مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 319
نظر شلایرماخر در مورد دین و نظم طبیعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew C. Dole
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فریدریش شلایرماخر (1768-1834) گاهی اوقات به عنوان "پدر الهیات پروتستان لیبرال" شناخته می شود، که عمدتاً به دلیل اثر عظیم الهیات سیستماتیک او، ایمان مسیحی است. عموماً به رسمیت شناخته شده است که شلایرماخر کار الهیات خود را در فهمی بدیع و از نظر تاریخی مهم از دین به طور کلی پایه گذاری کرده است و تأثیر اندیشه او در مورد دین فراتر از مرزهای الهیات گسترش یافته است. اندرو دول در کتاب شلایرماخر درباره دین و نظم طبیعی، گزارش جدیدی از نظریه شلایرماخر درباره دین ارائه می دهد. هدف او به چالش کشیدن یک سنت عمیقاً ریشه‌دار است که روایت شلایرماخر از دین را «سوبژکتیو» یا «فردگرایانه» توصیف می‌کند. در حالی که بسیاری از محققان شلایرماخر را اساساً به‌عنوان نظریه‌پرداز «تجربه‌ی دینی» می‌دانند، دول استدلال می‌کند که شلایرماخر فردگرایانه را ادغام می‌کند. طرف دین با مجموعه‌ای از ادعاها در مورد پویایی اجتماعی آن، و اینکه این امر در درک وسیع‌تری از همه رویدادهای جهان به‌عنوان محصول یک «ارتباط علّی» جهانی و قانون‌دار صورت می‌گیرد. شلایرماخر استدلال می‌کند که دین ظهور می‌کند. خارج از فعل و انفعالات علت و معلولی که «نظم طبیعی» یا Naturzusammenhang را تشکیل می‌دهند و بنابراین باید به‌عنوان علت طبیعی درک شود. به گفته دول، روایت شلایرماخر از دین، با درک درست، نمونه اولیه و مهمی از ترکیب الهیات و مطالعه «علمی» دین است. دول به‌ویژه بر سخنرانی‌های شلایرماخر در اخلاق در هال و برلین تمرکز می‌کند، جایی که او درکی از دین به‌عنوان فرآیندی از شکل‌گیری اجتماعی احساس ایجاد کرد، و همچنین به بررسی رابطه بین این روایت از دین و روایت کلامی شلایرماخر از مسیحیت در ایمان مسیحی می‌پردازد. . دول با جلب توجه به این جنبه مورد بحث از کار شلایرماخر، امیدوار است که سوابق تاریخی را تصحیح کند و علاقه به شلایرماخر را خارج از حوزه مطالعات الهیاتی برانگیزد.
بسط تجربه دینی
نویسنده:
نویسنده محمد شکری‌چهاربرج.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم : انتشارات دار العلم,
کلیدواژه‌های اصلی :
تجربه دینی در الگوی آگاهی و ابتنای زبان دینی بر ذهن بشری
نویسنده:
سیدمحمد عمادی حائری.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: نشر کرگدن,
کلیدواژه‌های اصلی :
تجربه دینی و چرخش هرمنوتیکی
نویسنده:
بابک عباسی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : هرمس,
کلیدواژه‌های اصلی :
تئورگی و متافیزیک در ایامبلیکوس: تجربه امر مقدس و عقل رویاروی الهی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Andreea-Maria Lemnaru-Carrez
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این رساله دکتری به بررسی نظریه‌پردازی فلسفی و نظام‌بندی پدیده‌های به اصطلاح غیرعقلانی دینی در متفکر نوافلاطونی، ایامبلیکوس کالکسی، و به‌طور مشخص‌تر، دین‌پردازی، پیشگویی و آیین‌های اسرارآمیز می‌پردازد. همچنین قصد دارد مناقشات پیرامون این موضوعات و در میان سایر موارد، تمایز بین تئورگی، پیشگویی و جادو را حل کند تا نشان دهد که چگونه ایامبلیکوس از اندیشه متافیزیکی خود برای ساختن یک فلسفه واقعی از تجربه دینی استفاده می کند. پارادایم کیهان شناختی که در آن ایامبلیخوس این اعمال و تکنیک های خلسه را طبقه بندی و تحلیل می کند، نکته اصلی کار ما است، که ایامبلیکوس را اولین فیلسوف واقعی دین به تعبیر اندرو اسمیت می داند. در حقیقت، ساختن نظام هستی‌شناختی و روان‌شناختی او زمانی دقیق‌تر و منسجم‌تر است که به بررسی آنچه، بنا به تعریف، فراتر از قواعد کلاسیک عقل است، می‌پردازد. با انجام این کار، امیدواریم کمبود مطالعات مدرن در مورد تداوم عقلانیت و غیرعقلانی در ایامبلیکوس از یک سو و طبیعت و امر مقدس از سوی دیگر و همچنین نظریه او در مورد حالات تغییر یافته آگاهی مانند خلسه را پر کنیم. از دیدگاه انسان شناسی
خواب، مرگ و تولد دوباره: اعمال عرفانی کابالای لوریان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Zvi Ish-Shalom
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Academic Studies Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در قرن شانزدهم، کابالیست معروف، آیزاک لوریا، مجموعه ای مخفی از اعمال بسیار پیچیده عرفانی را به گروه های منتخبی از دانش آموزان منتقل کرد. این مراقبه‌ها برای استفاده از حالت‌های خواب و مرگ به منظور تقسیم مؤثر روح به بخش‌های متعدد طراحی شده‌اند، و هنگامی که به درستی انجام شوند، به فرد ماهر اجازه می‌دهد تا خود را از چرخه تولد دوباره رها کند. زوی ایش-شالوم از طریق تحلیل عمیق این شیوه‌های متفکرانه در بافت وسیع‌تر ادبیات لوریایی، ما را در یک سفر علمی نافذ به قلمروی از آموزه‌ها و شیوه‌های عرفانی که قبلاً به زبان انگلیسی در دسترس نبوده، راهنمایی می‌کند و یک بینش رادیکال مونیستی از واقعیت را روشن می‌کند. در قلب متافیزیک و عمل کابالیستی.
دی‌ام‌تی: مولکول روح: تحقیق انقلابی یک دکتر در زیست شناسی نزدیک به مرگ و تجربیات عرفانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rick Strassman; Arthur Morey; Tantor Media
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Tantor Media,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ریک استراسمن، روانپزشک بالینی، اثرات DMT، یکی از قوی ترین روانگردان های شناخته شده را بررسی می کند. چکیده: روان‌پزشک بالینی، ریک استراسمن، اثرات DMT، یکی از قوی‌ترین روان‌گردان‌های شناخته شده را بررسی می‌کند.
کابالا: رویکردی عصب شناختی به تجربیات عرفانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Shahar Arzy, Moshe Idel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مطالعه اصلی، موشه ایدل، محقق برجسته عرفان و اندیشه یهودی، و عصب شناس شناختی و شاهار ارضی، عصب شناس شناختی، تخصص قابل توجه خود را برای کشف اسرار کابالا از منظری کاملاً جدید ترکیب می کنند: از منظر مغز انسان. نویسندگان به جای رویکردهای الهیاتی، جامعه شناختی و روانکاوی که عموماً بر مطالعه تجربیات عرفانی خلسه مسلط بوده اند، سعی در رمزگشایی مکانیسم های مغزی نهفته در این پدیده ها دارند. آرزی و ایدل توصیفات اول شخص را تجزیه و تحلیل می‌کنند تا تکنیک‌های کابالیستی را که توسط اکثر عرفای برجسته یهودی به کار می‌رود برای تأثیرگذاری بر تکرارهای بدنی، تفکیک‌ها و سایر پدیده‌ها بررسی کنند و آنها را با مشاهدات عصبی اخیر و آزمایش‌های آزمایشگاهی امروزی مقایسه کنند. مطالعه حاصل به خوانندگان درکی علمی و مبتنی بر مغز بیشتر از چگونگی دستیابی کابالیست های سرمست به گرانبهاترین تجربیات عرفانی خود ارائه می دهد. این مطالعه بیشتر نشان می‌دهد که چگونه این کابالیست‌ها مدت‌هاست به‌عنوان محققین پیشگام در خود انسان عمل کرده‌اند.
روانپریشی یا تجربه عرفانی مذهبی؟ یک پارادایم جدید با تکیه بر روانشناسی و الهیات اصلاح شده
نویسنده:
Susan L. DeHoff
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب پارادایم جدیدی برای تمایز تجارب مذهبی روان پریشی و عرفانی ارائه می کند. سوزان ال. دی هاف به منظور کشف چگونگی تمایز کشیش های پروتستان چنین رویدادهایی را از الهیات اصلاح شده، نظریه روانشناختی و تحقیقات کیفی قوی استخراج می کند. او پس از گفت‌وگوی میان صداهای چند رشته‌ای، پارادایم جدیدی را با توجه به شباهت‌ها، تفاوت‌ها و همپوشانی احتمالی تجارب مذهبی روان‌پریشی و عرفانی ارائه می‌کند.
ادراک خدا: معرفت‌شناسی تجربه دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William P. Alston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویلیام پی آلستون در این گزارش روشن و تحریک‌آمیز از معرفت‌شناسی تجربه دینی استدلال می‌کند که ادراک خدا - اصطلاح او برای آگاهی تجربی مستقیم از خدا - سهم عمده‌ای در زمینه‌های اعتقاد دینی دارد. آلستون با بررسی انواع تجارب مستقیم گزارش شده از خدا، نشان می دهد که یک شخص را می توان در داشتن باورهای خاصی در مورد خدا بر اساس تجربه عرفانی توجیه کرد.
  • تعداد رکورد ها : 319