مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
02 - علوم سیاسی 03- انسان شناسی 04- علوم اقتصادی 05- مطالعات قومی 06 - قوم شناسی 07- زبان شناسی 09- جغرافیا 10- تاریخ 11- علوم ارتباطات 12 - باستان شناسی جامعه شناسی روانشناسی
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 91
دیوارها و پل ها: عدالت اجتماعی و سیاست عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anthony Joseph Paul Cortese (آنتونی جی. کورتز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بررسی تازه و آسان برای درک برخی از چالش برانگیزترین مسائل اجتماعی آمریکا.
واقعیت اجتماعی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter L. Berger
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
بحث های معاصر در فلسفه علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Hitchcock (کریستوفر هیچکاک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Blackwell Publishing Ltd,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بحث‌های معاصر در فلسفه علم شامل شانزده مقاله اصلی از نویسندگان برجسته در فلسفه علم است که هر یک از پاسخ مثبت یا منفی به یکی از هشت سؤال خاص دفاع می‌کنند، از جمله: آیا قوانین علوم اجتماعی وجود دارد؟ آیا علل از نظر فیزیکی با اثرات آنها مرتبط هستند؟ آیا ذهن سیستمی از ماژول ها است که توسط انتخاب طبیعی شکل گرفته است؟ بحث های تازه ای را در مورد هشت موضوع بحث برانگیز در فلسفه علم گرد هم می آورد. سوالات مطرح شده عبارتند از: "آیا قوانین علوم اجتماعی وجود دارد؟" "آیا علل از نظر فیزیکی با اثرات آنها مرتبط هستند؟"؛ "آیا ذهن سیستمی از ماژول ها است که توسط انتخاب طبیعی شکل گرفته است؟" هر سوال توسط یک جفت مقاله مخالف که توسط دانشمندان برجسته نوشته شده و به ویژه برای جلد سفارش داده شده است، بررسی می شود. قالب بحث پر جنب و جوش مسائل را به وضوح مشخص می کند و راه را برای بحث بیشتر هموار می کند. به عنوان مقدمه ای در دسترس برای موضوعات اصلی در فلسفه علم معاصر عمل می کند و در عین حال تخیل فیلسوفان حرفه ای را نیز به خود جلب می کند.
پسا مارکسیسم، پوپولیسم و ​​نقد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau, David Howarth (Editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ارنستو لاکلائو از اوایل دهه 1970 مسیر منحصر به فردی را در نظریه و فلسفه سیاسی ایجاد کرده است. با این کار، او طیفی از جریان‌های فلسفی و نظری را به عنوان جایگزینی منسجم برای مدل‌ها و شیوه‌های جریان اصلی هدایت علوم اجتماعی و سیاسی بیان کرده است. ویراستاران بر روی کار در سه زمینه اصلی تمرکز کرده اند: «نظریه سیاسی پست مارکسیستی: گفتمان، هژمونی، دلالت»: لاکلائو مفهومی اصیل از نظریه سیاسی پسامارکسیستی را توسعه داده است که بر اساس نظریه ماتریالیستی گفتمان است. دومی از طیف وسیعی از منابع نظری و فلسفی، از جمله پساساختارگرایی، روانکاوی، نظریه زبانی و فلسفه پسا تحلیلی ساخته شده است. محور اصلی این رویکرد، مقوله هژمونی است که سهم اساسی آنتونیو گرامشی در نظریه مارکسیستی را توسعه می دهد و به نوبه خود به شبکه ای از مفاهیم مرتبط، از جمله مفصل بندی، جابجایی، منطق معادل و تفاوت، هویت سیاسی، اسطوره و تخیلی اجتماعی این ایده‌ها تعدادی از مطالعات تجربی و نظری مرتبط با مکتب نظریه گفتمان اسکس را فراهم کرده است. تحلیل پوپولیسم: یکی از دغدغه‌های اصلی نوشته‌های لاکلائو، مسئله پوپولیسم بوده است، هم در آمریکای لاتین که در آن بازجویی او از پدیده (به ویژه تجربه پرونیسم) و سپس درگیر شدن با «جنبش‌های اجتماعی جدید» و استراتژی سوسیالیستی به طور کلی‌تر است. مفهوم پوپولیسم به روشی کلی برای بررسی «اولیه سیاست» در جامعه تبدیل می شود. تعاملات انتقادی: لاکلائو قبل از هر چیز یک روشنفکر متعهد است که پیوسته به دنبال نظریه‌پردازی وقایع و واقعیت‌های معاصر، و بحث با شخصیت‌های روشنفکر برجسته روز، با توجه به مسائل اصول سیاسی و استراتژی بوده است. مناظرات اخیر او با جودیت باتلر و اسلاوی ژیژک در Contingency, Hegemony, Universality: Contemporary Dialoges on the Left که در سال 2011 (لندن: Verso) منتشر شد، نمونه ای از این اخلاق انتقادی است. او با به چالش کشیدن و بیان رویکردهای مرتبط، و با قرار دادن کار خود در ارتباط با چپ دموکراتیک، به تشریح رویکرد خود ادامه می دهد.
گدایی، سیاست خیابانی و قدرت: مقررات دینی و سکولار گدایی در هند و پاکستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sheba Saeed (شبا سعید)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گدایی، سیاست خیابانی و قدرت پدیده پیچیده گدایی را در چارچوب دو دین و جامعه مختلف در جنوب آسیا بررسی می کند. این کتاب با تمرکز بر هند و پاکستان، بررسی عمیقی از قوانین مذهبی و سکولار تنظیم کننده گدایی همراه با بحث در مورد پویایی قدرت درگیر ارائه می دهد. با تکیه بر تحلیل متنی و تحقیقات میدانی کیفی، فصل‌ها مفهوم خیریه در هندوئیسم و ​​اسلام، معامله دادن و گرفتن، و ساختارهای سیاسی موجود در مکان‌های مورد مطالعه را در نظر می‌گیرند. این کتاب با جنبه های متضاد دلسوز و جنایتکار گدایی درگیر است و برخی از اشتراکات و تفاوت های دینی و اجتماعی در جنوب آسیا را آشکار می کند. برای محققانی که در زمینه‌های مطالعات دینی، علوم اجتماعی، حقوق و مطالعات آسیایی کار می‌کنند، جالب خواهد بود.
قضاوت انسانی و سیاست اجتماعی: عدم قطعیت کاهش ناپذیر، خطای اجتناب ناپذیر، بی عدالتی اجتناب ناپذیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kenneth R. Hammond
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از O.J. حکم سیمپسون برای ایجاد صلح در بالکان، نقش حیاتی قضاوت انسان - که با ناکامی‌ها، نقص‌ها و موفقیت‌هایش کامل شده است - هرگز به اندازه امروز به شدت مورد بحث و تحلیل قرار نگرفته است. این اثر شاخص به بررسی پویایی قضاوت و تأثیر آن بر رویدادهایی می‌پردازد که در جامعه بشری رخ می‌دهد، که نیازمند هدایت و کنترل سیاست اجتماعی است. تحقیقات در مورد سیاست اجتماعی معمولاً بر محتوا متمرکز است. این کتاب در عوض بر روی خود فرآیند تصمیم گیری متمرکز است. هاموند با تکیه بر 50 سال تحقیق تجربی در تئوری تصمیم، احتمالات خرد و شایستگی شناختی را در شکل‌گیری سیاست‌های اجتماعی بررسی می‌کند و این درس‌ها را در نمونه‌های خاصی مانند فاجعه شاتل فضایی چلنجر و بحث مراقبت‌های بهداشتی به کار می‌گیرد. او به ما می گوید که به ندرت می توان به طور کامل حذف کرد. بنابراین خطا اجتناب ناپذیر است و بی عدالتی برای برخی اجتناب ناپذیر است. اما ظرفیت قضاوت عاقلانه تا حدی افزایش می‌یابد که ما مشکلات احتمالی و منشأ آنها را درک کنیم. برای مثال، فرآیند قضاوت شامل رقابت مداوم بین شهود و تحلیل، دقت و عقلانیت است. منشأ این تنش مستلزم بررسی ریشه‌های تکاملی قضاوت انسانی و چگونگی تغییر این ویژگی‌های اساسی است زیرا تمدن ما به طور فزاینده‌ای به جامعه‌ای مبتنی بر اطلاعات و دانش تبدیل می‌شود. نویسنده با مثال‌های متعددی از حقوق، پزشکی، مهندسی و اقتصاد، اهمیت قضاوت و نقش آن را در شکل‌گیری سیاست‌های اجتماعی که همه ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، به نمایش می‌گذارد و اولین بررسی جامع پویایی زیربنایی آن را ارائه می‌کند.
راهنمای بلک ول برای فلسفه علوم اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen P. Turner, Paul A. Roth
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Blackwell Pub,
چکیده :
ترجمه ماشینی: راهنمای بلک ول برای فلسفه علوم اجتماعی مقالات تازه سفارش داده شده را جمع آوری می کند که مسائل اساسی در علوم اجتماعی را بررسی می کند.
فرار از واقعیت در علوم انسانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ian Shapiro
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب گیرا و در عین حال دردسرساز، یان شاپیرو اتهامات شدیدی را درباره بسیاری از شیوه های تأثیرگذار در علوم اجتماعی و علوم انسانی امروز ارائه می کند. شاپیرو که شاید بیشتر به دلیل نقد نظریه انتخاب عقلانی شناخته می شود، حوزه اختیارات خود را در اینجا گسترش می دهد. او استدلال می‌کند که در رشته‌ای پس از انضباط، دانشمندان طعمه نزدیک‌بینی درون‌نگر شده‌اند که از فرار از واقعیت ناشی می‌شود و آن را تداوم می‌بخشد. شاپیرو استدلال می‌کند که در فرهنگ آکادمیک مبتنی بر روش‌محور که ما در آن زندگی می‌کنیم، محققان اغلب نمایش و اصلاح تکنیک‌های خود را به عنوان فعالیت اصلی علمی می‌دانند. نتیجه این است که آنها از دید موضوعات مورد مطالعه خود غافل می شوند. تئوری های حیوانات خانگی و کورهای روش شناختی باعث می شود که حقایق نامطلوب نادیده گرفته شوند، حتی گاهی اوقات درک نمی شوند. اهداف نقد شاپیرو شامل جنبش قانون و اقتصاد، مدل‌سازی رسمی و آماری بیش از حد، نظریه‌های تقلیل‌دهنده مختلف رفتار انسانی، تحلیل مفهومی نادرست در نظریه سیاسی و مکتب تاریخ فکری کمبریج است. به عنوان جایگزینی برای همه اینها، شاپیرو مورد قانع‌کننده‌ای برای تحقیقات اجتماعی مشکل‌محور است که ریشه در فلسفه علم واقع‌گرایانه و دیدگاه ضد تقلیل‌گرای تبیین اجتماعی دارد. در نثر شفاف - اگر گزنده - که شاپیرو به آن شهرت دارد، توضیح می‌دهد که چرا این امر مستلزم توجه انتقادی بیشتری نسبت به نحوه مشخص کردن مشکلات نسبت به آنچه معمولاً انجام می‌شود، دارد. او آنچه را که برای مطالعه قدرت، دموکراسی، قانون و ایدئولوژی و همچنین در بحث‌های هنجاری در مورد حقوق، عدالت، آزادی، فضیلت و اجتماع در خطر است، نشان می‌دهد. شاپیرو در طول مسیر به بسیاری از منتقدان نظرات خود پاسخ می دهد و موقعیت خود را به عنوان یکی از نظریه پردازان متمایز اجتماعی و سیاسی عصر ما تضمین می کند.
امکان طبیعت گرایی: نقد فلسفی علوم انسانی معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roy Bhaskar
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از زمان انتشار اولیه خود در سال 1979، امکان طبیعت گرایی یکی از تأثیرگذارترین آثار در فلسفه علم و علوم اجتماعی معاصر بوده است. این یکی از سنگ بناهای موضع رئالیستی انتقادی است، که اکنون به طور گسترده به عنوان تنها جایگزین مناسب برای پوزیتیویسم و پسا پوزیتیویسم تلقی می شود. این نسخه دارای پیشگفتار جدیدی است.
فرهنگ و توسعه انسانی اهمیت تحقیقات میان‌فرهنگی برای علوم اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Wol Friedlmeir
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با متداول تر شدن برخوردهای بین فرهنگی بین مردم در دنیای مدرن، سؤالات مهمی در مورد ماهیت تفاوت ها و شباهت های خاص فرهنگ مطرح شده است. این کتاب به موقع با تمرکز بر رابطه بین فرهنگ و توسعه انسانی، کاوشی میان رشته ای از فرآیندهای کلیدی رشد را ارائه می دهد. رویکردهای روان‌شناختی و جامعه‌شناختی را با تحقیقات میان فرهنگی ترکیب می‌کند تا پدیده‌هایی مانند انتقال فرهنگ بین نسل‌ها و جهانی بودن نظریه دلبستگی را بررسی کند. پژوهشگران برجسته بین‌المللی با تکیه بر تحقیقات دقیق از طیف وسیعی از گروه‌های فرهنگی، تأثیر تغییرات اجتماعی و مدرن‌سازی را بر رشد فرد و در سطح اجتماعی در نظر می‌گیرند. مباحث نظری و روش شناختی از نظر نحوه به کارگیری نتایج تحقیقات بین فرهنگی و همچنین تحقیقات تجربی اخیر انجام شده در حوزه های تخصصی این حوزه ارائه شده است. در نهایت، تبادلات میان فرهنگی کوتاه مدت مورد بررسی قرار گرفته و برای پیشنهاد برخی از کاربردهای عملی بالقوه تحقیقات بین فرهنگی برای آینده استفاده می شود. خواندن این کتاب برای هر کسی که در روانشناسی فرهنگی، روانشناسی بین فرهنگی، فرهنگ پذیری یا رشد رفتاری مطالعه یا تحقیق می کند ضروری است. همچنین منبع اطلاعاتی ارزشمندی برای هر کسی که به جامعه شناسی و علوم اجتماعی به طور کلی علاقه مند است، خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 91