مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
زمان‌یابی برای خدا - بررسی رابطه خدا با زمان از طریق متافیزیک تجسد [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Emily Grace Paul: امیلی گریس پل
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این پایان نامه، من از متافیزیک تجسم به عنوان دریچه ای برای بررسی چگونگی ارتباط یک خدای مسیحی با زمان استفاده می کنم. بخش‌های (i) - (iii) به نوبه خود با جنبه یا عنصر خاصی از تجسم سروکار دارند. هر بخش بررسی می‌کند که آیا و چگونه یک خدای بی‌زمان (زمانی) و یک خدای موقتی، به ترتیب می‌توانند آن عنصر تجسمی خاص را توضیح دهند. این عناصر عبارتند از «تجسد» پسر خدا. پسر متجسد کاملاً الهی، کاملاً انسانی و یک شخص است. و جلال پسر من استدلال می کنم که یک خدای موقت با هر سه جنبه مهم تجسم سازگار است. به طور مشابه، اگر خدا زمانمند باشد، استدلال می‌کنم که اگرچه می‌توانیم به طور بالقوه «تجسد» پسر را معنا کنیم، نمی‌توانیم دو عنصر دیگر تجسم را توضیح دهیم. بخش (IV) از این تعهدات تجسمی یک گام به عقب برمی‌دارد، و بحث‌هایی را درباره ماهیت زمان در نظر می‌گیرد: بحث رابطه‌گرایی در مقابل ماهیت‌گرایی، و بحث زمان پرتنش در مقابل زمان بی‌تنش. من استدلال می‌کنم که در بحث‌های قبلی، زمان ماهوی تقریباً منحصراً فرض شده است، و در عوض تفسیر زمان به‌عنوان رابطه‌ای برای پیشبرد بحث امیدوارکننده به نظر می‌رسد، زیرا حسی جدید و منسجم از موقتی بودن الهی به ما می‌دهد. در مورد بحث زمان پرتنش در مقابل زمان بی تنش، من استدلال می کنم که زمانگرایان تمایل دارند که زمان خود را بی زمان فرض کنند. و زمان گرایان که متشنج است. من به این فکر می کنم که اگر این جفت های سنتی را با هم عوض کنیم، رابطه خدا با زمان چگونه ممکن است به نظر برسد. من استدلال می‌کنم که خدای بی‌زمان که خارج از زمان متشنج وجود دارد، کاملاً غیرقابل دفاع است، اما خدای موقتی که در زمان بی‌زمان وجود دارد، کاملاً منسجم است. این استدلال من را در بخش‌های (i) - (iii) تقویت می‌کند، زیرا به تنهای زمان‌گرا این آزادی را می‌دهد که بین زمان تنش‌دار و بی‌تنش انتخاب کند، در حالی که زمان‌گرایان فقط زمان بی‌تنشی برای کار کردن دارند.
الوهیت و انسانیت: تجدید نظر در تجسد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Oliver D. Crisp
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آموزه تجسم در قلب مسیحیت نهفته است. اما این ایده که «خدا در مسیح بود» به موضوعی بسیار مورد بحث در الهیات مدرن تبدیل شده است. الیور کریسپ به شش موضوع کلیدی در تجسم می پردازد و از نسخه ای قوی از این دکترین، مطابق با مسیح شناسی کلاسیک دفاع می کند. او پریکورزیس یا نفوذ متقابل را با اشاره به تجسم و تثلیث بررسی می کند. کریسپ در دو فصل به ماهیت انسانی مسیح می پردازد و سپس استدلالی را علیه این دیدگاه که در میان برخی از الهیدانان معاصر رایج است، ارائه می دهد که مسیح دارای طبیعت انسانی سقوط کرده است. او مفهوم کنوزیس الهی یا خود تهی شدن را در نظر می‌گیرد و مسیح‌شناسی غیرمجسم را با تمرکز بر کار جان هیک مورد بحث قرار می‌دهد. این دیدگاه انکار می کند که مسیح خدای مجسم است و او را در درجه اول یک نمونه اخلاقی برای تقلید می داند. کریسپ این روایت جایگزین از ماهیت مسیح شناسی را رد می کند.
اشخاص: انسانی و الهی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter van Inwagen , Dean Zimmerman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clarendon Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ماهیت افراد موضوعی همیشگی بحث در فلسفه است که در حال حاضر از چیزی شبیه به احیاء برخوردار است. در این مجلد برای اولین بار بحث های متافیزیکی در مورد ماهیت انسان ها همراه با بحث های مرتبط در فلسفه دین و کلام آورده شده است. پانزده مقاله نوشته شده ویژه دیدگاه‌های ایده‌آلیستی، دوگانه‌گرایانه و ماتریالیستی درباره افراد را بررسی می‌کنند، مفاهیم خاص مسیحی را از ارزش تجسم مورد بحث قرار می‌دهند و به چهار موضوع اصلی در الهیات فلسفی می‌پردازند: تجسم، معاد، گناه اصلی و تثلیث.
شهود و خداگونگی در عرفان مسیحیت شرقی
نویسنده:
سید نادر محمدزاده
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی,
چکیده :
در کلیسای ارتدکس هدف عارف مسیحی از سلوک، شهود و رسیدن به مرتبه خداگونگی است. در هنگام شهود، قوا و تجلیات خدا برای سالک، مشهود و در عین حال ذات خدا، نامشهود و وصف ناشدنی است. از این رو، در الاهیات کلیسای ارتدکس خدا به دو صورت نور و تاریکی نمادپردازی شده است. آموزه خداگونگی، به معنای رسیدن به شباهت الاهی و دریافت موهبت تشبه به خدا و اتحاد الاهی، نقطه محوری الاهیات و عرفان مذهب ارتدکس است که با آموزه نجات مرتبط است؛ در اینجا نیز تشبه با خداوند یعنی تشبه با قوای الاهی نه با ذات الاهی. در خداگونگی به طور همزمان فیض خداوند و اراده سالک مشارکت دارند.
صفحات :
از صفحه 67 تا 90
  • تعداد رکورد ها : 4