مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
درآمدی بر روانشناسی بودایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Padmasiri de Silva (auth.) (پادماسیری دی سیلوا)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقدمه‌ای بر روان‌شناسی بودایی، مقدمه‌ای روشن، قابل فهم و معتبر برای مبانی روان‌شناسی بودایی است. این پوشش جامعی از مفاهیم و مسائل اساسی در روانشناسی بودیسم ارائه می دهد و بنابراین با ماهیت تحقیق روانشناختی، مفاهیم ذهن، آگاهی و رفتار، انگیزه، عواطف، ادراک و ساختار درمانی روانشناسی بودایی سروکار دارد. برای ویرایش چهارم، فصل جدیدی در مورد «هوش عاطفی» و رابطه آن با بودیسم اضافه شده است.
برمبل‌های درخشان و چراغ‌های ذهن: نوآوری در فلسفه دین - بخش سوم: به سوی پارادایم هرمنوتیکی [کتابشناسی فرانسوی]
نویسنده:
Jean Greisch
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Paris: Cerf,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هرمنوتیک، یعنی نظریه عملیات فهم درگیر در تفسیر متون، آثار و افعال، سابقه ای طولانی دارد، حتی قدیمی تر از فلسفه. بیش از یک بار تأمل در اشکال متعدد هنر تفسیر با مشکل دین مواجه شده است. نه تنها پدیده‌های دینی نیاز به تفسیر دارند، بلکه تفسیر آنها مشکلات خاصی را ایجاد می‌کند، زیرا تفسیر از بسیاری جهات سازنده خود پدیده دینی است. در این منظر است که این کتاب به بررسی مشکلات عمده ای می پردازد که فهم گفتمان دینی برای لوگوس فلسفی ایجاد می کند. دو فصل اول دلایلی را توضیح می‌دهند که به نفع پارادایم جدید عقل، یعنی عقل هرمنوتیکی، که در قرن بیستم در دیلتای، گادامر، هایدگر و ریکور بیان فلسفی خود را یافت، توضیح می‌دهند. سهم آنها در تجدید فلسفه دین، در سه فصل آخر، با مواجهه با میراث سه گانه فلسفه های زندگی (برگسون)، تأمل (نابرت) و فلسفه دین، به تحلیلی عمیق ارائه شده است. فلسفه وجود (یاسپرس).
برمبل‌های درخشان و چراغ‌های ذهن: نوآوری در فلسفه دین - بخش نخست: وارثان و میراث های قرن نوزدهم [کتابشناسی فرانسوی]
نویسنده:
Jean Greisch
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Paris: Cerf,
کلیدواژه‌های اصلی :
برمبل‌های درخشان و چراغ‌های ذهن: نوآوری در فلسفه دین - بخش دوم: رویکردهای پدیدارشناسی و تحلیلی [کتابشناسی فرانسوی]
نویسنده:
Jean Greisch
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Paris: Cerf,
کلیدواژه‌های اصلی :
الدين في حدود مجرّد العقل
نویسنده:
ایمانوئل کانت؛ ترجمه : فتحی المسکینی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
استدلال اختفای الهی: چالش نوین فلسفه برای خداباوری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J. L. Schellenberg (جان شلنبرگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در بسیاری از مکان‌ها و زمان‌ها و برای بسیاری از مردم، وجود خدا کمتر از یک واقعیت روشن بوده است. با توجه به برهان پنهان بودن، این در واقع دلیلی است برای این که فرض کنیم اصلاً یک واقعیت نیست. برهان پنهانی استدلال جدیدی برای الحاد است که در دو دهه گذشته در فلسفه مطرح شده است. J.L.Schellenberg برای اولین بار این استدلال را در سال 1993 توسعه داد و این کتاب بیانی کوتاه و قوی از ادعاها و ایده های اصلی آن ارائه می دهد. این کتاب که منطقاً واضح است، اما آنقدر واضح است که همه می توانند آن را درک کنند، به موضوعاتی می پردازد که کمتر مورد بحث قرار گرفته اند، از جمله اینکه چرا اینقدر طول کشید تا استدلال پنهانی در فلسفه پدیدار شود، و اینکه چگونه مسئله پنهان بودن از مسئله شر متمایز است. با این فکر شگفت‌انگیز به پایان می‌رسد که بازنشستگی آخرین خدایان شخصی ممکن است ما را به آغاز دین نزدیک‌تر کند تا پایان. اگرچه شلنبرگ ملحد است، اما با حساسیت و درک درونی کمی از زندگی مذهبی می نویسد. جنبه های مربوط به تجربه او به عنوان یک مؤمن و به عنوان یک کافر، و درگیری خودش با مسائل پنهانی را شامل می شود. استدلال دقیق اما تحریک‌آمیز The Hiddenness Argument که در این زمینه شخصی، و در برابر پس‌زمینه‌ای معتبر در زمینه‌های منطقی، مفهومی و تاریخی مرتبط است، به وضوح نشان می‌دهد که این استدلال جدید چیست و چرا اهمیت دارد.
اختفای الهی و عقل آدمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J.L. Schellenberg (جان شلنبرگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چرا اگر خدای دوست داشتنی وجود داشته باشد، بی ایمانان معقولی وجود دارند، افرادی که به خدا ایمان نمی آورند اما بدون تقصیر خودشان؟ در قسمت اول این کتاب، اولین بررسی کامل موضوع آن، جی.ال. شلنبرگ استدلال می‌کند که وقتی متوجه می‌شویم که چگونه رابطه با خدا به طور منطقی اعتقاد به خدا را پیش‌فرض می‌گیرد، دلایلی برای این نتیجه داریم که اگر خداباوری بود، هیچ بی‌ایمان معقولی وجود نداشت. درست است، و بنابراین - با توجه به وجود آنها - زمینه هایی برای بی خدایی. او معتقد است که این استدلال با هیچ یک از آرایه‌ای از استدلال‌های متقابل که به دنبال توجیه پنهان‌کاری الهی هستند که از آثار نویسندگانی چون پاسکال، کی‌یرکه‌گارد، باتلر و هیک، و از تخیل خود نویسنده، به‌دقت بررسی شده است، شکست نمی‌خورد. قسمت دوم کتاب نهان الهی و عقل انسانی از اولین انتشار خود در سال 1993 علاقه و بحث زیادی را برانگیخته است و همچنان به تعیین دستور کار برای کار در مورد موضوعات خود ادامه می دهد. --ریچارد سوینبرن، دانشگاه آکسفورد در این کتاب به وضوح نوشته شده و با استدلال محکم، J. L. Schellenberg به یک مشکل اساسی مذهبی می پردازد که در عین حال نادیده گرفته شده است. می پرسد اگر خدایی هست چرا وجودش آشکارتر نیست؟ به طور سنتی، خداباوران ادعا می کنند که خدا پنهان است تا دلیل وجود او را به همان اندازه که ضعیف است توضیح دهند. شلنبرگ معتقد است که با توجه به درک ویژگی اخلاقی خدا که خداباوران به آن متعهد هستند، این ادعا با مشکل جدی روبرو می شود. نویسنده می نویسد، دلایلی وجود دارد که فکر کنیم خدای کاملاً دوستدار خداباوری پنهان نخواهد بود، که چنین خدایی واقعیت وجود خود را فراتر از بی اعتقادی معقول قرار می دهد. شلنبرگ استدلال می کند که از آنجایی که بی اعتقادی معقول رخ می دهد، نتیجه می شود که در اینجا استدلالی با قدرت قابل توجه برای بی خدایی وجود دارد. شلنبرگ در بسط ادعای خود، دیدگاه های مربوط به خداباورانی مانند پاسکال، باتلر، کی یرکگور، هیک و دیگران را به دقت بررسی می کند. او پیشنهادات آنها را در مورد غیبت الهی روشن می کند و نشان می دهد که چگونه آنها در رد استدلالی که ارائه می کند کوتاهی می کنند. او نتیجه می گیرد که این استدلال چالشی جدی برای خداباوری ایجاد می کند که خداباوران معاصر باید به آن پاسخ دهند. اولین بررسی کامل موضوع آن، غیبت الهی و عقل انسانی، مورد توجه هرکسی است که در پی رسیدن به نتیجه ای در مورد وجود خدا بوده است، و به ویژه متکلمان و فیلسوفان دین.
مقایسه بین دینی در مطالعات دینی و مقایسه الهیات مورد بازبینی قرار گرفته [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Perry Schmidt-Leukel, Andreas Nehring
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic ,
چکیده :
چکیده ماشینی : آیا می توان ادیان را با هم مقایسه کرد؟ برای چندین دهه، رشته مطالعات دینی بر این فرض استوار بود که آنها می توانند. با این حال، تأملات پست مدرن و پسااستعماری، تردیدهای مهمی را ایجاد کرد. در مطالعات اجتماعی و فرهنگی، بررسی موارد خاص اغلب بر دیدگاه تطبیقی ​​اولویت دارد. مقایسه‌های بین‌ادیانی در مطالعات دینی و الهیات این سؤال را مطرح می‌کند که آیا مطالعات دینی در صورتی که دیگر دین تطبیقی ​​نباشد، می‌توانند زنده بمانند. آیا اگر جهان جهانی شده را محدود به امر خاص کند و چشم بر عام ببندد، می تواند عدالت را رعایت کند؟ در حالی که رویکردهای تطبیقی ​​در مطالعات دینی تحت فشار شدیدی قرار گرفته است، در الهیات شکوفا شده است. الهیات تطبیقی ​​گفت و گوی بین ادیان را با استفاده از تحقیق تطبیقی ​​انجام می دهد. این جلد این پرسش را مطرح می‌کند که آیا الهیات و مطالعات دینی می‌توانند از تأملات انتقادی و سازنده‌ی خود بهره‌مند شوند؟ آیا نقد پسااستعماری از بی طرفی و عینیت در مطالعات دینی می تواند پیوندهای جدیدی را با رویکرد قاطعانه دیدگاهی الهیات تطبیقی ​​ایجاد کند؟ در این مجموعه، پژوهشگران الهیات و دین پژوهی، روش شناسی مقایسه بین ادیان را در پرتو شبهات اخیر و ایرادات رایج مورد بحث قرار می دهند. پری اشمیت-لوکل و آندریاس نهرینگ همراه با مشارکت‌کنندگان استدلال می‌کنند که پس از دهه‌ها نقد، مقایسه بین‌ادیانی شایسته بازنگری، بازسازی و معرفی مجدد است.
خلقت ذهنی: پان روان گرایی الهیاتی و نظریه خلقت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joanna Leidenhag
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Publishing ,
چکیده :
چکیده ماشینی : آیا انسان ها تنها موجوداتی هستند که می توانند قدردان خلقت خداوند باشند؟ چه می شود اگر آگاهی به طور گسترده در همه چیز پخش شود؟ این جلد به بررسی پان روان گرایی از دریچه دکترین مسیحی می پردازد. آفرينش ذهن اولين بررسي اساسي از آنچه يك نظريه پان روان‌شناسي آگاهي براي بحث‌هاي كليدي الهياتي در مورد حضور و عمل خدا، تكامل و منشأ روح، منحصر به فرد بودن انسان و بحران محيطي دلالت مي‌كند. جوآنا ليدنهاگ يك پان روان‌شناسي الهياتي را توسعه مي‌دهد كه بر پايه آن استوار است. طیف استثنایی گسترده ای از بورس تحصیلی. Minding Creation از الهیات شخصیت‌های تاریخی مانند آگوستین کرگدن، گوتفرید فون لایب‌نیتس و دیگران استفاده می‌کند تا گفت‌وگوی انتقادی و سازنده با فیلسوفان تحلیلی ذهن معاصر مانند توماس ناگل، گالن استراوسون و دیوید جی چالمرز ایجاد کند. . لیدنهاگ همچنین مفاهیم و موضوعات کلیدی مانند نظریه ظهور، عمل الهی و بوم شناسی را مورد بحث قرار می دهد. او نتیجه می‌گیرد که خداوند از هیچ جهانی را آفرید که مملو از قدرت‌های ساکن، ارزش مقدس و تجربه ذاتی است. این خلقتی است که در آن روح القدس در هر نقطه حضور درونی دارد، خلقتی که خدا را پرستش می کند، و خلقتی است که انسان باید از آن محافظت کند و در ستایش رهبری کند.
ضرورت های فلسفی دین مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice Blondel; Olivia Blanchette
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : اگر چه شخصیتی برجسته در تاریخ اندیشه کاتولیک قرن بیستم، آثار سیستماتیک بعدی موریس بلوندل تا حد زیادی در دنیای انگلیسی زبان غیرقابل دسترس بوده است. اولیوا بلانشت، که پیش از این اثر پیشگامانه اولیه بلوندل را «اقدام» (1893) ترجمه کرده بود، اکنون اولین ترجمه انگلیسی اثر نهایی بلوندل را ارائه می‌کند که «مطالبات فلسفی دین مسیحیت» است. این اثر گذار از فلسفه صرف به توجه به دین مسیحی شامل دو مقاله اصلی است، حس مسیحی و کوتاه تر در مورد همسان سازی، و پس از آن یک بازنگری و دیدگاه جهانی و یک پیوست: توضیح ها و اندرزها که در پاسخ به یک تحقیق توسط یک نفر نوشته شده است. محقق جوان درباره روش مقاله اول به بررسی مفهوم مسیحیت از زندگی معنوی می پردازد و اینکه چگونه دین مسیحی، حتی به عنوان ماوراء طبیعی، می تواند در حوزه فلسفه انتقادی قرار گیرد. مقاله دوم حرکت از قیاس به یکسان سازی را در صحبت از زندگی مسیحی بررسی می کند. بلوندل به این سؤال می پردازد: چگونه روح انسان با روح الهی ترکیب می شود به گونه ای که هیچ کدام در این روند گم نمی شوند؟ ضرورت های فلسفی دین مسیحی برای درک اندیشه بلوندل حیاتی است. این ترجمه باکیفیت و مقدمه مختصر بلانشت نه تنها برای فیلسوفان و متکلمان، بلکه برای نویسندگان معنوی و مدیران اعتکاف‌های معنوی در سنت‌های ایگناتی و یسوعی نیز جذاب خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 2296