مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
آیین‌های اسلامی اسلام در آسیا اسلام در آفریقا اسلام در آمریکا اسلام در اروپا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 17
کتاب راهنمای ادیان ابراهیمی آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Silverstein , Adam J. , Stroumsa , Guy G. , Blidstein , Moshe B.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب راهنمای ادیان ابراهیمی آکسفورد شامل مطالعات معتبر و در عین حال قابل دسترس در مورد موضوعات مختلفی است که در مقایسه با یهودیت، مسیحیت، و اسلام، و همچنین با تعاملات بین پیروان این ادیان در طول تاریخ سروکار دارند. مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی قرن هاست که انجام شده است. اغلب اوقات، این مطالعات منعکس کننده یک رویکرد جدلی به جای یک رویکرد کلی به موضوع بود. از قرن نوزدهم، مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی نه به صورت فشرده و نه سیستماتیک دنبال نشده است و اخیراً است که مطالعه تطبیقی ​​یهودیت، مسیحیت و اسلام مورد توجه جدی تری قرار گرفته است. این جلد به پیدایش و توسعه مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی کمک می کند، رشته ای که اکنون در مراحل شکل گیری خود است. این کتاب شامل دیدگاه‌های انتقادی و حمایتی درباره مفهوم ادیان ابراهیمی و بحث‌هایی درباره نقش شخصیت ابراهیم در این ادیان است. این شامل 32 مقاله، توسط برجسته ترین دانشمندان در زمینه، در مورد تعاملات تاریخی بین جوامع ابراهیمی است. در مورد کتاب مقدس و تفسیر آنها; درباره مفاهیم تاریخ دینی؛ در موضوعات و شاخه های مختلف اندیشه دینی، مانند توحید و عرفان; در مورد مناسک نماز، طهارت و تقدس، در مورد عشق در ادیان سه گانه و در مورد بنیادگرایی. این جلد با سه پایان نوشته شده توسط سه شخصیت تأثیرگذار در جوامع مسیحی، یهودی و مسلمان به پایان می رسد تا دیدگاه گسترده تری در مورد مطالعه تطبیقی ​​ادیان ابراهیمی ارائه دهد. این اثر نوآورانه، خوانندگان را با چالش ها و پاداش های مطالعه این سه دین با هم آشنا می کند.
حوزه عمومی: مدرنیته لیبرال، آیین کاتولیک، اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Armando Salvatore (آرماندو سالواتوره)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب کاوشی تئوری، تطبیقی ​​و تاریخی در مفهوم حوزه عمومی در سنت های غربی و اسلامی است. ظهور حوزه عمومی مدرن را در زمینه تاریخی و نظری گسترده‌تری نسبت به تحلیل‌های معمولی نشان می‌دهد. این اثر شجره نامه های متقاطع را دنبال می کند که مرزهای متعارف بین سنت و مدرنیته و به ویژه بین جهان غرب و اسلام را در بر می گیرد. این رویکرد دیدگاه‌های تکاملی و دریافتی از حوزه عمومی را به عنوان میراث انحصاری فرهنگ‌های سیاسی غرب متزلزل می‌کند. حوزه عمومی در نهایت به عنوان یک پلت فرم پیچیده برای پرورش مدرن گفتمان های فرهنگی متنوع، رقابتی و در عین حال متقاطع، دوباره در نظر گرفته می شود.
نظریه الهام لفظی املایی و مقایسه آن در مسیحیت کاتولیک و تشیع
نویسنده:
پدیدآور: ابوالحسن پورقربانی؛ استاد راهنما: محراب صادق‌نیا؛ استاد مشاور: حمید بخشنده
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نحوه ارتباط خدا با انسان از دیر باز، یکی از موضوعات چالش برانگیز همه ادیان بوده است. ادیان به بیان های مختلف این ارتباط را تشریح کرده اند. در میان همه ادیان، ادیان ابراهیمی این ارتباط را به گونه خاصی بیان کرده اند که لازمه آن پدیده وحی و الهام است. در دو دین اسلام و مسیحیت، خداوند از طریق وحی و الهام، پیام ها و دستورات و هر آنچه که برای هدایت انسان ها لازم بوده را به پیامبران و نویسندگان کتاب مقدس ابلاغ می کند. در هر دو دین اسلام و مسیحیت این مسئله به صورت جدی مورد بحث متکلمان و الاهی دانان واقع شده و هر کدام از این ادیان هم تعابیر مختلفی از مسئله وحی و الهام دارند. این تحقیق تلاش کرده است یکی از نظریات در این باره را، که در اسلام به آن "نظریه وحی لفظی" و در مسیحیت "نظریه الهام املایی" می گویند، را مورد بررسی و مطالعه قرار دهد. این نظریه ها بیان می کنند که قرآن و کتاب مقدس از طرف خداست و پیامبران یا نویسندگان آن، هیچ دخالتی در به وجود آمدن آنها نداشته اند و نویسندگان آنها تنها هر آنچه را خداوند گفته است، نوشته اند. همچنین در این تحقیق، مشابهتی که گمان می رود بین این دو نظریه در دو سنت تشیع و کاتولیک وجود داشته باشد، مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
سخنرانی شوخ طبعی در اسلام
سخنران:
محمود فرجامی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
خاندان ابراهیم: تفاسیر یهودی، مسیحی و اسلامی
نویسنده:
کارول باخوس: by Carol Bakhos (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
آمریکا: انتشارات دانشگاه هاروارد: Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «ادیان ابراهیمی» به عنوان راهی برای اشاره به یهودیت، مسیحیت و اسلام، در محافل علمی و جهان شناسی رایج شده است. کارول باخوس از کنوانسیون عقب نشینی می کند تا بپرسد: ابراهیمی در مورد این سه دین چیست؟ او ارجاعات به یهودیت و اسلام را به عنوان ادیان خواهر و برادر به چالش می کشد و نسبت به پذیرش غیرانتقادی این اصطلاح هشدار می دهد.
درسگفتار قهر و مهر
مدرس:
امیرحسین ترکاشوند
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کارگاه امیرحسین ترکاشوند (پژوهشگر قرآن و متون دینی) با موضوع «خوانش قهر آمیز و خوانش رحمانی یا مهر بنیان از اسلام» تحت عنوان «قهر و مهر» در مهرماه ۱۳۹۸ در مشهد برگزار شد. فایل‌های صوتی جلسات در ادامه قابل دریافت است.
  • تعداد رکورد ها : 17