مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
الهیات اعتدالی الهیات پویشی
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 502
الهیات برای حقوق بین الملل
نویسنده:
Esther D. Reed
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
چکیده :
چکیده ماشینی : در حالی که الهیات مسیحی با مسائل مربوط به رابطه کلیسا و دولت، قوانین الهی و انسانی آشناست، توجه کمی به مسائل حقوق بین الملل شده است. استر دی. رید یک تعامل سیستماتیک با مسائل معاصر حقوق بین الملل و ارتباط آن با الهیات مدرن ارائه می دهد. رید موضوعات متعددی را مورد بحث قرار می‌دهد، از جمله: چالش‌های مربوط به تفکر کلاسیک جنگ عادلانه از جنگ‌های به اصطلاح نسل چهارم، مردم و ملت در چارچوب مشیت الهی، اخلاق مرزهای سرزمینی و نظامی‌سازی مداخله انسانی. رید با بحث در مورد متون منتخب کتاب مقدس کمک می کند تا مسائل حقوق بین الملل در دستور کار الهیات، اخلاق و استدلال اخلاقی مسیحی بالاتر رود.
الهیات و دیالکتیک غیریت: در مورد قرائت بونهوفر و آدورنو
نویسنده:
Wayne W. Floyd
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University Press of America ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب از الهیات اولیه دیتریش بونهوفر، الهی‌دان پروتستان و تئودور ویزنگروند آدورنو، فیلسوف یهودی، به عنوان فرصتی برای تأمل استفاده می‌کند. نویسنده تاملی در سبک آنها انجام می دهد و بنابراین به گفتگوهای فلسفی- کلامی معاصر کمک می کند. این مطالعه آینده الهیات دیالکتیکی را به عنوان شکلی از تفکر غیرهویت بررسی می کند که پذیرای اولویت معرفتی، اجتماعی و اخلاقی «دیگری» است.
نقاب زدایی از الهیات متدیستی
نویسنده:
Marsh, Clive
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum ,
الهیات و فلسفه قاره ای معاصر: مرکزیت یک دیالکتیک منفی
نویسنده:
Colby Dickinson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield International ,
چکیده :
چکیده ماشینی : هدف این کتاب این است که فلسفه مدرن قاره‌ای، به‌ویژه حوزه‌های فرعی پدیدارشناسی، اگزیستانسیالیسم، هرمنوتیک، ساختارشکنی، نظریه انتقادی و تبارشناسی را با حوزه الهیات معاصر وارد گفتگو کند. کولبی دیکنسون روشی را نشان می دهد که در آن دیالکتیک منفی یا نفی نفی ممکن است به ما کمک کند تا مرزهای نازک (یا وجود ندارد) بین فلسفه و الهیات قاره ای را درک کنیم، زیرا متفکران برجسته هر دو حوزه با ورود خود به عصر جدید دست و پنجه نرم می کنند. . با رو به زوال جایگاه «مقدس» در حوزه عمومی، ما باید بیش از هر زمان دیگری به چگونگی بازگشت فلسفه قاره‌ای به ریشه‌های کلامی مشخص توجه کنیم. دیکنسون از طریق نقشه‌برداری تبارشناسی فیلسوفان قاره‌ای قرن بیستم، ریشه‌های همیشه حاضر یهودی-مسیحی تفکر فلسفی مدرن غرب را برجسته می‌کند. مقوله های متضاد مانند ماندگاری/استعلایی، تناهی/بی نهایت، جهانی/جزئی، موضوع/ابژه در مرکز آثار متفکرانی چون آگامبن، ماریون، واتیمو، لویناس، لاتور، کاپوتو و آدورنو قرار دارند. این کتاب استدلال می‌کند که استفاده از یک دیالکتیک منفی به ما امکان می‌دهد از تثبیت ظاهری با دوگانگی‌های موجود در آن حوزه‌ها فراتر برویم و شروع به اجرای مجدد فلسفه و الهیات کنیم.
معرفی الهیات فمینیستی آسیایی
نویسنده:
Kwok, Pui-lan
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Sheffield Academic Press ,
الهیات بدون مرز: برخوردهای ارتدکس شرقی و سنت غربی
نویسنده:
Carnegie Samuel Calian
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Westminster John Knox Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : در این کتاب، کارنگی ساموئل کالیان، که در سنت شرقی تعمید یافت و پروتستانی را پرورش داد، گفتگو و تبادل بیشتر بین مسیحیان شرق و غرب را ترویج می‌کند. او به دنبال آگاه ساختن مسیحیان از تنوع ایمان است و پیشنهادات و بینش هایی را برای این منظور ارائه می دهد.
پیوریتن‌ها و جبر: فیض در الهیات پروتستان انگلیسی، 1525-1695
نویسنده:
Wallace
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of North Carolina Press ,
نشانه ها و شگفتی ها: الهیات پس از مدرنیته
نویسنده:
Ellen Armour
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : به ما گفته می‌شود پایان مدرنیته روش‌های آشنای دانستن، انجام دادن و بودن را بی‌ثبات می‌کند، اما آیا باید از این تغییرات بترسیم یا آن را جشن بگیریم؟ چهار رویداد مهم (و تصاویر نمادینی که آن‌ها را نشان می‌دهند) این سؤال را تسریع می‌کنند: تقدیس اسقف اسقفی همجنس‌گرا، ژن رابینسون، بدرفتاری با زندانیان در زندان ابوغریب، سیاسی کردن مرگ تری شیاوو، و واکنش فاجعه‌بار به طوفان. کاترینا الن تی آرمور با استفاده از میشل فوکو و با استفاده از منابع در تئوری فرهنگ بصری و تاریخ عکاسی، اضطراب‌ها، اشتیاق و پویایی‌های قدرتی را که در بازنمایی عکاسی و استقبال عمومی از این رویدادها وجود دارد را بررسی می‌کند. این پدیده‌ها با هم، گسست‌های خیرخواهانه و بدخواهانه مدرنیته را آشکار می‌کنند و شکستگی‌ها و شکاف‌های سیستمی را آشکار می‌کنند که پایان آن را، چه خوب و چه بد، نشان می‌دهند. در پاسخ به این نشانه‌ها و شگفتی‌ها، آرمور زمینه‌ای را برای الهیات و فلسفه‌ای از زندگی می‌سازد که مناسب‌تر با زمان (پسا) مدرن ما باشد: فلسفه‌ای که در برابر آسیب‌پذیری‌هایی که مدرنیته به دنبال رد کردن آن‌ها بوده است و بهتر ما را قادر می‌سازد تا مسائل اخلاقی را بررسی کنیم. ما اکنون با آن روبرو هستیم. الن تی. آرمور، ای. رودز و لئونا بی. کارپنتر، دانشیار الهیات در مدرسه الهیات واندربیلت است. او نویسنده ساختارشکنی، الهیات فمینیستی، و مسئله تفاوت: براندازی شکاف نژادی/جنسیتی و هم‌نویس، با سوزان سنت ویل، کتاب استنادات بدنی: جودیت باتلر و مذهب است.
ریکور و الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dan R. Stiver (دن آر استیور)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T&T Clark / Bloomsbury,
انواع الهیات پنطیکاستی: روش، نظام، روح
نویسنده:
Stephenson, Christopher A.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : "کریستوفر ا. استفنسون در اولین مطالعه انتقادی از متکلمان اصلی پنطیکاستی، چهار مقوله اصلی را برای طبقه بندی روش شناسی الهیات پنطیکاستی در الهیات سیستماتیک/سازنده ایجاد می کند. این چهار دسته بر اساس ترتیب متون کتاب مقدس، رابطه بین الهیات و معنویت مسیحی، آموزه مربوط به ملکوت خدا، و پنوماتولوژی به عنوان مبنایی برای الهیات فلسفی و بنیادی استفنسون هر نوع روش شناختی را تجزیه و تحلیل می کند و همچنین سهم اصلی خود را ارائه می دهد که برای رابطه متقابل بین معنویت پنطیکاستی و دکترینی که از الگوی lex پیروی می کند استدلال می کند. orandi، lex credendi، از شام خداوند برای نشان دادن این رابطه متقابل استفاده می کند." -- برگشت ادامه مطلب...
  • تعداد رکورد ها : 502