آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 88
خوانش عادلانه و ناعادلانه و نظم در رساله پولس به رومیان [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Mario Cesar Carvalho Pinto
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : چه مقدار از الهیات مسیحی، به ویژه پولین، بر نظریه حقوق امروز تأثیر گذاشته و همچنان ادامه دارد؟ الهیات جزمی و محافظه کار مسیحی منعکس کننده آموزه های عیسی مسیح است؟ یافتن پاسخ اولی فراخوانی است برای نگاه انتقادی تر به قانون، اهداف و تعهدات آن در قبال جامعه. به دومی پاسخ دهید، یک عمل صادقانه تاریخی و علمی برای تشخیص اینکه انجیل اسارت و رنج هیچ ربطی به بشارت زندگی اعلام شده توسط مسیح و زندگی در فراوانی ندارد. مشخص است که هدف قوانین تضمین عدالت است زیرا این اساس هماهنگی اجتماعی است. بنابراین، قوانین، عدالت و جامعه پیوند تنگاتنگی دارند. اما دو نوع قانون عمده وجود دارد، یک وحی الهی و ثمره انسان دیگر که نتیجه نیاز به هماهنگی در جامعه است. این دو نوع قانون همیشه با یکدیگر همخوانی ندارند و در بسیاری از موارد تعارض دارند و این تعارض یک سؤال مهم را مطرح می‌کند: آیا قانون بشری مطیع قانون الهی بود یا برعکس؟ این موضوع بسیار مهمی است زیرا دقیقاً عامل تسلیم است که باعث تعارض بین الهیات و فلسفه می شود. عیسی مسیح وجود این دو نوع و استقلال بین آنها را تشخیص داد. قبلاً پولس طرسوسی، گرچه خلاف آن را اقرار می کند، در نامه خود به رومیان به جهت دیگری اشاره می کند که پیام مسیحی را به شریعت موسی عهد عتیق مرتبط می کند تا عهد جدید که توسط عیسی مسیح افتتاح شد. اصول رسمی فعلی دیگر پاسخگوی خواسته های سرمایه داری نیستند. به همین ترتیب، قانون به عنوان قانون و اجرای قانون، توسعه اجتماعی را از تاریخ نژاد جدا می‌کند. نمی تواند و نمی تواند با واقعیت ادغام شود. بوروکراسی ایجاد و اجرای اجماع در جامعه را مسدود می کند و اغلب، زمانی که قوانین جدید اجرایی می شوند، منسوخ شده اند. تاریخ حقوقی بشریت در طول تاریخ نشان می دهد که هر چه نظام حقوقی هنجاری، قانون گرایانه تر باشد، سیستمی که جان می بخشد، دستگاه قضایی تابع تر است. قانون‌گراتر و محافظه‌کارتر خود را بیشتر به خدمت به قدرتمندان به قیمت ضعیف‌ترین‌ها می‌رساند. دلبستگی او به استاندارد در واقع بزدلی در برابر امتیازات سیستم است.
مسئله معاد شناسی دوگانه پولین در پرتو معاد شناسی حکمت سلیمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Theophil Manfred Brauch
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مطالعه حاضر در وهله اول تلاشی است برای گشودن زمینه جدیدی در حوزه بسیار مورد بحث مطالعات کتاب مقدس. آخرت شناسی پولین با پیچیدگی و تنوع در مفاهیم و صورت بندی های معاد شناختی، راه حل های علمی متعددی را مطرح کرده است. در کنار هم قرار گرفتن ظاهراً نامرتبط مفاهیم معاد شناختی فردگرایانه و شرکتی و پایانی تاریخی در اندیشه پولس به گونه‌های مختلف توصیف شده است: 1) نتیجه توسعه از پولس اولیه تا متاخر تحت تأثیر هلنیسم. 2) نتیجه بحران های شخصی که توجه او را از پایان تاریخ بشر به پایان تاریخ شخصی او معطوف کرد. 3) نتیجه ذهنی که انعکاس ندارد و بنابراین تناقض را نمی بیند. تلاش دیگر برای راه‌حل، عدم شناخت تناقض است. و تبعیت از عناصر غیرقابل انکار فردگرایانه به طرح معاد شناختی شرکتی. هیچ یک از این راه حل ها برای این نویسنده راضی کننده نبود. تحلیل دقیق اثر آخرالزمان، حکمت سلیمان، همان نوع دوگانگی دیدگاه های معاد شناختی فردی و شرکتی را آشکار کرد که در پولس وجود داشت. مطالعه ما همچنین نشان داد که این دوگانگی ناشی از تصور حضور و کار شخصیت الهی حکمت در تاریخ و زندگی انسان‌هاست و این تصور پیش‌زمینه‌ای بسیار آموزنده برای تصور پولیس از مسیح فراهم می‌کند. پروردگار تاریخ و در عین حال حضور شخصی، صمیمی و ساکن الهی. تجزیه و تحلیل دقیق و مقایسه این پیکربندی عناصر مشابه در دو نویسنده نشان می دهد که پولس تحت تأثیر حکمت سلیمان بود، به ویژه از تصور آن اثر از سرنوشت فرد و به تصویر کشیدن اتحاد با خرد به عنوان تضمین زندگی. ، هم در حال و هم در آینده. همیشه تشخیص داده شده است که پولس، مانند هر شخصیت برجسته دیگری در تاریخ، به جریان های فکری وابسته بود که از فضای معاصر عبور می کردند، و او از مفاهیم آن محیط عمومی برای بیان تجربه و اندیشه خود استفاده می کرد. اما این وابستگی معمولاً به صورت کلی در نظر گرفته می‌شود، مانند وابستگی پولس به هلنیسم، به آخرالزمان، به یهودیت خاخام، به یهودیت دیاسپورا، به اسنیسم، و غیره. مطالعه ما این امکان را نشان می‌دهد که این زمینه‌های بزرگ‌تر ممکن است جز یک کلیت ارائه کرده باشند. پس زمینه، و اینکه پولس به طور خاص به آثار فردی، مانند حکمت سلیمان، برای صورت بندی های اصلی در الهیات خود وابسته بود.
پولس: طرح کلی الهیات او [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Wolter
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baylor University Press ,
 مادی گرایی برای توده ها: سنت پل و فلسفه زندگی ابدی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
the Apostle Saint. Paul; the Apostle Saint. Paul, Apostel Heiliger. Paulus; Blanton, Ward
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
الهیات پولس رسول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James D. G. Dunn
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wm. B. Eerdmans Publishing Company ,
پرستش معنادار برای پولس: رویکردی جدید به الهیات و اخلاق استعاره های فرقه ای پولس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nijay K. Gupta
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter ,
پولس: طرح کلی الهیات او [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Herman Ridderbos
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wm. B. Eerdmans Publishing Company ,
الهیات نامه پولس به رومیان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Klaus Haacker
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
  • تعداد رکورد ها : 88