مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
اخلاق هنجاری(معیار شناسی) فرا اخلاق مبادی علم اخلاق(وابسته) مبانی اخلاق (وابسته)
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 76
وجدان در جنگ: سرباز اسرائیلی به عنوان یک منتقد اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ruth Linn
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: امنیت اسرائیل عمدتاً توسط غیرنظامیان یونیفرم پوش حفظ می شود. وضعیت مزمن جنگ در اسرائیل ایجاب می کند که هر غیرنظامی اسرائیلی تا سن 55 سالگی به عنوان یک ذخیره در نیروهای دفاعی اسرائیل خدمت کند. تمرکز این کتاب چالش های فکری و اخلاقی است که مخالفت وجدانی انتخابی برای مقاومت کنندگان در اسرائیل ایجاد می کند. این اولین مطالعه روانشناختی در مورد رفسنیک های انتفاضه است.
مطالعات در اخلاق و فلسفه دین جلد 8: بدون پاسخ‌ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rush Rhees (راش ریس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
سوالات اخلاقی: توسط راش ریس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
D. Z. Phillips (eds.) (دی زد فیلیپس)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
آگاهی و مراجع آن: معنا و جایگاه آگاهی در تفکرات اخلاقی جوزف باتلر و عقلانیت گرایی اخلاقی سموئل کلارک، جان بالگوی و ریچارد پیرس
نویسنده:
Dafydd Edward Mills Daniel
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : اندیشه اخلاقی جوزف باتلر و عقل گرایی اخلاقی ساموئل کلارک و پیروانش، جان بالگوی و ریچارد پرایس، غالباً در نتیجه این موارد متمایز می شوند: (الف) روش تجربی باتلر (مثلاً کید، استورجن). (ب) تأکید باتلر بر عشق به خود در «گذر ساعت خنک» (مانند پریچارد، مک فرسون). (ج) وجدان باتلر، جایی که بر اساس خوانشی نئوکانتی، باتلر با انتقال حسی از «تأیید بازتابی» کانتی از کلارکی ها پیشی گرفت (مثلاً، کورسگارد، داروال). انتقادات نئوکانتی از کلارکی ها در (ج) با (د) انتقادات فرانسیس هاچسون و دیوید هیوم از کلارکی ها سازگار است. (ه) انتقادات مدرن از شهودگرایی عقلانی که از هاچسون و هیوم پیروی می کنند (مانند مکی، وارناک). و (f) این ادعا که کلارکی ها در «نظریه قانون طبیعی پس از بازسازی» موقعیت ناآرامی داشتند (به عنوان مثال، بیزر، فینیس). (د)-(ه) بنابراین پایه تمایز بین باتلر و کلارکی ها در (a)-(c)، جایی که کلارکی ها، بر خلاف باتلر، به دلیل بازنمایی حقیقت اخلاقی به عنوان ادراک منفعل و بدیهی از بالقوه مورد انتقاد قرار می گیرند. حقایق غیر جالب این مطالعه با این استدلال که وجدان باتلر و کلارک بیش از یک مرجع دارد به (الف) - (ف) پاسخ می‌دهد. به طوری که وجدان به معنای تجربه فرد از قضاوت خود و قضاوت خداوند و نظم اخلاقی عقلانی بود. در نتیجه نظریه مشترک وجدان، باتلر و کلارکین نظریه یکسانی در مورد رشد اخلاقی داشتند: کارگزاران اخلاقی زمانی بالغ می‌شوند که از اطاعت از وجدان تنها بر اساس یکی از مراجع وجدان، به اطاعت از وجدان حرکت می‌کنند، زیرا انجام این کار رضایت هر یک است
ریکور در دین اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Carter (جیمز کارتر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جیمز کارتر در کتاب ریکور در باب دین اخلاقی استدلال می‌کند که نوشته‌های فلسفی بعدی پل ریکور کلید تفسیری بسیار آموزنده‌ای را برای ارزیابی پروژه فلسفی او در کل ارائه می‌کند. این اولین مطالعه سیستماتیک درباره «ریکور متأخر» بازسازی انتقادی و در عین حال دلسوزانه هرمنوتیک زندگی اخلاقی ریکور را ارائه می‌کند که سهم قابل توجه او را در فلسفه دین و فلسفه اخلاق معاصر نشان می‌دهد. آنچه پدیدار می شود یک دین اخلاقی روشن و متمایز است که انسان ها را به طور جهانی بر اساس زندگی مشترک آنها به عنوان موجوداتی توانا به هم پیوند می دهد. کارتر همچنین رشته‌ای پیش‌بینی‌نشده را در نوشته‌های ریکور در مورد زندگی اخلاقی کشف می‌کند که از طریق خوانش‌های خودش از اسپینوزا، ارسطو و کانت کشیده شده است. هرمنوتیک ریکور توسط معماری کانتی ساخته شده است که در سطوح مختلف توسط این سه فیلسوف اطلاع رسانی شده است، که شرحی غنی، کل نگر و در نهایت عقل گرایانه از زندگی اخلاقی و دین را پایه گذاری می کنند که در برابر تله های پوزیتیویسم و ​​پست مدرنیسم مقاومت می کند.
سنجش عظمت روحی: دیدگاه فیلسوفان درباره بزرگواری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sophia Vasalou (سوفیا واسالو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بزرگواری فضیلتی است که زندگی بسیاری را رقم زده است. در اوایل توسط افلاطون به عنوان یک فضیلت عالی فلسفی پیش‌زمینه شد، به یکی از تاج‌های جواهرات در گزارش ارسطو از تعالی انسانی تبدیل شد و دیگر متفکران باستانی به همان اندازه جایگاه برجسته‌ای را به خود اختصاص دادند. این یکی از متمایزترین عناصر سنت باستانی است که به جهان اسلام و مسیحیت قرون وسطی وارد می شود. این جرقه درگیری‌های فکری مهمی را برانگیخت و برای به ارث بردن از این سنت، مسیرهای عمیقی را در چندین فلسفه بعدی ایجاد کرد. تحت تغییر نام ها و فرم های بازسازی شده، همچنان در اندیشه دکارت و هیوم، کانت و نیچه نفس می کشد. زندگی‌های متعدد آن با تداوم‌های مهمی پیوسته‌اند، با این حال آنها نیز توسط ناپیوستگی‌ها تکه‌تکه شده‌اند - ناپیوستگی‌هایی که منعکس‌کننده تغییرات بزرگ‌تر در دیدگاه‌های اخلاقی و پاسخ‌های رقابتی به پرسش‌هایی درباره ماهیت زندگی خوب، ماهیت اخلاقی انسان‌ها، و رابطه آنها با دنیای اجتماعی و طبیعی که در آن زندگی می کنند. آنها همچنین با لحظاتی از مجادله شدید که در آن بینش عظمت انسان خود مورد تردید قرار گرفته است، نقطه‌گذاری شده‌اند. هدف این جلد ارائه بینشی از مسیر پیچیده فضیلتی است که زرق و برق آن در مواقعی به همان اندازه خیره کننده بوده که تفرقه افکن بوده است. با کاوش در زندگی‌های بسیاری که آن زندگی کرده است، در موقعیت بهتری خواهیم بود تا ارزیابی کنیم که آیا این فضیلتی است که هنوز می‌خواهیم آن را در زندگی اخلاقی خود محوریت قرار دهیم، و چرا.
سیر تحول اخلاق و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Donald M. Broom (دونالد ام. بروم)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
cambridge university press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دونالد بروم استدلال می کند که اخلاق و مؤلفه های اصلی دین ارزش زیادی دارند و دو ایده اصلی را ارائه می دهد. او ادعا می کند که اخلاق دارای یک پایه بیولوژیکی است و در نتیجه انتخاب طبیعی تکامل یافته است و ادیان اساساً ساختارهایی هستند که از اخلاق حمایت می کنند. بسیاری از فیلسوفان و متکلمان در مورد اخلاق و ریشه های آن بدون اشاره به فرآیندهای زیستی مانند تکامل می نویسند. به همین ترتیب، زیست شناسان پدیده های مهم برای اخلاق و دین انسان را بدون در نظر گرفتن افکار دیگران در مورد این موضوعات مورد بحث قرار می دهند.
تکامل و اخلاق: ارائه شده در تئاتر شلدونین، 18 مه 1893 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Henry Huxley (توماس هنری هاکسلی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در سال 1893، زیست شناس و مربی توماس هنری هاکسلی (1825-1895) متن یک سخنرانی عمومی در مورد اخلاق و نظریه تکاملی را منتشر کرد. او تکامل و اخلاق را با داستان جک و ساقه لوبیا به عنوان استعاره ای از تکامل چرخه ای باز می کند - دانه کوچکی که به گیاه بالغ تبدیل می شود. سپس هاکسلی خواننده را به سفری در دو سیستم اعتقادی متفاوت از نظر فرهنگی، بودیسم و ​​اندیشه فکری یونانی می برد - تا تلاش های انسان برای درک "فرایند کیهانی" را به تصویر بکشد. هاکسلی رشد مفاهیم مختلف عدالت را با سازماندهی بیشتر جمعیت ها و چگونگی برخورد جوامع مختلف با آگاهی از ناعادلانه بودن طبیعت بیان می کند. هاکسلی از کاربردهای خشن کار داروین در جامعه متنفر است و «نظریه وجودی گلادیاتوری» را محکوم می کند. هاکسلی با استدلال بر ضد مفهوم داروینیسم اجتماعی، پیشنهاد می‌کند که رفتار اخلاقی باید با اثرات دردناک «مبارزه برای بقا» مقابله کند تا جامعه پیشرفت کند.
الحداثة.. مابعد الحداثة: دراسات فى الأصول الفلسفية للتربية
نویسنده:
عصام الدين علي هلال, محسن خضر, طلعت عبد الحميد
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مكتبة الأنجلو المصرية,
چکیده :
يتناول الكتاب الموضوعات التالية: 1- التيارات المعاصرة في فلسفة التربية. 2- أهداف التربية في الجدل المادي. 3- أهداف التربية في الجدل المثالي. 4- التربية بين وجود الإنسان وماهيته. 5- استراتيجيات التنمية الذهنية لمعلم المعلم. 6- البحث التربوي ومنطق ما بعد الحداثة. 7- شروط الإبداع في البحث التربوي. 8- رؤية تفكيكية للمفاهيم التربوية. 9- تربية السلب وتجاوز المجتمع الأبوي: قراءة ديالكتيكية في فكر هشام شرابي.
 فرااخلاق از منظر اول شخص: مقدمه ای بر فلسفه اخلاق [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Open Book Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرااخلاق از دیدگاه اول شخص در قالبی بدیع به موضوعات و مضامین اصلی فرااخلاق معاصر، مطالعه تحلیل تفکر اخلاقی و قضاوت می پردازد. متاتتیک کمتر به این موضوع می‌پردازد که چه اعمالی درست یا نادرست هستند تا اینکه منظور ما از «درست» و «نادرست» چیست. این کتاب با نگاهی به طیف وسیعی از موضوعات از جمله زبان اخلاقی، واقع‌گرایی و ضد واقع‌گرایی، دلایل و انگیزه‌ها، نسبیت‌گرایی و پیشرفت اخلاقی، دانشجویان و خوانندگان عمومی را درگیر می‌کند تا درک آنها از اخلاق و گفتمان اخلاقی به‌عنوان شیوه‌های فرهنگی افزایش یابد. کاترین ویلسون به طور ابتکاری از یک راوی اول شخص استفاده می کند تا گام به گام تاملات یک فرد را گزارش کند، که از موضع شکاکیت رادیکال شروع می شود، در مورد امکان دانش اخلاقی عینی. از خواننده دعوت می شود که این استدلال را دنبال کند و هر نکته اصلی را به چالش بکشد یا با آن موافقت کند. به تدریج، راوی به نتایج قطعی معینی درباره «بایدها» و هنجارها در ارتباط با نفع شخصی، احتیاط، هنجارهای اجتماعی و در نهایت اخلاق هدایت می‌شود. شک غلبه می‌کند و راوی به درک خوبی از چگونگی امکان‌پذیری دانش اخلاقی و پیشرفت اخلاقی می‌رسد، هرچند اغلب طولانی است. متا اخلاق از دیدگاه اول شخص که به صورت قابل دسترس نوشته شده است، هیچ آموزش قبلی در فلسفه را پیش فرض نمی گیرد و برای فیلسوفان، دانشجویان و خوانندگان عمومی علاقه مند به درک بهتر اخلاق به عنوان یک جستار فلسفی شخصی، خواندنی است.
  • تعداد رکورد ها : 76