مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 58
استراتژی پیروزی طالبان در افغانستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gilles Dorronsoro; Carnegie Endowment for International Peace
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Carnegie Endowment for International Peace,
چکیده :
ترجمه ماشینی: "تفاهم نادرست از شورش در قلب مشکلاتی است که ائتلاف بین المللی در افغانستان با آن مواجه است. طالبان اغلب به عنوان یک جنبش چتر متشکل از گروه های به هم پیوسته ای که اساسا محلی و سازماندهی نشده اند توصیف می شود. برعکس، تحلیل این گزارش از ساختار و استراتژی شورش دشمنی مقاوم را نشان می دهد که درگیر برنامه ریزی استراتژیک و اقدام هماهنگ است.طالبان یک جنبش انقلابی است که عمیقاً مخالف نظام قبیله ای افغانستان و متمرکز بر بازسازی امارت اسلامی است. تبلیغات و اطلاعات آنها کارآمد است و خودمختاری محلی فرماندهان آنها در میدان به آنها امکان انعطاف و انسجام را می دهد.آنها از تنش های قومی، طرد نیروهای خارجی توسط مردم افغانستان و فقدان اداره محلی برای جلب حمایت مردم استفاده هوشمندانه کرده اند. طالبان با انجام این کار به اهداف خود در جنوب و شرق کشور دست یافته اند و C را منزوی کرده اند ائتلاف، به حاشیه راندن اداره محلی افغانستان، و ایجاد یک اداره موازی (عمدتاً برای اجرای عدالت شرعی و جمع آوری مالیات). در ماه‌های اخیر، طالبان حرفه‌ای‌تر با عضوگیری از جوامع غیر پشتون موفق شده‌اند که تهاجمات چشمگیری داشته باشند. این تحولات، و قدرت شورش، استراتژی کنونی ائتلاف را برای تمرکز نیروهای کمکی خود در جنوب (هلمند و قندهار) حداقل به خطر می‌اندازد. فقدان نهادهای محلی افغان در آنجا مستلزم حضور طولانی مدت و در نتیجه نیاز به تقویت بیشتر در سال آینده است. در همین حال، سرعت پیشرفت طالبان در سایر ولایات بسیار بیشتر از توانایی ائتلاف برای ایجاد ثبات در جنوب است. ائتلاف باید اولویت‌های استراتژی فعلی خود را تغییر دهد و منابع را برای متوقف کردن و معکوس کردن پیشرفت طالبان در شمال تغییر دهد و در عین حال منطقه کابل را تقویت و محافظت کند یا خطر از دست دادن کنترل کل کشور را تهدید کند.
در سایه اسلام: جنبش زنان در ایران [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Azar Tabari and Nahid Yeganeh (آذر طبری و ناهید یگانه)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
اسلام و دگراندیشی در ایران پس از انقلاب: عبدالکریم سروش، سیاست دینی و اصلاحات دموکراتیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Behrooz Ghamari-Tabrizi (بهروز قمری تبریزی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: انقلاب ایران در سال 1979 نه تنها پایه های جامعه، مذهب و سیاست ایران، بلکه درک ما از نقش دین در حکومت مدرن را نیز بازنگری کرد. در اینجا بهروز قمری تبریزی ما را به سفری روشنگر می برد و نشان می دهد که انقلاب ناخواسته عرصه عمومی را به روی تفاسیر رقیب از اسلام گشود. در ایران معاصر، متکلمان، روشنفکران، حقوق دانان و فعالان اجتماعی عامیانه به دور از آن که مانند گذشته در انحصار حوزویان عالی رتبه باشد، در بحث های مربوط به معنای اسلام گفتگوی فعال و تأثیرگذار دارند. یکی از چهره های کلیدی، فیلسوف عبدالکریم سروش، یک نیروی پیشرو است. پشت جنبش دموکراسی خواهی ایران و منتقد سرسخت دولت. قمری تبریزی با مطالعه دقیق نوشته‌های سروش، و با ردیابی پیوندهای بین نقد روشنفکر مسلمان و سیاست واقعی جنگ‌های قدرت پس از انقلاب، چیزی کمتر از ارزیابی مجدد راهگشا از انقلاب ایران ارائه می‌کند. با بینش قدرتمند، "اسلام و مخالفت" برای درک جهان اسلام امروز، به عنوان روابط جدید بین دین، سیاست و دموکراسی که در سراسر جهان قابل مشاهده است، ضروری است. ایران. سروش یک چهره کلیدی در ایران و به طور کلی در خاورمیانه است. این عنوان توسط اساتید دانشگاهی در حوزه اسلام و سیاست توصیه شده است.
کتاب راهنمای الهیات سیاسی تی تی کلارک
نویسنده:
Rubén Rosario Rodríguez (ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
چکیده :
چکیده ماشینی : کتاب T&T Clark Handbook of Political Theology یک منبع مرجع جامع است که با تحقیقات جدی الهیات در سه سنت ابراهیمی به دست آمده است. مشارکت‌های جذاب و بدیع در این مجموعه نشان‌دهنده مظهر پژوهش معاصر در الهیات، دین، فلسفه، تاریخ، حقوق و علوم سیاسی از دانشمندان برجسته در حوزه تخصصی خود است. این کتاب از پنج بخش تشکیل شده است که ظهور و ارتباط الهیات سیاسی را روشن می کند، این کتاب با تولد «الهیات سیاسی» معاصر آغاز می شود و با بحث هایی در مورد منابع تاریخی و نمونه های گذشته تعامل بین الهیات و سیاست از هر سه سنت ابراهیمی دنبال می شود. بخش سوم به بررسی شخصیت‌ها و جنبش‌هایی می‌پردازد که بر رشته الهیات سیاسی در قرن بیستم و بیست و یکم تأثیر داشته‌اند. و مشارکت‌کنندگان سپس بر منابع و روش‌های تاریخی که قبلاً مورد بحث قرار گرفته‌اند، برای درگیر شدن با مسائل و چالش‌های معاصر، تاکید بر گفت‌وگوی بین مذهبی، حتی در حالی که نگرانی‌های مربوط به یک سنت مذهبی خاص را مورد توجه قرار می‌دهند، استناد می‌کنند. این جلد با سه مقاله به پایان می رسد که به آینده الهیات سیاسی از منظر هر دین ابراهیمی می نگرد. این کتاب همراه با کتاب‌شناسی‌های منتخب برای هر موضوع، جدیدترین نمای کلی الهیات سیاسی را ارائه می‌کند که به مخاطبان گسترده‌تر و جهانی از دانشجویان و محققان می‌رسد.
عدالت در اینجا و اکنون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب گستردگی و به هم پیوستگی پرسش‌های مربوط به عدالت - که در فلسفه اخلاقی و سیاسی معاصر نادر است- را بیان می‌کند. جیمز پی استربا استدلال می‌کند که یک مفهوم حداقلی از عقلانیت مستلزم اخلاق است، و یک اخلاق آزادی‌خواهانه حداقلی مستلزم رفاه و فرصت‌های برابر مورد تایید لیبرال‌های رفاه و برابری مورد تایید سوسیالیست‌ها، و همچنین یک برنامه فمینیستی کامل است. عدالت فمینیستی، نژادی، همجنس گرایی و چندفرهنگی نیز حامی متقابل هستند. نویسنده همچنین سازگاری بین اخلاق محیطی انسان محور و زیست محور، مانند جنگ عادلانه و نظریه های صلح طلبانه را نشان می دهد. در نهایت، او توضیح می دهد که چه زمانی سیاست عادی، اعتراض قانونی، نافرمانی مدنی، اقدام انقلابی و نافرمانی جنایی از نظر اخلاقی توسط عدالت در اینجا و اکنون مجاز است. این کتاب بسیار بدیع و بالقوه بحث‌برانگیز برای دوره‌های فلسفه اخلاق و سیاسی، اخلاق کاربردی، مطالعات زنان، مطالعات محیطی و مطالعات صلح ایده‌آل است.
ادیان باستان، سیاست مدرن: مطالعه موردی اسلام از دیدگاه تطبیقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Cook (مایکل کوک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چرا اسلام در سیاست معاصر نقش بیشتری نسبت به سایر ادیان دارد؟ آیا چیزی در مورد میراث اسلامی وجود دارد که مسلمانان را بیش از پیروان سایر ادیان در زندگی سیاسی خود به آن استناد کند؟ اگر چنین است، آن چیست؟ ادیان باستانی، سیاست مدرن با بررسی نقش اسلام، هندوئیسم و ​​مسیحیت در زندگی سیاسی مدرن، با تأکید ویژه بر ارتباط یا بی ربط بودن میراث آنها با دغدغه های اجتماعی و سیاسی امروز، به دنبال پاسخ به این سؤالات است. مایکل کوک نگاهی عمیق و تطبیقی ​​به هویت سیاسی، ارزش‌های اجتماعی، نگرش به جنگ، دیدگاه‌های مربوط به نقش دین در حوزه‌های مختلف فرهنگی، و تصورات از سیاست دارد. در تمام این زمینه‌ها، او در می‌یابد که میراث اسلامی منابع غنی‌تری را برای کسانی که در سیاست فعلی فعالیت می‌کنند، نسبت به میراث هندو یا مسیحی ارائه می‌دهد. او از این یافته برای توضیح این واقعیت استفاده می کند که علیرغم وجود همتایان هندو و مسیحی در برخی از جنبه های اسلام گرایی، این پدیده در کل در جهان امروز منحصر به فرد است. این کتاب همچنین نشان می‌دهد که بنیادگرایی - به معنای عزم برای بازگشت به منابع اصلی دین - از نظر سیاسی برای مسلمانان بیشتر از هندوها یا مسیحیان سازگار است. یک تحلیل تطبیقی ​​گسترده توسط یکی از دانشمندان برجسته جهان اسلام پیشامدرن، ادیان باستان، سیاست مدرن، رابطه بین متون بنیادی این سه سنت بزرگ دینی و سیاست پیروان امروزی آنها را روشن می کند.
توجیه و نقد: به سوی نظریه انتقادی سیاست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rainer Forst (راینر فورست)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Polity,
چکیده :
ترجمه ماشینی: Rainer Forst نظریه انتقادی را توسعه می دهد که قادر به رمزگشایی کاستی ها و پتانسیل های ذاتی در واقعیت سیاسی معاصر است. این امر مستلزم دیدگاهی است که در عملکردهای اجتماعی و سیاسی نهفته باشد و در عین حال از آنها فراتر رود. فورست جامعه را به عنوان یک کل به عنوان یک «نظم توجیه» شامل مجموعه‌ای از هنجارهای مختلف می‌داند که به نهادها و شیوه‌های توجیهی مربوطه اشاره می‌کنند. بنابراین، وظیفه «نقد روابط توجیهی» تحلیل چنین مشروعیت هایی با توجه به اعتبار و پیدایش آنها و کشف عدم تقارن های اجتماعی و سیاسی است که منجر به نابرابری در «قدرت توجیه» می شود که افراد یا گروه ها را قادر به رقابت می کند. توجیهات داده شده و موارد جدید ایجاد شود. فورست با شروع از مفهوم توجیه به عنوان یک رویه اجتماعی اساسی، نظریه‌ای درباره عدالت سیاسی و اجتماعی، حقوق بشر و دموکراسی، و همچنین درباره قدرت و خود نقد توسعه می‌دهد. با این کار، او به نقد تعدادی از رویکردهای معاصر در فلسفه سیاسی و نظریه انتقادی می پردازد. در نهایت، او همچنین به پرسش افق اتوپیایی نقد اجتماعی می پردازد.
زمینه‌های عدالت: فلسفه سیاسی فراتر از لیبرالیسم و اجتماع‌گرایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rainer Forst (راینر فورست)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of California Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: زمینه های عدالت، که در زمان انتشار آن در آلمان بسیار مورد تحسین قرار گرفت، مداخله مهم جدیدی را در بحث مهم بین کمونیتاریسم و ​​لیبرالیسم فراهم می کند. راینر فورست برای نظریه‌ای درباره «زمینه‌های عدالت» استدلال می‌کند که از محدوده‌های باریک این بحث، همانطور که تاکنون درک شده است، منتهی می‌شود و امکان برداشت جدیدی از عدالت اجتماعی و سیاسی را مطرح می‌کند. این کتاب وضوح تازه‌ای را به یک موضوع پیچیده می‌آورد، زیرا ترکیبی از سنت‌ها و نظریه‌ها را ارائه می‌دهد که منجر به رویکردی واقعاً بدیع می‌شود. فورست برای رمزگشایی از بحث بین کمونیتاریسم و ​​لیبرالیسم، تمایز چهار بخشی را قائل است. این چهار بخش مربوط به قانون اساسی خود، بی طرفی قانون، اخلاق دموکراسی، و تقابل بین جهان گرایی و زمینه گرایی است. او نشان می دهد که یک نظریه جامع عدالت باید این زمینه های مختلف را به اندازه کافی در نظر بگیرد. او بحث های اخیر درباره دموکراسی گفتمانی و نقدهای فمینیستی لیبرالیسم را مورد بحث قرار می دهد و به موضوعاتی مانند چندفرهنگی و جامعه مدنی می پردازد.
نظریه سیاسی پسااسلامی: روشنفکران ایرانی و لیبرالیسم سیاسی در گفتگو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Meysam Badamchi (auth.) (میثم بادامچی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به مفهوم پسااسلامیسم از منظری عمدتاً فلسفی می پردازد و با استفاده از لیبرالیسم سیاسی که توسط جان رالز به عنوان ابزار اصلی تفسیری شرح داده شده است. وجه تمایز این کتاب از بسیاری از پژوهش های ایران شناسی این است که در درجه اول به پروژه های روشنفکران ایرانی از منظری هنجاری می پردازد، زیرا این مفهوم توسط فیلسوفان تحلیلی درک می شود. این جلد شامل تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف استدلال‌های زیربنای ایده‌های هر متفکر است، به جای جستجوی ریشه‌های تاریخی و جامعه‌شناختی، تبارشناسی و غیره آنها. اگرچه استدلال‌های ارائه‌شده از منابع مختلف اسلامی، به‌ویژه شیعیان استفاده می‌کنند. بنابراین، در حالی که شبستری و سروش اساساً از منظر کلامی یا کلامی نوگرایانه استدلال می‌کنند، استدلال‌های م.ح.طباطبایی و مهدی حائری یزدی عمدتاً مبتنی بر فلسفه سنتی اسلامی و تفسیر قرآن است. در حالی که کدیور، النعیم و فنایی به معنای دقیق کلمه پساسلام گرا هستند، ملکیان با ارائه نظریه ای برای معنویت که دین را در محدوده اندیشه روشنگری محدود می کند، فراتر از پساسلامیسم معمولی است. در سراسر کتاب، توجه ویژه ای به خوانش های فرارا و مارس از لیبرالیسم سیاسی شده است. اگرچه فصل‌های کتاب یک کل را تشکیل می‌دهند، اما اگر خواننده فقط در مورد روشنفکران خاصی که نظریه‌های سیاسی آنها مورد بحث قرار می‌گیرد کنجکاو باشد، می‌توان آن‌ها را به‌طور مستقل خواند.
  • تعداد رکورد ها : 58