مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
سه چالش با اخلاق
نویسنده:
جیمز استربا؛ مترجم: علی حقی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
جهاد دانشگاهی واحد مشهد,
چکیده :
هدف از نگارش این کتاب رسیدن به این مسئله است که اخلاق سنتی هم چنان باید به مقابله با سه چالش مهم یعنی محیط زیست گرایی، فمنیزم و چند فرهنگ گرایی برود . در پیش گفتار کتاب حاضر در مورد اخلاق سنتی، مسئله نسبی گرایی، مساله عقلانیت، خودگرایی اخلاقی فردی، خودگرایی اخلاقی کلی و ارزیابی اخلاق بدیل توضیحاتی داده شده است و در قسمت‌های بعد در مورد سه چالش مذکور بحث و بررسی می‌شود .
مقاومت در برابر بی عدالتی و اخلاق فمینیستی مراقبت در عصر اوباما: "ناگهان، ... تمام حقیقت آشکار شد" [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
David A. J. Richards
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقاومت در برابر بی عدالتی دیوید ای جی ریچاردز و اخلاق فمینیستی مراقبت در عصر اوباما: "ناگهان،... تمام حقیقت آشکار شد" بر اساس تاریکی عمیق او و کارول گیلیگان برای بررسی ریشه های جنبش های مقاومت در دهه 1960 ساخته شده است. روانشناسی سیاسی پشت محافظه کاری معاصر، و جذابیت امروزی پرزیدنت اوباما و همچنین دلایل سیاست ارتجاعی علیه او. ریچاردز با طرح مبانی اخلاق مراقبت و ارائه یک مبنای جایگزین برای اخلاق شروع می کند: رابطه گرایی، که مبتنی بر یافته های همگرا در تحقیقات نوزادان، علوم اعصاب، و روانشناسی تکاملی است. او به تحلیل انتقادی سیاست های مردسالارانه می پردازد و بیان می کند که آنها ریشه در روانشناسی ارتجاعی دارند که به رابطه و اخلاق انسانی حمله می کند. از آنجا، این کتاب جنبش‌های مقاومت دهه 1960 را بررسی می‌کند و استدلال می‌کند که آنها اساساً حول محور چالش‌برانگیز مردسالاری بودند. ریچاردز ادعا می کند که سیاست ارتجاعی در آمریکا از دهه 1960 تا کنون در خدمت یک مردسالاری آمریکایی است که توسط جنبش های مقاومت از جنبش های حقوق مدنی دهه 1960 تا جنبش حقوق همجنس گرایان کنونی تهدید شده است. سیاست ارتجاعی قصد دارد دستاوردهای اخلاقی به دست آمده توسط جنبش‌های مقاومت را به حاشیه رانده و حتی معکوس کند - و در واقع یک سیستم مردسالاری پنهان در دموکراسی ایجاد کند. در نتیجه ریچاردز استدلال می کند که درخواست اوباما به چالش او با این سیستم پدرسالاری مرتبط است و هم درخواست تجدید نظر اوباما و هم واکنش های علیه او را در پرتو انتخابات ریاست جمهوری 2012 بررسی خواهد کرد. این کتاب تحولات سیاسی اخیر آمریکا را در تحلیلی گسترده از نقش مردسالاری در سرکوب انسان در طول تاریخ قرار می‌دهد و استدلال می‌کند که یک اخلاق مراقبتی مبتنی بر فمینیست برای شکل‌گیری یک سیاست دموکراتیک انسانی‌تر و فراگیرتر ضروری است.
توسل به تجربه زنان در اخلاق: درس هایی از فمینیسم و ​​چالش نقد پسااستعماری [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Lai-Shan Yip: لای-شان ییپ
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: توسل به تجربه زنان برای ترسیم اخلاقیات دینی با موضوع تنوع فرهنگی و استعمار که توسط نقد پسااستعماری مطرح شده، گیج شده است. هدف این مقاله بررسی بحث‌های فمینیسم جهان سوم و فمینیسم مسیحی در برخورد با تفاوت و همبستگی است که منجر به فراخوانی برای تحلیل زمینه‌ای و نگاشت قدرت مرتبط می‌شود. پیشنهاد مارگارت آ.فارلی برای اخلاق جنسی در کتاب «Just Love: فقط عشق» سپس به عنوان مثالی برای بحث در مورد اینکه چگونه جستجو برای اخلاق مشترک در میان تنوع فرهنگی ممکن است از برنامه‌های استعماری و امتیازات دیگر جلوگیری یا تقویت کند، خواهد بود.
فمینیسم و ​​اخلاق مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan Frank Parsons (سوزان فرانک پارسونز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تنوع تفکر اخلاقی در فمینیسم معاصر را توصیف می‌کند، و مروری کلی و تحلیلی از موضوعات اصلی اخلاق فمینیستی ارائه می‌کند. می تواند به عنوان راهنمای خواننده ای باشد که می خواهد به طور جدی با فمینیسم درگیر شود. برای علمای اخلاق و فیلسوفان اخلاق مسیحی، در درک و کمک به تحولات جدید، مورد علاقه تخصصی است. برای محققان فمینیست، در بررسی سنت خود و در نظر گرفتن بهترین راه برای پیشبرد اخلاق فمینیستی مفید خواهد بود.
اخلاق زنانه‌نگر
نویسنده:
نويسنده: رزماری تانگ؛ مترجم: مریم خدادادی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - تهران: ققنوس,
چکیده :
کتاب حاضر، يکي از کتاب‌هاي مجموعه «دانشنامه فلسفه استنفورد» است. کتاب‌هاي اين مجموعه حاصل طرحي براي ترجمه و انتشار گزيده‌اي از مدخل‌هاي اين دانشنامه است که با هدف گستردن دامنه تأثير آن و فراهم کردن امکان دسترسي هر چه بيشتر خوانندگان فارسي‌زبان به اين مقالات نگاشته شده‌اند. در اين کتاب بيان مي‌شود که اخلاق زنانه نگر تلاشي است براي بازبيني، صورت‌بندي مجدد يا بازانديشي اخلاق سنتي از آن حيث که چنين اخلاقي تجربه اخلاقي زنان را ناچيز مي‌انگارد يا بي‌ارزش مي‌کند.
اخــــلاق مادری در اســـلام و فمینیســـــم
نویسنده:
اقدس یزدی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه قم,
چکیده :
تفاوت‌های تکوینی جسمی و روحی زن و مرد در خلقت هدفمند بوده است و کمال زن در تکاپو و حرکت درچهارچوب فطری و خلقتی او نهفته است. اسلام مادری را با ضوابط خاص اخلاقی آن از جمله نمودهای عالی کمال زن دانسته، پرورش نسل را خطیرترین وظیفه ی زن می‌داند. در جهان غرب به موازات نهضت حقوق بشر و انقلاب صنعتی، جنبش هایی برای احقاق حقوق زنان و برابری با مردان با عنوان "فمینیسم" به ظهور پیوست. این نهضت طی تطوّرات خود به ایدئولوژی همه جانبه با گرایش‌های متفاوت تبدیل شده است. فمینیست‌های تندرو بر اساس مبانی فکری و فلسفی خاص چون اصل فرد گرایی و آزادی جنسی، مادری را مهم ترین عامل فرودستی و سرکوب زنان می‌دانند. از نظر آنان مرد سالاری برسراسر تاریخ، جامعه و علم سیطره داشته، شؤون و خصلت‌های خاص زنان نادیده گرفته شده است. آنان با انتقاد از اخلاق سنتی، در پی رهیافت‌های جدیدی بوده اند تا ضمن ستایش و اثبات برتری خصلت‌های زنانه، با تعمیم آنها راهکارهای کلی اخلاقی درسطح عموم جامعه ارائه دهند. از جمله رهیافت-‌های آنها به حوزۀ اخلاق، اخلاق مادرانه است. آنان با این رویکرد در پی آنند تا رابطه ی محبت -آمیز و خیر خواهانه ی مادر- فرزندی را الگوی تمام روابط اجتماعی بشر قرار دهند. اسلام فضایلی چون تقوا، عفت، صبر و ایثار و ... را ضروری عملکرد مقام مادری دانسته، دامان مادر را اولین مدرسه انسان و مهم ترین عامل انتقال ارزش‌ها به نسل‌ها می‌داند.
صفحات :
از صفحه 151 تا 183
معرفت شناسی فمنیستی چیست؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
معرفت شناسی شاخه ای از فلسفه می باشد که از معرفت بحث می کند. امروزه معرفت شناسی بیش از آنکه یک دانش باشد یک ابزار سیاسی است. لذا جنبش های سیاسی متفاوت تلاش می کنند که بر اساس این ابزار، موفقیت هایی را بدست بیاورند. بر این اساس، اگر فمینیسم را هم به ع بیشتر ...
  • تعداد رکورد ها : 7