جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 27
فلسفه و فناوری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Fellows
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه مقالات به بررسی جنبه های فلسفی و فرهنگی فناوری می پردازد. این مسائل طیف گسترده‌ای دارد - از فناوری کوانتومی گرفته تا مشکلات فناوری و فرهنگ در یک کشور در حال توسعه و مشارکت‌کنندگان از دیدگاه‌های مختلف به این مسائل نگاه می‌کنند. این جلد شامل مطالعات موردی، و همچنین قطعات نظری بیشتری است که این سؤال اساسی را در نظر می گیرد که آیا فناوری باید به عنوان نیرویی برای رهایی یا بردگی تلقی شود.
تدریس در مورد فناوری: درآمدی بر فلسفه فناوری برای غیر فیلسوفان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marc J. de Vries
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مقدمه ای بر فلسفه تکنولوژی ارائه می دهد که برای غیر فیلسوفان قابل دسترسی است. این بررسی وضعیت فعلی در فلسفه فناوری را ارائه می دهد و همچنین ارتباط آن را برای آموزش در مورد فناوری مورد بحث قرار می دهد. این کتاب شامل سؤالات و تکالیف است و کتابشناسی مشروح گسترده ای را برای کسانی که می خواهند در مورد این رشته بیشتر مطالعه کنند ارائه می دهد.
اروپا، آمریکا و فناوری: دیدگاه های فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann (auth.), Paul T. Durbin (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که اروپا به سوی سال 1992 و وحدت کامل اقتصادی پیش می رود و اروپای شرقی سعی می کند راه خود را در نظم اقتصادی جدید بیابد، ایالات متحده تردید می کند. آیا نظم جدید اقتصادی اروپا برای ایالات متحده خوب خواهد بود یا خیر؟ چنین سوالی با تغییرات جهانی در نظم تکنولوژیکی تشدید می شود که بیشتر در قدرت فنی-اقتصادی جدید ژاپن مشهود است. همانطور که انتظار می رود، فیلسوفان در برخورد با چنین مسائلی کند بوده اند و عدم علاقه به سبک های مختلف فلسفی در نقاط مختلف جهان اضافه شده است. آنچه این جلد به آن می پردازد بیشتر به سبک های متضاد مربوط می شود تا رویارویی اساسی با مسائل دنیای واقعی. اما تلاش هایی برای مشخص شدن وجود دارد. سمپوزیوم در مورد ایوان ایلیچ - با مشارکت فیلسوفان و منتقدان اجتماعی در دانشگاه ایالتی پنوانیا، که ایلیچ چندین سال در آن تدریس کرده است - ممکن است کلیشه قدیمی دنیای قدیم در مقابل دنیای جدید را نشان دهد. تهدیدهای ایلیچ علیه فناوری اغلب توسط آمریکایی ها به عنوان پیشگویی به سبک دنیای قدیم رد می شود، در حالی که ایلیچ در زادگاهش اروپا ناشناخته به نظر می رسد. اما آلبرت بورگمان، متولد آلمان، اگرچه اکنون در ایالات متحده مستقر شده است، نشان می دهد که حفظ این دوگانگی قدیمی در دنیای تکنولوژیکی ما دشوار است. تمرکز بورگمان بر مشکلات فناورانه فوری است که در اروپا و آمریکا تقریباً به طرز دردناکی آشکار شده است.
فناوری و سرشت زندگی معاصر: پژوهشی فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Chicago Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آلبرت بورگمن با ترکیب تحلیل اجتماعی و فلسفه معتقد است که فناوری یک الگوی کنترل کننده در زندگی ما ایجاد می کند. این الگو، که حتی در چنین عمل نامحسوسی مانند روشن کردن یک استریو قابل تشخیص است، تأثیرات جهانی دارد: زندگی را به شدت به کار و اوقات فراغت تقسیم می‌کند، دموکراسی‌های صنعتی را حفظ می‌کند، و این دیدگاه را تقویت می‌کند که زمین خود یک وسیله فناوری است. او استدلال می‌کند که فناوری در غلبه بر گرسنگی و بیماری نیز به ما کمک کرده است، اما زمانی که برای تجربه‌های غنی‌تر به آن روی می‌آوریم، در عوض منجر به زندگی‌ای می‌شود که تحت سلطه مصرف بی‌دردسر و بدون فکر است. بورگمن تکنولوژی را رد نمی کند، بلکه خواستار گفتگوی عمومی در مورد ماهیت زندگی خوب است. او به ما توصیه می‌کند که در عصر فن‌آوری، برای موضوعاتی که در نهایت نگرانی دارند، جایی باز کنیم - چیزها و اعمالی که ما را به خود جذب می‌کنند.
فیلسوفان فناوری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stig Børsen Hansen
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فناوری بیش از پیش مورد توجه فیلسوفان قرار می گیرد. تأمل فلسفی در مورد فناوری طیف وسیع و گاه گیج کننده ای از رویکردها و شیوه های فکری را به نمایش می گذارد. این جلد توسعه سه مکتب در فلسفه تکنولوژی را آشکار می کند. این جلد بر اساس مقدمه‌ای کامل بر اندیشه‌های کارل مارکس، مارتین هایدگر و جان دیویی در مورد فناوری، شرح عمیقی از روشی ارائه می‌دهد که متفکران مکتب‌های انتقادی، پدیدارشناسی و عمل‌گرا به مسائل و چالش‌های مطرح شده توسط آثار پاسخ می‌دهند. از بنیانگذاران این مدارس فناوری‌ها در تقریباً هر جنبه‌ای از زندگی بشر به طور بالقوه موضوع بررسی فلسفی هستند. برای ارائه یک نمایش متمرکز از استدلال‌ها و بینش‌های کلیدی، ارائه هر مدرسه با مشارکت در بحث‌های فناوری‌های آموزشی به پایان می‌رسد. علاوه بر فیلسوفانی که به دنبال ساختاری ارزشمند و روشن از حوزه‌ای در حال رشد هستند، این حجم برای کسانی که با فلسفه آموزشی و طراحی حساس به ارزش کار می‌کنند مورد توجه است.
فناوری و فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Lewin (دیوید لوین)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge Scholars Publishing ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در صد سال گذشته شاهد پیشرفت تکنولوژی غیرقابل تصوری بوده ایم که همه جنبه های زندگی بشر را متحول کرده است. با این حال، به نظر می‌رسد که ما نمی‌توانیم ناراحتی عمیقی از جهت‌گیری فناوری مدرن و برادران ایدئولوژیک آن، سرمایه‌داری جهانی و مصرف انبوه ایجاد کنیم. فیلسوفانی مانند مارکوزه، بورگمن و به‌ویژه هایدگر، تحلیل‌های مهمی از جامعه تکنولوژیک ایجاد کرده‌اند، با این حال دیوید لوین در این کتاب استدلال می‌کند که ایده‌های آن‌ها یا به واسطه بافت سکولارشان، یا با برداشت محدودی از دین که اجازه می‌دهند، محدود مانده است. این مطالعه خواننده را در مسیرهای تازه شکل‌گرفته فلسفه فناوری راهنمایی می‌کند و استدلال می‌کند که در جایی که این مسیرها به طور ناگهانی به پایان می‌رسند، یک گفتمان دینی برای بیان نگرانی‌های نهایی لازم است که کنش فناورانه را هدایت می‌کنند. این امر مستلزم تعمق در بینش مرکزی بسیاری از سنت‌های دینی است که به معنای نهایی، ما نمی‌دانیم چه می‌کنیم. اذعان به اینکه نمی دانیم چه می کنیم، اولین گام به سوی الهیات فناوری است که از بینش هایی از سنت الهیات عرفانی و همچنین از تحولات اخیر در فلسفه دین قاره ای استفاده می کند.
الموضوعات التقنية و مطلب الاعتراف. في مفهوم الثقافة التقنية عند جلبار سيموندون
نویسنده:
عمر بدري
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
صفحات :
از صفحه 138 تا 151
گیلبرت سیموندون: اطلاعات، فناوری و رسانه [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Simon Mills: سیمون میلز
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گیلبرت سیموندون: اطلاعات، فناوری و رسانه، مقدمه ای جامع بر آثار فیلسوف فرانسوی گیلبرت سیموندون است. به ویژه هستی شناسی اطلاعاتی اولیه سیموندون را که از ترکیبی از سایبرنتیک، ترمودینامیک و معرفت شناسی فرانسوی توسعه یافته است، بررسی می کند. این کتاب در ادامه به تشریح نقش این هستی‌شناسی در ایجاد یک گزارش اصلی از فردیت در رژیم‌های فیزیکی، بیولوژیکی و روانی-اجتماعی می‌پردازد. این کار تا حدی از طریق خواندن سیموندون با و علیه سایر شخصیت‌ها در این زمینه‌ها مانند مرلوپونتی و استوارت کافمن انجام می‌شود. علاوه بر این، میلز به بررسی سهم سیموندون در معرفت‌شناسی و اختراع می‌پردازد، از جمله تحلیلی از نظریه‌های مهم او در مورد چرخه تصویر و فرافردی. او همچنین تأثیر سیموندون را بر چندین متفکر معاصر، از جمله برنارد استیگلر و برونو لاتور، قبل از بررسی ارتباط کار سیموندون برای نظریه‌پردازی فناوری رسانه‌ای معاصر، بررسی می‌کند.
فلسفه سیموندون بین فناوری و فردیت [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Pascal Chabot, Translated by: Aliza Krefetz and Graeme Kirkpatrick
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دو دهه اخیر شاهد افزایش گسترده علاقه دانشمندان به فناوری بوده است و باعث ایجاد خطوط فکری جدیدی در فلسفه، جامعه شناسی و مطالعات فرهنگی شده است. ژیلبر سیموندون (1924-1989) یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان فرانسیس در این زمینه و تأثیر مهمی بر آثار ژیل دلوز و برنارد استیگلر بود. آثار او اکنون به زبان انگلیسی ترجمه می شود. مقدمه چابات بر کار سیموندون در سال 2002 به زبان فرانسوی منتشر شد و اکنون برای اولین بار به زبان انگلیسی در دسترس است. این در دسترس ترین راهنمای کار مهم اما اغلب مبهم سیموندون است. Chabot مقدمه ای عالی برای سیموندون ارائه می دهد و او را به عنوان یک فیلسوف فناوری معرفی می کند و او نظریه فردیت خود را از جمله هستی شناسی کریستالی خود را توصیف می کند. او در ادامه به ارائه پلی بین این دو نگرانی می پردازد و چگونگی ارتباط آنها را بررسی می کند.
سخنرانی تأملی فلسفی در مفهوم تکنولوژی
سخنران:
مصطفی تقوی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 27