مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
فلسفه و دین در گفتگوهای افلاطون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrea Nightingale (آندریا نایتینگل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در یونان باستان، فیلسوفان ایده‌های جدید و خیره‌کننده‌ای در مورد الوهیت ایجاد کردند و از چاه عمیق شعر، اسطوره، و آداب دینی استفاده کردند، حتی زمانی که برای ساختن ایده‌های الهیاتی جدید تلاش کردند. آندره نایتینگل استدلال می کند که افلاطون در این فرهنگ سهیم بوده و گفتارها و شیوه های دینی یونانی خاص را برای ارائه فلسفه متافیزیکی خود به کار می گیرد. به ویژه، او از مفهوم یونانی تجلی الهی - خدایی که برای انسان ها ظاهر می شود - استفاده می کند تا ادعا کند که اشکال الوهیت خود را به صورت تجلی به فیلسوف نشان می دهند، در نتیجه روح انسان با تأمل در این صورت ها و کیهان الهی می شود. نایتینگل همچنین بحث مفصلی از اسرار الئوسینی و اسرار ارفی ارائه می دهد و نشان می دهد که چگونه این ادیان اسرارآمیز بر تفکر افلاطون تأثیر گذاشته اند. این کتاب چالشی قوی در برابر این ایده که افلاطون یک متفکر سکولار است ارائه می دهد.
دین هستی: زهد در فلسفه از کی یرکگور تا سارتر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Noreen Khawaja (نورین خواجه)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Chicago Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دین موجودات یک بحث قدیمی درباره یک سوال مهم است: اگزیستانسیالیسم چیست؟ نورین خواجه استدلال می کند که در قلب اگزیستانسیالیسم، داستانی درباره آزمایش سکولار با سنت های مسیحیت اروپایی است. این کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه یک زهد کاملاً پروتستانی پایه‌ای برای آرمان اصلی اگزیستانسیالیستی، اصالت شخصی است، که در رویکردهایی از نظریه دینی کی یرکگور در مورد خود تا پدیدارشناسی هایدگر از زندگی روزمره تا مأموریت جهانی سارتر در اومانیسم الحادی منعکس شده است. او استدلال می‌کند که از طریق این سه فیلسوف، ما مشاهده می‌کنیم که چگونه هنجارهای زاهدانه یکی از قوی‌ترین روش‌های تفکر قرن بیستم درباره هویت و تفاوت را شکل داده است - این ایده که خود «واقعی» به سادگی داده نمی‌شود، بلکه چیزی است که هر یک از ما مسئول آن هستیم. برای تولید این کتاب که با بسیاری از شخصیت‌های اصلی در تفکر مدرن اروپایی درگیر است، برای فیلسوفان و مورخان فلسفه اروپایی، محققان مسیحیت مدرن و کسانی که روی مشکلات در تلاقی دین و مدرنیته کار می‌کنند، جذاب خواهد بود.
خدا و قدرت زمینی: الهیات سیاسی عهد عتیق: پیدایش پادشاهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J. G. McConville (جِی. جی. مک کانویل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T & T Clark International ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب ماهیت قدرت انسان را در پرتو ایمان به خدا مورد توجه قرار می دهد. کتاب مقدس، و به ویژه عهد عتیق، با این سؤال مرتبط است، نه حداقل به این دلیل که تصورات مربوط به استفاده از قدرت در ارتباط با خدا اغلب به درستی یا نادرست از کتاب استخراج می شود، بنابراین به جهانی که در آن اغلب قدرت خدا استناد می شود، پرداخته می شود. از اقشار مختلف، به منظور توجیه اقدام سیاسی و نظامی. این کتاب مشکل خاص بودن عهد عتیق را هم به طور کلی و هم در رابطه با جهانشمول بودن عهد جدید بررسی می کند. تفسیر عهد عتیق بر تثنیه و روایتی که در آن تنظیم شده است متمرکز است، زیرا اینها به ویژه برای تفکر سیاسی مثمر ثمر هستند. این تز هم از نظر تفسیری و هم در رابطه با استفاده واقعی از عهد عتیق در تاریخ اندیشه سیاسی استدلال می شود. یک بحث مهم کتاب این است که قدرت الهی با واسطه تورات منجر به آزادی انسان و حکم مسئولیت سیاسی می شود. حتی بهترین ضمانت اینهاست. در این رابطه، استدلال می‌شود که در درک کتاب مقدس از خداوند، پیوندی بین توحید و توتالیتاریسم وجود ندارد.
معنویت برای بی خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael McGhee (مایکل مک گی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
وقتی همه به خانه می رویم: ترجمه و الهیات در بخش 70 اشعیا فصول 56-66 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David A. Baer (دیوید آ. بائر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اشعیای یونانی نه تنها یک اثر ترجمه عبری است، بلکه عمیقاً یک اثر تفسیری است. دیوید بائر با توجه ویژه به فصول 56-66، کار را که منجر به اشعیای یونانی شد، تحلیل می‌کند. او متن یونانی را با متون عبری موجود و با نسخه های اولیه کتاب مقدس مقایسه می کند تا نشان دهد که مترجم با در نظر گرفتن علایق واهی به هنر خود نزدیک شده است. این نخستین مترجم اشعیا متن موعظه‌ای را تولید می‌کند و در عین حال سنت دریافتی خود را در جهت‌های الهیاتی و ملی‌گرایانه اصلاح می‌کند که در ادبیات تارگومی و خاخامی به شکوفایی کامل خود می‌رسد. در توافق اساسی با کارهای اخیر در مورد سایر بخش‌های هفتادمین، اشعیای یونانی اثری زیبا از ادبیات هلنیستی است که سیالیت زبانی آن بیانگر اعتقادات و اشتیاق یک روح عمیقاً فلسطینی است.
اخلاق سنتی اسلامی: مفهوم فضیلت و پیامدهای آن برای حقوق بشر معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Irfaan Jaffer (عرفان جعفر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Vernon Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: «اخلاق سنتی اسلامی: مفهوم فضیلت و پیامدهای آن برای حقوق بشر» بر موضوع اسلام و مدرنیته و اسلام و حقوق بشر تمرکز دارد، موضوعی که با ظهور جهانی شدن و علاقه به افراط گرایی اسلامی و توجه به افراط گرایی اسلامی رایج و مرتبط شده است. حقوق بشر. این کتاب با فعالیت در چارچوب مکتب فکری سنتی یا «سنت‌گرایی اسلامی» خود را متمایز می‌کند. در انجام این کار، از سنت معنوی و فکری 1400 ساله اسلام و درک آن از اخلاق و فضیلت، همراه با حقیقت، عدالت، آزادی و برابری استفاده می کند. این کتاب استدلال می‌کند که رویکرد پیشامدرن اسلام در ایجاد یک الگوی حقوق بشری سازمانی و یکپارچه برای مسلمانان ضروری است. بخش اول استدلال می‌کند که درک و اجرای کنونی حقوق بشر بین‌المللی باید انعطاف‌پذیرتر و فراگیرتر باشد، اگر واقعاً هدف آن جهانی شدن در دامنه باشد. این به این دلیل است که «اعلامیه جهانی» و شاخه های آن هنوز بر پایه اصول سکولار-لیبرال استوار است، و بنابراین، با سنت های فرهنگی دیگر در تضاد است. برای این منظور، این بخش به بررسی انتقادی تاریخچه های رایج حقوق بشر و نظریه های اخلاقی معاصر می پردازد که سعی در توجیه حقوق بشر دارند. بخش دوم این کتاب مروری کلی بر موضوع «اسلام و حقوق بشر» دارد. پس از تشریح برخی از مشکلات اصلی، این بخش به بررسی راه حل های مختلف ارائه شده توسط دانشگاهیان و دانشمندان مسلمان می پردازد که بر چهار نوع پاسخ مسلمانان به مدرنیته و حقوق بشر تمرکز دارد: لیبرال، مترقی، سنتی و بنیادگرا. نتیجه گیری می شود که «فضاهای همگرایی» بین اخلاق مدرن-لیبرال و اخلاق فضیلت سنتی اسلامی وجود دارد و در عین حال معتقد است که تفاوت های اساسی نیز وجود دارد و این تفاوت ها باید مورد استقبال نظریه پردازان و طرفداران حقوق بشر قرار گیرد.
کاوش در فلسفه دین: گلچین مقدماتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Steven M. Cahn (editor) (استیون ام. کان)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
فلسفه انتگرال آئوروبیندو: هرمنوتیک و مطالعه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brainerd Prince (برینرد پرنس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سری آئوروبیندو ملی‌گرا، فیلسوف، یوگی، گورو و شاعر هندی بود. این کتاب تحقیقی در مورد فلسفه یکپارچه Aurobindo و ارتباط معاصر آن است. این کتاب خواندن متون کلیدی Aurobindo را با وارد کردن آنها در گفتگو با مطالعات دینی و سنت‌های هرمنوتیکی ارائه می‌کند. بحث اصلی این است که فلسفه انتگرال آروبیندو به بهترین وجه به عنوان یک فلسفه هرمنوتیکی دین درک می شود. چنین درکی از فلسفه Aurobindo، که هم بینش ماهوی و هم بینش روش شناختی را برای مطالعه آکادمیک دین ارائه می دهد، به سه هدف مرتبط تقسیم می شود. اولین مورد نشان دادن این است که قدرت بینش اوروبیندونی در خودانگاره آن به عنوان یک تحقیق سنتی-هرمنوتیکی در دین نهفته است. دوم، به دست آوردن بینش های اساسی از تحقیقات Aurobindo برای پیش بینی راهی فراتر از بن بست در بحث مذهبی-سکولار فعلی در مطالعه آکادمیک دین. سکولاریست‌های مسلط با بیرون آمدن از شرایط سکولاریسم خواستار کنار گذاشتن مقوله «دین» و برچیده شدن رشته دانشگاهی علوم دینی هستند. کار یکپارچه آروبیندو درباره «دین» که برخاسته از سنت ودانتا است، شرایط سکولاریته را که زیربنای بحث دینی-سکولار است، نقد می‌کند. در نهایت، با توجه به سنت هرمنوتیکی و مبتنی بر بینش‌های روش‌شناختی از روش انتگرال‌آروبیندو، این کتاب رویکردی هرمنوتیکی برای مطالعه دین را بررسی می‌کند که ماهیت گفتمانی دارد. این کتاب مورد علاقه دانشگاهیان رشته مطالعات دینی، فلسفه دین، هرمنوتیک قاره ای، هند مدرن، هندوئیسم مدرن و همچنین مطالعات آسیای جنوبی خواهد بود.
اعتقاد دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Kellenberger (جیمز کلن برگر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به اشکال مختلف باورهای مذهبی می پردازد. دو شکل اصلی مورد بحث قرار می گیرد: اعتقاد گزاره ای یا اعتقادی و اعتقاد به خدا. اعتقاد دینی به خدا که مضمون عاطفی آن توکل به خدا است، برای مؤمنان رابطه ای با خدا باز می کند که با توکل به خدا تعریف می شود. این کتاب به موضوع رابطه بین باور و ایمان، موضوع آنچه سورن کی یرکگارد آن را سوبژکتیویته ایمان می‌خواند و موضوع رابطه بین باور دینی و تجربه دینی می‌پردازد. پس از فصل مقدماتی، کتاب با فصلی ادامه می‌یابد که در آن ویژگی‌ها و اشکال اعتقادی که مفهوم کلی باور مجاز است، ارائه می‌شود. چند مورد از این اشکال و ویژگی‌ها مربوط به ویژگی‌های اعتقاد دینی است که در فصل‌های بعدی بررسی شده است. فصل پایانی کتاب به بررسی روابط خدا در سنت مسیحی می‌پردازد که بر باورها تأکید نمی‌کند و با اعتقاد تعریف نمی‌شوند.
  • تعداد رکورد ها : 2296