مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
الهیات اعتدالی الهیات پویشی
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 506
دولف ته ولده در کتاب دکترین خدا تعامل روش و محتوا را در سه روایت تاریخی مهم از آموزه خدا بررسی می کند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Constantine R Campbell, Constantine R Campbell, Michael J Thate, Kevin J Vanhoozer
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Mohr Siebeck ,
الهیات مسیحی در آسیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sebastian C. H. Kim
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اکثر مسیحیان جهان اکنون در خارج از اروپا و آمریکای شمالی زندگی می کنند و مسیحیت جهانی به طور فزاینده ای متنوع می شود. علاقه به تاریخ و الهیات کلیساها در زمینه های غیر غربی به سرعت در حال افزایش است زیرا کلیساهای «دنیای قدیم» با این واقعیت جدید روبرو می شوند. این کتاب بر چگونگی شکل‌گیری الاهیات مسیحی آسیایی از تعامل جوامع مسیحی با جوامع اطراف و چگونگی ارتباط آنها با زمینه‌های تاریخی خاص که از آن بیرون آمده‌اند، متمرکز است. مشخص شده است که متمایز بودن مسیحیت آسیایی نتیجه برخورد با چالش های مختلف تاریخی است. سوالات مطرح شده عبارتند از: • مسیحیت آسیایی چگونه با محیط های اجتماعی-فرهنگی، مذهبی و سیاسی محلی ارتباط دارد؟ • چه چیزی در مورد توسعه تاریخی الهیات آسیایی متمایز است؟ • الاهیات آسیایی چگونه به بحث های الهیاتی معاصر در مسیحیت جهانی کمک کرده اند؟
مفهوم خدا از نظر چارلز هارتشورن: پاسخ های فلسفی و الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
S. Sia (اِس سیا)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نوشته‌های قابل توجه چارلز هارتشورن در اندیشه‌های دینی و فلسفی متعارف تأثیرگذار بوده است. او نه تنها به عنوان نماینده زنده برجسته تفکر فرآیندی و همچنین یک مفسر بسیار محترم وایتهد در نظر گرفته می شود، بلکه خود را به عنوان یک متفکر اصیل و خلاق در نوع خود تثبیت کرده است. ادبیات مربوط به فلسفه او به سرعت در حال افزایش است. اندیشه و تأثیر او نیز موضوع تعدادی از همایش ها و گردهمایی های علما بوده است. یکی از برجسته‌ترین کمک‌های هارتشورن به فیلسوف و الهیات معاصر، مفهوم او از خدا است. او در نوشته‌های خود تصمیم گرفته است "ایده خدا را به گونه‌ای تنظیم کند که ارزش دینی آن حفظ شود، شاید افزایش یابد، و در عین حال از تناقضاتی که به نظر می‌رسد جدایی ناپذیر از ایده که معمولاً تعریف می‌شود، پرهیز کند." نتیجه تلاش‌های او توسعه مفهوم «خدای دوقطبی» بوده است (تا آنجا که محمول‌های متافیزیکی متضاد مانند نسبی/مطلق، احتمالی/ضروری، متناهی/نامتناهی و غیره برای خداوند قابل اطلاق می‌باشند، اگرچه همیشه مورد تأیید قرار می‌گیرند.به نحوی برجسته). از آنجایی که او این مفهوم را در گفتگوی نزدیک با خداباوری کلاسیک توضیح داده است، از آن به عنوان «نئوکلاسیک» نیز یاد می کند. به دلیل تأکید او بر واقعیت تغییر و تبدیل شدن در متافیزیک خود (که خدا را نمونه اصلی اصول متافیزیکی می داند)، اصطلاح «فرایند» نیز برای توصیف مفهوم او از خدا به کار رفته است.
خدا، ابدیت و ماهیت زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alan G. Padgett (آلن جی. پاجت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تحلیل و بحثی کامل از ماهیت زمان و ابدیت با تمرکز بر بی زمانی خداوند. پس از بررسی دو نظریه زمان در پرتو علم و فلسفه مدرن، پجت برای مفهوم «فرایندی» زمان استدلال می‌کند. آموزه سنتی بی زمانی مطلق الهی با فعل خداوند در جهان ناسازگار است، اگر دیدگاه فرآیندی زمان صادق باشد. پس از بررسی تاریخی و کتاب مقدسی دکترین ابدیت، پجت هر دو نظریه "ابدیت" و "بی زمان" را رد می کند و به دنبال دفاع از این شهود است که خدا از زمان فراتر می رود. او برای دیدگاه سوم و میانجی استدلال می کند: خدا به نوعی موقتی است، اما زمینه زمان، پروردگار زمان، و «نسبتاً» بی زمان است.
الهیات زندگی عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles T. Mathewes (چارلز تی. ماتیوز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: واشنگتن چه ربطی به اورشلیم دارد؟ در بحث های خشمگین در مورد رابطه بین دین و سیاست، هیچ کس مزایا و چالش های مذهبی مشارکت عمومی برای مؤمنان مسیحی را بررسی نکرده است - تا کنون. این کتاب از مشارکت مؤمنان مسیحی در زندگی عمومی کثرت‌گرای معاصر نه از منظر برخی «عمومی» بی‌طرف، بلکه از دیدگاه خاص ایمان مسیحی دفاع می‌کند و استدلال می‌کند که چنین مشارکتی هم زندگی عمومی و هم ایمان خود شهروندان مسیحی را غنی می‌کند. به این ترتیب، نه «الهیات عمومی»، بلکه «الهیات زندگی عمومی» را ارائه می‌کند و وعده و خطرات مشارکت عمومی مسیحی را تحلیل می‌کند، ماهیت تعهد مدنی و نقد نبوی و رابطه ایمان عاشقانه با یک لیبرال را مورد بحث قرار می‌دهد. سیاست عدالت این کتاب از نظر الهیات غنی، از نظر فلسفی دقیق، از نظر سیاسی، تاریخی و جامعه شناختی آگاهانه، بحث معاصر درباره «دین و زندگی عمومی» را به روش‌های اساسی پیش می‌برد.
معلولیت و الهیات مسیحی: تجسم محدودیت ها و امکانات سازنده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Deborah Beth Creamer
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: توجه به تجسم و اهمیت دینی اجسام یکی از مهم ترین تحولات الهیات معاصر است. با این حال، در این میان، تجارب ناتوانی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. این کتاب با تمرکز بر سه جایگزین اصلی، به بررسی احتمالات مربوط به درگیری الهیاتی با معلولیت می‌پردازد: به چالش کشیدن مدل‌های الهیاتی موجود برای تعامل با بدن معلول، در نظر گرفتن احتمالات برای الهیات رهایی ناتوانی، و کاوش گزینه‌های الهیات جدید بر اساس درک غیرمعجب بودن محدودیت‌های انسانی. دیدگاه کلی این کتاب این است که محدودیت ها جنبه اجتناب ناپذیر انسان بودن هستند، واقعیتی که اغلب به نظر می رسد فراموش یا انکار می کنیم. با این حال، نه تنها همه انسان‌ها محدودیت‌هایی را تجربه می‌کنند، بیشتر ما محدودیت‌هایی را نیز تجربه می‌کنیم که در مقطعی از زندگی‌مان به شکل ناتوانی در می‌آیند. به این ترتیب، ناتوانی "عادی" تر از غیر معلولیت است. اگر چنین تجربیاتی را جدی بگیریم و از تقلیل آنها به مصادیق صرف رنج خودداری کنیم، بینش هایی را کشف می کنیم که وقتی بدن کامل یا عمومی را به عنوان نقطه شروع تأملات الهیاتی در نظر بگیریم، از بین می روند. در حالی که کاربردهای احتمالی این بینش بسیار گسترده است، این اثر بر دو حوزه مورد علاقه خاص متمرکز است: انسان‌شناسی الهیات و استعاره‌های خدا. این پروژه الهیات را به چالش می کشد تا تنوع انکارناپذیر تجسم انسان را در نظر بگیرد. همچنین با ارائه جایگزینی برای مدل‌های غالب پزشکی و اقلیت‌ها، که هر دوی آنها تنوع کامل تجارب ناتوانی را به رسمیت نمی‌شناسند، کار قبلی مربوط به معلولیت را غنی‌تر می‌کند. مهمتر از همه، این پروژه تصاویر و امکانات جدیدی را برای ساخت الهیات ارائه می دهد که به طور مناسب و خلاقانه به تنوع در تجسم انسان توجه می کند.
مسیح و فرهنگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Ward (گراهام وارد)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Blackwell Pub,
چکیده :
ترجمه فارسی: این اثر توسط گراهام وارد، یکی از متفکرترین الاهیات نسل خود، شامل 9 مطالعه مرتبط با هم درباره بازنمایی مسیح است. وارد برگرفته از منابع متنوعی مانند عهد جدید و فلسفه قاره ای قرن بیستم، الهیات تجسمی اصلی خود را توسعه می دهد. از کاوش او در مقوله های معاصر مانند بدن، جنسیت، میل، سیاست و امر متعالی، مسیح شناسی پدید می آید که هم ریشه در تفسیر کتاب مقدس دارد و هم به مسائل فرهنگی امروزی مربوط می شود. و چشم اندازی از امکانات زندگی با جهت گیری به سمت خیر، درست، زیبا و عادل ظاهر می شود.
الهیات رهایی بخش پس از پایان تاریخ: امتناع از توقف رنج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Bell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دانیل بل تأثیر مقاومت مسیحیان در برابر سرمایه داری در آمریکای لاتین و پیامدهای بحث های الهیاتی را که از این موضوع برخاسته است، ارزیابی می کند. او از نظریه انتقادی پست مدرن برای بررسی سرمایه داری، تأثیر آن بر میل انسانی و پاسخ کلیسا به آن، در گزارشی کامل از ظهور، شکست و چشم اندازهای آینده الهیات رهایی بخش آمریکای لاتین استفاده می کند.
برای دوستانم که ایمان دارند و آنان که ایمان نمی آورند: دانش طبیعی درباره خداوند و نیروی محرکه عقل در آرای هنری دلوباک، یک ارزیابی مجدد
نویسنده:
Philip James Moller
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش بازنگری در جایگاه و اهمیت نور طبیعی عقل بشری در دستیابی به معرفت خداوند بر اساس اندیشه هانری دو لوباک است. در ادبیات الهیات انگلیسی زبان در اواخر قرن بیستم، اجماع قابل توجهی پدید آمده است که متن مشهور دو لوباک، سورناچرل (1946) به طور ضمنی هرگونه وضعیتی را برای شناخت طبیعی خدا پیش از فعالیت فیض آفریده شده مجاز نمی داند. تز حاضر به روشی مربوط می شود که در آن توضیح دو لوباک از بحث «طبیعت ناب» با نگرانی فراگیرتر از «الهیات طبیعی» مرتبط بود. و اینکه - با توجه به دیدگاه الهیات محوری دو لوباک و شواهد واقعی در کل آثار او - اجماع ظاهری در مورد پیامدهای Surnaturel ممکن است پابرجا نباشد. این مطالعه به دنبال روشن کردن و درک مجدد وظیفه الهیات طبیعی است که دی لوباک بر عهده گرفت، با این استدلال که این پروژه، حتی فراتر از علاقه او به رابطه طبیعت- فیض، مورد علاقه زندگی همیشگی او بود. نگرش متافیزیکی که در اینجا به نمایش گذاشته می شود، فضای داخلی آثار الهیاتی گسترده تر او را سازمان می دهد. الاهیات طبیعی دی لوباک از زمان انتشارش عمیقاً دچار سوء تفاهم شده است، و علاوه بر این، این سوء تفاهم ممکن است نزدیک‌ترین دلیل برای سرزنش دو لوباک توسط یسوعی‌ها در سال 1950 باشد، که به نوبه خود باعث تداوم این تصور غلط شد. کار روشنگری حاضر با تجزیه و تحلیل دقیق و ارزیابی مجدد نوشته های اولیه د لوباک و آثار او در مورد معرفت طبیعی خدا (Connaissance و Chemins) و همچنین با ارجاع به آرشیو تاریخی یسوعیان تا به حال دیده نشده در رم ادامه می یابد. به منظور ترسیم مسیر کامل اندیشه دو لوباک، تا نشان دهد که نمی توان گفت که او تمایز کلاسیک تومیست بین الهیات طبیعی و وحی را از بین می برد. این مطالعه با ارزیابی موفقیت اندیشه دو لوباک با توجه به بحث‌های فلسفه دین معاصر به پایان می‌رسد و این پرسش را مطرح می‌کند که تا چه حد ممکن است الهیات طبیعی او امروز مرتبط باشد. پایان نامه ارائه شده برای درجه دکتری فلسفه در دانشکده الهیات
ظهور خداوند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jean-Yves Lacoste (ژان ایو لاکوست)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نه مقاله در «ظهور خدا» در مرز سیال فلسفه و الهیات قرار دارند و مسیری را دنبال می‌کنند که از بحث‌های فلسفی مدرن کلاسیک تجربه به برخی موضوعات برجسته در پدیدارشناسی معاصر منتهی می‌شود. پس از کاوش مقدماتی در متن کلاسیک کی یرکگور که مرز بین فلسفه و الهیات را در بر می گیرد، خواننده با گزارش هوسرل از ادراک آشنا می شود، با نشان دادن آن که حوزه پدیده ها گسترده تر از موجودات محسوس است و به پدیده هایی اجازه می دهد که در درجه اول خود را به ادراک می دهند. احساس. سپس نظریه کاهش هوسرل مورد نقد قرار می گیرد که پدیده هایی را که کاملاً در برابر کاهش مقاوم هستند شناسایی می کند. بخشنامه ژان پل دوم درباره ایمان و عقل، رد انتقادی تلاش آن برای ایجاد مرز بین طبیعی و ماوراء طبیعی را برمی انگیزد، نویسنده در جای خود تاکید می کند که عشق نشانه متمایز شناخت خدا است. این مضمون در بحثی درباره هستی و زمان هایدگر ادامه می یابد، جایی که اشاره ای گذرا به پاسکال باعث بازجویی از «آتئیسم روش شناختی» اثر می شود، که به نظر می رسد فضایی بیش از آنچه به نظر می رسد برای عشق به الهی باقی می گذارد. سه فصل بعدی به موضوعات پیش بینی، هدیه و هویت خود، همه جنبه های کاوش در یک موضوع واحد، رابطه تجربه حال با گذشت زمان و به ویژه با آینده می پردازد. فصل آخر آن موضوع را همراه با موضوع عشق و معرفت در خدمت تحقیقی در مورد چگونگی ارتباط الهیات به عنوان یک کار فکری با عمل عبادت قرار می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 506