مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
فلسفه دکارت
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 289
بین فلسفه و الهیات: تفسیرهای معاصر مسیحیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lieven Boeve, Christophe Brabant
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate ,
سَفَر الهیات مدرن: از بازسازی تا ساختارشکنی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger E. Olson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
IVP Academic ,
دریدا پس از پایان نگارش: الهیات سیاسی و ماتریالیسم جدید
نویسنده:
Clayton Crockett
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press ,
از الهیات اخلاقی تا فلسفه اخلاقی: سیسرو و چشم اندازهای بشریت از لاک تا هیوم
نویسنده:
Tim Stuart-Buttle
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : قرن هفدهم و هجدهم دوره ای از نشاط فکری قابل توجه در فلسفه بریتانیا را نشان می دهد، زیرا چهره هایی مانند هابز، لاک، هیوم و اسمیت تلاش کردند تا منشا و مکانیسم های پایدار جامعه مدنی را توضیح دهند. بینش آنها همچنان به نحوه تفکر نظریه پردازان سیاسی و اخلاقی درباره جهانی که در آن زندگی می کنیم، اطلاع می دهد. از الهیات اخلاقی تا فلسفه اخلاق بحثی را بازسازی می کند که معاصران را به خود مشغول کرده است، اما امروز برای ما محرمانه به نظر می رسد. این موضوع به رابطه عقل و وحی به عنوان دو منبع معرفت بشری، به ویژه در قلمرو اخلاقی مربوط می‌شود: آنها می‌پرسیدند تا چه اندازه عقل به تنهایی می‌تواند محتوا و خصلت واجب اخلاق را کشف کند؟ این یک سؤال تاریخی بود و نه صرفاً نظری: آیا فیلسوفان دوران باستان پیش از مسیحیت، که نسبت به مسیح بی‌خبر بودند، توانسته‌اند جهان اخلاقی را به‌طور رضایت‌بخشی توضیح دهند؟ الاهیات طبیعی چه نقشی در نظریه های اخلاقی آنها ایفا کرده بود - و آیا با آموزه های ارائه شده توسط وحی سازگار بود؟ بسیاری از پژوهش های اخیر توجه را به علاقه اولیه به مدرن به دو سنت فلسفی هلنیستی متأخر جلب کرده است - رواقی گری و اپیکوریسم. با این حال، در زمینه انگلیسی، سه شخصیت بیش از همه - جان لاک، کانیرز میدلتون و دیوید هیوم - کاملاً عمدی و صریح رویکردهای خود را با سیسرو به عنوان نماینده سنت فلسفی جایگزین، منتقد رواقی و اپیکوری، شناسایی کردند: شک دانشگاهی. . همه استدلال کردند که سیسرو ابزاری را برای پرداختن به آنچه که آنها می‌دانستند مهم‌ترین پرسشی است که فلسفه معاصر با آن مواجه است ارائه می‌کند: رابطه بین فلسفه اخلاق و الهیات اخلاقی.
هانا آرنت و الهیات (فلسفه و الهیات)
نویسنده:
John Kiess
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
چکیده :
چکیده ماشینی : هانا آرنت را یکی از مهم ترین فیلسوفان سیاسی قرن بیستم می دانند. آثار گسترده‌اش که به خاطر شرح پیش پاافتادگی شر معروف است، موضوعاتی مانند توتالیتاریسم، هولوکاست، بی‌ملیتی و حقوق بشر، انقلاب‌ها و جنبش‌های دموکراتیک، و چالش‌های مختلف جامعه تکنولوژیک مدرن را بررسی می‌کرد. سال‌های اخیر شاهد قدردانی فزاینده‌ای از رابطه پیچیده او با منابع الهیاتی، به‌ویژه آگوستین، موضوع پایان‌نامه دکترای او و متفکری بود که او در طول زندگی‌اش با او سر و کار داشت. این کتاب بررسی می‌کند که چگونه تعاملات انتقادی و سازنده آرنت با الهیات به افکار گسترده‌تر او و نیز بحث‌های پر جنب و جوشی که کار او در الهیات مسیحی معاصر در مورد موضوعاتی مانند شر، سنت، عشق، کنش سیاسی و زندگی ذهن برانگیخته است، می‌پردازد. هانا آرنت و الهیات، یک تحقیق بین‌رشته‌ای منحصربه‌فرد که مطالعات آرنت، فلسفه سیاسی، و الهیات مسیحی را پیوند می‌زند، بررسی می‌کند که چگونه بینش‌ها و تحریکات این روشنفکر عمومی می‌تواند به تنظیم یک دستور کار الهیات سازنده برای قرن بیست و یکم کمک کند.
الهیات و تخیل علمی: از قرون وسطی تا قرن هفدهم
نویسنده:
Amos Funkenstein; Jonathan Sheehan
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : الهیات و تخیل علمی یک اثر پیشگام از تاریخ فکری است که درک ما از رابطه بین الهیات مسیحی و توسعه علم را تغییر داد. محقق برجسته، آموس فونکنشتاین، مبانی متافیزیکی علم مدرن را بررسی می کند و نشان می دهد که چگونه در دهه 1600، تفکر الهیاتی و علمی تقریباً یکی شده بود. شخصیت‌های بزرگی مانند دکارت، لایب‌نیتس، نیوتن و دیگران، الهیات سکولار بی‌سابقه‌ای را توسعه دادند که بدهی آن به اندیشه‌های قرون وسطایی و مکتبی، مسیر انقلاب علمی را شکل داد. کتاب با تحلیل تأثیرگذار فانکشتاین از «آمیختگی بی‌سابقه» زبان علمی و دینی در قرن هفدهم به پایان می‌رسد. با پیشگفتار جدید، الهیات و تخیل علمی اثری راهگشا و کلاسیک است که منبعی اساسی برای مورخان و فیلسوفان علم است.
تخیل و زبان دینی در امرسون و نیچه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Irena S. M. Makarushka
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد امرسون و نیچه را عمدتاً متفکران دینی پسا الهیاتی می داند و به درک آنها از ماهیت دین و زبان می پردازد. این استدلال می کند که انتقاد آنها از مسیحیت و رد تعالی، که به آنها امکان بازیابی الوهیت در درون فرد را می دهد، با تأکید آنها بر انسانیت عیسی است. ایده عیسی به عنوان انسان همچنین کلید تفسیر آنها از زبان است.
جایگاه ویتگنشتاین در فلسفه تحلیلی قرن بیستم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
P.M.S. Hacker
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Blackwell,
راهبردهای تحلیلی گفتمانی: درک فوکو، کوسلک، لاکلائو، لومان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andersen, Niels Åkerstrøm;Foucault, Michel;Koselleck, Reinhart;Laclau, Ernesto;Luhmann, Niklas
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Policy Press,
آینده در پدیدارشناسی: وعده و روش در هوسرل، لویناس و دریدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Neal DeRoo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از گزارش هوسرل در مورد توجه تا چرخش اخیر به آخرت شناسی در پدیدارشناسی «الهیاتی»، آینده همیشه جنبه کلیدی نظریه های پدیدارشناختی زمان بوده است. این کتاب اولین تأمل پایدار را در مورد اهمیت آینده برای خود روش پدیدارشناسی ارائه می دهد. در ردیابی توسعه این موضوع، نویسنده نشان می دهد که تنها درک درست از ماهیت دوگانه آینده (به عنوان قانون اساسی و به عنوان باز بودن) می تواند راهی را که در آن پدیدارشناسی موضوع و جهان را به هم نزدیک می کند، روشن کند. از این رو آینده ما را به محوریت وعده پدیدارشناسی اشاره می‌کند و پدیدارشناسی را به‌عنوان رشته‌ای قول‌دهنده از نو می‌سازد. این کتاب که به وضوح نوشته شده و به دقت استدلال شده است، بینش تازه ای را در مورد منشأ پدیدارشناختی چرخش «الهیاتی» و نتایج پدیدارشناختی هوسرل، لویناس و دریدا ارائه می دهد. با بررسی دقیق مضامین پروتشن، آخرت شناسی و مسیحا، خواندن آن برای هر کسی که به پدیدارشناسی، فلسفه دین، ساختارشکنی، یا الهیات فلسفی علاقه دارد ضروری خواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 289