جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 17
گفتگوی دختر صهیون با پیامبران: الهیات محاوره ای کتاب نوحه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carleen Mandolfo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Society of Biblical Literature ,
باورها و آیین های یهود
نویسنده:
آلن آنترمن ؛ مترجم:رضا فرزین
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه ادیان و مذاهب,
چکیده :
این کتاب درباره دین، مناسک و نگرش یهودیان است، و بر حوزه‌هایی از زندگی یهودی متمرکز می‌شود که منحصراً از ویژگی‌های مردم یهودی است. از این رو در آن چیز چندانی درباره هنجارهای اخلاقی مشترک در میان افراد جوامع غربی جدید نمی‌توان یافت. البته تـردیـدی نـیست که تـفاوت میان رویـکـرد یـهودیـان با رویـکرد غـیر‌یـهودیان نسبت به اموری مانند پذیرایی، نیکوکاری، دلسوزی، راستی و پاسخگویی در برابر هم‌نوعان تفاوتی ظریف است. نزد یـهودیان سنـتی و اصـیل هنجارهای اخلاقی بخشی از آیین‌های دینی است و کتاب مقدس و نوشته‌های یهودی بعدی نیز به اندازه وجدان در آن تعیین‌کننده‌اند.
دگراندیشی مقدس: عرفان یهودی و مسیحی در اروپای شرقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Glenn Dynner; Moshe Rosman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wayne State University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جامعه‌های مذهبی اروپای شرقی اولیه مدرن - به‌ویژه آنهایی که گرایش عرفانی دارند - معمولاً به‌طور مجزا مورد مطالعه قرار می‌گیرند. با این حال، تأثیر سنگین اسلاوی بر عرفان عمومی یهودی و گرایش های فراگیر یهودیت در میان مخالفان مسیحی، کیفیت دوتایی فرضی تعاملات یهودی-مسیحی را زیر سؤال می برد. گلن دینر ویراستار در کتاب «اختلاف مقدس: عرفان‌های یهودی و مسیحی در اروپای شرقی» دوازده مقاله ارائه می‌کند که ارتباطات، تشابهات و تأثیرات متقابل میان عرفای یهودی و مسیحی را ترسیم می‌کند. این جلد با تحقیقات پیشرفته در مورد شفا دهندگان عامیانه، مسیحیان، حسیدی ها و فرقه گرایان مسیحی، نمونه هایی از تبادل فرهنگی غنی و تجاوزات جسورانه مرزی را ارائه می دهد. دگرگونی مقدس به دو بخش تقسیم می‌شود: «عرفای یهودی در جهان مسیحی» و «مسیحی کردن یهودیان، یهودی کردن مسیحیان». در این مقالات، خوانندگان می آموزند که شفا دهندگان عامیانه یهودی و مسیحی با یکدیگر مشورت می کردند و از منابع مشترک یاد می گرفتند. بنیانگذار حسیدیسم، خاخام اسرائیل بعل شم توف، احتمالاً از مرتاضان مسیحی الهام گرفته است. که دهقانان مسیحی به دنبال اربابان حسیدی می‌گشتند و به آنها می‌رسیدند. که عرفای یهودی آشکارا مسیحی شدند. و عرفای مسیحی آشکارا یهودیت کردند. برخلاف مدل‌های رایجی که فرهنگ‌های یهودی و مسیحی را به‌صورت کاملاً مستقل یا به‌طور مبهم ترکیبی معرفی می‌کنند، Holy Dissent انواع خاصی از مبادلات مذهبی-فرهنگی را ترسیم می‌کند و تصور ما را از نحوه تعامل فرهنگ‌ها گسترش می‌دهد. بورس تحصیلی در این جلد به طور قابل توجهی تازه و قابل توجه است و سهم مهمی در بین رشته ها دارد. محققان یهودی و مسیحی و همچنین مورخان اروپای شرقی از تجزیه و تحلیل مخالفت مقدس بهره خواهند برد.
یهودیت دیاسپورا در آشوب، 116 17 م.: منابع باستانی و بینش های مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Miriam Pucci Ben Zeev
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peeters Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بین دو جنگی که در یهودیه علیه دولت روم انجام شد - "جنگ بزرگ" و جنگ بار کوچبا - قیام یهودیان دیاسپورا در اواخر سلطنت تراژان یک رویداد منحصر به فرد در تاریخ مشترک المنافع دوم یهودیان را تشکیل می دهد. این اولین و تنها اپیزود خشونت یهودیان در مقیاس بزرگ است که در خارج از یهودیه رخ می دهد، و در عین حال تنها نمونه طغیان های همزمان در مکان های مختلف جغرافیایی - لیبی، مصر، قبرس و بین النهرین و ظاهراً یهودیه نیز هست. دقیقا چه اتفاقی افتاد؟ یهودیان سلاح های خود را از کجا آوردند و تا چه مدت موفق شدند در برابر ضربه لژیون های رومی مقاومت کنند؟ نسل‌های متمادی گفته‌ی اوسبیوس را پذیرفتند که قیام‌ها در سال 115 بعد از میلاد آغاز شد، اما اخیراً این احتمال مطرح شده است که در عوض، شورش فقط در سال 116 شروع شد. سنتی - لیبی، مصر، قبرس و بین النهرین - همانطور که اکثر محققین به شهادت اوزبیوس معتقدند، یا بهتر است بگوییم ترتیب صحیح برعکس است؟ اگر در واقع، یهودیان بین النهرین اولین کسانی بودند که اسلحه به دست می گرفتند، حوادثی که در شرق رخ داد، در دامن زدن به قیام ها در منطقه غرب مدیترانه تعیین کننده بود. ارزیابی تئوری های جدید ضروری است و مستلزم بازنگری در گزارش های ادبی و منابع خود و سایر انواع اطلاعات موجود، از جمله استراکای یافت شده در مصر و تعدادی پاپیروس است که اخیراً کشف شده یا اکنون به آن نسبت داده شده است. حوادث این تحولات بخش اول این اثر برای اولین بار در اینجا مجموعه کاملی از منابع کتبی، پاپیروولوژی و تاریخی با منشأ بت پرستی، مسیحی و یهودی را که به این رویدادها می پردازد، به زبان اصلی و ترجمه انگلیسی ارائه می کند. در بخش دوم، مطالعه‌ای تازه، هم از منابع و هم از دیدگاه‌های علمی، میریام پوچی بن زیف را به تفاسیر جدیدی از وقایع مصر، بین‌النهرین و یهودیه و به گاه‌شماری جدیدی هدایت می‌کند که او را قادر می‌سازد تا به نتایج شگفت‌انگیزی در مورد احتمالی دست یابد. رابطه متقابل میان تحولات در کشورهای مختلف
فرستادگان سرزمین مقدس: دیاسپورای سفاردی و عمل پان یهودیت در قرن هجدهم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Matthias B. Lehmann
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Stanford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برای یهودیان در هر گوشه از جهان، سرزمین مقدس همیشه مرکز بوده است. اما این عقیده در قرن هجدهم زمانی که رهبران یهودی در فلسطین و متحدانشان در استانبول فرستادگان خاخام را به مأموریت های جمع آوری کمک های مالی جهانی فرستادند، مورد آزمایش قرار گرفت. از سواحل دریای مدیترانه تا شهرهای بندری ساحل اقیانوس اطلس، از دریای کارائیب تا هند، این فرستادگان کمک های مالی را برای فقیران سرزمین اسرائیل درخواست کردند. فرستادگان سرزمین مقدس چگونگی سازماندهی این شبکه بشردوستانه قرن هجدهم و چگونگی ایجاد روابط اعتماد و همبستگی در میان تفاوت های جغرافیایی گسترده را بررسی می کند. این به چگونگی درک فرستادگان و حامیان آنها از رابطه بین یهودیان دیاسپورا و سرزمین اسرائیل می پردازد و نشان می دهد که چگونه برخوردهای بین فرهنگی و ادعاهای رقابتی برای حمایت مالی شامل فرستادگان و جوامع سفاردی، اشکنازی و شمال آفریقا به این امر کمک کرده است. تغییر هویت یهودی از 1720 تا 1820. همبستگی میان یهودیان و مرکزیت سرزمین مقدس در جامعه سنتی یهودی اغلب بدیهی تلقی می شود. لمان این مفروضات را به چالش می کشد و دیدگاهی انتقادی و تاریخی در مورد این سؤال ارائه می دهد که چگونه یهودیان در اوایل دوره مدرن با یکدیگر روبرو می شدند، چگونه با اورشلیم و سرزمین اسرائیل ارتباط داشتند و چگونه دوره مدرن اولیه درک وحدت و همبستگی یهودیان را تغییر داد. . بر اساس تحقیقات آرشیوی اصلی و همچنین منابع متعدد کمتر شناخته شده و به ندرت مطالعه شده، فرستادگان سرزمین مقدس چشم اندازی تازه از جامعه و فرهنگ یهودیان مدرن اولیه و رابطه بین یهودیان دیاسپورا و فلسطین در قرن هجدهم ارائه می دهد.
شکاف در اسرائیل: مرجعیت دینی و دموکراسی سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
S. Clement Leslie
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع این کتاب که برای اولین بار در سال 1971 منتشر شد، کمتر از ماجراهای نظامی اسرائیل مرتبط است، هرچند کمتر آشناست. زیرا این کتاب به تنش‌های معنوی می‌پردازد که زمینه‌ساز آن است و برای توضیح رفتار کشور بسیار پیش می‌رود، همانطور که در قلب برخی از خطرناک‌ترین درگیری‌های سیاسی جهان قرار دارد. ابرقدرت ها در مرزهای آن به مقابله می پردازند. غرب "مدرن" و نیروی ناسیونالیسم عرب نیز همینطور است. همچنین کانون یهودی ستیزی با تهدید بالقوه آن برای آینده همه یهودیان و صلح جهانی است. پرسش‌هایی که در اینجا بررسی می‌شوند، ریشه در ماهیت یهودیت و دو انگیزه متمایز - مذهبی و ناسیونالیستی - دارند که اسرائیل را ایجاد کردند. در قلمرو کوچک آن، برخی از فوری ترین مشکلات معنوی بشر در شدیدترین حالت خود ظاهر می شوند. مردان برای چه زندگی می کنند: برای خود، کشورشان، ارزش های بالاتر؟ چگونگی حل و فصل این تنش‌ها هم بر رفتار اسرائیل با تأثیرات آن بر سرنوشت همه ملت‌ها و هم بر افکار مردم در همه جا درباره مشکلات عمیق‌تر خود و کشورهایشان تأثیر می‌گذارد. بخشی از کتاب به نهادها و سیاست‌های اسرائیل به‌عنوان بیان روح درونی آن می‌پردازد: کیبوتس، ارتش، تجمع تبعیدیان، نگرش به اعراب در داخل و خارج از مرزها، روابط با یهودیان جهان. دو فصل پایانی، مشکل همیشگی هویت یهودی را که در پرتو اقدامات یک دولت مدرن دیده می‌شود، توصیف و تحلیل می‌کند.
الهیات عهد عتیق در یک بستر متعارف
نویسنده:
Brevard Springs Childs
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press ,
بعد از آشوویتز: الهیات رادیکال و یهودیت معاصر
نویسنده:
Richard L. Rubenstein
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bobbs-Merrill Company ,
چکیده :
چکیده ماشینی : ریچارد ال. روبنشتاین (متولد 1924) یک آموزگار در زمینه دین و یک نویسنده بزرگ در جامعه یهودیان آمریکا است که به ویژه برای کمک هایش در الهیات هولوکاست مورد توجه قرار گرفته است. در اواسط دهه 60، او را یکی از بنیانگذاران "الهیات خدا مرده است" می دانستند. او در مقدمه این کتاب در سال 1966 می نویسد: "یک جامعه مذهبی شباهتی به یک موجود زنده دارد. به طرز وحشیانه ای غیرممکن است که نیمی از ماده آن را بدون تأثیر شدید بر باقیمانده باقیمانده از بین ببریم. اولین واکنش به چنین زخمی باید شوک باشد. و بی حسی. من معتقد نیستم که دوره شوک کاملاً خود را سپری کرده است. تنها اکنون است که می توان تلاشی آزمایشی برای ارزیابی معنای مذهبی وقایع انجام داد. این کتاب نشان دهنده یکی از این تلاش هاست.» در اینجا چند نقل قول اضافی از این کتاب آورده شده است: "اگرچه تاریخ یهود مملو از فاجعه است، اما هیچ کدام به اندازه هولوکاست در اهمیت کلی خود رادیکال نبوده است. تصاویر ما از خدا، انسان و نظم اخلاقی آسیب دیده دائما بوده است. اگر مسئله خدا و اردوگاه‌های مرگ را نادیده بگیرد، ارتباط بسیار کمی با زندگی یهودیان معاصر دارد." (صفحه x) "وقتی این مقاله را نوشتم، تولد دوباره اسرائیل را "آغاز رستگاری" دیدم. من دیگر به آن اهمیت نمی دهم." (ص 130) "من معتقد نیستم که یک رویارویی الهی و انسانی در سینا رخ داده است و همچنین معتقدم که هنجارهای زندگی مذهبی یهودیان دارای اعتبار فوق العاده ای هستند." (ص 145) "یهودیان چگونه می توانند پس از آشویتس به خدای قادر مطلق و بخشنده ایمان بیاورند؟" (ص 153) "مکاشف شدن اردوگاه های مرگ باعث شد تا کل الهیات خوش بینی دین لیبرال را رد کنم... اردوگاه های مرگ پایان خوش بینی من را در مورد وضعیت انسانی بیان کردند." (ص 216)
تفسیر «کتاب یوئیل»، «کتاب عاموس»، «کتاب عوبدیا» از کتاب مقدس عبری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Calvin John
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: Grand Rapids، MI: Christian Classics Ethereal Library. (Год издания не указан). جان کالوین (1509–1564) یک الهی‌دان و کشیش با نفوذ در دوران اصلاحات پروتستانی بود. او یکی از چهره های اصلی در توسعه سیستم الهیات مسیحی بود که بعدها کالوینیسم نام گرفت. در این کتاب، جان کالوین تفسیری جذاب درباره سه پیامبر صغیر در عهد عتیق ارائه می‌کند: یوئل، عاموس و عبدیا. کالوین تفسیر خود را بر هر کتاب با مقدمه ای کوتاه آغاز می کند. او هنگام اظهار نظر درباره یک کتاب، اغلب ترجمه های خود را از یک قطعه ارائه می دهد و ظرافت ها و ظرافت های ترجمه خود را توضیح می دهد. برخورد او با متن، بینش شبانی مشتاق او را آشکار می کند. و مانند همیشه، او با دیگر متکلمان، مفسران، و بخشهایی از کتاب مقدس هنگام تفسیر یک قطعه خاص تعامل دارد. پس از چند صد سال، تفسیر کالوین بر جوئل، آموس و عبدیا، تفسیری آموزنده و جالب برای چندین کتاب عهد عتیق باقی مانده است.
  • تعداد رکورد ها : 17