مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 39
کتابچه راهنمای پالگریو: زندگی پس از مرگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Yujin Nagasawa , Benjamin Matheson (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب راهنمای منحصر به فرد، یک نمای کلی پیچیده و علمی از پیشرفته ترین افکار در مورد ایده زندگی پس از مرگ ارائه می دهد. پوشش جامع آن تفکر تاریخی، مذهبی، فلسفی و علمی را در بر می گیرد. کتاب راهنمای زندگی پس از مرگ پالگریو که با مروری بر تفکر باستانی درباره این موضوع شروع می‌شود، به تفصیل انسجام فلسفی مفاهیم سنتی اصلی ماهیت زندگی پس از مرگ از جمله بهشت، جهنم، برزخ و تولد دوباره را بررسی می‌کند. علاوه بر این (و شکستن مفاهیم سنتی) جدیدترین پیشرفت های هیجان انگیز - مدل های دیجیتال - را نیز بررسی می کند. بخش‌های بعدی شامل تجزیه و تحلیل گزارش‌های متافیزیکی مختلف است که ممکن است زندگی پس از مرگ را معنا کند (از جمله دوگانگی ماده، دوگانگی نوظهور و ماتریالیسم) و علم تجربیات نزدیک به مرگ و همچنین پیوندهای بین روان‌شناسی انسان و نگرش ما به زندگی پس از مرگ.
درباره زندگی پس از مرگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jung Karl Gustav (کارل گوستاو یونگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آنچه در مورد آخرت و زندگی پس از مرگ باید بگویم، تماماً شامل خاطرات، تصاویری است که در آن زندگی کرده‌ام و افکاری که مرا به خود مشغول کرده‌اند. این خاطرات به نوعی زیربنای آثار من نیز هستند. زیرا این دومی اساساً چیزی نیست جز تلاش هایی که همیشه تجدید شده اند تا پاسخی به این پرسش در مورد تأثیر متقابل «اینجا» و «آخرت» بدهند. با این حال من هرگز به صراحت در مورد زندگی پس از مرگ ننوشته ام. زیرا در آن صورت باید ایده‌هایم را مستند می‌کردم، و هیچ راهی برای انجام آن ندارم. به هر حال من می خواهم اکنون ایده های خود را بیان کنم. حتی در حال حاضر نیز نمی توانم چیزی جز داستان گویی – «اسطوره سازی» انجام دهم. شاید برای به دست آوردن آزادی لازم برای صحبت در مورد آن، باید به مرگ نزدیک بود. اینطور نیست که ای کاش یک زندگی پس از مرگ داشتیم. در واقع، من ترجیح می دهم چنین ایده هایی را پرورش ندهم. با این حال، باید بگویم، تا حقایق را به واقعیت بدهم، که، بدون اینکه بخواهم و هیچ کاری در مورد آن انجام دهم، افکاری با این طبیعت در درون من حرکت می کنند. من نمی توانم بگویم که این افکار درست یا نادرست هستند، اما می دانم که وجود دارند و می توان آنها را آشکار کرد، اگر از روی تعصب آنها را سرکوب نکنم. تعصب پدیده کامل زندگی روانی را فلج و جریحه دار می کند. و من اطلاعات کمی در مورد زندگی روانی دارم که احساس کنم می توانم آن را با دانش برتر تنظیم کنم. عقل گرایی انتقادی ظاهراً، همراه با بسیاری از تصورات اسطوره ای دیگر، ایده زندگی پس از مرگ را حذف کرده است. این فقط می تواند اتفاق بیفتد زیرا امروزه بیشتر مردم خود را تقریباً منحصراً با آگاهی خود می شناسند و تصور می کنند که آنها فقط همان چیزی هستند که در مورد خود می دانند. با این حال، هر کسی که حتی کمی روانشناسی داشته باشد، می تواند ببیند که این دانش چقدر محدود است. عقل گرایی و دکترینیریسم بیماری زمان ماست. آنها وانمود می کنند که همه پاسخ ها را دارند. اما هنوز چیزهای زیادی کشف خواهد شد که دیدگاه محدود کنونی ما آن را غیرممکن رد می کرد. مفاهیم ما از مکان و زمان فقط اعتبار تقریبی دارند و بنابراین میدان وسیعی برای انحرافات جزئی و عمده وجود دارد. با توجه به همه اینها، من به اسطوره های عجیب و غریب روان گوش می دهم و به رویدادهای متنوعی که برایم پیش می آید نگاهی دقیق می اندازم، صرف نظر از اینکه با فرضیه های نظری من مطابقت دارند یا نه.
چرا برنامه تلویزیونی «زندگی پس از زندگی» وجاهت دینی ندارد؟
نویسنده:
رضا غلامی
نوع منبع :
مقاله , مقالات روزنامه‌ای
منابع دیجیتالی :
زندگی پس از زندگی زیر ذره بین نقد: دومین نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه «زندگی پس از زندگی» با حضور استاد غلامرضا فیاضی و حجت الاسلام والمسلمین برنجکار
نویسنده:
محمد رسول صفری
نوع منبع :
مقاله , مقالات روزنامه‌ای , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
خبرگزاری حوزه,
چکیده :
علمای ما بسیاری از این حقایق را دیده اند، ولی بیان نمی کردند. یکی از اساتید ما که حالات خاصی داشت از بیان آن امتناع می کرد، زیرا این کار را خطرناک می دانست، چون ممکن است انسان به جای خدا، انسان ها را دور خود جمع کند.
در نکوهش پرداختن به جزئیات عوالم پس از مرگ؛ چرا نباید برنامه «زندگی پس از زندگی» را ببینیم؟
نویسنده:
مرتضی اوحدی
نوع منبع :
مقاله , مقالات روزنامه‌ای
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایکنا: خبرگزاری قرآن,
چکیده :
زندگی پس از زندگی برنامه‌ای با محوریت بازتاب جزئیات عوالم پس از مرگ است که توانسته بر این پایه مخاطبان بسیاری را هم پای تلویزیون بکشاند اما به‌نظر می‌رسد رویکرد برنامه نسبت چندانی با رویکرد قرآن ندارد؛ چه، قرآن از عوالم دیگر به اجمال سخن گفته و سازندگان این برنامه در پی پرداختن تفصیلی به مسئله هستند.
حیات برزخی
عنوان :
نویسنده:
عبدالعلی موحدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه فرهنگی هنری امامت اهل بیت,
چکیده :
این نوشتار، مجموعه مباحثی در مورد حیات برزخی است و راهنمایی برای جویندگان حقیقت و سلاحی کارآمد در دفاع از حریم اهل بیت می باشد. همچنین حاصل مباحثه ها و گفت و گوهایی است که تحت اشراف دکتر علیرضا رحیمیان و آقای حجت الاسلام شیخ صادق فائق می باشد.
سفر فی عالم الموت والبرزخ
نویسنده:
شبر الفقیه
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دار المحجه البیضاء,
چکیده :
ماذا بعد الموت؟ هذا ما سعى الكاتب إلى مناقشته وبيانه وذلك من خلال دراسة تحليلية مقارنة في ضوء المنهج العلمي والكلامي والروائي . الكتاب مقسم إلى أربعة فصول كالتالي: الفصل الأول يتحدث عن إثبات الحياة بعد الموت وعن كون المعاد فكرة لا غبار عليها. الفصل الثاني يتحدث عن المعاد من المنظور العلمي ويناقش الشبهات المطروحة حول المعاد. الفصل الثالث يتحدث عن عالم البرزخ. الفصل الرابع يتحدث مشاهد وأحداث يوم القيامة.
منازل الآخرة
نویسنده:
عبدالله الجوادی الآملی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالوسیله,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
بررسی امکان جاودانگی فردی از منظر ویلیام جیمز با تکیه بر آرای یوجین فونتینل
نویسنده:
عبدالرسول کشفی، ثریا کرمی
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پرديس فارابی دانشگاه تهران,
چکیده :
در این مقاله به بررسی دیدگاه یوجین فونتینل در زمینۀ جاودانگی فردی می پردازیم. او با استفاده از روش تجربی و پراگماتیستی ویلیام جیمز و پروردن نظریۀ میدانی او و ایده های روانشناسانه اش دربارۀ ""خود""، دیدگاه خاصی برای امکان وجود زندگی پس از مرگ ارائه کرده است. از نظر ایشان با استفاده از آرای جیمز، درون جهانی که پوینده و دارای رابطه محسوب می شود، می توان فناناپذیری را تصور کرد. اعتقاد به جاودانگی موضوعی جدا از زندگی ما در این جهان نیست، بلکه از زندگی این جهانی ما نیرو می گیرد. منظور فونتینل، ارائۀ نظریه ای معقول درباره جاودانگی فردی است که منطقاً ناسازگار نباشد. بنابراین نظریۀ فونتینل در زمینۀ جاودانگی از این جنبه اهمیت دارد که بدون داشتن دیدگاهی دوگانه انگارانه و بدون اینکه پای از دایره تجربه بیرون نهد، زندگی پس از مرگ را توجیه و به این ترتیب دیدگاه تجربه گرایان را در مخالفت با جاودانگی فردی متزلزل کرده است.
صفحات :
از صفحه 61 تا 86
  • تعداد رکورد ها : 39