جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 110
مسائل زندگی و مرگ: رویکرد یهودی به اخلاق پزشکی مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Elliot N. Dorff
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Varda Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیشرفت‌های باورنکردنی پزشکی امروز، مانند مهندسی ژنتیک، لقاح آزمایشگاهی، و شبیه‌سازی، باورهای دیرینه درباره ماهیت زندگی و مرگ را تغییر داده است. آنها سؤالات سخت اخلاقی و مذهبی را مطرح می کنند. الیوت دورف در کتاب مسائل زندگی و مرگ به تلاقی اجتناب ناپذیر فناوری پزشکی و قوانین و اخلاق یهودی می پردازد.
عدالت سایبری: حقوق بشر و حکمرانی خوب برای اینترنت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mihr, Anja (انیا میر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب عدالت سایبری را به عنوان رویکردی مناسب برای ترویج حکمرانی خوب بر اساس هنجارهای حقوق بشر در اینترنت معرفی می کند. نویسنده فضای مجازی را به عنوان یک فضای عمومی بدون مرز و بدون قوانین مشترک یا مکانیسم های کنترل دولتی که از فعالیت های مردم در آن فضا محافظت و تقویت می کند، تعریف می کند. با توجه به گستره رو به رشد ارتباطات و تعاملات در اینترنت، نویسنده نشان می دهد که چگونه می توان رژیم های حقوق بشری و حکومتی را با فضای سایبری وفق داد تا از پاسخگویی، شفافیت و تعامل بیشتر بین کسانی که از اینترنت استفاده می کنند و کسانی که مدیریت و ارائه می کنند اطمینان حاصل شود. خدمات اینترنتی این کتاب مورد توجه محققان و سیاست گذاران علاقمند به ایجاد رژیم های حکومتی برای فضای مجازی خواهد بود که از حمایت و اعتماد همه کاربران برخوردار باشد.
یافتن معنا در کسب و کار: الهیات، اخلاق و حرفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bartholomew C. Okonkwo (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US ,
فضایل در عمل پزشکی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edmund D. Pellegrino, David C. Thomasma
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در سال‌های اخیر، نظریه‌های فضیلت در میان متخصصان اخلاق عمومی و پزشکی مورد توجه نوزایی قرار گرفته‌اند. این کتاب یک اخلاق مبتنی بر فضیلت را برای پزشکی، حرفه های بهداشتی و مراقبت های بهداشتی ارائه می دهد. نویسندگان با شروع یک گزارش تاریخی از مفهوم فضیلت، نظریه‌ای درباره جایگاه فضایل در عمل پزشکی می‌سازند. نظریه آنها در ماهیت و اهداف پزشکی به عنوان نوع خاصی از فعالیت های انسانی استوار است. مفاهيم فضيلت، فضائل و پزشك فاضل همراه با جايگاه فضائل توكل، شفقت، تدبير، عدالت، شجاعت، اعتدال و رفع منفعت در پزشكي بررسي مي شود. نویسندگان در مورد رابطه بین اصول، قواعد، فضایل و فلسفه پزشکی بحث می کنند. آنها همچنین به تفاوت اخلاق مبتنی بر فضیلت در رویارویی با مشکلات عملی مانند مراقبت از فقرا، تحقیق با افراد انسانی و انجام رابطه شفابخش می پردازند. این کتاب با جلدهای قبلی نویسنده، مبنای فلسفی عمل پزشکی و به نفع بیمار، بخشی از پروژه ادامه دار آنها برای توسعه یک فلسفه اخلاقی منسجم پزشکی است.
کمک و شفا: تعهد دینی در مراقبت‌های بهداشتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edmund, D. Pellegrino, David, C Thomasma
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Georgetown University Press,
فلسفه و عملکرد پزشکی و اخلاق زیستی: رویکردی طبیعت گرایانه-انسان گرایانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Barbara Maier, Warren A. Shibles (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Netherlands: Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب روش‌های بی‌چالش کنونی در پزشکی، مانند «پزشکی مبتنی بر شواهد» را از دیدگاه انسان‌گرایی و فلسفه پزشکی بررسی می‌کند. این کتاب مسائل مربوط به درمان پزشکی و رویکردهای اخلاقی را مورد بحث قرار می دهد و قوی ترین استدلال ها را نشان می دهد. این استدلال‌ها متعاقباً مورد تحلیل انتقادی قرار می‌گیرند. این کتاب شامل شیوه‌های جدید تفکر است و «روش استعاری» را تبیین، استفاده و مثال می‌زند. این کتاب استدلال می‌کند که تصمیم‌گیری در پزشکی ناکافی است، مگر اینکه مبتنی بر فلسفه پزشکی باشد. این کتاب به عنوان بخشی از استدلال خود، بینش های ارائه شده توسط فلسفه عملی و انسان گرایانه و متفکران خلاق و انتقادی را که روی موضوعات مرتبط با پزشکی کار می کنند، بررسی می کند. از اینجا، تعریفی جدید و ضروری از فلسفه زندگی به دست می‌آید: سبک زندگی خوب دیگر صرفاً به معنای ورزش کردن و پرهیز از سیگار و الکل نیست. همچنین به معنای زندگی کل نگر است که شامل تمام تفکرات، شخصیت و اعمال فرد می شود.
اخلاق مداخله پزشکی در مجازات اعدام: بحثی فلسفی [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Netherlands: Springer ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اخلاقی بودن مجازات اعدام برای مدت طولانی مورد بحث بوده است. اما این به هیچ وجه منجر به حل این سوال نشده است. فیلسوفان هنوز با هم اختلاف دارند. من در این اثر به اخلاقیات مجازات اعدام فی نفسه نمی پردازم. سوال من متفاوت اما مرتبط است. صرف نظر از اینکه مجازات اعدام از نظر اخلاقی صحیح است یا خیر، آیا مشارکت پزشکان در این عمل اخلاقی است یا غیراخلاقی؟ برای پرداختن به این سوال، در فصل اول شروع می‌کنم و به تشریح نوع مشارکتی که انجمن‌های پزشکی برای پزشکان در مجازات اعدام از نظر اخلاقی مشکل‌ساز می‌دانند، می‌پردازم. آنها بین آنچه «پزشکی کردن» و «مشارکت» در مجازات اعدام می نامند تمایز قائل می شوند و استدلال می کنند که بین این دو تمایز اخلاقی وجود دارد. در حالی که به گفته انجمن های پزشکی، «درگیر شدن» پزشکان در مجازات اعدام از نظر اخلاقی قابل قبول است، پزشکی کردن این عمل غیراخلاقی است. من این موضع را روشن می کنم و نشان می دهم که چه مسائل اخلاقی پیش می آید. سپس پیشنهاد می کنم که نباید بین این دو تمایز وجود داشته باشد. انجمن‌های پزشکی استدلال می‌کنند که پزشکی‌سازی مجازات اعدام، به‌ویژه استفاده پزشکان از تزریق کشنده برای اعدام زندانیان محکوم، غیراخلاقی است و بنابراین باید ممنوع شود، زیرا پزشکان را در انجام کارهای خلاف اهداف پزشکی دخالت می‌دهد.
بررسی اخلاقی و حقوقی سهم‌خواری در محیط پزشکی
نویسنده:
عبدالحسن کاظمی، مصطفی کاظمی، نجات فیض اللهی، صدیار عطالو، محمد مسعودی نیا
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
تحمیل هزینه‌های غیر ضروری بر بیمار هم با حقوق اولیه بیماران و هم با شأن و شرافت ذاتـی و تاریخــی علم پزشکی و کادر پزشکی منافات دارد و همچنین همه سوگندنامه‌ها، پندنامه‌ها، منشورهای اخلاقی پزشکی و ... در طول تاریخ کادر پزشکی را ملتزم نموده‌اند که منافع بیمار را بر منافع خود مقدم بدارند و در تیمار و تسکین آلام بیماران حداکثر مساعی خود را به کار گیرند. در پدیده سهم‌خواری، متأسفانه پزشک و یا کادر پزشکی سهم خوار، برخلاف اصول بنیادین همه سوگندنامه‌های پزشکی از یک طرف و از طرف دیگر بر خلاف شأن و شرافت ذاتی حرفه پزشکی، به ضرر بیمار و به نفع خود، به سودجویی غیر اخلاقی می‌پردازد و اساس اعتماد پزشک ـ بیمار را به شدت مخدوش می‌نماید. مطابق نظامات دولتی و مقررات نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران نیز سهم‌خواری جزء موارد روشن قصور پزشکی بوده و قابل پیگرد سازمانی و حقوقی است، همچنانکه در بسیاری از کدهای اخلاقی ناظر بر عملکرد جامعه پزشکی و در اساسنامه انجمن‌های پزشکی و قوانین نظام پزشکی در جوامع مختلف نیز موضوع سهم‌خواری، رفتاری غیراخلاقی و بعضاً غیرقانونی در نظر گرفته شده و در پاراگراف پنجم سوگندنامه دانشجویان و پزشکان ایرانی هم بر پرهیز از آزمندی و نگاهبانی دانش پزشکی از سیم و زر تأکید شده است. فتاوی فقهی مراجع تقلید نیز وجوه حاصل از سهم‌خواری را غیرمشروع می‌دانند.در اساسنامه انجمن جهانی پزشکی در قسمت مربوط به تعارض منافع از سهم‌خواری یاد شده و این پدیده مذموم شمرده شده است.
صفحات :
از صفحه 37 تا 50
اخلاق روزنامه‌نگاری؛ آسیب‌ها و چالش‌ها
نویسنده:
محمد فولادی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
بحث اخلاق روزنامه‌نگاری از جمله مباحث مطرح در قلمرو دانش جامعه‌شناسی، علم ارتباطات و اخلاق کاربردی است. در قلمرو کار روزنامه‌نگاری این سؤال مطرح است که آیا اخلاق می‌تواند در این عرصه حاکم باشد؟ اگر آری، اخلاق روزنامه‌نگاری دارای چه مشخصه‌هایی است؟ آیا رعایت اخلاق در روزنامه‌نگاری ضروری است؟ وظایف اخلاقی، و اخلاق روزنامه‌نگاری کدامند؟ همچنین پیش‌شرط روزنامه‌نگاری حرفه‌ای چیست؟ اصول اخلاق حرفه‌ای کدامند؟ آیا روزنامه‌نگاری شغل محسوب می‌شود و یا حرفه؟ در هر دو صورت، پیامد شغل و یا حرفه بودن روزنامه‌نگاری چیست؟ مشخصات روزنامه‌نگار حرفه‌ای چیست؟ حریم خصوصی و منافع عمومی چیست و هر یک دارای چه قلمروهایی است؟ پارادوکس حق برخورداری افراد از آزادی بیان و اطلاعات، و اینکه «دانستن حق مردم است» و وجود موانعی همچون حق داشتن «منافع عمومی» و «حریم خصوصی»، چگونه قابل حلّ است؟ عرصه و قلمرو حریم خصوصی تا کجاست و آیا می‌توان آن را نقض کرد؟ و سرانجام اینکه، آسیب‌ها و چالش‌های پیش‌روی روزنامه‌نگار کدامند؟ این مقاله، در تلاش است تا به اجمال، به سؤالاتی از این دست پاسخ دهد.
اخلاق حرفه ای؛ ضرورتی برای سازمان
نویسنده:
علینقی امیری,محمد همتی,مهدی مبینی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
یکی از عمده ترین دغدغه های مدیران کارآمد در سطوح مختلف، چگونگی ایجاد بسترهای مناسب برای عوامل انسانی شاغل در تمام حرفه هاست تا آنها با حس مسئولیت و تعهد کامل به مسائل جامعه و حرفة خود بپردازند و اصول اخلاقی حاکم بر شغل و حرفة خود را رعایت کنند. این مقاله بر آن است تا به مفهوم اخلاق حرفه ای و اهمیت و ابعاد گوناگون آن و نیاز جوامع امروز به اخلاق بپردازد. همچنین به ویژگیهای افراد دارای اخلاق حرفه ای مانند احساس مسئولیت، برتریجویی و رقابت طلبی، صادق بودن، احترام و تکریم دیگران، رعایت ارزش ها و هنجارهای اجتماعی، عدالت و انصاف، همدردی با دیگران و وفاداری اشاره میشود. در ادامه، با اشاره به عوامل پایه ای اخلاق حرفه ای، چگونگی اشاعه و ترویج آن در جهت توسعه سازمانی بیان میشود.
  • تعداد رکورد ها : 110