مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
الهیات اعتدالی الهیات پویشی
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 506
علیه مسیحیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter J. Leithart (پیتر جیمز لیتهارت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Canon Press & Book Service,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه یک مسیحی محافظه کار - یک وزیر منصوب شده با ریش - می تواند نه تنها با مسیحیت، بلکه با الهیات، مقدسات و اخلاق نیز مخالف باشد؟ با این حال، این موضعی است که پیتر لیتهارت در این «بریکولاژ الهیاتی» تحریک آمیز اتخاذ می کند. لیتهارت به دنبال بازنگری در مفاهیم انجیلی فرهنگ، کلیسا و دولت، مجموعه‌ای از مقالات کوتاه، قصارها و تمثیل‌ها را ارائه می‌کند که دوگانگی‌های کنونی را که هم بر تفکر مسیحی و هم غیر مسیحی در مورد کلیسا و دولت، سکولار و مذهبی حاکم است، به چالش می‌کشد. اما استدلال او به صرف "ضد" بودن محدود نمی شود. لیتهارت چشم انداز بسیار بزرگ تری از جامعه مسیحی را آشکار می کند که با داستان ها، نمادها، آیین ها و قوانین یک جامعه تجدید شده - شهر خدا - تعریف می شود.
تصور مجدد الهی: مقابله با واکنش متقابل علیه الهیات فمینیستی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Laurel C. Schneider (لورل سی اشنایدر)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Pilgrim Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فمینیسم مذهبی در بن بست است. از یک سو، مطالبات آن برای شمولیت الهیاتی در آموزه های سنتی مسیحی پشتیبانی چندانی نمی یابد. از سوی دیگر، پرستندگان فمینیست مدعی تجارب قوی‌تر از الوهیت هستند که به زبان و تصاویر جدید آن‌ها برای الوهیت جوهره می‌بخشد. در همین حال، واکنش های منفی علیه الهیدانان فمینیست و رهبران جنبش های معنوی فمینیستی به وجود آمده است. با این ادعا که انبوهی از تصاویر الهی نمی تواند همه افشای خداوند باشد، کسانی که این اتهام را رهبری می کنند، اتهامات بدعت، بت پرستی و خود بزرگ بینی را مطرح کرده اند.
برابری، آزادی، و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Trigg (راجر تریگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا آزادی مذهبی به دنبال برابری و غیرقانونی کردن تبعیض محدود شده است؟ آیا تلاش کافی برای انطباق با کسانی که وجدان دینی دارند انجام می شود؟ همه حقوق مهم هستند، اما گاهی حق اجرای باورهای دینی به طور فزاینده ای در قوانین کشورهای مختلف پس از پیگیری سایر اولویت های اجتماعی در جایگاه دوم قرار می گیرد. حق آزادی عقیده و ابراز عقیده در تمامی منشورهای حقوق بشر نوشته شده است. در ایالات متحده گاهی اوقات آزادی مذهبی به عنوان "اولین آزادی" دیده می شود. با این حال، به طور فزاینده‌ای در بسیاری از حوزه‌های قضایی در اروپا و آمریکای شمالی، آزادی مذهبی می‌تواند به راحتی توسط حقوق دیگر «تخفیف» شود. راجر تریگ به مفروضاتی نگاه می‌کند که در پس تبعیت آزادی مذهبی از دیگر دغدغه‌های اجتماعی، به‌ویژه پیگیری برابری نهفته است. او نمونه هایی از کشورهای مختلف غربی از فرسایش مداوم آزادی مذهب را بیان می کند. حمایت از آزادی عبادت اغلب کافی تلقی می‌شود و اعمال مذهبی از باورهایی که الهام‌بخش آنهاست جدا می‌شوند. دین به‌طور کلی، و مسیحیت به‌طور خاص، که پایه‌ای برای باورهای ما در مورد کرامت انسانی و حقوق بشر است، بسیار دور از آن، اغلب به‌عنوان تهدید و منبع درگیری تلقی می‌شود که به هر قیمتی قابل کنترل است. چالش این است که آیا آزادی می‌تواند برای مدت طولانی حفظ شود، در صورتی که حق اولیه انسان برای آزادی عقیده و عمل مذهبی به‌عنوان بی‌اهمیت نادیده گرفته شود، بدون هیچ تلاشی برای ارائه هیچ گونه سازگاری معقولی. با توجه به نقش محوری دین در زندگی بشر، محدودیت های بی مورد در بیان آن، تهاجم به خود آزادی انسان است.
دین در زندگی عمومی: آیا ایمان باید خصوصی شود؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Trigg (راجر تریگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دین تا کجا می تواند در حوزه عمومی نقش داشته باشد، یا باید فقط یک موضوع خصوصی باشد؟ راجر تریگ این سوال را در چارچوب جوامع کثرت‌گرای امروزی بررسی می‌کند، جایی که بسیاری از باورهای مختلف برای جلب توجه فریاد می‌زنند. آیا باید تنوع را جشن بگیریم یا مسائل مربوط به حقیقت در خطر است؟ به ویژه، آیا می توانیم عشق خود را به آزادی حفظ کنیم و در عین حال آن را از ریشه های مذهبی جدا کنیم؟ در جوامعی که در آن عقاید متضاد زیادی وجود دارد، جایگاه دین یک موضوع سیاسی فزاینده است. آیا باید از همه ادیان به طور یکسان در صحن علنی استقبال کرد؟ ترجیح دادن یک دین بر دین دیگر ممکن است به نظر ناتوانی در رفتار یکسان با همه شهروندان باشد، اما برای شهروندان بسیاری از کشورها میراث مسیحی آنها در شیوه زندگی آنها بافته شده است. چه موضوع ازدواج همجنس گرایان باشد، چه حق دختران دانش آموز فرانسوی برای پوشیدن روسری اسلامی، یا صرفاً نمایش عمومی درختان کریسمس، همه جوامع باید رویکردی ثابت برای نفوذ عمومی دین داشته باشند.
قانون و دین در زندگی عمومی: بحث معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nadirsyah Hosen , Richard Mohr
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با توجه به محوریت مذهب در منازعات در سراسر جهان، و در بحث های اجتماعی، اخلاقی و ژئوپلیتیکی، نگاهی به موقع به روابط بین قانون و دین دارد. دین تا چه اندازه می تواند در نظام های حقوقی سکولار نقش داشته باشد؟ مردم با ادیان مختلف چگونه با قوانین سکولار و همچنین قوانین مذهبی خود با موفقیت زندگی می کنند؟ آیا آزادی مذهب محدودیت هایی دارد؟ این پرسش‌ها به بحث‌های قانونی و بحث‌های گسترده‌تر پیرامون سکولاریسم، چندفرهنگ‌گرایی، مهاجرت، اسکان و امنیت مربوط می‌شوند. این کتاب در گرد هم آوردن دانشمندان برجسته و رهبران دینی محترم برای بررسی جنبه‌های حقوقی، نظری، تاریخی و مذهبی مهم‌ترین مسائل اجتماعی عصر ما بی‌نظیر است. نویسندگان در پرداختن به نگرانی‌های یکدیگر، دسترسی به مخاطبان بین‌رشته‌ای و غیرتخصصی را تضمین می‌کنند: محققان و دانشجویان در علوم اجتماعی، حقوق بشر، الهیات و حقوق، و همچنین مخاطبان گسترده‌تری که در امور اجتماعی، سیاسی و مذهبی مشغولند. پنج فصل از سیزده فصل کتاب به مسائل خاص معاصر در استرالیا می پردازد، یکی از کشورهای مختلف از نظر قومیتی در جهان و یکی از پیشگامان سیاست های چندفرهنگی. استرالیا یک سایت آشکار برای مطالعات معاصر در دنیایی است که از مهاجرت و تروریسم می ترسد. فصول دیگر به مسائل سیاسی، حقوقی و اخلاقی با اهمیت جهانی می پردازد. در پایان، ویراستاران افزایش گفت‌وگو با ادیان و بین آن‌ها را پیشنهاد می‌کنند. قانون ممکن است با دفاع از تبادل آزاد عقاید دینی، داوری در مورد اختلافات بر سر آنها، یا با ترویج جامعه مدنی که مذاکره می کند، به جای دعوا، در چنین گفت وگویی مداخله کند یا هدایت کند.
دین و دیپلماسی عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip Seib (eds.) (فیلیپ سیب)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اختلاط دین و دیپلماسی عمومی می تواند نتایج متزلزلی به همراه داشته باشد، اما در دنیایی که انتشار و نفوذ باورهای دینی با فناوری های جدید ارتباطی افزایش می یابد، مذهب عامل بسیاری از مسائل سیاست خارجی است و باید به آن پرداخت. ایمان چنان بخش قدرتمندی از زندگی بسیاری از مردم است که اگر می‌خواهیم در میان مردمی که می‌خواهند به آنها برسند، طنین‌اندازی معناداری داشته باشند، باید در تلاش‌های دیپلماسی عمومی گنجانده شود. این کتاب به موضوعات کلیدی ایمان در دنیایی که به طور فزاینده ای مرتبط و مذهبی است می پردازد و درک بهتری از نقش دین در دیپلماسی عمومی ایفا می کند.
کی یرکگور به عنوان متفکر دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David J. Gouwens
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دیوید گوونز با استفاده نوآورانه از آثار مذهبی و فلسفی کی یرکگارد، اندیشه دینی و الهیات او را با تمرکز بر طبیعت انسان، مسیح و شاگردی مسیحی بررسی می کند. او دغدغه های اصلی کی یرکگور به عنوان یک متفکر دینی و رفتار او با «مسیحی شدن» را مورد بحث قرار می دهد و با تفسیر مرسوم اندیشه دینی او به عنوان خصوصی گرا و غیراجتماعی مقابله می کند. به نظر می رسد که ایده های کی یرکگور پایان «مدرنیته» را پیش بینی می کند، در حالی که در مرکز سنت مسیحی قرار دارد.
الهیات دالیت پس از فلسفه قاره‌ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Y.T. Vinayaraj (auth.) (وای. تی. وینایاراج)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب که غرق در سنت‌های نظریه پسااستعماری و فلسفه قاره‌ای است، به پرسش‌های اساسی درباره خدا و الهیات در جهان پسااستعماری می‌پردازد. یعنی Y.T.وینایاراج می‌پرسد آیا فلسفه‌های قاره‌ای خدا و «دیگری» می‌توانند به مبارزاتی که مستلزم درد و رنج بشر در زمینه پسااستعماری است، توجه کنند؟ این جلد پیشنهادی سازنده برای الهیات دالیت از خدای درونی یا خدای غیرقابل قبولی ارائه می دهد که از لوکایاتا، معرفت شناسی ماتریالیستی هندی بیرون می آید. وینایاراج با درگیر شدن با فیلسوفان ماندگار پسا قاره ای مانند ژیل دلوز، جورجیو آگامبن، کاترین مالابو و ژان لوک نانسی، ایده الهیات دالیت از خدا و بدن را در زمینه پسا قاره ای بررسی می کند. این کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه می‌توان الهیات دالیت خدا را بدون توشه فلسفی مسیحی استعلایی وجود داشت. این مطالعه با یک فراخوان روشن از الهیات مسیحی هندی به پایان می رسد تا به سمت درونیتی که از نظر محتوا سیاسی و چنددوکسیک است، چرخش کند.
لویناس و الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Purcell (مایکل پورسل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: امانوئل لویناس در زمینه فلسفه، پدیدارشناسی و دین مشارکت قابل توجهی داشت. او که مفسر کلیدی هوسرل بود، بر اهمیت نگرش به افراد دیگر در هر نظام فلسفی تأکید کرد. برای لویناس، سوژه بودن به معنای بر عهده گرفتن مسئولیت دیگران و همچنین خود است. او اخلاق را زیربنای تمام فلسفه های دیگر می دانست، اما بعداً اذعان کرد که می تواند پایه ای برای الهیات نیز باشد. مایکل پورسل مضامین اساسی اندیشه لویناس و راه‌هایی را که می‌توان آن‌ها را در الهیات بنیادی و عملی، و مطالعه پدیده دین به کار برد، ترسیم می‌کند.
دیدگاه ابن‌رشد و هگل در مورد: رابطه فلسفه و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Catarina Belo (کاترینا بلو)
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با مقایسه مواضع ابن رشد و هگل در مورد رابطه بین فلسفه و دین، رابطه بین ایمان و عقل را در یک بافت اسلامی قرون وسطایی و یک بافت مسیحی مدرن بررسی می کند. بلو از طریق تحلیلی عمیق از دیدگاه‌های آوروس و هگل در مورد زبان و روش فلسفی و دینی، بینش‌های جدیدی را در مورد دیدگاه‌های آن‌ها درباره رابطه دانش فلسفی و معرفت دینی ارائه می‌کند. بلو علاوه بر بحث در مورد شباهت ها و تفاوت های مواضع آنها، آثار خاصی را بررسی می کند که هنوز توسط تحقیقات مدرن مورد تجزیه و تحلیل قرار نگرفته اند.
  • تعداد رکورد ها : 506