مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
روانشناسی نوین قرآنی [کتاب عربی]
نویسنده:
مصطفى محمود
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: ,
التطور البيولوجي للعقل والسلوك الدينيين
نویسنده:
إيكارت فولاند , وولف شيفنهوفل؛ ترجمة: مصطفی إبراهیم فهمی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: المرکز القومی للترجمة,
کلیدواژه‌های اصلی :
روح بازیگوش: کاوش در الهیات، فلسفه و روانشناسی بازی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark W. Teismann, Lynn Weber
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books ,
خلقت ذهنی: پان روان گرایی الهیاتی و نظریه خلقت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joanna Leidenhag
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Publishing ,
چکیده :
چکیده ماشینی : آیا انسان ها تنها موجوداتی هستند که می توانند قدردان خلقت خداوند باشند؟ چه می شود اگر آگاهی به طور گسترده در همه چیز پخش شود؟ این جلد به بررسی پان روان گرایی از دریچه دکترین مسیحی می پردازد. آفرينش ذهن اولين بررسي اساسي از آنچه يك نظريه پان روان‌شناسي آگاهي براي بحث‌هاي كليدي الهياتي در مورد حضور و عمل خدا، تكامل و منشأ روح، منحصر به فرد بودن انسان و بحران محيطي دلالت مي‌كند. جوآنا ليدنهاگ يك پان روان‌شناسي الهياتي را توسعه مي‌دهد كه بر پايه آن استوار است. طیف استثنایی گسترده ای از بورس تحصیلی. Minding Creation از الهیات شخصیت‌های تاریخی مانند آگوستین کرگدن، گوتفرید فون لایب‌نیتس و دیگران استفاده می‌کند تا گفت‌وگوی انتقادی و سازنده با فیلسوفان تحلیلی ذهن معاصر مانند توماس ناگل، گالن استراوسون و دیوید جی چالمرز ایجاد کند. . لیدنهاگ همچنین مفاهیم و موضوعات کلیدی مانند نظریه ظهور، عمل الهی و بوم شناسی را مورد بحث قرار می دهد. او نتیجه می‌گیرد که خداوند از هیچ جهانی را آفرید که مملو از قدرت‌های ساکن، ارزش مقدس و تجربه ذاتی است. این خلقتی است که در آن روح القدس در هر نقطه حضور درونی دارد، خلقتی که خدا را پرستش می کند، و خلقتی است که انسان باید از آن محافظت کند و در ستایش رهبری کند.
به وجود آوردن خدا: روانشناسی باور و ظهور معنویت سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jon Mills
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب جنجالی، فیلسوف و روانکاو جان میلز استدلال می کند که خدا وجود ندارد. و تحریک آمیزتر، اینکه خدا نمی تواند به عنوان چیزی جز یک ایده وجود داشته باشد. به طور خلاصه، خدا یک خلقت روانی است که به آرمان نهایی دلالت دارد. میلز استدلال می کند که ایده یا تصور از خدا تجلی انکار و پاسخ بشر به محرومیت طبیعی است. یک رابطه خود با یک شی ایده آل شده درونی شده، ایده آل سازی ارزش تصوری. پس از نشان دادن فقدان شواهد تجربی و عدم امکان منطقی خداوند، میلز انگیزه‌های روان‌شناختی نیاز بشر به اختراع یک موجود برتر را توضیح می‌دهد. او در یک تحلیل بسیار ظریف از فرآیندهای ناخودآگاه که به روانشناسی باورها و ایدئولوژی اجتماعی نهادینه شده می‌پردازد، نتیجه می‌گیرد که ایمان به خدا ناتوانی در پذیرش مرگ قریب‌الوقوع ما و سوگواری غیبت طبیعی برای توهم حضور الهی است. او به عنوان جایگزینی برای ایمان خداباورانه، معنویت سکولار را ارائه می دهد که بر کیفیت تجربه زیسته، اولویت احساس و تحقیق ارزشی، خودآگاهی اخلاقی، حساسیت زیبایی شناختی و بوم شناختی، و رابطه اصیل با خود، دیگران و جهان به عنوان تعقیب یک روح زیبا در جستجوی چیزهای ارزشمند اختراع خدا مورد توجه دانشگاهیان، دانشمندان، مخاطبان عادی و دانشجویان علوم دینی، علوم انسانی، فلسفه و روانکاوی و سایر رشته ها خواهد بود. همچنین برای روان درمانگران، روانکاوان و متخصصان سلامت روان که بر ادغام علوم انسانی و روانکاوی تمرکز دارند، جذاب خواهد بود.
ذهن سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Coles
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا زندگی روزمره ما را از اسرار زندگی دور می کند؟ آیا اکثر آمریکایی ها تفکر معنوی را بیشتر به عنوان یک سرگرمی ارزش می دهند تا یک رویکرد فراگیر به زندگی؟ آیا مفهوم روح پس از چند نسل آینده از بین خواهد رفت؟ رابرت کولز، روانپزشک کودک و نویسنده پرفروش، مراقبه عمیقی در مورد چگونگی رسوب فرهنگ سکولار در قلب و ذهن آمریکایی ها ارائه می دهد. این کتاب مقاله ای جامع در مورد تغییر از کنترل مذهبی بر جامعه غربی به سلطه علمی ذهن است. تلاش شخصی کولز برای درک اینکه چگونه حس مقدس در زندگی افراد - چه افراد مشهور و چه افراد معمولی که او آنها را می‌شناخت - حتی زمانی که با شک و تردید دست و پنجه نرم می‌کردند - ثابت مانده است. کولز از پل تیلیش در مورد معنای «ذهن سکولار» سؤال کرد و شیفتگی او نسبت به تضاد بین سکولار و مقدس در طول سالها تشدید شد. این کتاب گفتگوهایی را که کولز با چهره هایی مانند آنا فروید، کارن هورنی، ویلیام کارلوس ویلیامز، واکر پرسی و دوروتی دی داشته است، بازگو می کند. سخنان آنها ناامیدی و لذت زندگی در هر دو قلمرو سکولار و مقدس را به نمایش می گذارد. کولز به طرز ماهرانه ای از منابع ادبی مختلفی استفاده می کند که رابطه قدسی و سکولار را دنبال می کند: داستان های ابراهیم و موسی، نوشته های سنت پل، آگوستین، کی یرکگور، داروین و فروید، و داستان های داستانی جورج الیوت، هاردی، مردیت، فلانری اوکانر و هاکسلی. کولز به ما نشان می‌دهد که از زمان‌های کتاب مقدس، رابطه بین این دو قلمرو بر اساس تعارض و تطابق رشد کرده است. کولز همچنین خاطرنشان می‌کند که روانکاوی ابتدا به عنوان رقیب دین از نظر دستیابی به حقایق درونی تلقی شد. او به طرز تحریک آمیزی نشان می دهد که چگونه روانکاوی یا در تفکر بسیاری از فرقه های مذهبی گنجانده شده است یا به خودی خود به نوعی دین تبدیل شده است. چگونه مردم در هزاره آینده با پیشرفت های شیمی و عصب شناسی برخورد خواهند کرد؟ آیا این علوم در کنترل تفکر و احساس ما از روانکاوی پیشی خواهند گرفت؟ این کتاب برای هر کسی است که در مورد سرنوشت روح و توانایی ما برای جستجوی مقدسات در دنیای دائماً در حال تغییرمان تعجب کرده است.
خلاقیت، معنویت و سلامت روان: کشف ارتباطات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kelley Raab, Dr Mayo
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing ,
درباره الهیات و روانشناسی: مکاتبات کارل گوستاو یونگ و آدولف کلر
نویسنده:
C. G. Jung, Adolf Keller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : مکاتبات یونگ با یکی از الهیات و علمای برجسته قرن بیستم در زمینه الهیات و روانشناسی مکاتبات سی.جی یونگ با آدولف کلر، الهیدان مشهور پروتستان که یکی از پیشگامان جنبش مدرن جهان شناسی و یکی از اولین رهبران مذهبی بود که به آن علاقه مند شد، گرد هم می آورد. در روانشناسی تحلیلی رابطه آنها نیم قرن طول کشید و کلر سالها تنها رهبر مذهبی مهمی بود که خود را با یونگ و ایده های او هماهنگ کرد. هر دو مرد درگیر یک مادام العمر با مسائل مربوط به ایمان بودند و هر کدام به روش خاص خود با خدا دست و پنجه نرم کردند. نامه‌هایی که برای اولین بار به زبان انگلیسی در اینجا ارائه می‌شوند، نگاهی نادر به یونگ در گفتگو با یک الهی‌دان ارائه می‌دهند. این نامه‌ها که حدود پنجاه سال طول می‌کشد، گفتمان فکری و معنوی گسترده‌ای را بین دو مرد بسیار متفاوت نشان می‌دهد، زیرا آنها در مورد ماهیت الهی، سازگاری روان‌شناسی یونگ و مسیحیت، تفسیر کتاب مقدس و شخصیت‌هایی مانند عیسی و ایوب تبادل نظر می‌کنند. و پدیده ناسیونال سوسیالیسم. اگرچه کلر به شدت جذب ایده های یونگ شده بود، اما مکاتبه او با روانپزشک مشهور نشان می دهد که او از شاگردی کردن اجتناب می کرد. هر دو مرد با سؤالات اساسی در مورد وجود انسان، معنویت و رفاه دست و پنجه نرم می کردند و هر دو به دنبال زمینه مشترکی بودند که در آن نگرانی های روانشناسان و الهیدانان به هم نزدیک می شد. درباره الهیات و روانشناسی با مقدمه ای روشن از ماریان جهل-وایلدبرگر، بینش های غیرقابل مقایسه ای را در مورد توسعه دیدگاه های یونگ در مورد الهیات و دین ارائه می دهد، و پنجره ای منحصر به فرد به یک دوستی معنوی و فکری که شبیه هیچ دوستی دیگری نیست.
روانپریشی یا تجربه عرفانی مذهبی؟ یک پارادایم جدید با تکیه بر روانشناسی و الهیات اصلاح شده
نویسنده:
Susan L. DeHoff
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب پارادایم جدیدی برای تمایز تجارب مذهبی روان پریشی و عرفانی ارائه می کند. سوزان ال. دی هاف به منظور کشف چگونگی تمایز کشیش های پروتستان چنین رویدادهایی را از الهیات اصلاح شده، نظریه روانشناختی و تحقیقات کیفی قوی استخراج می کند. او پس از گفت‌وگوی میان صداهای چند رشته‌ای، پارادایم جدیدی را با توجه به شباهت‌ها، تفاوت‌ها و همپوشانی احتمالی تجارب مذهبی روان‌پریشی و عرفانی ارائه می‌کند.