مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 61
افسانه‌های داروینی: ژن‌های خودخواه، خطاهای وراثت و دیگر افسانه‌های تکامل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David C. Stove (دیوید سی. استو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه با این استدلال که دیدگاه تکامل‌گرا از زندگی انسان، به‌طور خاص، به همان اندازه که به نجابت عمومی توهین می‌کند، به تئوری داروین حمله می‌کند، زیرا احتمالاً مبارزه بی‌وقفه برای زندگی در همه گونه‌ها را فرض می‌کند.
ایده خطرناک داروین: تکامل و معنای زندگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel C. Dennett (دانیل سی. دنت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Penguin Books, Limited (UK),
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اثر نظریه تکامل داروین را ارزیابی می‌کند و به این می‌پردازد که چرا این بحث‌های داغ در میان دانشمندان، فیلسوفان و جامعه‌شناسان به وجود آمده است. هدف این کتاب نشان دادن این است که داروینیسم ارزش معجزات زندگی را کم ارزش نمی کند.
داروینیسم و ​​الهیات طبیعی: دیدگاه های در حال تحول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Robinson (اندرو رابینسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge Scholars Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا مسیحیت می تواند با نظریه تکامل داروین از طریق انتخاب طبیعی سازگار شود؟ علوم زیستی چه ارتباطی با اندیشه دینی دارد؟ آیا الهیات مسیحی چیزی برای ارائه در مورد تدوین فرضیه های علمی دارد؟ این پرسش‌ها از جمله مواردی هستند که در این مجموعه مقالات برخاسته از نشست انجمن علم و دین بریتانیا که به مناسبت دویستمین سالگرد تولد داروین و صد و پنجاهمین سالگرد انتشار کتاب منشأ گونه‌ها در کمبریج برگزار شد، بررسی شده است. این جلد مشارکت‌های گروهی برجسته از دانشمندان برجسته در زمینه علم و دین از جمله دنیس الکساندر، آر جی بری، جان هدلی بروک، سارا کوکلی، سلیا دین-دراموند، دیوید فرگوسن، دیوید نایت، کریستوفر ساوت‌گیت را گرد هم می‌آورد. ، نیل اسپروی و کنت ویلسون. مقاله ها حول موضوع الهیات طبیعی سازماندهی شده اند، تلاش برای نتیجه گیری الهیات از تأمل در جهان طبیعی. این مقالات دیدگاه های تاریخی، فلسفی و الهیاتی را پوشش می دهند و برخی از رویکردهای معاصر به الهیات طبیعی را در زمینه داروینیسم بررسی می کنند.
تکامل و اعتقادات جزمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Augustine Zahm (جان آگوستین زهم)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد 1896 توسط کشیش J.A.Zahm، استاد فیزیک در دانشگاه نوتردام، سنت الهیات کاتولیک را در ارتباط با تکامل در نظر می گیرد. نویسنده نظریه تکامل داروین را به تفصیل مورد بحث قرار می‌دهد و بحث بین الهی‌دانان و دانشمندان را به روزهای اولیه نظریه تکاملی برمی‌گرداند. او نظریه تکاملی اواخر قرن نوزدهم و باورهای کلیسای کاتولیک را مقایسه می‌کند و به دقت استدلال‌ها را ارزیابی می‌کند و خطاها و تصورات نادرست در نظریه و اصطلاحات را بررسی می‌کند. او همچنین تلاش می‌کند تا روابط کم‌شناخته‌شده بین تکامل‌گرایی و مسیحیت را به‌عنوان یک کل روشن کند و درباره اینکه آیا فردی از هر فرقه مسیحی می‌تواند تکامل‌گرا باشد یا خیر، بحث می‌کند. اثر متفکرانه زهم یکی از مهم‌ترین مجلدات تکاملی است که تا کنون توسط یک کاتولیک نوشته شده است.
ایده‌های مدرن تکامل در ارتباط با وحی و علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John William Dawson (جان ویلیام داوسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نظریه تکامل داروین در اواخر قرن نوزدهم طوفانی از بحث و جدل در جامعه علمی ایجاد کرد و سر جی ویلیام داوسون، زمین شناس مشهور زمان خود، یکی از کسانی بود که به شدت با آن مخالفت کرد. داوسون در کتاب «ایده‌های مدرن تکامل در ارتباط با مکاشفه و علم» که برای اولین بار در سال 1890 منتشر شد، معتقد است که این دین به تنهایی است که پایه‌ای پایدار برای همه ایده‌های جدید تشکیل می‌دهد. او نظریه تکامل را به عنوان یک فرضیه خام و بدعت آمیز، ناسازگار با دین و غیر مستحق پذیرش رد می کند. او استدلال می کند که اگر به عنوان حقیقت اثبات شده پذیرفته شود، منجر به انحطاط غیر علمی و غیر معنوی ذهن می شود. بیش از یک قرن بعد، تکامل به طور کلی پذیرفته شده است، اما هنوز "اثبات" نشده است، و بحث ها ادامه دارد. بحث پرانرژی داوسون برای مورخان علم که به دریافت ویکتوریایی از داروینیسم و ​​ظهور نظریه تکاملی توجه دارند، یک سند کلیدی باقی می ماند.
خدا را شکر به خاطر تکامل!: چگونه پیوند علم و دین زندگی شما و دنیای ما را متحول می‌کند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Dowd
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Council Oak Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بالاخره جنگ علم و دین به پایان رسید. برنده؟ همه ما. با حامیانی از طیف بسیار گسترده ای از پیشینه ها و اعتقادات، از جمله پنج برنده جایزه نوبل، خدا را شکر برای تکامل! پل ها را می سازد، راهنمایی می کند و امید واقع بینانه را برای بشریت و بدنه زندگی به عنوان یک کل باز می گرداند. جنبشی در چند دهه گذشته در حال رشد است که داستان خلقت مشترک ما - حماسه تکامل کیهانی، بیولوژیکی و انسانی که توسط علم آشکار شده است - به عنوان مبنایی برای دیدگاهی معنادار از مکان ما در جهان است. کشیش مایکل داود، مبشر تکاملی آمریکا، در خط مقدم این جنبش قرار دارد. این کتاب کاملاً آگاه، کاملاً تحقیق و الهام‌گرفته شده، انجیلی را با میلیاردها سال قدمت اعلام می‌کند. خدا را شکر برای تکامل! به گونه ای زنده و قابل دسترس دلایلی را ارائه می دهد که چرا اکنون می توان به تکامل به عنوان یک فرآیند الهی نگاه کرد. چگونه علم کنونی نشان می دهد که تکامل یک شانس کور بی معنی نیست. روش های عملی برای استفاده از بینش های تکاملی برای دستیابی به رضایت شخصی بیشتر و روابط پر رونق؛ و اینکه چگونه همسویی با روندهای تکاملی می تواند فعالان و دیگرانی را که امیدوارند دنیای ما را به مکانی بهتر تبدیل کنند، راهنمایی کند. داود به عنوان یک خادم مسیحی، به ویژه به نگرانی‌هایی که مسیحیان در مورد تکامل دارند، می‌پردازد، اما این کتاب حاوی بینش‌هایی است که برای افراد با همه ادیان و بی‌ایمان جذاب خواهد بود. سرگرم کننده و نشاط آور، خدا را شکر برای تکامل! فراتر از بحث کنونی است و روشی کاملاً جدید برای تفکر درباره علم، دین، و معنا و هدف زندگی ما ارائه می دهد.
تکامل و دین: یک گفتگو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Ruse (مایکل روز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
تکامل و مسیحیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Iverach (جیمز ایوراخ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در مواجهه با نظریات دانشمندان و فیلسوفان، شاید مشهورترین آنها چارلز داروین، متأخرین الهیات ویکتوریایی به آشتی دادن آموزه های مسیحی با اندیشه های معاصران خود مشغول بودند. این متن برای اولین بار در سال 1894 منتشر شد، این متن بخشی از مجموعه‌ای است که حوزه‌های کلیدی الهیات مسیحی را برای مخاطبان مدرن معرفی می‌کند. دکتر جیمز ایوراخ نظریه‌های منشأ جهان و زندگی درون آن را بررسی می‌کند و در هوش، اخلاق، ایمان و اخلاق نیروی وحدت‌بخش و شفاف‌کننده‌ای می‌یابد که به عقیده او حضور فرآیند خلاق خدا را در تاریخ جهان آشکار می‌کند. او ادعا می‌کند که هیچ چیز تصادفی رخ نمی‌دهد، و انتخاب طبیعی به سادگی بیان می‌کند که مجموع علل، اعم از درونی و بیرونی، به حالتی می‌انجامد که در آن فقط اشکال حیات اکنون قابل مشاهده هستند. این متن بینشی از فلسفه ویکتوریای متاخر داروینیسم مسیحی ارائه می دهد.
تکامل: ماهیت آن، شواهد آن و ارتباط آن با اندیشه دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Le Conte (جوزف لو کونته)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جوزف لو کونت اولین زمین شناس، مورخ طبیعی و گیاه شناس بود که در سال 1869 به دانشگاه کالیفرنیا منصوب شد. او برنامه دیرینه شناسی موفقی را در برکلی تأسیس کرد و مجموعه های مهمی از فسیل ها را به دست آورد. او همچنین در مورد تکامل سخنرانی می کرد و می نوشت، که او از طرفداران برجسته آمریکایی بود. این کتاب که اولین بار در سال 1888 منتشر شد، اما در ویرایش دوم که در اینجا مجدداً منتشر شد، تجدید نظر و گسترش یافت، تلاش او برای تطبیق اعتقادات تکامل گرایانه خود با ایمان مذهبی خود است. او احساس کرد که چنین ترکیبی توسط دگماتیسم در هر دو طرف مانع شده است، و او یک مورد را برای "یک دیدگاه ترکیبی، آشتی دهنده و عقلانی" مطرح می کند. او سه سؤال را مطرح می کند: تکامل چیست؟ آیا حقیقت دارد؟ و سپس چه؟، با هدف خطاب به "خواننده عمومی هوشمند" بدون سطحی یا غیر علمی. مفاهیمی مانند «نئوداروینیسم»، «ماتریالیسم» و «طراحی» در این کتاب گسترده ظاهر می‌شوند که دغدغه‌های آن به‌طور شگفت‌انگیزی امروزی مطرح است.
  • تعداد رکورد ها : 61