جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 15
نامه های الهیات عرفانی + مطالعات - مدیاوالیا [کتاب پرتغالی]
نویسنده:
Pseudo-Dionysius the Areopagite
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
الهیات تطبیقی ​​و مسئله رقابت مذهبی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hugh Nicholson (هیو نیکلسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی: هیو نیکلسون استدلال می‌کند که در گفتمان الهیات، امر سیاسی «تا آخر» پیش می‌رود. هرگز به سطحی از حقایق دینی بی‌طرف سیاسی نمی‌رسیم، زیرا همه گفتمان‌های الهیاتی - حتی عالی‌ترین، آموزنده‌ترین، و «معنوی‌ترین» آنها - با عناصر جدلی تسخیر می‌شود. الاهیات لیبرال، از الهیات تحقق مسیحی قرن نوزدهم تا الهیات کثرت گرایانه قرن بیستم، فرض کرده اند که نوشته های دینی علیرغم هر عنصر جدلی که ممکن است در بر داشته باشد، به حقیقت معنوی و تعالی دست یافته است. نیکلسون از طریق تجزیه و تحلیل و مقایسه الهیات عرفانی مسیحی مایستر اکهارت و همتای هندو او ایاسکارا، به نتیجه ای بسیار متفاوت می رسد. عناصر سیاسی ممکن است در واقع منبع خلاق قدرت بیان گفتمان های دینی باشند. وین پرادفوت استدلال کرده است که گفتارهای عرفانی مجموعه ای از قوانین را در بر می گیرد که هر گونه درک قطعی از شی یا تجربه غیرقابل توصیف را دفع می کند. نیکلسون در کتاب الهیات تطبیقی ​​و مسئله رقابت مذهبی پیشنهاد می‌کند که این اصل نفی، شاید از طریق فرآیند انتزاع و تصعید، با نیاز به تمایز خود از دشمنان درون و/یا درون دینی مرتبط است. نیکلسون مدل جدیدی از الهیات تطبیقی ​​را پیشنهاد می کند که یکی از فوری ترین مسائل فرهنگی و سیاسی عصر ما را می شناسد و با آن روبرو می شود: یعنی «بازگشت امر سیاسی» در قالب جنبش های ضد سکولار و بنیادگرا در سراسر جهان. این مدل ماهیت ریشه‌کن‌ناپذیر یک بعد مخالف گفتمان دینی را تصدیق می‌کند و در عین حال پروژه لیبرالی محدود کردن نابردباری و تعصب در حوزه دین را گرامی می‌دارد و حتی پیش می‌برد.
سکوت گرایی، لاادری گرایی و عرفان: ترسیم گفتمان فلسفی شرق و غرب [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مجموعه بی نظیری از مقالات در مورد جنبه های مختلف فلسفی حقیقت و واقعیت ناشناخته و ناشناخته جهان کیهانی را ارائه می دهد. این کتاب تحلیلی نظام مند از سه نظریه فلسفی ساکت گرایی، اگنوستیک و عرفان ارائه می دهد و خوانندگان را با مبانی معرفت عرفانی مورد ادعای مکاتب فلسفی شرق و غرب آشنا می کند. مباحث فلسفی مربوط به حصول حقیقت، عینیت آن و ابعاد مختلف آن همراه با کاربرد اندیشه های مربوط به ساکت گرایی، اگنوستیسیسم و ​​سنت های متافیزیکی- عرفانی در فلسفه به بحث، مناظره و گفتگو می پردازد. محدوده و حدود دانش، شیوه زندگی مربوطه، عبارات و اخلاق آن، مکاشفه عرفانی، وصف ناپذیری غایی، رئالیسم ارزشی، و ایمان و عقل را با تمرکز اولیه بر مکاتب هندوئیسم کلاسیک بررسی و به طور دقیق تعریف می کند. بودیسم، جینیسم، آگنوستیسیسم، باول ها، سنت های یونانی، فرافلسفه مدرن غرب، و بحث های آرام گرایانه معاصر در دین و الهیات. این مجموعه بصیرتی باید مورد توجه محققین مستقل، دانشجویان و اساتید فلسفه، کلام، عرفان و اگنوستیک، مطالعات فرهنگی و مطالعات دینی باشد.
الهیات عرفانی دیونیسایی: دیونیوس آریوپاگیت
نویسنده:
Paul Rorem
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : الهیات عرفانی دیونوسیایی «الهیات عرفانی شبه دیونیسی» را با نگاهی اجمالی به مراحل کلیدی در تفسیر و دریافت انتقادی آن در طول قرن ها معرفی می کند. در بخش اول، مقاله مینیاتوری خود آرئوپاگیت گریزان، الهیات عرفانی، به طور کامل، جمله به جمله، همراه با تفسیر نقل شده است. محتویات رمزآلود آن بدون ارجاع عاقلانه به بقیه مجموعه دیونوسی: نامهای الهی، سلسله مراتب آسمانی، سلسله مراتب کلیسایی و ده نامه تقریباً غیرقابل نفوذ خواهد بود. از اهمیت ویژه ای استفاده دیونوسیایی از نفی ها در یک الهیات «آپوفاتیک» است که تعالی خدا را فراتر از کلمات و مفاهیم انسانی به رسمیت می شناسد. مراحل دریافت و نقد این مجموعه و مضمون یونانی در بخش دوم ترسیم شده است: نخست، مقدمه اولیه قرن ششم و نظرات حاشیه ای (Scholia) توسط جان اسکیتوپلیس. دوم، ترجمه و تفسیر لاتین اولیه توسط Eriugena کارولینجی قرن نهم و تفسیر قرن دوازدهم توسط هیو پاریسی سنت ویکتور. و سوم، واکنش انتقادی و مخالفت مارتین لوتر در اصلاحات. در پایان، آپوفاتیک دیونوسی در کنار سایر اشکال الهیات منفی در پرتو علایق مدرن و پست مدرن در این موضوع ارائه شده است.
الهیات عرفانی و اسماء الهی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
C.E. Rolt
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Dover Publications,
چکیده :
ترجمه ماشینی: رساله ها و نامه های دیونیسیوس آرئوپاگیت، فلسفه نوافلاطونی را با الهیات مسیحی و تجربه عرفانی آمیخته است. کاوش آنها در ماهیت و نتایج دعای متفکرانه تأثیری ماندگار داشت.
لوگوس و الهیات عرفانی در آرای فیلون اهل اسکندریه
نویسنده:
David Winston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hebrew Union College Pr ,
سنت ایده‌های الهی در الهیات عرفانی مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark A. McIntosh
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در زمان مدرنیته اولیه، یک اصل گسترده از تفکر مسیحی شروع به از بین رفتن کرده بود. سنت عقاید الهی، این تعلیم که همه موجودات به عنوان جنبه‌هایی از ذهن خدا، وجودی ابدی دارند، در طیف وسیعی از آموزه‌های مرکزی مسیحیت عمل کرده است و به متفکران مسیحی و معلمان عرفانی ظرفیت الهیاتی قدرتمندی را ارائه می‌دهد: برای روشن کردن زمینه تثلیثی همه. مخلوقات، و تجدید حقیقت الهی همه مخلوقات از طریق تفکر انسان. قبلاً در زمان افلاطونیان میانه، مُثُل افلاطون به عنوان ایده هایی در ذهن خدا تفسیر شده بود. با این حال، این تنها آغاز دگرگونی ایده های الهی بود، زیرا اعتقاد مسیحیان به خدا به عنوان تثلیث و تجسم کلام، سنت ایده های الهی را با چابکی مفهومی قابل توجهی آغشته کرد. تعلیم اندیشه های الهی به متکلمان عرفانی این امکان را می داد که حضور پنهان خداوند را در همه مخلوقات تصور کنند و قدرت حقیقت هر مخلوقی در خداوند را برای تکمیل پویایی کامل دعوت هر مخلوقی درک کنند. سنت ایده‌های الهی در الهیات عرفانی مسیحی، نقش برجسته سنت اندیشه‌های الهی را در تعلیم شارحان اصلی آن زنده می‌کند، و همچنین نشان می‌دهد که چگونه ایده‌های الهی می‌توانند به‌طور سازنده الهیات و معنویت مسیحی امروز را آگاه کنند. به‌ویژه در عصر بحران‌های جهانی، که حقیقت محیط طبیعی، بی‌عدالتی نژادی، و سلامت عمومی برای اهداف سیاسی انکار و مورد مناقشه قرار می‌گیرد، سنت اندیشه‌های الهی به متفکران معاصر بینشی خلاقانه و متفکرانه می‌دهد که به حقیقت عمیق احترام می‌گذارد. همه موجودات و به دنبال اصلاح و تحقق آنهاست.
فناوری و فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Lewin (دیوید لوین)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge Scholars Publishing ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در صد سال گذشته شاهد پیشرفت تکنولوژی غیرقابل تصوری بوده ایم که همه جنبه های زندگی بشر را متحول کرده است. با این حال، به نظر می‌رسد که ما نمی‌توانیم ناراحتی عمیقی از جهت‌گیری فناوری مدرن و برادران ایدئولوژیک آن، سرمایه‌داری جهانی و مصرف انبوه ایجاد کنیم. فیلسوفانی مانند مارکوزه، بورگمن و به‌ویژه هایدگر، تحلیل‌های مهمی از جامعه تکنولوژیک ایجاد کرده‌اند، با این حال دیوید لوین در این کتاب استدلال می‌کند که ایده‌های آن‌ها یا به واسطه بافت سکولارشان، یا با برداشت محدودی از دین که اجازه می‌دهند، محدود مانده است. این مطالعه خواننده را در مسیرهای تازه شکل‌گرفته فلسفه فناوری راهنمایی می‌کند و استدلال می‌کند که در جایی که این مسیرها به طور ناگهانی به پایان می‌رسند، یک گفتمان دینی برای بیان نگرانی‌های نهایی لازم است که کنش فناورانه را هدایت می‌کنند. این امر مستلزم تعمق در بینش مرکزی بسیاری از سنت‌های دینی است که به معنای نهایی، ما نمی‌دانیم چه می‌کنیم. اذعان به اینکه نمی دانیم چه می کنیم، اولین گام به سوی الهیات فناوری است که از بینش هایی از سنت الهیات عرفانی و همچنین از تحولات اخیر در فلسفه دین قاره ای استفاده می کند.
الهیات عرفانی: یکپارچگی معنویت و الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark A. McIntosh (مارک ای. مک اینتاش)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: الهیات عرفانی نشان می دهد که محبوبیت فزاینده معنویت در همه اشکال آن تا حد زیادی از الهیات جدا شده است. الهیات عرفانی از طریق مطالعه نویسندگان نمونه مانند گریگوری نیسا، درک یکپارچگی درونی آگاهی عرفانی و تفاوت بین معرفت از طریق تجربه مستقیم و بیان الهیات را آشکار می کند.
  • تعداد رکورد ها : 15