم هستی‌شناختی دکترین توجیه، ماهیت زبان استعاری و انسان‌شناسی، انسان‌شناسی الهیات، مسیح‌شناسی و کلیسای شناسی، و الهیات طبیعی.
ذهن الهی و افعال آدمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edward Craig
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clarendon Press,
چکیده :
تزجمه ماشینی: چه ارتباطی بین فلسفه ای که در دانشگاه ها مطالعه می شود و دیدگاه های کلی انسان و واقعیت که معمولاً «فلسفه» تلقی می شوند، وجود دارد؟ کریگ از طریق تلاش خود برای کشف مجدد این ارتباط، دیدگاهی از فلسفه و تاریخ آن از اوایل قرن هفدهم ارائه می دهد. کریگ دو دیدگاه متضاد از ماهیت ذاتی انسان را که بر این دوره تسلط داشتند، بحث می کند: یکی نشان دادن انسان به گونه ای که در تصویر خدا ساخته شده و لازم است تا حد امکان به او شباهت داشته باشد، و دیگری انسان را به عنوان خالق مستقل محیط و ارزش های خود به تصویر می کشد. - و از این زمینه برای روشن کردن جزئیات متنی که قبلاً مبهم بود استفاده می کند. نشان می دهد که چگونه مفاهیم کلی تجسم یافته توسط تفکر فلسفی می تواند در رسانه های دیگر - به ویژه ادبی - تجسم یابد، نویسنده رشته های متفاوت را گرد هم می آورد. او همچنین شباهت های قابل توجهی را بین خطوط فکری انگلیسی-آمریکایی و برخی خطوط فکری قاره اروپا در قرن بیستم آشکار می کند.
خدای بی‌اندازه: مقالات ارائه شده در الهیات مسیحی جلد 1: خدا و آثار خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Bainbridge Webster (جان بینبریج وبستر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T & T Clark,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جان وبستر در این مجموعه دو جلدی از مقالات، که همراهی با قلمرو کلمه است، مطالعاتی را در مورد طیف وسیعی از موضوعات در الهیات جزمی و اخلاقی گرد هم می آورد. این جلد اول، خدا و آثار خدا، به موضوعات درونی و افعال بیرونی خدا می پردازد. پس از یک گزارش کلی از رابطه بین خدا در خود و صرفه جویی در اعمال بیرونی خدا، مطالعاتی در مورد آسایش الهی و الهیات پسر ابدی وجود دارد. اینها با مجموعه ای از مقالات در مورد خلقت از هیچ دنبال می شوند. رابطه خدا و مخلوقات خدا; ماهیت مشیت؛ رابطه سوتریولوژی و آموزه خداوند; و جایگاه تعلیم توجیه در الهیات مسیحی. هر یک از مقالات رابطه الهیات مناسب با اقتصاد را بررسی می کند و با هم درکی از آموزه مسیحی را ارائه می دهد که در آن تمام آموزه های الهیاتی از آموزه تثلیث درونی سرچشمه می گیرد.
آیا می‌توانیم به عهد جدید مطمئن باشیم؟: افکاری در مورد قابل اعتماد بودن شهادت مسیحیت اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Albert Wells
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Open Court Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا می توانیم به عهد جدید اعتماد کنیم؟ صحت تاریخی دیدگاه های رایج مسیحیت اولیه را زیر سوال می برد. در این کتاب، محقق افراطی کتاب مقدس G. A. Wells گزارش های کتاب مقدس از زندگی رسولان پیتر و پولس را بررسی می کند و شواهدی ارائه می دهد که وقایع شرح داده شده در عهد جدید در طول زمان برای حمایت از برنامه های کلیسای مسیحی نوشته شده است. او تحلیل دقیق کتاب اعمال رسولان را آغاز می‌کند و تألیف آن را زیر سؤال می‌برد و وقایعی را که در آن و اناجیل توصیف می‌کند، مورد تردید قرار می‌دهد.
توبه در اواخر دوران باستان: ریاضت شرقی و چارچوب بندی زندگی مسیحی در سال‌های 400-650 بعد از میلاد مسیح
نویسنده:
Alexis C. Torrance
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : دعوت به توبه در پیام مسیحیت اولیه نقش اساسی دارد. در حالی که این غیرقابل انکار است، معنای دقیق مفهوم توبه برای مسیحیان اولیه به ندرت برای بزرگان، فراتر از مطالعات در مورد ظهور نظم و انضباط توبه، مورد بررسی قرار گرفته است. در این پژوهش، تنوع فراوان معانی و کاربردهای مفهوم توبه با تمرکز ویژه بر نوشته‌های چند متکلم زاهد قرن پنجم تا هفتم مورد بررسی قرار گرفته است. این متکلمان برخی از پایدارترین و دقیق‌ترین تفصیل‌ها را درباره مفهوم توبه در اواخر دوران باستان ارائه می‌کنند: اس‌اس مارک راهب، بارسانوفیوس و جان غزه، و جان کلیماکوس. آنها عمدتاً توبه را ایده ای مثبت و جامع می بینند که در چارچوب کل زندگی مسیحی است، نه صرفاً یک یا چند بخش از آن. در حالی که درک غالب مدرن از توبه به عنوان یک لحظه اندوه در مورد اعمال ناشایست گذشته، یا به عنوان معادل با انضباط توبه، تا حدی وجود دارد، چنین تعاریفی به هیچ وجه مفهوم را برای آنها خسته نمی کند. مسیر توبه به صورت امتداد از یک چهره اولیه که در غسل تعمید تکمیل شد، از طریق زنده ماندن از هدیه غسل ​​تعمید با حفظ احکام انجیل، به اوج خود می رسد، که به ایده توبه شفاعتی برای دیگران، پس از تشبیه معصوم مسیح به اوج می رسد. رنج برای دنیا در حالی که این نقش فراگیر برای توبه در زندگی مسیحی در کارهای زاهدانه آشکارتر است، اینها به تنهایی مورد بررسی قرار نمی گیرند، و همچنین به مفهوم توبه در کتاب مقدس، کلیسای اولیه، متون آخرالزمانی و مطالب متعارف توجه شده است. این امر نه تنها اجازه می دهد تا دیدگاه های زاهدان در زمینه بزرگتر آنها بسط داده شود، بلکه امکان ارزیابی مجدد کلی از مکان توبه که اغلب نادیده گرفته شده است، در الهیات اولیه مسیحیت را نیز ممکن می سازد.
نگاهی از بیرون: مقالاتی درباره تاریخچه مورمون ها، الهیات و فرهنگ:  سخنرانی‌های تانر درباره تاریخ مورمون ها
نویسنده:
Grow, Matthew J.; Neilson, Reid Larkin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب شامل پانزده مقاله است که هر یک برای اولین بار به عنوان سخنرانی سالانه تانر در کنفرانس انجمن تاریخ مورمون توسط یک محقق برجسته ارائه شده است. این محققان که در تخصص های خود مشهور هستند اما در مطالعه تاریخ مورمون ها در زمان سخنرانی هایشان نسبتاً جدید هستند، به تاریخ مورمون ها از دیدگاه های متنوعی از جمله دغدغه هایی مانند جنسیت، خلق هویت و جهانی شدن نگاه می کنند. چندین مورد از این مقالات، تاریخ مورمون ها را در جریان های تاریخ دینی آمریکا قرار می دهند - برای مثال، با قرار دادن جوزف اسمیت و دیگر مقدسین آخرالزمان در گفتگو با رالف والدو امرسون، نات ترنر، هزاره ها و آزاداندیشان. مقالات دیگر به بررسی ایجاد هویت های مورمون می پردازند و نشان می دهند که چگونه مورمون ها حس منحصر به فردی از خود به عنوان یک مردم متمایز ایجاد کردند. مورخان غرب آمریکا ارتباطات مورمون ها با امپریالیسم آمریکا، جنگ داخلی و چشم انداز فرهنگی گسترده تر را بررسی می کنند. سرانجام، مقاله نویسان به رشد مستمر قدیس روزهای آخر در سراسر جهان، در چارچوب مطالعه ادیان جهانی نگاه می کنند. با بررسی تاریخ مورمون ها از دیدگاه یک فرد خارجی، مقالات ارائه شده در این جلد سؤالات جالبی را مطرح می کنند، بینش ها و دیدگاه های تازه ای را به اشتراک می گذارند، منابع را به روش های غیرمنتظره ای تجزیه و تحلیل می کنند، و تحقیق در مورد گذشته آشنای مورمون ها را در بحث های علمی گسترده تر قرار می دهند.
  • تعداد رکورد ها : 75