مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
آموزه‌ها‌ی مسیحی(دامنه ادیان پیشرفته) آیین‌های مسیحی(دامنه ادیان پیشرفته) ارمنی (دین مسیحیت از ادیان پیشرفته) فرقه‌های مسیحی(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت آسیا(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت آغازین(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت آفریقایی- آمریکایی(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت اروپا(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت استرالیا(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت افریقا(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت تبشیری(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت در امریکای لاتین(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت در ایران(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت در بریتانیا(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت در چین(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت در ژاپن(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت در کانادا(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت شرقی(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت قبطی(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت نسطوری(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت نوین(دامنه ادیان پیشرفته) مسیحیت هندی(دامنه ادیان پیشرفته)
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
تاثیر فیلون بر عهد جدید
نویسنده:
رضا گندمی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی ,
چکیده :
فیلون اسکندرانی یا یهودی حدود بیست سال قبل از میلاد به دنیا آمد و حدود چهل و پنج سال پس از میلاد از دنیا رفت. او زمان حیات خود، میان یهودیان موقعیت ممتازی داشت به گونه‌ای که در نزاعی که میان یهودیان و حکومت وابسته به رم درگرفت، او در جایگاه سفیر یهودیان به دربار رم عزیمت کرد. فیلون یکی از متفکران بنام دوره افلاطونی میانه است که تاثیر عمیقی بر متفکران ادیان سامی بر جای گذاشت. بسیاری از مسائلی که بعدها از سوی متفکران ادیان ابراهیمی مطرح شد، نخستین بار فیلون آن را ارائه کرده است. ولفسن، مورخ امریکایی تاریخ فلسفه، تفکر غالب و حاکم بر قرن اول تا قرن هفدهم ادیان ابراهیمی را تفکر دینی یا فیلونی خوانده است. در این مقاله کوشیده شده تاثیر دیدگاه محوری فیلون یعنی لوگوس بر مسیحیت بررسی شود.
صفحات :
از صفحه 129 تا 146
بررسی علل توحید مصاحف در عصر عثمان
نویسنده:
داود سلیمانی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه تهران,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
یا دقت در آراء و نظریات علماء علوم قرآنی، این نظریه که علت اساسی توحید مصاحف در عصر عثمان، اختلاف قراآت رایج در عهد وی بوده است، بیش از هر مطلبی به چشم می خورد. به عقیده نگارنده با رجوع به مصادیق ذکر شده در اختلاف قراآت – که در منابع به فراوانی از آن یاد شده – و با توجه به تعاریف مصطلح قرائت و قراآت، می توان نظریه رایج را، قابل نقد و بررسی دانست؛ بنابراین باید ریشه های اختلاف قراآت را بار دیگر مورد بررسی قرار داد و عوامل اساسی اختلاف را از عوامل فرعی بازشناخت، و سپس با تطبیق مفهوم و معنای قرائت بر عوامل مذکور، دریافت که آیا می توان آن عوامل را مصداقی از اختلاف در قرائت دانست تا موجبی برای توحید مصاحف باشد یا نه؟
صفحات :
از صفحه 25 تا 38
جلوه های دین در آثار جبران خلیل جبران
نویسنده:
مصطفی کمال جو
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه تهران,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
هر که اندک آشنایی با جبران خلیل جبران و آثار وی داشته باشد، می داند که او از جانب کلیساهای وقت لبنان متهم به بی دینی شده است. اما همین جبران متهم به بی دینی زیباترین کتابها را درباره مسیح (ع) و دین وی نوشته است. زندگی کردن در کنار مسلمانان لبنان، مسیحیان آمریکا، و یهودیان فرانسه اثری از این دینها در ذهن او باقی گذاشت. وی به همه ادیان به دیده احترام می نگریست و خواهان تسامح دینی بود و از تعصب دینی روی می گرداند. جبران معتقد بود که دین حقیقی در سینه مردم جای دارد، به همین خاطر به کشیشانی که دین را وسیله تسلط بر دیگران قرار داده بودند، حمله کرد و در حمله متقابل کشیشان نیز او را به کفر متهم نمودند. او به مسیح (ع)، محمد (ص) و علی (ع)، به دیده احترام می نگرد و در آثارش رگه هایی از کلام بزرگان و کتب آسمانی دیگر ادیان وجود دارد.
صفحات :
از صفحه 133 تا 147
طائفة الموحدين من المسيحيين عبر القرون
نویسنده:
احمد عبدالوهاب
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مکتبة وهبة,
چکیده :
کتاب «طائفة الموحدين من المسيحيين عبر القرون» نوشته احمد عبدالوهاب است. این کتاب گروه موحدین، از مسیحیان در گذر قرون است. در فصل اول کتاب که مقدمه تاریخی است به مطالبی چون شوراي نیقیه و صور و وقايع بعد از درگذشت قسطنطين امپراطور رومی مسیحی اشاره شده است. فصل دوم کتاب موحدین در قرون اخیر است و در آن به وضعیت مسیحیان در اروپا و امریکا اشاره کرده است و در فصل آخر نیز به اسلام و مسیحیت پرداخته است.
تصویر مبهم حضرت عیسی در عهد جدید
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مجله مکتب وحی نبوی,
چکیده :
اناجیا در ارتباط با حضرت عیسی و مریم سخن گفته اند. تصویری که این اناجیل بر اساس عهد عتیق درباره حضرت عیسی ارائه کرده اند از اختلاف و تضاد برخوردارند. در باره اصل تولدکه آیا حضرت مریم باکره بوده یا شوهری به نام یوسف نجار داشته و نیز نسب حضرت عیسی که آیا به داوود می رسد یا لاوی ابهام هایی وجود دارد که سعی شده حضرت عیسی را پسرخدا و موعود آخرین بنی اسرائل معرفی نمایند.
صفحات :
از صفحه 131 تا 146