مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ایمان و عقل جهان دیگر(فلسفه دین) دین و اخلاق(فلسفه دین) زبان دین (فلسفه دین) صورت دینی زندگی علم و دین (فلسفه دین) کثرت گرایی دینی(فلسفه دین) معرفت دینی مفهوم خداوند
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2296
بوناونتوره قدیس درباره تقلیل هنر به الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
St. Bonaventure
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Franciscan Institute of St. Bonaventure University ,
کلیدواژه‌های اصلی :
گناه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hugh Connolly
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum ,
کلیدواژه‌های اصلی :
هگل و الهیات مسیحی: قرائتی از سخنرانی های او درباره فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter C. Hodgson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA ,
الهیات پزشکی: مبانی سیاسی - فلسفی اخلاق پزشکی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Stephen Szasz
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harper & Row ,
معرفت و باور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frederick F. Schmitt
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفت از افلاطون به بعد در ارتباط با باور موجه مورد توجه قرار گرفته است. بحث فعلی حول ماهیت توجیه و اینکه آیا باور موجه را می توان یک موضوع داخلی یا خارجی در نظر گرفت، متمرکز شده است. درونی گرایان معرفت شناس استدلال می کنند که سوژه باید بتواند بر یک باور تأمل کند تا فرآیند توجیه را تکمیل کند. از سوی دیگر، بیرون گرایان ادعا می کنند که فقط باید بررسی کرد که آیا باور به طور قابل اعتماد شکل گرفته است یا خیر، و استدلال می کنند که توانایی شناخت از طریق تأمل برای یک باور موجه لازم نیست. در بخش تاریخی این کتاب، سه معرفت شناس مهم افلاطون، دکارت و هیوم و نیز معرفت شناسی های باستانی رواقیون، آکادمیک ها و پیرونیان مورد توجه قرار گرفته است. در بازنگری در تاریخ معرفت شناسی، نویسنده به استدلال بر ضد این دیدگاه که درونگرایی از نظر تاریخی غالب است، هدایت می شود. نقد او از درونگرایی سپس به استدلالی پایدار علیه بسیاری از اشکال آن تبدیل می‌شود و او به دفاع از یک معرفت‌شناسی خارجی‌گرا و قابل اعتماد می‌پردازد.
الهیات و نظریه اجتماعی: فراتر از عقل سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Milbank(auth.) (جان میلبنک)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این یک نسخه اصلاح شده از شاهکار جان میلبنک است که طرح کلی یک نظریه اجتماعی خاص الهیاتی را ترسیم می کند. ضمیمه آموزش عالی تایمز در مورد اولین نسخه نوشت که این کتاب «سیری از الهیات نظام مند بود. اعتراف نکردن تحریک‌آمیز و درخشش آن بسیار سخت خواهد بود.» این اثر کلاسیک را با بررسی توسعه تفکر اجتماعی مدرن به روز می کند. دارای یک مقدمه قابل توجه جدید توسط میلبانک است که مبنای نظری کار او را روشن می کند. این مفهوم را که نقدهای جامعه شناختی الهیات «علمی» هستند به چالش می کشد. یک نظریه اجتماعی خاص الاهیاتی را ترسیم می کند و در انجام این کار با طیف وسیعی از متفکران از افلاطون تا دلوز درگیر است.
الهیات رهایی بخش پس از پایان تاریخ: امتناع از توقف رنج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Bell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دانیل بل تأثیر مقاومت مسیحیان در برابر سرمایه داری در آمریکای لاتین و پیامدهای بحث های الهیاتی را که از این موضوع برخاسته است، ارزیابی می کند. او از نظریه انتقادی پست مدرن برای بررسی سرمایه داری، تأثیر آن بر میل انسانی و پاسخ کلیسا به آن، در گزارشی کامل از ظهور، شکست و چشم اندازهای آینده الهیات رهایی بخش آمریکای لاتین استفاده می کند.
اندیشه اسلامی در قرون وسطی: مطالعات در متن، انتقال و ترجمه، به افتخار هانس دایبر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(ویم ریون) Anna Akasoy, Wim Raven (آنا آکاسوی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishing ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاریخ اندیشه اسلامی در قرون وسطی، تأثیر فلسفه و علم یونانی و شکل‌گیری سنت کلامی خاص، تاریخی طولانی و پیچیده است. مقالات این جلد که به هانس دایبر، یکی از محققان پیشگام در این زمینه اختصاص دارد، بینش های جدیدی را از دیدگاه های مختلف ارائه می دهد: فلسفی، فلسفی و تاریخی. موضوعات از فلسفه و الهیات اسلامی، در طول تاریخ علم، انتقال به سایر فرهنگ های قرون وسطی تا زبان و ادبیات را شامل می شود. آنها علاوه بر اکتشافات خاص خود، تصوری از پویایی تاریخ فکری اسلامی قرون وسطی و همچنین از تنوع رویکردهای مورد نیاز برای درک این پویایی به دست می‌دهند.
 الهیات صحیح و بابی اولیه: بیان شواهد نبوت خاصه محمد (رساله فی عتبات عن نبوة الحسا) (فلسفه، کلام و علم اسلامی) [کتاب آلمانی]
نویسنده:
Armin Eschraghi (آرمین اشراقی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مقدمه ای است بر ادبیات و اندیشه بنیانگذاران شیخیه و بابیه، دو جریان مهم مذهبی در ایران قرن نوزدهم. بخش اول، مروری بر اندیشه احمد الاحساء و کاظم رشتی، زاده شیخیه، با محوریت آموزه های دینی و فلسفی آنان است. بخش دوم، تحلیلی است بر نوشته‌های اولیه «علی محمد شیرازی» آغازگر بابیه. این کتاب شامل بررسی مفاهیم عمده ای است که در آثار او یافت می شود و به موضوعاتی می پردازد که در گذشته بحث هایی را ایجاد کرده است، به ویژه ماهیت دقیق ادعای مذهبی او و استقبال معاصرانش از آن. در نهایت، این کتاب حاوی نسخه ای از رساله خاص نبوت حضرت باب است. این اولین چاپ علمی اثری از باب است که به زبان اصلی منتشر شده است.
پیش‌گفتارهای یک فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Schellenberg, J. L (جان شلنبرگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در اینجا هیچ تلاشی برای تخطی ناپذیر دانستن یا تشریع روش‌های خاصی برای نگریستن به چیزها یا روش‌های کار برای فیلسوفان دین وجود ندارد، فقط پیشنهادهایی برای چگونگی برخورد با طیفی از مسائل اساسی وجود دارد - پیشنهادهایی که امیدوارم بحث‌های پرباری را برانگیزد. و در هر صورت، آن را مبنایی برای کار مستمر خود در این زمینه قرار خواهم داد. - از مقدمه کتاب جدید J.L.Schellenberg با ارائه یک پرداخت اصیل و سیستماتیک به مسائل اساسی در فلسفه دین، به ساختار باورهای دینی و غیر مذهبی، انواع شکاکیت مذهبی و ماهیت خود دین می پردازد. از تحلیل جست‌وجوی نویسنده از ایمان، درک جدیدی از ایمان گزاره‌ای به‌عنوان مستلزم فقدان باور به دست می‌آید. شلنبرگ با ارائه یک سری اصول برای انجام برخی از مهمترین این اهداف می پرسد که اهداف این رشته باید چه باشد. روایت او از توجیه نه تنها اعتقاد، بلکه سایر پاسخ‌ها به دعاوی دینی را نیز مورد توجه قرار می‌دهد و توجیه پاسخ‌ها، گزاره‌ها و اشخاص را متمایز می‌کند. شلنبرگ در سرتاسر کتاب Prolegomena to a Philosophy of Religion، در حال ایجاد زمینه برای توضیح دیدگاه خود است و در عین حال پیشنهاد می کند که چگونه فیلسوفان ممکن است در مفروضاتی تجدید نظر کنند که بیشتر کارهای امروزی در فلسفه تحلیلی دین را هدایت می کند.
  • تعداد رکورد ها : 2296