مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
 رویکرد به فلسفه دین: مقدمه ای بر آثار متفکران کلیدی، مفاهیم، روش ها و بحث ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anthony C. Thiselton (آنتونی سی تیسلتون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
IVP Academic ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: وقتی برای اولین بار با فلسفه دین روبرو می شویم، مانند کاشفانی هستیم که به یک خط ساحلی ناشناخته می رسند. خلیج‌ها و سواحل جذاب، اما صخره‌های سنگی و موج‌سواری تپنده نیز وجود دارد. و اینکه چه قبایلی ممکن است در این سرزمین ساکن شوند، حدس هر کسی است. اما دسیسه محتاطانه ما به اعتماد به نفس تبدیل می شود زیرا آنتونی تزلتون به عنوان یک خبرچین بومی از ما استقبال می کند. او با خوشحالی دانش درونی، نقشه‌برداری از نشانه‌های اصلی، و ترسیم چهره‌ها و موضوعات اصلی در بحث‌های قبیله‌ای خود، اصول اولیه دستیابی به تسلط فرهنگی در این سواحل خارجی را به ما می‌آموزد. رویکرد فلسفه دین به سه بخش تقسیم می‌شود: بخش اول (رویکردها) توضیحاتی در مورد رمپ‌های ورودی اصلی مطالعه موضوع، همراه با تاریخچه‌های موردی زنده، نمونه‌های کاری، و ارزیابی ارزش ماندگار آنها ارائه می‌کند. بخش دوم (مفاهیم و مسائل) به ما معرفی مختصری از منشأ و توسعه ایده ها می دهد و اهمیت آنها را در کار متفکران اصلی برجسته می کند. بخش سوم (اصطلاحات کلیدی) توضیحات مختصری درباره تمام کلمات و عباراتی که خوانندگان برای درگیر کردن موضوع باید بدانند ارائه می‌کند. برای دانش‌آموزان و هر کس دیگری که برای اولین بار فلسفه دین را می‌خواند و درگیر می‌کند، نزدیک شدن به فلسفه دین همراه ضروری است.
اخلاق و مسئله شر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Sterba, James P (استربا، جیمز پی.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
تبارشناسی فلسفه دین ماریون: تاریکی ظاهری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tamsin Jones (تامسین جونز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
ایمان، فلسفه و مسلمان تأملی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Zain Ali (auth.) (زین علی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
کلیدواژه‌های اصلی :
 سیاست دین یا ادیان سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alistair Welchman (eds.) (آلیستر ولچمن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: روشنگری لیبرال و نیز چپ رادیکال تر هر دو به طور سنتی با دین به عنوان یک نیروی ارتجاعی در سیاست مخالفت کرده اند، دیدگاهی که در شناسایی سیاست دین به عنوان تئوکراسی بنیادگرا به اوج خود رسیده است. اما اخیراً تعدادی از متفکران - آگامبن، بدیو، تابوس و به‌ویژه سیمون کریچلی- شروع به کشف تعامل سازنده‌تری از امر دینی و سیاسی کرده‌اند که در آن دین به‌عنوان شکل ممکن یا حتی ضروری رهایی انسان ظاهر می‌شود. مقالات این مجموعه، برگرفته از کارگاهی است که در و با سیمون کریچلی در دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو در فوریه 2010 برگزار شد، راه‌هایی را بررسی می‌کند که در آن مواجهه دین با سیاست نه تنها سیاست، بلکه خود دین را نیز تغییر می‌دهد و آن را به شکلی درمی‌آورد. مذاهب مختلف سیاسی، از جمله نه فقط متافیزیک دینی بدعت‌گذار، بلکه آنچه کریچلی به عنوان دین غیر متافیزیکی، یعنی ایمان بی‌ایمانان، توصیف می‌کند. با شروع از شجره نامه خود کریچلی از ایمان پولین، مقالات این مجموعه به بررسی و دفاع از برخی از مذاهب سیاست و مفاهیم آنها می پردازد. کوستیکا براداتان پیامدهای جایگزینی طنز کریچلی به جای تراژدی را به عنوان وسیله ای برای حداقل فاصله گذاری مورد نیاز برای هر سیاستی به زبان می آورد. جیل استافر دینداری غیر متافیزیکی کریچلی را با روایت چارلز تیلور از مسیحیت مقایسه می کند. آلیستر ولچمن الهیات سیاسی مرزها را بر اساس عمل بی‌زمان آفرینش خدا باز می‌کند. آن اوبیرن دیالکتیک ظریف بین آداب و اخلاق را در اخلاق سیاسی روسو بررسی می کند. رولاند شامپاین یک دین غیر متافیزیکی مهربان را در مقوله منفرد سیاسی آرنت می بیند. دیوید پاناژیا اخلاقیات کریچلی را به عنوان مبنایی برای پیوند سیاسی غیر متافیزیکی معرفی می کند. فیلیپ کوادریو در مورد پیامدهای سیاسی «آنارشیسم عرفانی» کریچلی تعجب می کند و تینا چنتر مکان اولیه سنت غربی را که در آن امر سیاسی و مذهبی تلاقی می کنند، داستان آنتیگون، تفسیرهای فلسفی فرعی داستان (مسلط) را بازخوانی می کند. توسط خوانش هگل) با استفاده از مجموعه ای از تخیل مجدد نمایشنامه پسااستعماری. این مجموعه با مصاحبه ای با سایمون کریچلی به پایان می رسد که موضوعات کارگاه را در پرتو رویدادهای سیاسی اخیرتر بررسی می کند: بهار عربی و ظهور و سقوط جنبش اشغال.
فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Swami Krishnananda (سوامی کریشنااندا)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
حس آفرینش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Patrick Masterson (پاتریک مسترسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: چه نوع تجربه ای می تواند به تأیید و معنا بخشیدن به اعتقاد گیج کننده به آفرینش الهی، که در ادیان اصلی توحیدی مرکزی است، کمک کند؟ آنسلم و آکویناس درکی فلسفی از "خلقت" به عنوان رابطه نامتقارن بین جهان و خدا ایجاد کردند، به این معنا که جهان واقعاً در یک رابطه وابستگی کامل با خدا مرتبط است، اما خدا به هیچ وجه با این جهان آفریده شده مرتبط نیست. این ایده از یک رابطه نامتقارن مفهوم کلیدی است که تمام جنبه های این کتاب را متحد می کند که در بحث فلسفی درباره خدا سه پرسش اصلی مرتبط با یکدیگر را مورد بحث قرار می دهد - مسئله معنا، مسئله هستی، و مسئله همزیستی. . این کتاب «رمزهای» مختلف این رابطه نامتقارن را در تجربه زیسته ما قبل فلسفی بررسی می‌کند. اینها تجربیاتی مانند رابطه بین دانش ما و آنچه می دانیم، یا احساس تعهد ما نسبت به همسایه آسیب پذیرمان هستند. استدلال می‌کند که رمزگشایی چنین تجربیاتی به درک رابطه «نامتقارن» آفرینش کمک می‌کند و به نوبه خود آنها را معنا می‌کند. مسترسون بیشتر استدلال می کند که این ایده از رابطه نامتقارن بینشی را به سؤالات اصلی فلسفه دین ارائه می دهد و منبع روشنگر گفتگوی انتقادی با رویکردهای معاصر انگلیسی/آمریکایی و پدیدارشناختی در فلسفه دین است.
برهان شورمندی: معنا بخشیدن به قطعات فلسفی کی یرکگارد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
C. Stephen Evans (سی. استیون ایوانز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: یوهانس کلیماکوس، نویسنده مستعار سورن کی یرکگارد در بخش‌های فلسفی، دینی را ابداع می‌کند که به طرز مشکوکی شبیه مسیحیت است به عنوان جایگزینی برای این فرض که انسان‌ها حقیقت را در درون خود دارند. از طریق این ابزار ادبی، Climacus به شیوه ای تازه و متهورانه پرسش های دیرینه ای را در مورد رابطه ایمان مسیحی با عقل انسانی مطرح می کند. آیا ایده تجسم انسانی خدا از نظر منطقی منسجم است؟ آیا ایمان دینی محصول یک انتخاب داوطلبانه است؟ سی استفان ایوانز در بحثی جامع از یکی از مهم‌ترین کتاب‌های کی‌یرکگارد، توضیح بدیع کی‌رکگارد را توضیح می‌دهد که تنش بین ایمان و عقل را باید به‌عنوان پیامد شخصیت پرشور عقل درک کرد. عقل پرشور، فلسفه کی یرکگارد را در چارچوب اندیشه دینی پست مدرن قرار می دهد و خوانشی معاصر از فرگمنت ها را به عنوان چالشی برای نقد روشنگری مدرن از عقل و کنار گذاشتن حقیقت پست مدرن ارائه می دهد.
فیض و عقل: مطالعه ای در الهیات لوتر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
B. A. Gerrish (ب. ا. گریش)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clarendon Press ,
فیلیوک: تاریخچه یک مناقشه اعتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
A. Edward Siecienski (آ. ادوارد سیسینسکی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA ,
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 2296