مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
اسلام در آسیای جنوبی اسلام در آسیای میانه اسلام در جنوب شرق آسیا اسلام در چین اسلام در شبه قاره هند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
پاکستان در تقاطع دینامیک داخلی و فشارهای خارجی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christophe Jaffrelot
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در پاکستان در تقاطع، دانشمندان برجسته بین‌المللی، سیاست و اقتصاد پاکستان و چالش‌های پیش روی رهبران غیرنظامی و نظامی این کشور را در عرصه داخلی و دیپلماتیک ارزیابی می‌کنند. مشارکت‌کنندگان نحوه مدیریت دولت با تهدیدات داخلی، تنش‌های بین غیرنظامیان و ارتش، استراتژی‌های احزاب سیاسی، اصلاحات پلیس و اجرای قانون، روند فعالیت‌های قضایی، افزایش درگیری‌های مرزی، چالش‌های اقتصادی، درگیری‌های مالی با قدرت‌های خارجی، و روابط دیپلماتیک را بررسی می‌کنند. با هند، چین، ایران، عربستان سعودی، افغانستان و ایالات متحده آمریکا. علاوه بر درگیری‌های قومی در بلوچستان و کراچی، خشونت‌های تروریستی در پاکستان در پاسخ به مداخله نظامی تحت رهبری آمریکا در افغانستان و مناطق قبیله‌ای تحت اداره فدرال با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و همچنین عملیات ارتش پاکستان در منطقه پشتون‌ها، باعث شده است. به سطح بی سابقه ای رسید. اجماع فزاینده ای در میان رهبران ایالت ها وجود دارد که تهدیدهای اصلی امنیتی کشور ممکن است نه از هند بلکه ناشی از درگیری های داخلی مارپیچ آن باشد، اگرچه این درک ممکن است به اندازه کافی ارتش پاکستان را از هدف قرار دادن بزرگترین همسایه کشور منصرف نکند. بنابراین، این حجم برای درک تأثیر متقابل پیچیده نیروهای داخلی و خارجی که مسیر اخیر کشور را پیچیده می کند، حیاتی است.
پارادوکس پاکستان: بی ثباتی و انعطاف پذیری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christophe Jaffrelot, Cynthia Schoch
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پاکستان به عنوان آفرینش مسلمانان نخبه اردو زبان متولد شد که به دنبال اداره کشوری بودند که تسلط خود را حفظ کند. جناح پس از گردآوری رهبران غیر اردو زبان در اطراف خود، تعریف واحدی از دولت ملی جدید را تحمیل کرد که تنوع زبانی را از بین برد. این تمرکز - که با تهدید هند "توجیه می شود" - باعث تقویت نیروهای گریز از مرکز شد که منجر به جدایی طلبی بنگالی در سال 1971 و جدایی طلبی های بلوچ و مهاجری امروز شد. تمركز قدرت در دست تشكيلات هنجار بود و در حالي كه استبداد تحت حكومت نظامي به اوج خود رسيد، دموكراسي نتوانست اصلاحات را آغاز كند و حكومت قانون در بهترين حالت در زمان ذوالفقار بوتو و بعدها نواز شريف شکننده بود. در حالی که جناح و ایوب خان دین را یک نشانگر فرهنگی می دانستند، از زمان آنها اسلام گرایان به تدریج پیروز شدند. آنها از حمایت ژنرال ضیا بهره مند شدند، در حالی که دیگران، از جمله گروه های فرقه ای، از مبارزه خود علیه تشکیلات برای جلب بی حقوقی ها سود جستند. امروز، پاکستان با چالش‌های وجودی از درگیری‌های قومی گرفته تا اسلام‌گرایی، دو منبع بی‌ثباتی مواجه است که به سلطه نخبگان بازمی‌گردد. اما ایستادگی کشور و مردم آن، عزم قوه قضائیه و اشاراتی به اصلاحات در ارتش ممکن است فصل جدید و پایدارتری را در تاریخ آن بگشاید.
ارتباطات پان‌اسلامی: شبکه های فراملی بین آسیای جنوبی و خلیج فارس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jaffrelot, Christophe; Louër, Laurence
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جنوب آسیا منطقه ای است که بیشترین جمعیت مسلمان در آن زندگی می کنند. در جریان پروسه اسلامی‌سازی که در قرن هشتم آغاز شد، تمدن هندواسلامی متمایز ایجاد کرد که در امپراتوری مغول به اوج خود رسید. این تمدن ضمن سخن گفتن به مراکز قدرت اسلام در خلیج فارس از جمله مکه و مدینه، انواع اسلام خود را بر اساس تصوف پرورش داده است. در طول 50 سال گذشته، روابط پان اسلامی بین این دو منطقه تشدید شده است. این جلد با گردآوری برخی از بهترین متخصصان در این زمینه، این شبکه‌های ایدئولوژیک، آموزشی و معنوی را که به دلیل استراتژی‌های سیاسی، جریان‌های مهاجرت و ارتباطات افزایش یافته است، بررسی می‌کند.
هویت، تضاد و سیاست در ترکیه، ایران و پاکستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gilles Dorronsoro (editor), Olivier Grojean (editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نشانگرهای هویت قومی و مذهبی با طبقه و جنسیت به عنوان اصولی که سازماندهی و طبقه بندی زندگی روزمره را شکل می دهند رقابت می کنند. اما چگونه تعارضات مبتنی بر هویت یک فرد تغییر و بازتعریف می شود؟ هویت شکل خاصی از سرمایه اجتماعی است، از این رو زمینه هایی که در آن وجود دارد هویت‌های چندگانه لزوماً با یک سلسله مراتب، با تفاوت‌ها و از این رو با درجه خاصی از خصومت به دست می‌آیند. دست اندرکاران این کتاب، دگرگونی سریع سلسله مراتب هویتی را که بر ایران، پاکستان و ترکیه تأثیر می گذارد، که نشانه ای از شکستگی های سیاسی، اجتماعی-اقتصادی است، بررسی می کنند. دگرگونی و رژیم های جدید سوژه سازی. آنها بر نقش دولت در سازماندهی دسترسی به منابع تمرکز می کنند، به طوری که نهادهای آن اغلب هدف اصلی مطالبات هستند، نه گروه های اجتماعی رقیب. چنین زمینه‌هایی کارآفرینان اقدام جمعی را قادر می‌سازد تا از هویت بهره‌برداری کنند اختلافاتی که به نوبه خود به آنها کمک می کند تا مقیاس بسیج خود را گسترش دهند و درگیری های محلی و ملی را همسو کنند. نویسندگان همچنین بررسی می‌کنند که چگونه خشونت مبتنی بر هویت ممکن است در زمینه‌های خاص خود مختار باشد، و در خدمت اصلی اقدام جمعی و تغییر روابط بین جوامع باشد.
انقلاب بی پایان: افغانستان، 1979 تا کنون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gilles Dorronsoro (ژیل دورونسورو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ژیل دورونسورو پس از سفر و تحقیق در افغانستان از سال 1988، درکی غنی و ظریف از تاریخ و مردم این کشور ایجاد کرده است. او در کتاب «انقلاب بی پایان» از تجربیات دست اول گسترده خود استفاده می کند تا عوامل سیاسی، تاریخی، اقتصادی و قومی را که آینده افغانستان را تحت تأثیر قرار می دهند، بررسی کند. او استدلال می‌کند که خوش‌بینی ایالات متحده در مورد افغانستان پس از مداخله غرب و انتخابات اخیر، از شکاف‌هایی که همچنان این کشور را تعریف می‌کند، قدردانی نمی‌کند. دورونسورو در حالی که «عامل قومی» را که اغلب در سیاست افغانستان به‌ویژه تسلط پشتون‌ها به آن اشاره می‌شود دست کم نمی‌گیرد، استدلال می‌کند که طبقه و رقابت برای اشتغال و تحصیل از عوامل کلیدی در تبیین گذشته نزدیک کشور است. دهه 1990 شاهد پیروزی مراجع دینی (علما) و به حاشیه رانده شدن نخبگان سنتی بود. با مداخله ائتلاف در سال 2001 و پس از آن برکناری طالبان تحت سلطه علما، نخبگان تحصیل کرده دوباره به قدرت بازگشتند. با این حال، همانطور که دورونسورو استدلال می کند، وصله کردن کشور از طریق اتحادهای قومی کوتاه مدت و تقسیم جدید غنائم تنها باعث تداوم شکاف ها در جامعه می شود. دورونسورو می گوید که جنگ داخلی افغانستان ادامه خواهد داشت و شاید در طول زمان بدتر شود. (بهار 2006)
  • تعداد رکورد ها : 5