آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 388
مرگ و رستاخیز عقل: از دیدگاه کی یرکگور از فلسفه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
George Peter Khushf
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کی یرکگور «فلسفه» را به عنوان دیدگاهی معرفی می کند که به دنبال درک حقیقت با اندیشه است. اندیشه به عنوان شوق ایده آل بودن، ماندگاری و بسته شدن در نظر گرفته می شود. اما از نظر کی یرکگارد، حقیقت مستلزم تعالی و گشودگی واقعیت است. بنابراین فراتر از اندیشه است و تنها برای کل شخص قابل درک است. یعنی حقیقت در «ذهنیت حداکثری» شناخته می شود. تصدیقات کی یرکگور درباره حقیقت مبتنی بر فرضیات جزمی است. بر خلاف دیدگاه سقراطی، که حقیقت را از راه یادآوری، ماندگار و قابل دستیابی می‌داند، کی‌یرکگور حقیقت را در لحظه‌ای مهم به نام «پری زمان» «در حال آمدن» می‌داند. برای خود بازتولید نشده این حقیقت به عنوان یک پارادوکس ظاهر خواهد شد. اگر خود، خود را تأیید کند، آنگاه پارادوکس به عنوان «جرم» در نظر گرفته می شود. اما اگر نفس خود را رها کند و پارادوکس را در ایمان بپذیرد، در این صورت قیامت عقل به وجود می آید که دیگر تناقض تناقض نیست.
کی یرکگور و نقش حیاتی تخیل در الهیات [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Bryan Yorton
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
ترجمه ماشینی : کی یرکگور در مورد نقش تخیل در وجود انسان ادعاهای شگفت انگیزی دارد. او آن را "واسطه فرآیند نامتناهی" می نامد - ارائه خود نامتناهی به خود متناهی در "بازتاب". او همچنین آن را قوه همه قوا، «منشأ همه مقوله‌ها» و عامل اصلی در «چه احساس، دانش یا اراده یک انسان» می‌نامد. کی یرکگور با این ادعاها پیشنهاد می کند که تمام زندگی شامل چیزی است که به راحتی به چیزی فراتر از وجود محدود مربوط می شود - خلاقیت. این ادعاهای اصلی در سراسر آثار متعدد کی یرکگور بررسی شده و در الهیات به کار می روند. با این حال، به دلیل تاکید فراگیر کی یرکگور بر ذهنیت و حقیقتی که به جای تایید صرف، زندگی می شود، قبل از این کاوش و کاربرد به طور مختصر به یک شناخت جامع و یک درک بسیار گسترده از الهیات توجه می شود. الهیات به عنوان یک تلاش سه جانبه در نظر گرفته می شود که حول تجربه شخصی تحقق امکانات یک خود واقعی از طریق وارد شدن به رابطه مناسب با خدا متمرکز است. سه «شاخه» این تلاش عبارتند از جست‌وجو برای تحقق خود واقعی، شناخت خدا که همراه با این جست‌وجو است، و انتقال این معرفت به دیگران. اولین وظیفه در کاربرد الهیاتی بینش های کی یرکگور در تخیل، کاوش در رابطه تخیل و «عقل» (یا تفکر منطقی ناب) است. در ذیل این شرح و تقبیح کسانی است که تخیل و امکانات وجودی را که منعکس می کند جدی نمی گیرند. اما نباید به تخیل اختیار داد. کی یرکگور به همان اندازه که کسانی را که تخیل را نادیده می گیرند، اصحاب ناب را محکوم می کند. بنابراین، «بررسی‌های» مختلفی بر روی تخیل (مانند مطالبات اخلاقی، کتاب مقدس، تاریخی بودن مسیحیت و طنز) مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین برخی از متکلمان مورد مطالعه قرار گرفته اند که تلاش های فعالی برای جلوگیری از غفلت از نقش حیاتی تخیل در الهیات داشته اند.
تأثیر آموزنده سورن کی یرکگارد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Alan Dunn
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : سورن کی یرکگور به عنوان اصلاح کننده مسیحی ایده آلیسم قرن نوزدهم معرفی می شود. ماهیت ایده آلیسم همانطور که در هگلیسم، ساختار کلیسایی و محیط فرهنگی مطرح می شود، توصیف می شود. هستی‌شناسی هگلی «اندیشه ناب»، اصل «وساطت» و تلاش برای «عینیت» به‌عنوان موانع اساسی برای جذب مسیحیت مطرح می‌شود. کی یرکگور به این مسائل به صورت مایوتیکی برخورد می کند. این روش همانطور که به نویسنده و آثار او مربوط می شود مورد بحث قرار می گیرد. مراحل هستی (یعنی زیبایی‌شناسی، اخلاقی، دینداری الف، و دینداری ب) در رابطه با رویکرد مایوتیک کی یرکگارد توضیح داده شده است. نگرانی مسیح شناختی کی یرکگور مورد بحث قرار می گیرد. نظرات به ارائه او از خدا و دیدگاه او نسبت به رویکرد تاریخی است. مسیح به عنوان «پارادوکس»، «پوچی» و «جرم» معرفی شده است. ماهیت وجود مسیحی به گونه ای توصیف می شود که به مسیح در معاصر بودن و غلبه بر توهین در ایمان مربوط می شود.
مفهوم اگزیستانس در فلسفه کی یرکگور
نویسنده:
نویسنده:امین عالی؛ استاد راهنما:محمود صوفیانی؛ استاد مشاور :محمدرضا عبدالله نژاد
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
به عقیده ی گروهی از اندیشمندانِ تاریخ فلسفه ی معاصر غرب ، انسان دارای وجودِ خاصی ،متمایز از هستیِ اشیاء وسایر جانداران است .این هستیِ خاص «اگزیستانس» نامیده می شود و فیلسوفانی که به چنین دیدگاهی قائل اند ،به « اگزیستانسیالیست» ها معروفند .اندیشه های «سورن کی یرکگور» فیلسوف دانمارکیِ قرن نوزدهم ،زیربنای اگزیستانسیالیسم را تشکیل داده است که در این پایان نامه به چگونگی طرح «مفهوم اگزیستانس در فلسفه ی کی یرکگور» پرداخته ایم .اولین قدمِ کی یرکگور برای مطرح کردن مفهوم اگزیستانس ،نقد فلسفه ی نظام مندِ هگل بود که بر پایه ی حقیقت عینی ساخته شده بود .کی یرکگور نظام سازی در فلسفه را مردود می شمارد و حقیقت عینی را نیز نفی می کند و در مقابل ،حقیقت ذهنی یا فاعلیت را مطرح می کند .او بر افکار جمع گرایانه و انتزاعیِ هگل نیز انتقاد می کند و معتقد است که فلسفه ی وی از زندگیِ انسان ها دور است و دردی از حیات بشری دوا نمی کند .در واقع نقدِ فلسفه ی هگل و نفی رویکردِ نظام سازانه و عینیت گرایانه ی او ،که به مثابه انتقاد بر روند کل تاریخ فلسفه ی غرب است ،بستری را مهیا می کند تا «مفهوم اگزیستانس» پا به عرصه گذارد .کی یرکگور «فردیت» و «سوبژکتیویته» را به عنوان اصول اگزیستانس مطرح می کند و اعلام می دارد که انسان واجد قدرتِ «اختیار» و «آزادی» است .به همین دلیل همواره احساس «مسئولیت» می کند ،زیرا عواقب تصمیمات و اعمال اش را تنها خود بر عهده دارد .و در نهایت این احساس مسئولیت ،باعث ایجاد «دلهره» و «اضطراب» در انسانِ اصیل می گردد .کی یرکگور معتقد است که وجود (اگزیستانس) هر انسانی در یکی از ساحت های سه گانه ای قرار دارد که کاملا ذهنی(سوبژکتیو) اند .این سه ساحت یا حوزه ،سه نوع «سبک زندگی» نیز محسوب می شوند .ساحت اول «ساحت استحسانی» یا لذت گرایانه است که بر پایه ی عیش و نوش و هوا و هوس شکل گرفته است .حوزه ی دوم ،«ساحت اخلاقی» است که همان زندگیِ عقل گرایانه بر اساس تعامل اجتماعی و تعهد است .و در نهایت ،والاترین حوزه ی حضور اگزیستانس «ساحت دینی» یا زندگیِ مبتنی بر ایمان است که کی یرکگور این نوع حیات را مورد ستایش قرار می دهد و انسان مومن را به عنوان اصیل ترین و والاترین انسان در فلسفه ی خود معرفی می کند .
الهیات آخرالزمانی کی یرکگور: زمانمندی، معرفت شناسی و سیاست در عمل در مسیحیت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Graham Baker
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تز برای حضور یک دیدگاه الهیات آخرالزمانی در عمل در مسیحیت سورن کیرکگارد (1848) بحث می‌کند، دیدگاهی که با آخرالزمانی که تعدادی از دانشمندان، الهی‌دانان و فیلسوفان معاصر کتاب مقدس به آن پرداخته‌اند، همخوانی دارد. در نامه های پولس رسول.

اگرچه نقوش آشنا (مانند اسکاتون قریب الوقوع یا ایده دو عصر) ممکن است شاخص های مفیدی از دیدگاه الهیات آخرالزمانی در یک اثر معین باشد، من این موضع را اتخاذ می کنم که الهیات آخرالزمانی اساساً موضوع حل و فصل مسئله ربوبیت یا حاکمیت نهایی است. بنابراین، در یک بافت مسیحی، جایی که نویسنده میل به اعلام حاکمیت نهایی خدا (از طریق عمل میانجی تجسم او در مسیح) را در مقابل و علیه هر ادعای متقابل دنیوی برای حاکمیت نشان می دهد، او در یک موضوع شریک است. الهیات آخرالزمانی.

من نشان می‌دهم که دیدگاه الهیات آخرالزمانی کی‌یرکگور به سه طریق در عمل در مسیحیت متجلی می‌شود، یعنی با توجه به تفکر او درباره زمانمندی، معرفت‌شناسی و سیاست. سه فصلی که این پایان نامه را تشکیل می دهند به نوبه خود به این موضوعات می پردازند. در هر مورد، موضع کی یرکگور در مورد این مسائل با خوانش آخرالزمانی از نامه های پولس مقایسه می شود. من استدلال می‌کنم که نگرانی برای اعلام حاکمیت نهایی خدا در این سه حوزه اساسی تجربه بشری، دغدغه‌ای است که کی‌یرکگور با پل مشترک است. بنابراین، تا آنجایی که خوانندگان محقق خود پل را به عنوان یک آخرالزمان تلقی می کنند، به عقیده من، کی یرکگور نیز باید چنین باشد.

علاوه بر این، همانطور که ادعا می شود شناسایی آخرالزمانی پولس چارچوبی منسجم برای انجیل او فراهم می کند. من همچنین استدلال می کنم که آیا آخرالزمان کی یرکگور به عنوان زیرلایه ای درک شود که پروژه الهی-فلسفی او را در عمل در مسیحیت نشان می دهد.

کتاب راهنمای کمبریج در باره کی یرکگارد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alastair Hannay, Gordon Daniel Marino
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این همراه تمام عمق اندیشه کی یرکگور را بررسی می کند و ظرافت متمایز آن را آشکار می کند. موضوعات تحت پوشش شامل دیدگاه های کی یرکگور در مورد هنر و دین، اخلاق و روانشناسی، الهیات و سیاست، و دانش و فضیلت است. توجه زیادی به تأثیر کی یرکگور بر فلسفه قرن بیستم شده است. خوانندگان جدید این را راحت ترین و در دسترس ترین راهنمای کی یرکگور در حال حاضر در دسترس خواهند یافت. دانش‌آموزان و متخصصان پیشرفته چشم‌اندازی از پیشرفت‌های اخیر در تفسیر کی‌یرکگور پیدا خواهند کرد.
کتاب راهنمای فلسفه راتلج: کی یرکگارد و ترس و لرز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Lippitt
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کی یرکگور به طور گسترده به عنوان «پدر اگزیستانسیالیسم» در نظر گرفته می شود، اگرچه تأثیر او را می توان در طیف فلسفه قاره ای قرن بیستم و فلسفه دین مشاهده کرد. ترس و لرز قانع‌کننده‌ترین و محبوب‌ترین اثر اوست و به عنوان معیاری در فلسفه قرن بیستم معرفی شده است. کتاب راهنمای فلسفه راتلج برای کی یرکگارد و ترس و لرز به بررسی مضامین اصلی این اثر کلاسیک فلسفه دینی و وجودی می پردازد. همچنین جنبه های وسیع تری از تأثیر کی یرکگور بر فلسفه به عنوان یک کل را بررسی می کند. این کتاب هیچ دانش قبلی از کار کی یرکگارد را فرض نمی کند و برای هر دانش آموزی که ایده های این متفکر مهم را مطالعه می کند، خواندنی ضروری خواهد بود. کی یرکگور و ترس و لرز معرفی و ارزیابی می کند: زندگی کی یرکگارد و پیشینه ترس و لرز ایده ها و متن ترس و لرز، معروف ترین اثر او اهمیت مستمر کی یرکگور در فلسفه است.
کیرکگارد و  همتایان آلمانی معاصر او: تام دوم: الهیات
نویسنده:
Jon Stewart (ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این جلد به تفصیل به بررسی روابط مختلف کی یرکگور با هم عصران آلمانی اش می پردازد. کی یرکگور آلمانی را روان خواند و از نوشته های نویسندگان آلمانی زبان استفاده فراوان کرد. جدای از منابع دانمارکی معاصر او، منابع آلمانی احتمالاً مهمترین در توسعه اندیشه او به طور کلی بودند. این جلد پژوهش منبع-کار اختصاص داده شده به ردیابی خوانش های کی یرکگور و استفاده از نویسندگان مختلف آلمانی زبان در زمینه های مختلف است، به گونه ای که تا حد امکان به وضوح مستند شده باشد. این جلد به سه بخش تقسیم شده است که منعکس کننده حوزه های اصلی مورد علاقه کی یرکگور با توجه به منابع آلمانی زبان است، یعنی فلسفه، الهیات و مقوله ای که کمتر تصور می شود، که در اینجا «ادبیات و زیبایی شناسی» نامیده شده است. این جلد دوم از مجلد حاضر به تأثیرات الهیاتی اصلی کی یرکگور اختصاص دارد. در الهیات، سنت‌های آلمانی و دانمارکی از طریق منبع مشترکشان، یعنی لوتر، از دیرباز به هم مرتبط بودند. در زمان کی یرکگور تأثیر اصلی بر الهیات احتمالاً فلسفه آلمانی و به طور خاص هگلیسم بود. بیشتر متکلمان آلمانی به نوعی با این جنبش گفتگوی انتقادی داشتند. تأثیر مهم دیگر شلایرماخر بود که در سال 1833 از کپنهاگ بازدید کرد و برای چندین متفکر عصر طلایی مهم بود. کی یرکگور از دوران دانشجویی خود با ادبیات الاهیاتی آلمانی آشنا بود که از آن الهامات زیادی گرفت.
تام دوم: تاثیر کیرکگارد بر الهیات: الهیات پروتستان‌های انگلیسی زبان و اسکاندیناویایی
نویسنده:
Stewart, Jon Bartley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate ,
  • تعداد رکورد ها : 388