مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
صوفیان مدرن و دولت: سیاست اسلام در جنوب آسیا و فراتر از آن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Katherine Pratt Ewing, Rosemary R. Corbett
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
اسلام و سیاست در اندونزی: حزب ماسیومی بین دموکراسی و ادغام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Remy Madinier
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
National University of Singapore Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: حزب معصومی که از سال 1945 تا 1960 در اندونزی فعال بود، جسورانه ترین تلاش تا به امروز برای آشتی دادن اسلام و دموکراسی است. معصومی چشم‌اندازی از جامعه و حکومت ارائه کرد که متکی به کاربرد تحت اللفظی آموزه‌های اسلامی نبود، بلکه الهام‌گرفته از ارزش‌های اسلام بود. سیاست های معتدلی را تعیین کرد که هم برای غرب مطلوب بود و هم نسبت به سایر جوامع مذهبی در اندونزی مدارا کرد. اگرچه این حزب گام های مهمی در جهت توسعه دموکراسی مسلمان برداشت، اما دستاوردهای آن با این وجود نامطمئن بود: در نهایت در سال 1960 به دلیل مقاومت در برابر لغزش سوکارنو به سوی استبداد غیرقانونی اعلام شد و امتناع رژیم سوهارتو از بازگرداندن حزب، رهبران آن را ناامید و به حاشیه رانده کرد. . بسیاری از آن رهبران متعاقباً به شکلی از اسلام موسوم به انتگرالیسم روی آوردند، دکترینی رادیکال که انعکاس برخی از ویژگی‌های انتگرالیسم کاتولیک قرن 19 بود، که به ظهور نئوبنیادگرایی مسلمان در اندونزی کمک کرد. این کتاب حزب معصومی را از ریشه‌هایش در رفرمیسم مسلمان اوایل قرن بیستم تا میراث معاصرش بررسی می‌کند و دیدگاهی درباره اسلام سیاسی ارائه می‌کند که جایگزینی برای مدل گسترده‌تر مطالعه‌شده اسلام خاورمیانه ارائه می‌کند. تجربه حزب چیزهای زیادی را در مورد خط ظریف جداسازی شکل معتدل اسلام که به روی دموکراسی و درجه خاصی از سکولاریزاسیون از نوعی ناسازگاری مذهبی که می‌تواند همزیستی فرقه‌ای کشور را تهدید کند، به ما می‌آموزد.
اسلام مدنی: مسلمانان و دموکراتیک شدن در اندونزی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert W. Hefner
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اسلام مدنی داستان اسلام و دموکراتیک شدن در اندونزی، بزرگترین ملت مسلمان جهان را روایت می کند. با به چالش کشیدن کلیشه های اسلام به عنوان مخالف دموکراسی، این مطالعه در مورد شجاعت و اصلاحات در مواجهه با ترور دولتی، امکاناتی را برای دموکراسی در جهان اسلام و فراتر از آن مطرح می کند. اندونزی دموکراتیک در اوایل دهه 1950 و با سوابق غنی برای مدارا و مدنیت، تسلیم خشونت شد. در سال 1965، احزاب مسلمان به قتل عام نیم میلیون کمونیست کشیده شدند. پس از این خونریزی، یک رژیم نظم نوین به قدرت رسید که نیروهای دموکراتیک را سرکوب کرد و کنترل های دیکتاتوری را که برای چندین دهه ادامه داشت، برقرار کرد. با این حال، از میان این گرداب خشونت، که توسط دولت سرکوب شد و توسط مسلمانان محافظه‌کار محکوم شد، یک جنبش دموکراسی اسلامی پدید آمد، تقویت شد و نقش اصلی را در سرنگونی رژیم سوهارتو در سال 1998 ایفا کرد. در سال 1999، عبدالرحمن وحید رهبر مسلمانان به عنوان رئیس جمهور یک دولت اصلاح طلب و غیرنظامی انتخاب شد. رابرت هفنر در توضیح چگونگی این دستاورد، بر اهمیت نهادهای مدنی و مدنیت عمومی تأکید می کند، اما استدلال می کند که نه دموکراسی و نه جامعه مدنی بدون یک دولت متمدن امکان پذیر نیست. او در برابر تصویری که از اسلام به‌عنوان ذاتاً ضدکثرت‌گرا و غیردموکراتیک به تصویر می‌کشد، نشان می‌دهد که جنبش اصلاحات اسلامی اندونزی هدف یک دولت اسلامی را رد کرد، حمایت مذهبی مذهبی را بسیج کرد، حقوق زنان را ترویج کرد و از آرمان‌های دموکراتیک دفاع کرد. این کار به‌طور گسترده میان رشته‌ای و به موقع، آگاهی ما را از تکثرگرایی ضروری دموکراسی افزایش می‌دهد و اندونزی را در مرکز تلاش‌های ما برای درک اینکه چه چیزی باعث کارکرد دموکراسی می‌شود، قرار می‌دهد.
  • تعداد رکورد ها : 3