جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
  • تعداد رکورد ها : 321
نویسنده:
قادرزاده امید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 35 تا 65
نویسنده:
مرادی گل مراد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف اصلی این مطالعه بررسی نقش عوامل جامعه شناختی موثر بر استفاده دختران جوان از لوازم آرایشی می باشد. این پژوهش با روش ییمایش انجام و داده های آن از طریق پرسشنامه جمع آوری شدند. جامعه آماری کلیه دانشجویان دختر دانشگاه آزاد واحد اسلام آباد غرب بود. تعداد جامعه آماری برابر 784 نفر است. از این تعداد، 400 نفر بر اساس نمونه گیری تصادفی ساده برای مطالعه انتخاب شدند. یافته های پژوهش نشان می دهد بین متغیرهای، تمایل به جلب توجه، تشخص طلبی، میزان نوگرایی، میزان گرایش دینی و تحصیلات پدر و مادر با استفاده از لوازم آرایشی رابطه معنی دار وجود دارد. نتایج ضریب رگرسیونی نشان می دهد که شش متغیر تمایل به جلب توجه، میزان تشخص طلبی، میزان نوگرایی، میزان درآمد، وضعیت شغلی و وضعیت تاهل، به ترتیب میزان اهمیتی که در تبیین متغیر وابسته داشته اند، وارد معادله شده و در مجموع مقدار 51 درصد از واریانس متغیر وابسته را تبیین نموده اند.
صفحات :
از صفحه 87 تا 106
نویسنده:
زین آبادی حسن رضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
پژوهش های مربوط به تفاوت های جنسیتی در سبک رهبری تحول بخش انگشت شمار است. این شواهد اندک اغلب رهبران زن را تحول بخش تر از رهبران مرد می دانند. هدف پژوهش حاضر؛ مطالعه تفاوت های جنسیتی در ابعاد سبک رهبری تحول بخش مدیران زن و مرد و اثر آن ها بر اعتماد به مدیر و رفتار شهروندی سازمانی معلمان است. نمونه ای مرکب از 200 معلم زن و 36 مدیر زن از مدارس ابتدایی دخترانه و 200 معلم مرد و 41 مدیر مرد از مدارس ابتدایی پسرانه شهر تهران انتخاب و داده ها به وسیله 3 پرسش نامه گردآوری شد. معلمان، پرسش نامه های رهبری تحول بخش و اعتماد به مدیر و مدیران، پرسش نامه رفتار شهروندی سازمانی را تکمیل کردند. برای تشخیص تفاوت های جنسیتی در ابعاد رهبری تحول بخش، تحلیل واریانس عاملی و برای تعیین اثر هر یک از ابعاد بر اعتماد به مدیر و رفتار شهروندی سازمانی معلمان، تحلیل مسیر به کار رفته است. نتایج تحلیل واریانس نشان می دهد که میانگین هر یک از ابعاد در مدیران زن به طور معناداری بیشتر از مدیران مرد است. نتایج تحلیل مسیر نشان می دهد که اثر ابعاد رهبری تحول بخش مدیران زن بر اعتماد به مدیر و رفتار شهروندی سازمانی معلمان بیشتر از مدیران مرد است. درباره یافته های پژوهش با تاکید بر علل تفاوت های جنسیتی و مزیت های زنان در سبک رهبری تحول بخش بحث خواهد شد.
صفحات :
از صفحه 115 تا 141
نویسنده:
کلانتری عبدالحسین, روشن فکر پیام, جواهری جلوه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 111 تا 131
نویسنده:
شعبانعلی فمی حسین, فلاح حقیقی نگین, اسدی علی, بیژنی مسعود
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این مطالعه؛ «تحلیل جنسیتیِ مهارت های کاربری فناوری اطلاعات در امور ترویج کشاورزی استان گیلان» است که به مطالعه وضعیت کاربری فناوری اطلاعات و ارتباطات در امور ترویج کشاورزی استان گیلان می پردازد و در نهایت، تحلیلی مقایسه ای بین زنان و مردان در توانایی کاربری این فناوری ها در امور مرتبط با ترویج کشاورزی ارایه می کند. جامعه آماری تحقیق «کارگزاران ترویج کشاورزی استان گیلان» هستند که 203 نفر از آنان به روش نمونه گیری «طبقه ای متناسب تصادفی» انتخاب می شوند. ابزار مطالعه «پرسش نامه» است که پایایی آن با برآوردی از ضریب «آلفای کرونباخ» تخمین زده می شود و مقدار آن 0.76 به دست آمد. نتایج حاصل از تحلیل نشان می دهد که زنان و مردان در رابطه با متغیرهای سن، سابقه خدمت، تسلط بر مهارت های اینترنتی و مهارت کاربری رایانه در امور ترویجی، در زمینه های مختلف اختلافی معنا دار با یکدیگر دارند. نتایج حاصل از تحلیل تشخیصی نیز بیان گر آن است که مهارت استفاده از رایانه برای انجام وظایف ترویجی دارای بیشترین همبستگی با نمره تشخیصی است و بیشترین نقش را در تبیین واریانس کل ایفا می کند. مراکز ثقل گروه ها برای مردان 2.121 و برای زنان -0.908 به دست آمد.
صفحات :
از صفحه 75 تا 96
نویسنده:
محمدپور احمد, صادقی رسول, رضایی مهدی, پرتوی لطیف
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
نویسنده:
منتظرقائم مهدی, نورایی نژاد مریم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تکنولوژی با ورود به عرصه های فردی و جمعی سبب تغییراتی شده است که انتظار می رود در درازمدت به دگرگونی های اساسی در تعاریف سنتی از وظایف زن و مرد منجر شود. در این میان، تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی (ICT's) از جمله تکنولوژی هایی هستند که با ورود به عرصه کار و زندگی، سبب تغییرات بسیاری شده اند. این تکنولوژی ها دربرگیرنده تلفیق اطلاعات و ارتباطاتی هستند که جهان را به سمت یک جامعه اطلاعاتی و دانش مدار، فارغ از امتیازاتی چون جنسیت رهنمون می سازد. اینترنت به عنوان بارزترین وجه این تکنولوژی ها، با گسترش روزافزون خود در حال شکل دادن فضایی جدید است. زنان نیز که در توزیع قدرت از جایگاه «اولین ها» برخوردار نیستند، و طبق تعاریف سنتی بیشتر در نقش های مادری و همسری دیده می شوند، می توانند با بهره گیری از این امکان جدید، ابتدا از فشارهای این تعاریف بکاهند و سپس به ارتقای شغلی دست یابند. قابلیت های انعطافی تکنولوژی های اطلاعاتی و مخصوصا اینترنت به عنوان ابزاری برای کاستن از فشارهای سنتی، اجتماعی و فرهنگی در عرصه کار و شغل زنان در کنار آمدن با تضاد میان نقش های خانگی و شغلی شان، زمینه اصلی این کار پژوهشی بوده است. نتایج این کار نشان دهنده کاربرد اینترنت به عنوان ابزار مدیریتی در کاستن از تضادهای میان زندگی خانوادگی و شغلی و برقراری تعادل میان زندگی خانوادگی و حرفه ای برای زنان متخصص (اعضای هیات علمی دانشگاه تهران) است.
صفحات :
از صفحه 31 تا 55
نویسنده:
فیروزآبادی سیداحمد, صادقی علیرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقاله حاضر به مطالعه وضعیت طرد اجتماعی زنان فقیر روستایی برحسب متغیرها و مولفه های طرد اجتماعی می پردازد. سوال های اصلی تحقیق این است که آیا وضعیت طرد اجتماعی در میان گروه های متفاوت زنان و به طور خاص؛ زنان شاغل- غیرشاغل و بومی- مهاجر، از الگویی متفاوت پیروی می کند؟ آیا زنان توانسته اند از طریق فعالیت اقتصادی بیرون از خانه به شبکه بین گروهی بپیوندند و حمایت دریافت کنند؟ آیا فقر و طرد اجتماعی، پدیده هایی مشابه هستند و در زندگی زنان فقیر با هم به وقوع می پیوندند؟ در این تحقیق با بهره گیری از روش کمی، تفاوت میزان طرد در میان گروه های زنان بر حسب اشتغال و نوع اقامت مورد سنجش قرار می گیرد و با به کار گیری روش کیفی نیز کوشش می شود درکی عمیق تر از تجربه زیسته زنان در این رابطه به دست آید. نتایج مقایسه وضعیت طرد اجتماعی در میان دو گروه زنان بومی و مهاجر حاکی از آن است که زنان فقیر، از نظر حمایتی از شبکه درون گروهی قوی تری برخوردارند و در فعالیت های اجتماعی غیررسمی ، مشارکتی فعال تر نسبت به همتایان مهاجر خود دارند. همچنین، زنان شاغل نسبت به زنان غیرشاغل، از شبکه حمایتی بین گروهی قوی تر و ناهمگون تری برخوردارند و فعالیت اقتصادی این دسته از زنان، شعاع حمایتی گسترده تر و منابع حمایتی بیشتری را برای آن ها فراهم کرده است.
صفحات :
از صفحه 93 تا 114
نویسنده:
لهسایی زاده عبدالعلی, امیدی افسانه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این پژوهش تحلیل نقش زنان در اقتصاد غیررسمی از طریق محاسبه ارزش افزوده خدمات‌ زنان خانه‌دار در منزل است که در شهر اردل بر روی 250 نفر زن متاهل انجام شده‌است. خدمات زنان خانه‌دار در منزل با توجه به تاثیر پاره‌ای از عوامل مانند سن، تحصیلات و شغل زن و شوهر، مدت ازدواج و بعد خانواده بررسی شده‌است. به این‌ منظور ابعاد مختلف فعالیت‌ زنان خانه‌دار مانند نگهداری از فرزندان، کمک به آموزش فرزندان، تهیه غذا، تمیزکردن منزل، خرید مایحتاج منزل، فعالیت صنایع‌دستی و تهیه و تولید فرآورده‌های غذایی و لبنی درنظرگرفته‌شده‌است.
نویسنده:
صادقی رسول, عباسی شوازی محمدجلال
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
الگوهای ازدواج در بین کشورها و حتی در درون یک کشور در میان گروه های قومی گوناگون، متفاوت است. چنین نوسانی می تواند هم ناشی از عوامل قومی- فرهنگی، و هم متاثر از عوامل اقصادی- اجتماعی باشد. مقاله حاضر با استفاده از داده های طرح ملی "بررسی ویژگی های اقتصادی اجتماعی خانوار 1380" به بررسی الگوهای ازدواج در میان گروه های قومی در ایران پرداخته و تاثیر مستقل قومیت بر این الگوها را بررسی می نماید. یافته ها نشان دهنده الگوهای متمایز ازدواج در میان گروه های قومی در ایران است. نتایج تحلیل چند متغیره نیز بیانگر این است که بعد از کنترل مشصه های اقتصادی، اجتماعی و جمعیتی، تفاوتهای قومی در الگوهای ازدواج باقی می ماند و به عبارتی قومیت نقش مستقلی در تبیین الگوهای ازدواج در ایران است. هرچند هنجارها و ارزش های قومی فرهنگی در ورای نوسازی اقتصادی اجتماعی اثر خود را اعمال نموده و به تفاوت در الگوهای ازدواج منجر شده است، با اینحال عوامل اقتصادی اجتماعی نیز در تعدیل و کاهش اثر قومیت نقش داشته است. مطالعات جمعیت شناسی- مردم شناسانه با بکارگیری روش های کیفی می تواند شناخت عمیق تری نسبت به تاثیر هنجارها، ارزشها و اعمال قومی بر الگوهای ازدواج و خانواده در ایران ارایه نماید.
صفحات :
از صفحه 25 تا 47
  • تعداد رکورد ها : 321