جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
جوهر الايمان في صحيح الاديان
نویسنده:
صلاح العجماوي
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
کلیدواژه‌های اصلی :
تصور خدای یهود (تصاویر حکاکی شده) [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Leonard Kaplan (Editor, Contributor), Ken Koltun-Fromm (Editor, Contributor)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هنر یهود همیشه با ما بوده است، اما بوم وسیع تری از تصورات یهودی نیز همینطور است: در اندیشه، در احساسات، در متن و در عمل آیینی. تصور خدای یهود در ابتدا وجود داشت، همانطور که بود، حکاکی شده بود و در شیوه زندگی یهودیان و پاسخ به خدای خود نقش بسته بود. به عنوان یک متن زنده به معنای برانگیختن گفت و گوی محتوایی و مغذی. یک عهد پاسخگو و زنده در قلب این کتاب نهفته است - یک عهد متقابل که به طور فعال پویایی تفکر و عمل یهودیان را در گفتگو با خدا درگیر می کند. مشارکت کنندگان در این جلد متعهد به این نوع استدلال متنی هستند ، حتی اگر همه آنها ما را از "متن" به عنوان پایه ای برای "مردمانِ کتاب" تصور می کنند. آن مردمی که ما تسلیم می‌شویم، در درون و فراتر از متون شعر، روایت، ادبیات مقدس، فیلم و رسانه‌های گرافیکی زندگی می‌کنند و نفس می‌کشند. ما قوم یهود و عهد و پیمانی را که به آن پاسخ می‌دهند به عنوان القای تحریک‌آمیز الهی تصور می‌کنیم. مقالات این جلد به دنبال این است که این تمایلات صوتی را بیرون بکشد تا همه بتوانیم صدای طنین انداز آنها را بشنویم.
فراخوانی برگزیده: یهودیان در علم در قرن بیستم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Noah J. Efron
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Johns Hopkins University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: محققان ده‌ها سال تلاش کرده‌اند تا توضیح دهند که چرا یهودیان در علم مدرن به‌شدت موفق بوده‌اند. انواع نظریه های بحث برانگیز - از عقلانی مانند سی پی اسنو، نوربرت وینر و ناتانیل ویل - ترویج شده است. اسنو یک استعداد ژنتیکی تکامل یافته را برای موفقیت علمی فرض کرد. وینر پیشنهاد کرد که عادات پرورشی یهودیان دارای ویژگی های ارثی است که برای یادگیری مفید است. ویل، اقتصاددان و اصلاح‌شناس، برجستگی فکری یهودیان را به «هفده قرن پرورش دانشمندان» نسبت می‌دهد. نوح جی افرون، مورخ علم، با رد این ایده که یهودیان به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد یهودی، مغز یهودیان و عادات ذهنی یهودی، در علم به خوبی عمل کرده‌اند، به گرایش یهودیان به علم از طریق شرایط جغرافیایی و فرهنگی یهودیانی می‌پردازد که مجبور به انجام این کار بودند. در اوایل قرن بیستم در دنیاهای جدید مستقر شدند. به دنبال رهایی از آزار و اذیت مذهبی، میلیون ها یهودی در ایالات متحده، فلسطین و اتحاد جماهیر شوروی اسکان داده شدند، با تمرکز زیادی از مهاجران در نیویورک، تل آویو و مسکو. علم نقش بزرگی در زندگی و معیشت این مهاجران داشت: این یک نیروی جهانی بود که فراتر از نظم‌های خودسرانه جهان قدیم بود که مدت طولانی محرومیت همه یهودیان به جز چند نفر از کرسی‌های قدرت، ثروت و احترام عمومی را تضمین می‌کرد. اگرچه این سه مقصد از نظر جغرافیایی از هم دور بودند، اما پیوندهای بین جوامع پایدار و با روحیه بود. این تجربه مشترک – از رویارویی با آینده در جهان های جدید، چه فیزیکی و چه مفهومی – فرصت هایی را برای نسلی از یهودیان فراهم کرد که شبیه به والدین و پدربزرگ و مادربزرگشان نبود. قرن متلاطم اخیر تاریخ یهود، که هم شاهد یک کارزار روشمند برای محو کردن یهودیان اروپا و هم جذب غیرقابل انکار یهودیان غربی در جوامعی بود که اکنون در آن زندگی می کنند، با جایگاه علم افتخاری که در تصورات یهودیان وجود دارد، روشن شده است. علم در رویاهای آنها برای ایجاد جهان های جدید - جهان های خوش آمد - برای مردم تحت آزار و شکنجه قرار داشت. این اثر تحریک‌آمیز برای مورخان علم و همچنین دانشمندان دین، یهودی‌شناسی و صهیونیسم جذاب خواهد بود.
الم‍ی‍زان‌ ف‍ی‌ ت‍ف‍س‍ی‍رال‍ق‍رآن‌‬‏‫ المجلد 3
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ م‍ح‍م‍دح‍س‍ی‍ن‌ ال‍طب‍اطب‍ائ‍ی‌؛ صححه‌ و اشرف‌ علی‌ طبا‌عته‌ حسین‌ الاعلمی‌
نوع منبع :
کتاب , آثار مرجع , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت‌: موسسه الاعلمی للمطبوعات,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
جلد سوم شامل تفسیر آیات 1 تا 120 آل عمران است.
دين يهود
عنوان :
نوع منبع :
ترجمه اثر
THE HUNDRED BEST AVAILABLE BOOKS IN ENGLISH ON JEWISH SUBJECTS
نویسنده:
جوزف جیکوبز: Joseph Jacobs
نوع منبع :
مقاله , مدخل آثار(دانشنامه آثار)
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
ت‍رج‍م‍ه‌ ت‍ف‍س‍ی‍ر ال‍م‍ی‍زان جلد 3
نویسنده:
م‍ح‍م‍د‌ح‍س‍ی‍ن‌ طب‍اطب‍ائ‍ی‌؛ م‍ت‍رج‍م‌ م‍ح‍م‍دب‍اق‍ر م‍وس‍وی‌ه‍م‍دان‍ی‌.
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , آثار مرجع , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ق‍م: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، دفتر انتشارات اسلامی‏‫,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
جلد سوم شامل تفسیر آیات 1 تا 120 آل عمران است.